Haklısın çilekcim prensesim iyi olsun da ama çok kilo ona zarar verirse diyorum bazı yerlerde bebeğe de zararı dokunduğu yazıyor yoksa ben eskiden 86 kiloydum sonra zayıfladım yani kiloymuş çatlakmış hiç umursamam öyle şeyleri eşim de hiç takmaz kendisi 100 kilo zaten biz de herkes kilolu ne yapalım bebiş de öyle olur atık
çok bilimsel gördüm kendimi
Ben aldım canım sorup aldım herkese satıcılara filan da sordum biberonda en iyisi chicco emzikte ise nuk diyorlar haberin olsun. Ayrıca biberonların 2şerli değişen emziklerini de al sonra bulamazsın lazım olur ben 3 biberon 1 emzik aldım 1 de ufacık meyve suyu vs için sonradan bardak olanalrından aldım çok şekerler chicconun eğimli biberonu var gaz yapmaması için herkes tavsiye ediyor benim doktorum da onu söylemişti.(ben meraklı onu bile sordum kadına:)
tamam ozman canım bence normalll tatlım hepımız alıyoruz kılo... ama bebsıler bı dogsun hallısna bıze bıze bakım topıgı acar verırırız hemen kılocukları... yanı ıns... verırız...
Sağol kuzuş, nasılsın bakim
selam bana yıne günaydın
iyiyim ,kızımla içimiz geçmiş şekerleyivermişiz :)
kıslar ben hiç kilo almadım biliyormusunuz ? doktorumda gayet memnun bu gidişattan hamileliğe girdipğimde kilolu olduğum için
Kızlarrr napalım bılıyomusunuz... hepımız hamıs olan resımlerımızden koyalım mı grubumuza.... herkez zayıf cunku zaten facedekı resımlerımızde hıc kımsenın hamıs fotosu yok gordugum kadarıyla...
Ben aldım canım sorup aldım herkese satıcılara filan da sordum biberonda en iyisi chicco emzikte ise nuk diyorlar haberin olsun. Ayrıca biberonların 2şerli değişen emziklerini de al sonra bulamazsın lazım olur ben 3 biberon 1 emzik aldım 1 de ufacık meyve suyu vs için sonradan bardak olanalrından aldım çok şekerler chicconun eğimli biberonu var gaz yapmaması için herkes tavsiye ediyor benim doktorum da onu söylemişti.(ben meraklı onu bile sordum kadına:)
Bebeğin altını değiştirmenin püf noktaları
Oğlunuz için
- Bezi açtıktan sonra miniğinizin çişini yapma ihtimaline karşı temiz bir bez ya da sabun bezi ile penisini kapayın.
- Altını her değiştirdiğinizde penisini ve testislerini yukarı doğru kaldırarak temizlemeyi unutmayın.
- Bezi değiştirirken penisini aşağı doğru yerleştirin ve bezi öyle kapayın.
Kızınız için
- Kız çocuklarının altını vajina dudaklarından poposuna doğru temizleyin.
- Vajina bölgesinde herhangi bir yapışkan madde görürseniz sadece silmeniz yeterli. Muhtemelen bu, rahimde bebeğin cildini koruyan verniks adlı madde.
- Altını iyi temizleyin ve sabunlu bırakmayın. Aksi takdirde idrar yolu enfeksiyonlarına neden olabilir
Bebeğin altını değiştirmenin püf noktaları
Oğlunuz için
- Bezi açtıktan sonra miniğinizin çişini yapma ihtimaline karşı temiz bir bez ya da sabun bezi ile penisini kapayın.
- Altını her değiştirdiğinizde penisini ve testislerini yukarı doğru kaldırarak temizlemeyi unutmayın.
- Bezi değiştirirken penisini aşağı doğru yerleştirin ve bezi öyle kapayın.
Kızınız için
- Kız çocuklarının altını vajina dudaklarından poposuna doğru temizleyin.
- Vajina bölgesinde herhangi bir yapışkan madde görürseniz sadece silmeniz yeterli. Muhtemelen bu, rahimde bebeğin cildini koruyan verniks adlı madde.
- Altını iyi temizleyin ve sabunlu bırakmayın. Aksi takdirde idrar yolu enfeksiyonlarına neden olabilir
tatlım dedıgın egımlı bıberon bu mu??
[/URL][/IMG]
bende bunu beğenmiştim tatlım
bakim bende :))
tatlım bende bunu begendım... sımdılık bıtane alcam zatennn bıde suluk tarzı bısey cunku bızım tarafta emzık bıberon kullanan bebek yoktu pek... kızım sevmezse bosyere almıyım dıyom kullanmıcam seyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?