bide beni itiyor istemiyor diye düşünme benim oğlumda yapıyor onu uyandıktan sonra alıyor sen şimdi hamileliğin verdiği duygusallıkla öyle düşünüyorsun
benimkide çığlık çığlğa şimdi nasıl bağırıyor ana kucağında bide kendini sallıyor muhabbet kuşu gibi
Kıss naber? Yaptın mı brokolili mamayı??
yaptım ama baya susuz verdim yedi şebeğim
Nurcan ıımmm canım yaa nerelerdesin hep aklımdasın.doğuma girmeden aramıştın numaranı kaydetmemişim arayamadım seni çok merak ettimnasılsın taha m nasıl :)) biz de 7 yi dolduruyoruz zaman ne kadar çabuk geçiyor :))kızlar ben tahanın annesi nurcan bilenler bilir nasılsınız bakalım tahada 8 aydan gün aldı...
evet arkadaşım çok olacak gibi geliyor..yawrum sanki anlamış gibi, demin emzirmek istedim itti beni,şimdi de uyudu,üsülüyorum bende böyle olunca.. 2 arkadaşım daha hamişti onlar ne yaptılar bu emzirme konusunu,neler yediriyorlar gün içerisinde,onlar benden tecrübeli banada yardımcı oluuunnn
Günaydın herkese,
Bugün morale çok ihtiyacım var.
Birkaç zamandır işyerinde yaşadığım bir sıkıntı bu hafta iyice arttı. Bir de annemler biraz dinelensin diye bebeğime kayınvalidem bakmaya başladı. İki haftalığına burada. Çok iyi kadın ama bebek işin içine girince canımı sıkan bazı şeyler oluyor.
Bir yandan da oğlum gece uyanmaya başladı.
Bütün bu sıkıntılar sütümü azalttı. İşyerinde iki kez sağıyorum. Normalde 120-130 ml çıkarken şimdi 80-100 ml çıkıyor. Bir de buna cnaım sıkılıyor, kısır döngüye giriyorum.
Halbuki en önemli şey moral süt için.
Başlığa çok sık girmiyorum. Ama hamileliğimden itibaren ilk listeye adını yazdıranlardan biriyim. Fakat, girdiğim sürece her derdi olana elimden birşey gelmese de bir teselli sözü, bir geçmiş olsun yazmışımdır. Bir merhaba demişimdir.
Bugün çok sıkıntılıyım, ilk defa ben dertleşmek istedim. Sabahtan beri kaç kişi girip çıktı "üzülme, boşver" bile diyen olmadı.
Herkes sadece sürekli sohbet ettikleri ile konuşuyor sanırım, aradan muhabbete girmek isteyene de yabancı muamelesi.
Neyse gene de canı sağolsun herkesin.
canım benim seninde bana dediği gibi bebişin sana ihityacı var annenleri keşke biraz daha göndermeseydin iş yerindeki sıkıntını atlatana kadar yanında tutunacak bi dalın olurdu dualarım seninle
Çok teşekkürler. Ben de kimse bir cevap vermeyecek diyordum artık. Annemler devre mülke gittler. O yüzden tarihler belli. Çok teşekkür ederim. Az önce eşimi çağırdım. Sağolsun ne yaptı etti geldi; biraz benimle oturdu, bir yemek yedik. Ama kolay atlatacak gibi değilim. Ben başederim de tek korkum sütümün gitmesi. Korktukça azalıyor. Sürekli göğüslerimi yokluyorum. Allahım bana yardım et.
süt meselesine gelince aklımızı süte çok taktıkça daha da mı azalıyor ne ben artık emdiği kadar veriyorum napalım şu hayatı zından edenleri Allah bildiği gibi yapsın
oh maşallah ne güzel seni düşünen bir eşin var seninde onlarla gitme ihtimalin yoktu sanırım biraz kafa dağıtmak iyi geliyor insana.aldılar alacakları kadar rızıkları neyse o kadar gelir.üzme sen o tatlı canını sen sana lazımsın
Çok sağol, gerçekten çok iyi geldi. Sen nasıl oldun?
Günaydın herkese,
Bugün morale çok ihtiyacım var.
Birkaç zamandır işyerinde yaşadığım bir sıkıntı bu hafta iyice arttı. Bir de annemler biraz dinelensin diye bebeğime kayınvalidem bakmaya başladı. İki haftalığına burada. Çok iyi kadın ama bebek işin içine girince canımı sıkan bazı şeyler oluyor.
Bir yandan da oğlum gece uyanmaya başladı.
Bütün bu sıkıntılar sütümü azalttı. İşyerinde iki kez sağıyorum. Normalde 120-130 ml çıkarken şimdi 80-100 ml çıkıyor. Bir de buna cnaım sıkılıyor, kısır döngüye giriyorum.
Halbuki en önemli şey moral süt için.
iyim şükür bazı şeyleri düşünmemeye çalışıorum öyle iş yerinde ki durum nedir özel değilse
Yani işte ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar bize de yansıyor. Kazanılmış haklar hiçe sayılıyor, birileri kendi borusunu öttürüyor, bir takım bağlılıklar ya da bağlantılar meslek ahlakının önüne geçiyor falan filan...
Umarım haftasonu toparlanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?