2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de bişey rica edicem.şu tickerimi bi türlü değiştiremedim.beceremiyorum böle şeyleri.bilen varsa benim için yapabilirse çok çok sevinirim.

Oğlumun adı ERTÜRK
Doğum tarihi 13 ağustos 2010

selam kızlar az önce dr.dan geldik kızımın kontrolü vardı ama moralim çok bozuldu çünkü kızım bu ay kilo alamamış zaten hep az alırdı bu ay hiç almamış nasıl almıyo merak ediyorum doğrusu maşallah herşeyide yiyo ama nasıl oluyoda almıyo bilmiyorum hareketli ama ne kadarda hareketli olsa hiçmi kilo alınmaz yaaa :44:
dr.muz tahlil istedi idrar ve dışkı tahlili idrarı verdikte dışkıyı artık ne zaman yaparsa vercez umarım bişey çıkmaz yaaa artık sonuçlar çıkana kadar diken üstünde otururum ben :18:

Meral çok geçmiş olsun yavrunuza inşallah tez zamanda iyileşirsniz.Benim oğlumda geçen ay 9 kiloydu
doktor bu ayda 9 dedi.zayıflamadığı sürece sorun yok.Normal öğünlerini yiyorsa bence sorun yapmayın.

benim kızım da kilo almadı bu ay, diş çıkardığı için çok zor yedi, çok nazlıydı
bir sorun olacağını sanmıyorum

Bi de bişey rica edicem.şu tickerimi bi türlü değiştiremedim.beceremiyorum böle şeyleri.bilen varsa benim için yapabilirse çok çok sevinirim.

Oğlumun adı ERTÜRK

ben hazırlar sana mesaj atarım canım, bu arada benim kızımla aynı gün doğumuşlar :)

Oğlumun adı ERTÜRK

CANIM ÖZELDEN MESAJ ATAMADIM, TOPLAM MESAJ SAYIM 100 OLMASI GEREKİYORMUŞ..
NEYSE PROFİLİNE GELİP HAKKIMDA KISMINDA ÇİZELGE DİYE KISIM VAR ORAYA ŞU VERDİĞİM LİNKİ http://lb1f.lilypie.com/IBaap2.png YAPIŞTIRIRSAN OLACAKTIR. DEĞİŞTİRMEK YADA EKLEMEK İSTEDİİN BİRŞEY OLURSA DEĞİŞTİREBİLİRİZ...

lütfen endişelenme canım.... bebekler çok çabuk toparlanıyorlar...herşeyi yiyor diyorsun,bak ne güzel işte...belki fazla hareketlidir ve bünyesi yakıyordur..önemli olan yemesi bence...üzülme...sonuçların çöok iiy çıktığını görecek ve rahatlayacaksın..bundan eminim...

Bizimde yarın aşımız var inşallah ağrı ateş yapmaz.O yüzden yarın için izin aldım.Oğlumla daha çok vakit geçiricem.

Siercim bende becerememiştim sağolsun tadukhepa halletti dün.o olsaydı yapardı.

Saol cnm :) sanırım oldu :)

Meral cim hiç üzme kendini.bebeklerde bazı aylarda büyüme yavaşlar bazı aylarda hızlanırmış.belki bu sıralar biraz yavaşlama dönemindedir.gıdalarını alıyosa sağlık sorunu yoksa üzülme boşuna.

ben hazırlar sana mesaj atarım canım, bu arada benim kızımla aynı gün doğumuşlar :)

Cnm benim saolasııınnn yaptım sanırım henüz bakmadım ama:) ne zamandır uğraşıyorum bi türlü becerememiştim.
o zaman bizim kuzuların doğum gününü beraber kutlarız cnm )

Bizimde yarın aşımız var inşallah ağrı ateş yapmaz.O yüzden yarın için izin aldım.Oğlumla daha çok vakit geçiricem.

Bizde bugün olduk geldik şükür atlattık.bu gece bi sorun olmazsa rahatız bizde inşallah.umarım senin kuzunda rahat bi şekilde atlatır.izin alman çok iyi olmuş bol bl sarılır oynaşırsın kuzunla

geçmiş olsun canım,
sıkma canını birşey çıkmaz inşallah, hastalıktı hareketti, büyüme derken ... ama doktor birşey yok diyene kadar rahat etmiyor insan... bende bebişimin kan tahlillerini yaptırırken doktor ağzından raşitizm falan derken dünya başıma yıkıldı, tabii sonuçları alınca ancak rahatladım...

meraba canım uzun zamandır girmiyorum foruma sayfalar epey ilerlemiş bende ağustos annesiyim ve merak ettiklerim var geçmiş sayfalarıda karıştırdım da yemekle alakalı pek bişey bulamadım

evet canım, forum hızlı ilerliyor, herkes aklına gelen sormak istediğini paylaşıyor... yemek ile ilgili çok konuşuldu aslında hala daha konuşuluyor... merak ettiğin birşey varsa yaz elimizden geldiğince cevaplamaya çalışalım....

meralcim büyüme çizgisinde gerilemediği sürece sorun yok zaman zaman durmalar olabiliyormuş bir sorun olsa hastalık filan Allah korusun zaten farkederdin sen bence

Meralcim sıkma canını zaten 6. aydacsonra ortalama 200 gr alılarmış gecen ay dr öle demişti senin fıstığın öncesinde de azar azar aldıgından bu ay almamıstır önümüzdeki ay arada açığı varsa kapatır yesin sağlıklı olsunda kilo almasın nolcak hiç bişe yediremeyenler var onlar napsın

hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
ama bu duruma üzülüyorum zeten kızım küçük doğmuştı yani kilosu azdı ve haftasından önce geldi bide daha öncedende kilo alımı azdı bir türlü aynı ayda olanlara yetişemedi şimdide aralarında bir kilo fark oldu daha önceleri 400 yada 500 gram fark olurdu ama bu ay sağolsun kızım aradki farkı bir kilo yapmış neden böyle olduğunu anlamıyorum
gerçi çok şükür sağlıklı ve umarım inş. sonuçlarımızda temiz çıkarda bende rahatlarım en azından bünyesi böyle derim

Günaydın herkese;

Herkesin bebekleri keyifli mi bakalım? Benim oğlum ateşliydi Salı Çarşamba; dünden beri iyi ama bu sefer bana bulaştı. Ben çok kırığım, işe zor geldim. Bu sene nasıl bir grip salgını bu. Evdeki herkes sırayla hastanelik oldu. Ben daha bir ay önce zatürreenin eşiğinden döndüm. Ki bünyem sağlamdır aslında kırk yılda bir grip olurdum bu seneye kadar.

off sadece o gün mü temmuz ağustos cehennem gibiydi eee madem aynı gün doğmuş bebiler seninki nasıl sakin mi hareketli mi? uykusu nasıl?

Evet ya, hiç unutmayacağım o yazı. Bir de ben de aşırı sıkıntı vardı. Evde klima açık, eşim filan üzerine uzun kollu birşeyler giyiyordu, ben klimanın karşısında uyurken yastığı ıslatacak kadar terliyordum. Ama herşeye değdi. Akşam işten eve gidince kapıda ilk gördüğüm an yüzüme bakışı dünayaya değer.
Benim sıpam felaket hareketli bir bebek, karnımda da öyleydi. Sürekli ayakta durmak istiyor ama daha kendi başına duramadığı için bir kişi mutlaka o işle meşgul. :))) Yorulmak bilmiyor. Yürümeye başlayınca perişan edecek bizi. İştahı da iyi maşallah ama sebze ve etle arası yok. Onları ancak yoğurtla kandırıp verebiliyorum. Uyku konusunda da biraz zorlandık. Gazlı döneminde ve o dönemin sonrasında kucakta uyuma alışkanlığından filan vazgeçene kadar gündüz uykusu hiç yoktu. Sabah 6'dan gece 11'e kadar hiç uyumadığını bilirim. Neyse ki şimdi biraz daha yoluna girdi. Gene xde gündüz öyle saatlerce uyumuyor, kısa kısa iki uyku gün içinde.
Seninki nasıl, neler yapıyor, neler yiyor?

Geçmiş olsun ama ben bir problem olacağını zannetmiyorum. Kimi bebeklerin yapısı öyle, daha minyon oluyorlar. Ama ergenliğe kadar minyon olan pek çok çocuk da ergenlikte çok hızlı gelişip çok boylu oluyorlar. Kuzenim var, çok yakından biliyorum. Keyfi sağlığı yerinde olsun, kendine gerekli minerali vitamini alsın da önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…