Selam kızlar, nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz şükür. Ya dün öğleden sonra Buca'ya bir kar yağdı, o biçim... İstanbul'a yağar gibi. Tutmadı ama...
Dün akşam babamız bize büyüüüük bir sürpriz yaptı bize. Mama sandalyesi almış. Çok güzel ve kullanışlı. Kraft'ın. Güle güle kullanıyor oğluşum.
Eee sizde ne var ne yok?
Günaydın,
İstanbul'da da kar var ama beklendiği gibi hayatı etkileyecek kadar değil. İzmir'im, güzel İzmir'im. Kışı da güzel yazı da.
Mama sandalyenizi güle güle kullanın.
Sağol canım... Sen İzmirlisin sanırım. Ben de İstanbulluyum... Ben de hep derim "İstanbul'um; iki gözüm İstanbulum"...
İstanbul'a da aşığım. İkisi iki ayrı sevgilim. Oğlum da yazları anneannesi ile İzmir'e gider gelir, umarım o da sever İzmir'i.
Kızlarrr hamileyim,ne yapacağımı şaşırdımüzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim ki..
Günaydın kızlarrrrr,Normalde korunuyorduk ama sanırım bi kere korunmakta geciktik :) o da oluverdi hemencecik..Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..İsteyenlere ve aylarca deneyipte olmayanlara versin..
Çiğdem yok ne aldırması,yapamam böyle bir şey..dediğiniz gibi birlikte büyüyüp giderler arkadaş gibi..malesef ki herşey olacağına varıyor..şimdilik emzirmeye devam doktorlar ikiye bölünmüş bu durumda,annemde kımıldayana kadar hiç birşey olmaz emzir dediannemi dinlicem ve beslenmeme dikkat edicem..
biraz önce oğluma mantı yedirdim yoğurtlayıp çok sevdi hem doyurucuda bide benim oğlum molfix reklamına bayılıyor açıyor gözlerini kocaman ayaklarını çırpa çırpabayılıyorum onun bu hallerine
merhabalar.....uzun zamandır sık sık giremiyorum.malum gebelik ve oğlum......çok yoruluyorum hiç iş yapamaz oldum.oğlumda inadına yapar gibi hep kucak istiyor.gezme hastası çocuk.bu karda nereye götüreyim bilemedim valla.hamileliktendir sanırım hep uykum var.off valla zormuş beee...napalım allah kolaylığını veriyor.doruk çok yaramaz oldu ve çokçokçok sinirli bir çocuk.gören şaşırıyor.aslında güleç bir çocuk kıkır kıkır güler hep.sevgi hastası birini görsün laf atıyor üstüne atlıyor.ama istedii birşey olmasın yumruğunu sıkıp ııhhhh diye bir bağırıyorki görmeye değer.valla ne yapıcam ben bilmiyorum.bu zamanda bu sinir varsa biraz daha büyüyünce beni döver heralde :26:
selam herkese nasılsınız hava ne kadar soğudu yaaa hafta sonu ist. gitcektik ama böyle giderse gidemiycezkıızm uyurken bi bakim dedim
çiğdemcim oğluşun güle güle kullansın mama sandalyesini
bizde pazar akşamı sinemaya gittik eşimle kızımı uyuttup ananesine bıraktık aşk tesadüfleri sever gerçekten güzel bir film tavsiye ederim herkese
şilte şeklinde canım hazır yatağın üstüne koyarız biz tariflerini okudum brokolili olanı yarın denicem
cnm ist. giderken kıızmıda alıcaktım ama çok soğuk o yüzden gitmiycez benimde aklım hep kızımdaydı sinemaya gittiğimizde sanırım böyle bi sevdi yok yaaa
İzmir tam yaşanacak yer. Çok güzel, hem insanları da terbiyeli. Ancak herkesin memleketi bir tane. Sokakları, abuk sabuk insanları bile burnumda tütüyor...
merhaba anneler nasılsınız bakalım bizim üst dişimiz çıkacak anlaşılan çok huysuzlanmaya başladık
merhabalar.....uzun zamandır sık sık giremiyorum.malum gebelik ve oğlum......çok yoruluyorum hiç iş yapamaz oldum.oğlumda inadına yapar gibi hep kucak istiyor.gezme hastası çocuk.bu karda nereye götüreyim bilemedim valla.hamileliktendir sanırım hep uykum var.off valla zormuş beee...napalım allah kolaylığını veriyor.doruk çok yaramaz oldu ve çokçokçok sinirli bir çocuk.gören şaşırıyor.aslında güleç bir çocuk kıkır kıkır güler hep.sevgi hastası birini görsün laf atıyor üstüne atlıyor.ama istedii birşey olmasın yumruğunu sıkıp ııhhhh diye bir bağırıyorki görmeye değer.valla ne yapıcam ben bilmiyorum.bu zamanda bu sinir varsa biraz daha büyüyünce beni döver heralde :26:
selam herkese nasılsınız hava ne kadar soğudu yaaa hafta sonu ist. gitcektik ama böyle giderse gidemiycezkıızm uyurken bi bakim dedim
çiğdemcim oğluşun güle güle kullansın mama sandalyesini
bizde pazar akşamı sinemaya gittik eşimle kızımı uyuttup ananesine bıraktık aşk tesadüfleri sever gerçekten güzel bir film tavsiye ederim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?