Diş sıkıntısı yorucu oluyor gerçekten. Ya benim oğlumun da alttan iki dişi çıkalı iki ay oldu. Öyle kaldı. bu kadar ara vermesi normal mi acaba?
Nasıl oldu kızın? Daha iyicedir umarım. Hava çok soğuk gerçekten. Bir süre atlatana kadar korumakta fayda var.
sağol cnm iyi kızım ama bakalım dr. ne diycek cumartesi kont. gitcez benim kıızmda alttan iki dişi var aynen seninki gibi iki ay oldu çıkalı daha başkada yok
Merhaba arkadaş benimde oğluşum 7 aylık oldu... yaramazlıklara başladı walla
Kızlar yaa canım çok sıkkın..doktor emzirmeyi bırakacaksın diyor başka bir şey demiyor yaaa..deli oldum,ben emsin diye ne uğraşlar verdim,şimdide bıraksın diye mi vereceğim..Ufff..Allah bana yardım etsin valla,beklenmeyen gebelik olması ne kadar zormuş..
Evet evet, artık bariz biçimde yaramazlık peşinde oldukları anlaşılıyor. Yatağın baucunda büyük rakamlı ışıklı bir saat var. Onu geçen hafta yatağın başucuna koyduğumdan beri her yatağa geldiğinde gözü orada. Azıcık yaklaştırır gibi yapsam hem sevincinden hem de dokunmadığı için hırsından çıldırıyor. Uzun vadeli planları arasında o saati dişlemek var yani. :))
Benim oğluşumda gözümün içine baka baka geri geri gidip masanın sehbanın altına gidiyo tv dolabının çekmecelerini çekiyo walla bundan sonra dedektif iş başında gibi olcaz
Sıkma canını, zor olmalı tabi ama sonuçta artık canının iki parçası var. İkisini de düşünmen gerek. Herşey iyi olur, hiç merak etme. 7 ay neredeyse anne sütü aldı zaten bebeğin. En önemli bölümünden faydalandı. Artık başını kurtarır. Dün de hayırlı olsun demiştim ama görmedin sanırım. Tekrar tebrik ederim.
Aaa harika, o kadar rahat hareket ediyor mu? Benim oğlum emekleme tembeli biraz. Ayakta durmaya bayılıyor, biri tutsun o dikilsin bütün gün. Ama birşey istediğinde emeklemeye geldi mi iş, mızıldama başlıyor.
canım kusura bakma yaa kafam kazan gibi gördüğümü hatırlamıyorum,tebrik eden herkese teşekkürler..çokk dikkat edin,bebişleriniz birazcık daha büyüsün..bıraktırmak çok zor olacak benim için..oğlum çok seviyo emmeyi..bakcaz artık..
ayhh bizimkide ayakta durmaya bayılıyor.döne döne istediği yere gidiyor ve arka arka ilerliyor daha tam emeklemiyor tembel:) babyfirst hastasıyız sabah akşam izliyoz:) bögg geldi
Ya nasıl seviniyorlar değil mi ayağa kaldırınca? Babyfisrt ne? Cahilliğimi mazur görün.
est.:) çizgifilm kanalı eğitici ve öğretici özelliği olan bir kanal
Kızlar yaa canım çok sıkkın..doktor emzirmeyi bırakacaksın diyor başka bir şey demiyor yaaa..deli oldum,ben emsin diye ne uğraşlar verdim,şimdide bıraksın diye mi vereceğim..Ufff..Allah bana yardım etsin valla,beklenmeyen gebelik olması ne kadar zormuş..
ayhh bizimkide ayakta durmaya bayılıyor.döne döne istediği yere gidiyor ve arka arka ilerliyor daha tam emeklemiyor tembel:) babyfirst hastasıyız sabah akşam izliyoz:) bögg geldi
ah yavrum kıyamam ona:85: Allah gerçekten yardımcın olsun bebeğin içinde zor olacak bırakmak
Anladım. Bizde pek tv yok daha ama reklamları duyunca mutlaka kafasını çevirip bakıyor.
evet arkadaşım çok olacak gibi geliyor..yawrum sanki anlamış gibi, demin emzirmek istedim itti beni,şimdi de uyudu,üsülüyorum bende böyle olunca.. 2 arkadaşım daha hamişti onlar ne yaptılar bu emzirme konusunu,neler yediriyorlar gün içerisinde,onlar benden tecrübeli banada yardımcı oluuunnn
evet arkadaşım çok olacak gibi geliyor..yawrum sanki anlamış gibi, demin emzirmek istedim itti beni,şimdi de uyudu,üsülüyorum bende böyle olunca.. 2 arkadaşım daha hamişti onlar ne yaptılar bu emzirme konusunu,neler yediriyorlar gün içerisinde,onlar benden tecrübeli banada yardımcı oluuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?