Selam kızlar, nasılsınız bakalım. Biz oğluşumla iyiyiz. Dün belli belirsiz "anne" dedi. Evdeki herkes duydu. Anne kuzusu olacak benim oğlum.
Kız sinirleniyorsun da kızdığın kişinin ruhu duyuyor mu? Onun umrunda değil, kızdın mı kızmadın mı? Onun baktığı sütün kesilirse arkandan dedikodu yapacak. O yüzden sakin ol! Allah'a dua et. Her kızdığında elini yüzünü yıka, sakinleşeceksin kuzum, bebeğini düşün. Tamam kuşum?
Selam kızlar, nasılsınız bakalım. Biz oğluşumla iyiyiz. Dün belli belirsiz "anne" dedi. Evdeki herkes duydu. Anne kuzusu olacak benim oğlum.
Kız sinirleniyorsun da kızdığın kişinin ruhu duyuyor mu? Onun umrunda değil, kızdın mı kızmadın mı? Onun baktığı sütün kesilirse arkandan dedikodu yapacak. O yüzden sakin ol! Allah'a dua et. Her kızdığında elini yüzünü yıka, sakinleşeceksin kuzum, bebeğini düşün. Tamam kuşum?
anladım zordur tabi Allah kolaylık versin haftasonu iice bi gezin yavrunla ozaman unutursun bence be şahsen öyle yap ayı düşünüyorum
Sağol canım. Ya aslında kadının da birşey yaptığı yok. ama uyuşamadık işte çocuk bakımı konusunda. Mesela sabahları ben evden çıkarken annemler çok doğal birşey gibi şakalaşarak bana güle güle derlerdi. Öperdim koklardım yavrumu. Şimdi gene yapmaya çalışıyorum. Ama öpünce ben daha kapıyı kapatmadan içeri götürüyorlar. Aam gittiğimi görmeyince beni çok arıyor. Kendince iyi birşey yapıyor ama...
Öyle yapıyorsa sen de açıkça söyle canım "ben bebeğimi öpmeden gidersem, işim rast gitmiyor" sen onu doğuran kadınsın, ne diyebilir ki? Bu yaşıma geldim ve öğrendiğim yegane gerçek "hak verilmez, alınır". Bir şey senin hakkınsa mücade edeceksin. Başka yolu yok.
ay sevindirik olmuşundur şimdi çiğdem bizimki de babacı baba dio başka bişi demiyor
Sevindirik olmak az kalır. Kurban olurum ben oğluşumun maviş gözlerine
Doğru kızlar ama işte kalacakları zaten 2 hafta, kırgınlık olsun istemiyorum. Hele hele eşim benim ailem sürekli bizde kalırken o kadar iyi ki onlara karşı. Eşimin incinmesini istemem. İdare edeceğiz. Ama nnelik başkaymış, hiç tahmin etmezdim bu kadar dert edeceğimi.
:)))))) Çok güzel yaaa. Darısı başımıza.
O öpücüğü istiyorsan alacaksın. Buna kimse engel olamaz. Kucağına alıp götürmeye mi yeltendi? "Bir yanak ver bakayım anneye" deyip öpeceksin bebeğini. Buna kırılacaksa gitsin kendini köprüden atsın. Annenin bebeğini öpmesinden daha doğal birşey olamaz çünkü. Olmadı kocanla konuş. Madem halden anlıyor, o yardım etsin sana.
Yok öpüyorum tabi bebeğimi ama ben daha kapıdan çıkmadan içeri gidiyorlar. Oğlum da anlamıyor gittiğimi. Yani evdeyim ve onu almıyorum zannediyor. Neyse... Az kaldı. Ama zor geçecek bu iki hafta. Bir de karşındaki insan iyi niyetli olunca daha zor. Kendini bilmez biri olsa, bana ne deyip sayar geçerdim lafı. Ama işte iyi de bir insan. Neyse bu dertler bitmez. Sevindiğim şeyi anlatayım. Sebze yemeyen oğlum iki gündür sebze yiyor itirazsız. Çok mutle ediyor beni. :)))
Aminnn. Bir de dün akşam kıskançlığımız tuttu efendim. Eşim geldi sarıldı bana, oğluş da mama sandalyesinde. Bir başladı ağlamaya; bir yandan ağlıyor, bir yandan kollarını açıyor. Kucağıma aldım, zor sakinleşti. Sonra tesadüf mü diye merak ettik. Kocam bir daha sarıldı, bu yine zırzır ağlıyor. Kıskanıyor küçük aşkım beni.
sebzeciii olsun inş bol bol vitamin
Yok öpüyorum tabi bebeğimi ama ben daha kapıdan çıkmadan içeri gidiyorlar. Oğlum da anlamıyor gittiğimi. Yani evdeyim ve onu almıyorum zannediyor. Neyse... Az kaldı. Ama zor geçecek bu iki hafta. Bir de karşındaki insan iyi niyetli olunca daha zor. Kendini bilmez biri olsa, bana ne deyip sayar geçerdim lafı. Ama işte iyi de bir insan. Neyse bu dertler bitmez. Sevindiğim şeyi anlatayım. Sebze yemeyen oğlum iki gündür sebze yiyor itirazsız. Çok mutle ediyor beni. :)))
Ay akıllı bıdık. Ne kadar algıları açık bir bebek maşallah, benimki de beni seçmeye başladı ama daha çok saatli. Benim eve gitme saatimde mızlıyormuş, ben gelince deli oluyor. Sonra babanın gelme saati yaklaşınca gene mızıltı başlıyor. Baba kapıdan girince benle işli bitiyor keratanın.
Oh oh iyi maşallah bol yesin afiyet olsun. Sağlıklı olsun oğluşun.
Benim oğlum da babasına, dedesine, babaannesine çok düşkün. Demek ki benim yerim başka. E heralde, bir de "demek ki" diyorum yaw.
merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sizlere ve bebeklerinize bol gülücüklü sağlıklı günler...
merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sizlere ve bebeklerinize bol gülücüklü sağlıklı günler...
Evet kızlar bende daha oğluma ne mama sandalyesi aldım nede yürüteç alsammı artık diye düşünüyorum.1 ay önce falan salıncak almıştık katlanabiliyor benim bebeğim kaynanamda kalıyor hafta içi evleri uzak diye alamaıyoruz yanımıza cuma akşamları alıyorum pazar akşamına kadar bende kalıyor.Salıncağı katlanabiliyor bebeğimi alırken salıncağınıda alıyordum ilk zamanlar ama zor oluyor yaa ordan oraya sürekli taşımak.Herşeyinden çifter çifter alıyorum ama böyle büyük eşyalar pahalı oluyor 2 tane alamam süreklide taşıyamam.En iyisi sadece kaynanamların evi için alayım off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?