2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar,hafta sonlarını seviyorummm,kızımla daha çok zaman geçiriyorum! Biz uzun zamandır oturuyoruz :) doktor son kontrolde destekli oturtmaya başla dedi,oysa bizim kız desteksiz oturuyodu bile! Ama sormayı unuttum sakıncalı mı diye ama sanmıyom ya büyüdüler artık!! Sebze püresi çok seviyo kızım,ama tatlı şeyleri sevmiyo,sabah kahvaltıyı zar zor yiyo..ama püreye hiç itiraz etmiyo. Evde çok iş var,kızım uyuyo ben de temizlik yapayım artık.. Öpüyorum hepinizi.

merhaba sevgili anneler...benim oğluş sabah kahvaltısından pek hoşlanmıyor...bazen yiyor bazen yemiyor..neyi sevdiğini de pek anlamış değilim....garip bir çocuk...yürütece arada sırada bırakıyorum...Çiğdemcim...canım..tariflerin süper....bu topic için gerçekten çok faydalı bir arkadaşımızsın...öpüyorum seni canım arkadaşım...

oto koltuğu alacağım..tavsiyeniz var mı?..hangisi en kullanışlı?...

Merhaba kıslar,çiğdem nasılsın? Nasıl gidiyor annelik?Oğluşnasıl iyi mi?

Melabaaa :79: iyiyim lokumum, hala dizinin etkisindeyim ama iyiyim. Huysuz oğluşumla sallanıp gidiyoruz. Salıncak aldı babası fırfır sallanıyor.

tarifler süper arkadaşım çok teşekkürler.pirinç unu fikri güzel.deneyeceğim...

çok teşekkür ederim

Kızlar 1 çay kaşığını geçirmeyin pirinç ununda, kıçını tıkamasın. İrmik de var çünkü.

Canım inşallah yer kuzular. Siz sağolun, paylaşmadıktan sonra bilmenin ne anlamı var ki??
Ben hala yürütece koymadım, hani şu playskool'un "ilk arabam" şeysi var ya, 9 aylıkken ondan alacağız. Bisiklet gibi de kullanıyormuş çocuk.
Oto koltuğunda çeşit çok, bence satıcıya sorarsan en iyi o yardımcı olur, diye düşünüyorum.

merhaba kızlarrrrrrr.............
uzun zamandır fırsat bulup yazamadım.ne var ne yok bakalım.herkes iyi değil mi?????biz oğluşumla ve pıtpıtımla iyiyiz.
bugün diş buğdayımızı yaptık.çok güzel geçti.çok zevkli birşeymiş.annelik dahada zevkli yaaa....

çorbalardan yemeklerden bahsetmişsiniz sanırım.oğlum mşlh herşeyi yiyor.pilav,makarna,yemekler,ekmek,salatalık,et,tavuk,kahvaltı .....daha doğrusu herşeyi yiyor kuşum.mşlh seviyor.bugün turşu salatlık bile yedi çocuk...hele o kırmızı et ve tavuk olmazsa olmazımız.çorbalardanda ne versem yiyor...ek gıda konusunda çok şükür hiç problem yaşamadık.damak tadı çok geniş bir oğlum var.herşeyi ölçüsünde ve onun gereksinimlerine göre veriyorum.ama ben ne yersem mutlaka o da yiyor...umarım büyüyüncede böyle devam eder...

hepinizi öptük muck muck muck

Selam kızlarrrr,nasılsınız?umuyorum ki herşey yolundadır..oğluşum 1 ay içinde 3. kez nezle oldu,bir türlü atlatamadı yani..her seferinde de ondan bana geçiyor
bende bir gariplik var,her ay düzenli olan adetimi olmadım bu ay,acaba diyorum,kafam kazan oluyor..ya hamişsem oğluşumu emzirmeye devam edebilecekmiyim acep?2 arkadaşımız hamişti,onlar ne yapıyorlar,emzirme konusunda sıkıntı oluyor muymuş?

kızlar kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?ben sabah kahvaltı öğleden sonra çorba akşam yatmadan öncede kaşık maması veriyorum..meyve ve yoğurt çoğu zaman vermiyorum,e yoğurt versem çorba veremiyorum,ya da meyve ..emzirmek dünyanın en kolay işiymiş :)
hepsinden versem bu seferde ne zaman emzircem bu çocuğu?sabah geç yapıyor kahvaltısını,bu yüzden ek gıda sayımız azalıyor sanırım..neyse kızlar herkes bebişlere ve kendilerine iyi baksın ..

sana kesikle katılıyorum mutlu bir hamile mutlu bir bebek bu hamilelkite başlıyor ama sonrasında somutlaşıyor şu satten sonra herşey oğlum için benim için dünyada tek bir gerçeklik var o da oğlum geride kalan herşey herkes hikaye

ama şekerim bizim de daha önceki aşılar ateş yapmamıştı ama bu defa biraz ateşimiz oldu

arkadaşlar benim oğlum 11 ağustos doğumlu bir bebek.ben yavaş yavaş oturtmaya başladım ama içim hiç rahat değil.siz neler yapıyosunuz oturtuyomusunuz

biz yaklaşık bir aydır desteksiz oturuyoruz hatta iki defadır doktor otururken tartıyor oğlumu oturtma da demedi bir sakıncası olsa söylerdi mutlaka

tatlım ben çorbaların yanına mutlaka yoğurtta veriyorum az çorba az yoğurt şeklinde sonraki öğünde de meyve yiyor günde 5-6 kez de süt alıyor

merhaba canım benim 6 öğünü buluyor hatta bazen 7 bile olabiliyor.sabah 8 gbi kahvaltı üstüne biraz beni emiyor,11de meyve püresi,saat 1de sebze püresi içine arada kıymalı,yarım saat sonra emişiyoz,saat 4de yoğurt bebe bisküvisi atıyorum bazen bazende tahıllı kaşıkmaması,akşam 6 -7gibi çorba yine emişiyoz:86: sonra zaten gece uykusuna geçiyor 11 gibi uyanıncada milupanın tahıllı gece mamasından veriyorum.Bazende saat 8 gibi pirinçunu muhallebisi veryorum tok tutuyor tahıllar haberin olsun:13: yarasın bebişine...

ben yumurtayı katı olucak şekilde haşlıyorum yarısını veriyorum kahvaltıda içine bebe bisküvisi devam sütü,içine bir çay kaşığı tuzsuz labne peyniri,bide armutlu mısırlı kaşık maması karıştırıp hepsini hooop mideye afiyet olsun kuzuya...benim bide 12 yaşında kızım var onada bu şekilde veriyordum.yumurtayı kaynatmakla demir ölmez canım hazırladığın kahvaltının içine pekmez atarsan demiri ölür

amma sıkıcıbir gün ya ooffff eşimde nöbetçi burda da kimsecikler yok netde vakit öldürüyom film mi indirsemki

Kız naber?? Gıı küççük bebeğe turşu verilir mi, yakacan içini kızz, kaya tuzu var be yaw. Yine de herşeyi yemesi güzel. İleride seçmez.
Ben daha yemeklerden vermedim, 1 yaşından önce de vermeye pek niyetli değilim. Hatta biz biber salçası kullanırız ev yapımı, domates salçası çok tuzlu oluyor. Elimden gelse hiç yedirmeyeceğim tuzlu Herşey onun minik böbrekleri için.

Canım çok geçmiş olsun. Benimki de çok hasta oldu ya, doktor "soğuk yerde sıkı giydirip uyut, sıcakta uyumasın" demişti. Yatak odamızda infrared ısıtıcı var. 21 derece oldu mu kapatıyorum. Terlerse sırtına bez, havlu koyuyorsunuzdur sanırım. Söyle kaynanana koysun. Benim oğlum kahvaltı+süt; araöğün+süt... Süt süt süt... Hep alıyor yani. Günde 650-700cc kadar.

amma sıkıcıbir gün ya ooffff eşimde nöbetçi burda da kimsecikler yok netde vakit öldürüyom film mi indirsemki

Evet burada hava berbat. K.validemden geldik biz de. Di Caprionun "inception" filmini izlemiştik biz. Şahane film. Tavsiye ederim yani. İmdbden 10 üzerinden 8.9 almış. Bayıldık biz. Bir de Tess Gerritsen okuduysani o kitaptaki kahramanların dizisi var rizzoli ve isles diye. O da 7 de cnbc-e de bu akşam.

teşekkür ederim canım şimdi indiriyorum yorumlar da çok güzel diyo gece izlerim paptya çayımıda alıp kendimi şımartayım biraz

günaydınlar herkese bi haftadır giremiyordum annemlerdeydim
kızlar moralim çok bozuk oğlum emmeyi kesti :85:
ve cuma günü ipler koptu uykusuzluk stres cuma gecesi sinir krizi geçirdim bacaklarım mosmor apar topar hastaneye gittik serum bağladılar falan nolacak benim bu halim bilmiyorum
ahada durumum böyle
oğlum için ayakta durmaya çalışıyorum ama bu gidişle ben fazla yaşamam diyorum offf offffff

Günaydın,
Sorun ne? Sakin olmaya çalış, bebeğine sen lazımsın. Biz de pazar günü oğlumla ilk kavgamızı ettik. :)) Sebze veriyordum, kilitledi ağzını her zamanki gibi. Sinirlendim, eşime seslendim "gel al şunu şurdan, sinir etti" diye, baya da sert söyledim. Sonra ben de çok pişman oldum ağladım. Ağladığıum için ayrıc apişman oldum. Sizin sıkıntınız ne bilmiyorum ama hayatta sağlıktan daha değerli hiçbirşey yok, sağlık olduktan sonra çözülmeyecek hiçbirşey de yok.

sanırım hayat artık ağır gelmeye başladı.beklentilerim gerçekleşmiyor.sosyal hayat sıfır. oğlumun uykusuzluğu benide uykusuz edince bünye kaldırmadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…