2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide beni itiyor istemiyor diye düşünme benim oğlumda yapıyor onu uyandıktan sonra alıyor sen şimdi hamileliğin verdiği duygusallıkla öyle düşünüyorsun
benimkide çığlık çığlğa şimdi nasıl bağırıyor ana kucağında bide kendini sallıyor muhabbet kuşu gibi

çok saol lalezar ,Çiğdemcim sende saol.. burası da olmasa naparım bilmiyorum..annemlere yarım saat uzaklıktayım aradım sabah gel diye,geldi saolsun,yanımda birileri olmayınca kafam kazana dönüyor..Allah herkese yardımcı olsun..

selam kızlar
hamile kalanları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Ve emzirme meselasi msjları okumadım birine denk geldim çok uykum var gece 6 ya kadar uyumadık.
neyse hamileyken de emzirebilrsiniz biliyor musunuz?? eskiden bebek bozulur derlerdi.hatta doğunca ikisini birden emzirenlerde var.Emzirin kızlar ben çok emzirmek istediğim halde 2. ayından beri istemiyor ,yine sağıyordum ama psikolijimi altüst ettiler 30 cc anca çıkıyor çok üzülüyorum o yüzden herkesin doya doya emzirmesini istiyorum :)

Bebek-Çocuk Beslenmesi acilll. eşim 8 haftalık hamile ve 11 aylık bir kızım var bebeği sütten ne zaman kesmemiz gerekir emzirmenin dogacak bebege zararı olurmu veya 11 aylık kızımı gebeligin 6. ayında zehirler diyorlar bilgi verirseniz sevinirim dige
kızlar ben tahanın annesi nurcan bilenler bilir nasılsınız bakalım tahada 8 aydan gün aldı...
Nurcan ıımmm canım yaa nerelerdesin hep aklımdasın.doğuma girmeden aramıştın numaranı kaydetmemişim arayamadım seni çok merak ettimnasılsın taha m nasıl :)) biz de 7 yi dolduruyoruz zaman ne kadar çabuk geçiyor :))

Günaydın herkese,
Bugün morale çok ihtiyacım var.
Birkaç zamandır işyerinde yaşadığım bir sıkıntı bu hafta iyice arttı. Bir de annemler biraz dinelensin diye bebeğime kayınvalidem bakmaya başladı. İki haftalığına burada. Çok iyi kadın ama bebek işin içine girince canımı sıkan bazı şeyler oluyor.
Bir yandan da oğlum gece uyanmaya başladı.
Bütün bu sıkıntılar sütümü azalttı. İşyerinde iki kez sağıyorum. Normalde 120-130 ml çıkarken şimdi 80-100 ml çıkıyor. Bir de buna cnaım sıkılıyor, kısır döngüye giriyorum.
Halbuki en önemli şey moral süt için.

canım maşaallah bebişin 7 aylık olmuş.bundan sonra emmesede problem değil.daha küçük olsa üzülseydin ama.oda onun için yeterlidir canını sıkma.herşeyin hayırlısı.allah sağlıklısıyla bebeğini doğurmayı kucağına almayı nasip etsin..beraber büyürler ne güzel.................

kızlar benim oğlum yerde yuvarlanıyor.yüzükoyun pozisyonundayken.poposunu yukarı kaldırıp kendini geriye itiyor.böylece yer değiştirmiş oluyor.böyle yapınca sürünmüş oluyormu sizce.birde reklamlara bayılıyor.özellikle molfix reklamına.mamasını reklmla yedirmeye çalışıyorum.biraz daha kolay oluyor...tabi beğenirse................

Başlığa çok sık girmiyorum. Ama hamileliğimden itibaren ilk listeye adını yazdıranlardan biriyim. Fakat, girdiğim sürece her derdi olana elimden birşey gelmese de bir teselli sözü, bir geçmiş olsun yazmışımdır. Bir merhaba demişimdir.
Bugün çok sıkıntılıyım, ilk defa ben dertleşmek istedim. Sabahtan beri kaç kişi girip çıktı "üzülme, boşver" bile diyen olmadı.
Herkes sadece sürekli sohbet ettikleri ile konuşuyor sanırım, aradan muhabbete girmek isteyene de yabancı muamelesi.
Neyse gene de canı sağolsun herkesin.

canım benim seninde bana dediği gibi bebişin sana ihityacı var annenleri keşke biraz daha göndermeseydin iş yerindeki sıkıntını atlatana kadar yanında tutunacak bi dalın olurdu dualarım seninle

ben yeni gördüm canım şimdi bunuda kafana takma

canım benim seninde bana dediği gibi bebişin sana ihityacı var annenleri keşke biraz daha göndermeseydin iş yerindeki sıkıntını atlatana kadar yanında tutunacak bi dalın olurdu dualarım seninle

Çok teşekkürler. Ben de kimse bir cevap vermeyecek diyordum artık. Annemler devre mülke gittler. O yüzden tarihler belli. Çok teşekkür ederim. Az önce eşimi çağırdım. Sağolsun ne yaptı etti geldi; biraz benimle oturdu, bir yemek yedik. Ama kolay atlatacak gibi değilim. Ben başederim de tek korkum sütümün gitmesi. Korktukça azalıyor. Sürekli göğüslerimi yokluyorum. Allahım bana yardım et.

süt meselesine gelince aklımızı süte çok taktıkça daha da mı azalıyor ne ben artık emdiği kadar veriyorum napalım şu hayatı zından edenleri Allah bildiği gibi yapsın

oh maşallah ne güzel seni düşünen bir eşin var seninde onlarla gitme ihtimalin yoktu sanırım biraz kafa dağıtmak iyi geliyor insana.aldılar alacakları kadar rızıkları neyse o kadar gelir.üzme sen o tatlı canını sen sana lazımsın

süt meselesine gelince aklımızı süte çok taktıkça daha da mı azalıyor ne ben artık emdiği kadar veriyorum napalım şu hayatı zından edenleri Allah bildiği gibi yapsın

Ya süt azaldıkça emmekte de hırçınlaşıyor. Dün kızgınlığından biberonu da itti. Öyle olunca gece de acıkıp acıkıp uyandı.
Kayınvalidem çok iyi insan, normalde anlaşırız da ama çocuk bakımı konusunda alışamadık. Dün gittim, akşamdan tarhana bırakmıştım, yememiş. Onun yerine boş bebe bisküvisini suyla ıslatıp vermiş. Annem acillik olacak kadar ağır gripken bile en azından yoğurtla ekmek vermişti. Sabah ilk kez arkamdan ağladı oğlum.
Birkaç güne toparlanmam lazım. Kendime gelmeliyim.

Çok sağol, gerçekten çok iyi geldi. Sen nasıl oldun?

Selam kızlar, nasılsınız bakalım. Biz oğluşumla iyiyiz. Dün belli belirsiz "anne" dedi. Evdeki herkes duydu. Anne kuzusu olacak benim oğlum.

Kız sinirleniyorsun da kızdığın kişinin ruhu duyuyor mu? Onun umrunda değil, kızdın mı kızmadın mı? Onun baktığı sütün kesilirse arkandan dedikodu yapacak. O yüzden sakin ol! Allah'a dua et. Her kızdığında elini yüzünü yıka, sakinleşeceksin kuzum, bebeğini düşün. Tamam kuşum?

iyim şükür bazı şeyleri düşünmemeye çalışıorum öyle iş yerinde ki durum nedir özel değilse

Yani işte ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar bize de yansıyor. Kazanılmış haklar hiçe sayılıyor, birileri kendi borusunu öttürüyor, bir takım bağlılıklar ya da bağlantılar meslek ahlakının önüne geçiyor falan filan...
Umarım haftasonu toparlanırım.

anladım zordur tabi Allah kolaylık versin haftasonu iice bi gezin yavrunla ozaman unutursun bence be şahsen öyle yap ayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…