2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi tarifde benden olsun bebiklere pırasa,havuç,patates,pirinç,az kıyma haşladım hepsini rondodan geçirdim piştikten sonra azcık zeytinyağı ekledim hoop mideye afiyet olsun.bide ben mevsim sebzelerinden vermeye dikkat ediyorum,mevsimi olmayan şeyleri vermiyorum genelde nede olsa hormonlu ve lezzeti olmuyor

arkadaşlar ben hemen hiçbir şeyi rondo yapmıyorum bir kez rondoya alışınca sonra katı yemeğe geçmek zor olur diye korkuyorum iyice haşladıktan sonra ezebildiğim kadar eziyorum çok şükür paşam da yiyebiliyor

hiç zor olmuyor merak etme pütürlüye yavaş yavaş geçmek gerekiyor canım. yedinci ve sekizinci aylarda çatalla ezerek,benim 12 yaşında da kızım var,onda da öyle yaptım çokşükür bi sorun yaşamadık tecrübe konuşuyor:)

Selam kızlar, nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz şükür. Ya dün öğleden sonra Buca'ya bir kar yağdı, o biçim... İstanbul'a yağar gibi. Tutmadı ama...

Dün akşam babamız bize büyüüüük bir sürpriz yaptı bize. Mama sandalyesi almış. Çok güzel ve kullanışlı. Kraft'ın. Güle güle kullanıyor oğluşum.

Eee sizde ne var ne yok?

Günaydın,
İstanbul'da da kar var ama beklendiği gibi hayatı etkileyecek kadar değil. İzmir'im, güzel İzmir'im. Kışı da güzel yazı da.
Mama sandalyenizi güle güle kullanın.

Günaydın,
İstanbul'da da kar var ama beklendiği gibi hayatı etkileyecek kadar değil. İzmir'im, güzel İzmir'im. Kışı da güzel yazı da.
Mama sandalyenizi güle güle kullanın.

Sağol canım... Sen İzmirlisin sanırım. Ben de İstanbulluyum... Ben de hep derim "İstanbul'um; iki gözüm İstanbulum"...

İstanbul'a da aşığım. İkisi iki ayrı sevgilim. Oğlum da yazları anneannesi ile İzmir'e gider gelir, umarım o da sever İzmir'i.

İzmir tam yaşanacak yer. Çok güzel, hem insanları da terbiyeli. Ancak herkesin memleketi bir tane. Sokakları, abuk sabuk insanları bile burnumda tütüyor...

merhaba anneler nasılsınız bakalım bizim üst dişimiz çıkacak anlaşılan çok huysuzlanmaya başladık

Nurcancım hoşgeldin, ne zamandır yoksun. Herşey yolundadır umarım. Diş sorunu hepimizde var. Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin kuzum...

Kızlarrr hamileyim,ne yapacağımı şaşırdım üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim ki..

canım tebrik ederim...ağustos annelerinden 3.hamiş haberide senden geldi.bende çok tereddüt ediyordum ama şimdi alıştım.ve yeni bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla.allahım inş kazasız belasız hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.ben ultrasonda görünce duygulandım tekrar.gerçekten o bir can parçası ve bizim canımızda.bizi gerçekten zor günler bekliyor ama rabbim eylerse güzel eyler.vardır bir bildiği.inş güzel günler bizleri bekliyor.

aynen canm yaaa.molfix ve canbebe reklamlarına bayılıyor oğlum.gerçi tüm reklamları sviyor ama bez reklamlarına ayrı bir ilgisi var.hatta komiktir ki molped reklamlarınada çok gülüyor

merhabalar.....uzun zamandır sık sık giremiyorum.malum gebelik ve oğlum......çok yoruluyorum hiç iş yapamaz oldum.oğlumda inadına yapar gibi hep kucak istiyor.gezme hastası çocuk.bu karda nereye götüreyim bilemedim valla.hamileliktendir sanırım hep uykum var.off valla zormuş beee...napalım allah kolaylığını veriyor.doruk çok yaramaz oldu ve çokçokçok sinirli bir çocuk.gören şaşırıyor.aslında güleç bir çocuk kıkır kıkır güler hep.sevgi hastası birini görsün laf atıyor üstüne atlıyor.ama istedii birşey olmasın yumruğunu sıkıp ııhhhh diye bir bağırıyorki görmeye değer.valla ne yapıcam ben bilmiyorum.bu zamanda bu sinir varsa biraz daha büyüyünce beni döver heralde :26:

selam herkese nasılsınız hava ne kadar soğudu yaaa hafta sonu ist. gitcektik ama böyle giderse gidemiycez kıızm uyurken bi bakim dedim
çiğdemcim oğluşun güle güle kullansın mama sandalyesini
bizde pazar akşamı sinemaya gittik eşimle kızımı uyuttup ananesine bıraktık aşk tesadüfleri sever gerçekten güzel bir film tavsiye ederim herkese

Kıyamam ben ona... Benim oğlum da çok sinirli, bir de sevmiyor yabancıyı, cır cır ağlıyor. Bugün de yüzme bakıp bakıp "abbbbüüüüüüüü" dedi bana. Beni abbü sanıyor sanırım

Selamm... Teşekkür ederim. Ben bebeğimi çok özlerim yaaa, bırakıp gidemem herhalde bir yere. :2:

cnm ist. giderken kıızmıda alıcaktım ama çok soğuk o yüzden gitmiycez benimde aklım hep kızımdaydı sinemaya gittiğimizde sanırım böyle bi sevdi yok yaaa

meryem cnm allah asna kolaylık versin yoksa ağustos bebişlerinin hepsimi sinirli yaaa benim kıızmda bile öyle sinir varki kaynanamın komşusu bebekte ne gezer sinir diyodu sonra kıızmın o anına denk gelince şaşırdı o da

İzmir tam yaşanacak yer. Çok güzel, hem insanları da terbiyeli. Ancak herkesin memleketi bir tane. Sokakları, abuk sabuk insanları bile burnumda tütüyor...

Öyle öyle. İzmir'i özlüyorum, İstanbul'da olmaktan da şikayetçi değilim. Zaten 10 yılı geçti artık.
Birkaç gündür sütüm daha az çıkıyor. Ona takılmış durumdayım.

merhaba anneler nasılsınız bakalım bizim üst dişimiz çıkacak anlaşılan çok huysuzlanmaya başladık

Diş sıkıntısı yorucu oluyor gerçekten. Ya benim oğlumun da alttan iki dişi çıkalı iki ay oldu. Öyle kaldı. bu kadar ara vermesi normal mi acaba?

Sen yorma kendini. İyi bakılacak, sana ihtiyacı olan iki tane can var. Hiç değmez ev işi filan.
Bu arada benim oğlumda da var o yumruk sıkıp "ııııııııııı" diye bağırma, korkuyorum bazen çok inatçı olacak diye.

Nasıl oldu kızın? Daha iyicedir umarım. Hava çok soğuk gerçekten. Bir süre atlatana kadar korumakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…