Günaydın herkese,
Bugün morale çok ihtiyacım var.
Birkaç zamandır işyerinde yaşadığım bir sıkıntı bu hafta iyice arttı. Bir de annemler biraz dinelensin diye bebeğime kayınvalidem bakmaya başladı. İki haftalığına burada. Çok iyi kadın ama bebek işin içine girince canımı sıkan bazı şeyler oluyor.
Bir yandan da oğlum gece uyanmaya başladı.
Bütün bu sıkıntılar sütümü azalttı. İşyerinde iki kez sağıyorum. Normalde 120-130 ml çıkarken şimdi 80-100 ml çıkıyor. Bir de buna cnaım sıkılıyor, kısır döngüye giriyorum.
Halbuki en önemli şey moral süt için.
merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sizlere ve bebeklerinize bol gülücüklü sağlıklı günler...
Evet kızlar bende daha oğluma ne mama sandalyesi aldım nede yürüteç alsammı artık diye düşünüyorum.1 ay önce falan salıncak almıştık katlanabiliyor benim bebeğim kaynanamda kalıyor hafta içi evleri uzak diye alamaıyoruz yanımıza cuma akşamları alıyorum pazar akşamına kadar bende kalıyor.Salıncağı katlanabiliyor bebeğimi alırken salıncağınıda alıyordum ilk zamanlar ama zor oluyor yaa ordan oraya sürekli taşımak.Herşeyinden çifter çifter alıyorum ama böyle büyük eşyalar pahalı oluyor 2 tane alamam süreklide taşıyamam.En iyisi sadece kaynanamların evi için alayım off yaa
Merhaba,
Üzmeyin bu kadar kendinizi çalışma ortamının stresi hiçbir zaman bitmez.Bebeğinizi düşünün başkaları için değermi sütünüzün kesilmesi,biz annelerin her zaman güçlü olmamız lazım zor olsada, ne güzel eşinizde destekmiş size,ailenize sımsıkı sarılın küçük şeyler için sıkmayın canınızı.bide ben kayınvalidenizin bilinçli yaptığını zannetmiyorum bazı şeyleri düşünememiştir.İyi bir insan diyorsunuzya üstelik eşinizde sizin ailenize iyi davranıyormuş kalbini kırmayın nede olsa misafir.kendinize iyi bakın.
Ben mama sandalyesi markalı almadım. İrem Bebe mağazası var İstanbul'dakiler bilir. Onun kendi markasını aldım. Chicco'nun aynısı. 4 tekerlek, hepsi kilitli, çitf tepsili, silinebilir, yükseklik ve yatma ayarlı. Fiyatı Chicco'nunkinin yarısından az. Örümcek/yürüteç almayı düşünmüyorum. Doktor da önermedi. Zaten oğlum ayağa çabuk kalkacak gibi duruyor, emeklemeyi hiç sevmiyor.
Haklısın. Biraz daha iyiyim. O mesajı yazdığımda çok bunalmıştım. İşyerime eşim filan geldi, toparlandım biraz. Sütüm de öğleden sonra 115 ml çıktı. :)) Kimsenin kalbini kolay kolay kıramam ben zaten, ödüm kopar biri üzülecek diye. Gerçi böyle de kendim yıpranıyorum ama olsun napalım. :))
sevindim bak üzüldüğüne değmez afiyet olsun bebişe
Herkese Meraba.
Ev almıştık taşındım Cok zor oldu. Ne zamandır giremiyodum aradaki farkı kapattım her yorumu okudum. Hamışlar çoğalmış Allah hayırlı evlat versin, benimde bı tehlikeli durumum var Pazartesiye kadar adet olmazsam test yaptiricam!!
Oğlumun iştahı Cok iyiyken bu ara Cok fena yemiyo. Tasindigimizdan beri cocuğum depresyondaydi yeni yeni duzeliyo ama iştah fena birde daha hiç dis çıkartamadık geç kalmadikmi?? Herkes iki tane çıkartmış
herkese selamlar,
Nasılsınız bi çok iyiyiz evi temizledim yoruldum oğluşa meyve yedirdim biraz önce bugün ilk defa tavuk yedirmeyi düşünüyorum bakalım inşl.sever kıymayı sevmişti bu arada bizim hiç dişimiz çıkmadı bekliyoruz bakalım öyle bi huzursuzluğuda yok şükür umarım diş çıkarma dönemini sorunsuz atlatırız hepimiz
Reyhan ismim bu arada. Normalde ne versem yerdi şimdi canım cikiyo yediricem diye. Birde günde 4-5 defa kaka yapıyo yediği durmuyo zaten. Bilmiyorum hiç dis belirtisi yok. Kayinvaldem ne bicin cocuk dogurmussun bı çıkmadı disi diyo hersey benim sucum ya. Cocuğun ağzına girip disi patlatmamı bekliyo, ya nefret ettirdi kadın kendinden, biktirdi!!!
Allah herkese istediği evde oturmayı nasip etsin. Kırada oturmak Cok zor.
Reyhan ismim bu arada. Normalde ne versem yerdi şimdi canım cikiyo yediricem diye. Birde günde 4-5 defa kaka yapıyo yediği durmuyo zaten. Bilmiyorum hiç dis belirtisi yok. Kayinvaldem ne bicin cocuk dogurmussun bı çıkmadı disi diyo hersey benim sucum ya. Cocuğun ağzına girip disi patlatmamı bekliyo, ya nefret ettirdi kadın kendinden, biktirdi!!!
Allah herkese istediği evde oturmayı nasip etsin. Kırada oturmak Cok zor.
Günaydın herkese,
Bugün morale çok ihtiyacım var.
Birkaç zamandır işyerinde yaşadığım bir sıkıntı bu hafta iyice arttı. Bir de annemler biraz dinelensin diye bebeğime kayınvalidem bakmaya başladı. İki haftalığına burada. Çok iyi kadın ama bebek işin içine girince canımı sıkan bazı şeyler oluyor.
Bir yandan da oğlum gece uyanmaya başladı.
Bütün bu sıkıntılar sütümü azalttı. İşyerinde iki kez sağıyorum. Normalde 120-130 ml çıkarken şimdi 80-100 ml çıkıyor. Bir de buna cnaım sıkılıyor, kısır döngüye giriyorum.
Halbuki en önemli şey moral süt için.
Herkese merhaba;
Güneş yüzünü gösterdi bugün. Çok güzel hava var dışarıda. Ben de dün okuyanlar bilirler, düne göre daha iyiyim. Bu güzel havada bebekleri de çıkarmak lazım aslında.
Temizlik yapınca hafiflemişsindir. Benim ev çok fena, haftasonu bakacağız artık. Diş her çocukta farklı. Daha ancak geliyor zamanı aslında. Benim oğlum 5. ayda iki tane çıkardı ama iki aydır başka gerisi gelmedi. Bekliyoruz biz de.
meryem cnm allah asna kolaylık versin yoksa ağustos bebişlerinin hepsimi sinirli yaaa benim kıızmda bile öyle sinir varki kaynanamın komşusu bebekte ne gezer sinir diyodu sonra kıızmın o anına denk gelince şaşırdı o da
Sen yorma kendini. İyi bakılacak, sana ihtiyacı olan iki tane can var. Hiç değmez ev işi filan.
Bu arada benim oğlumda da var o yumruk sıkıp "ııııııııııı" diye bağırma, korkuyorum bazen çok inatçı olacak diye.
hemde ne inatçı olacaklar.aslan burcu bunlar mahvedecekler.
Aminnn. Bir de dün akşam kıskançlığımız tuttu efendim. Eşim geldi sarıldı bana, oğluş da mama sandalyesinde. Bir başladı ağlamaya; bir yandan ağlıyor, bir yandan kollarını açıyor. Kucağıma aldım, zor sakinleşti. Sonra tesadüf mü diye merak ettik. Kocam bir daha sarıldı, bu yine zırzır ağlıyor. Kıskanıyor küçük aşkım beni.
Evet kızlar bende daha oğluma ne mama sandalyesi aldım nede yürüteç alsammı artık diye düşünüyorum.1 ay önce falan salıncak almıştık katlanabiliyor benim bebeğim kaynanamda kalıyor hafta içi evleri uzak diye alamaıyoruz yanımıza cuma akşamları alıyorum pazar akşamına kadar bende kalıyor.Salıncağı katlanabiliyor bebeğimi alırken salıncağınıda alıyordum ilk zamanlar ama zor oluyor yaa ordan oraya sürekli taşımak.Herşeyinden çifter çifter alıyorum ama böyle büyük eşyalar pahalı oluyor 2 tane alamam süreklide taşıyamam.En iyisi sadece kaynanamların evi için alayım off yaa
Herkese merhaba;
Güneş yüzünü gösterdi bugün. Çok güzel hava var dışarıda. Ben de dün okuyanlar bilirler, düne göre daha iyiyim. Bu güzel havada bebekleri de çıkarmak lazım aslında.
Daha dedikleni bı duysanız, kadın tamamen takmış durumda isin kötü tarafı esimin yanında yapmiyo e inanmiyo o da. Sen abartıyorum diyo.
Bı biz degilmisiz yani dissiz:)) doktorda 10. aya kadar normal diyo ama anlatamıyorum :?
eşinde inanmıyorsa kaydet kız söylediklerini çaktırmadan dinlettir belki inanır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?