iyi geceler kızlar kızımın tahlil sonuçları çıktı ve idrar yollarında iltihap varmış nasıl oldu anlamadım walla neyse şimdi dr.muz ilaç verdi 5 gün kullancaz sabah akşam cumartesi kont. var tekrardan
kilo almamasının sebebi bu olablirmiş bakalım görücez inş. biran öce atlatır kızım bunu
norsis tebrikler cnm hamileymişsin hiç üzülme sakın beraber büyümüş olcaklar
bende bu akşam kızımı uyutmadan ona balkabağından bi mama yapıp verdim sevdi
tarifinide verim yapmak isteyen olursa biraz balkabığını kesip az suda pişiriyoruz sonra onu blendırdan geçiridim tekrardan ocağa koydum içine bu sefer 1 çay kaşığı irmik koydum ve birazda süt irmikler pişincede kapattım süt olarakta pınarın 6-12 ay diye bi sütü vardı ondan almıştım ondan koydum
Kızlarrr hamileyim,ne yapacağımı şaşırdımüzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim ki..
iyi geceler kızlar kızımın tahlil sonuçları çıktı ve idrar yollarında iltihap varmış nasıl oldu anlamadım walla neyse şimdi dr.muz ilaç verdi 5 gün kullancaz sabah akşam cumartesi kont. Var tekrardan
kilo almamasının sebebi bu olablirmiş bakalım görücez inş. Biran öce atlatır kızım bunu
tarifinide verim yapmak isteyen olursa biraz balkabığını kesip az suda pişiriyoruz sonra onu blendırdan geçiridim tekrardan ocağa koydum içine bu sefer 1 çay kaşığı irmik koydum ve birazda süt irmikler pişincede kapattım süt olarakta pınarın 6-12 ay diye bi sütü vardı ondan almıştım ondan koydum
iyi geceler kızlar kızımın tahlil sonuçları çıktı ve idrar yollarında iltihap varmış nasıl oldu anlamadım walla neyse şimdi dr.muz ilaç verdi 5 gün kullancaz sabah akşam cumartesi kont. var tekrardan
kilo almamasının sebebi bu olablirmiş bakalım görücez inş. biran öce atlatır kızım bunu
tebrik ederim Allah sağık içinde büyütmeni nasip etsin ama ben korkuyorum yaf ria taktırdım ama yinede Rabbim verince herşey mübahKızlarrr hamileyim,ne yapacağımı şaşırdımüzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim ki..
Nasıl olduğunu biliyorum, ben de girmiştim bebeğim emmeyi bırakınca depresyona. Olsun, sağar verirsin sen de. Sütün geldiği kadar... Kesilirse devam sütü verirsin ne yapalım? Uyku da yavaş yavaş düzene girer. Tahıllı gece maması verirsin, gece en az 3 saat uyur. Benim oğlan da uyumazdı hiç, ayağımdan indi mi hemen uyanırdı. Ben de geçici çözüm olarak, yatakta sallıyordum, o ayağımın üstündeyken uzanıp uyuyordum; her yanım tutuyuluyordu ama en azından 1 saat uyumuş oluyordum. Müsterih ol, yavrunu korkutma. Kendine de zarar verme, biz hep yanındayız, tamam mı civcivim? Ya kimse denemedi mi tarifimi? Merak ediyorum kuzular beğendi mi?
Kızlarrr hamileyim,ne yapacağımı şaşırdımüzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim ki..
benim oğlumda biberon almıyor emzik emiyor ama onu almıyor.geceleri emzirdikten sonra mamyla destekliyeyim diyordum doymuyorsa diye mamada almıştım ne güzel.doktorumuza sordum bardakla vermeye çalış diyor bide öyle denicem bakalım.ağzına sokar sokmaz diliyle ittiriyor of ooffff:26:
emziriyormusun bilmiyorum ama.yatırmadan önce tahıllı kaşık mamalarından kaşıkla versen.gece ozaman çok sık uyanmıyorlar.benim oğlum uyanıyor ama sık sık değil.vermezsem.yarım saatte bir kalkıyor neredeyse..ama verince sütüm gece yetiyor.daha güzel uyuyor............
günaydınlarrrr dualarınız tuttu kızlar moralmanlarım yükseldi oğlum azda olsa gece emdi anneciğini üzmüyo gecemizde çok güzel geçti 1 kez uyandı emmek için
tebrik ederim Allah sağık içinde büyütmeni nasip etsin ama ben korkuyorum yaf ria taktırdım ama yinede Rabbim verince herşey mübah
İYİ Kİ VARSINIZ CANLARuykumuz düzeliyor sanırım canım yatağını sevmiyormuş galiba yün yatak yapmıştık şimdi battaniye serdim beşiğinin içine ohhhhh derin uyku evet tahıllı mamaya başlıcam bende tarif mi vermiştin çiğdem du bi geçmişe bakimde hemen yapım annesinin kuzusu sevecek mi benim sıpam böyle parça şeyleri seviyor çiğnemeyi çok seviyor pilav ekmek tavuk et
Günaydn herkese...
bugün oğlumla uykusuz bir gece geçirdik çok uykum var çoookk.daha önceden de oluyordu ama bugece saat başı uyandı napıcam bilemiyorum,şimdi de yatağında oynuyo kendi kendine
geçmişe bi göz gezdirdim de hamişler varmış aramızda tebrikler çok cesrsunuz ben bu kadar cesaretli olamazdım heralde ama sizin adınıza sevindim.
meral hnm geçmiş olsun.Dün arkadaşımdaydım onunda 3 aylık kız bebeği var onda da çıkmış enfeksiyon ama az olduğundan dr.ilaç vermemiş.genelde kız bebeklerde olan bi rahatsızlık galiba netden bi araştırın isterseniz...
emziriyormusun bilmiyorum ama.yatırmadan önce tahıllı kaşık mamalarından kaşıkla versen.gece ozaman çok sık uyanmıyorlar.benim oğlum uyanıyor ama sık sık değil.vermezsem.yarım saatte bir kalkıyor neredeyse..ama verince sütüm gece yetiyor.daha güzel uyuyor............
kızlar bebekler için evde yapabileceğim ekmek tarifiniz var mı
Canım bence sevin ne güzel ikisi bir arada büyür.zaten şimdi zorluk çekiyoruz yoruluyoruz uykususz kalıyoruz.o yüzden böyleyken ikincide aradan çıksın bence.bende ne kadar zorlansamda oğluma bir kardeş çok isterim şahsen.hiç erken diyede düşünmem.mesela benim erkek kardeşimle aramda 1,5 sene var ve biz çoookkkkkkkkkk iyi anlaşırız.abla da demez bana.çok yakın olduğumuz için.biz çok memnunuz yani.ilerde rahatlığını yaşarsın emin ol.çok sevindim ben senin adına.allah şimdiden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İYİ Kİ VARSINIZ CANLARuykumuz düzeliyor sanırım canım yatağını sevmiyormuş galiba yün yatak yapmıştık şimdi battaniye serdim beşiğinin içine ohhhhh derin uyku evet tahıllı mamaya başlıcam bende tarif mi vermiştin çiğdem du bi geçmişe bakimde hemen yapım annesinin kuzusu sevecek mi benim sıpam böyle parça şeyleri seviyor çiğnemeyi çok seviyor pilav ekmek tavuk et
Yün yatağın ne olduğunu pek anlayamadım, yünden kastın, battaniye yerine serdiğiniz yün filansa yüne allerjisi olabilir. Benim var çünkü. Kıtır kıtır kaşınırım. Yün hiçbir şey giyemem, atkı bile takamam. Sen de battaniye seversin. Ben Bebelac ya da milupa kullanıyorum; ikisi tok tutuyor. Şekerli bir şey verme, uykusunu kaçırır; enerji yapar.
Evet tarif yazmıştım 2 tane. Kimseden ses çıkmadı, sanırım kimse yapmadı. Benim oğlum iyice püre yiyor. Sen benim gibi yapmazsın yer miniş. Yarın domates çorbası yapacağım irmikle, bakalım nasıl olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?