2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Üzmeyin bu kadar kendinizi çalışma ortamının stresi hiçbir zaman bitmez.Bebeğinizi düşünün başkaları için değermi sütünüzün kesilmesi,biz annelerin her zaman güçlü olmamız lazım zor olsada, ne güzel eşinizde destekmiş size,ailenize sımsıkı sarılın küçük şeyler için sıkmayın canınızı.bide ben kayınvalidenizin bilinçli yaptığını zannetmiyorum bazı şeyleri düşünememiştir.İyi bir insan diyorsunuzya üstelik eşinizde sizin ailenize iyi davranıyormuş kalbini kırmayın nede olsa misafir.kendinize iyi bakın.

Ben mama sandalyesi markalı almadım. İrem Bebe mağazası var İstanbul'dakiler bilir. Onun kendi markasını aldım. Chicco'nun aynısı. 4 tekerlek, hepsi kilitli, çitf tepsili, silinebilir, yükseklik ve yatma ayarlı. Fiyatı Chicco'nunkinin yarısından az. Örümcek/yürüteç almayı düşünmüyorum. Doktor da önermedi. Zaten oğlum ayağa çabuk kalkacak gibi duruyor, emeklemeyi hiç sevmiyor.

Haklısın. Biraz daha iyiyim. O mesajı yazdığımda çok bunalmıştım. İşyerime eşim filan geldi, toparlandım biraz. Sütüm de öğleden sonra 115 ml çıktı. :)) Kimsenin kalbini kolay kolay kıramam ben zaten, ödüm kopar biri üzülecek diye. Gerçi böyle de kendim yıpranıyorum ama olsun napalım. :))

sevindim bak üzüldüğüne değmez afiyet olsun bebişe

Herkese Meraba.
Ev almıştık taşındım Cok zor oldu. Ne zamandır giremiyodum aradaki farkı kapattım her yorumu okudum. Hamışlar çoğalmış Allah hayırlı evlat versin, benimde bı tehlikeli durumum var Pazartesiye kadar adet olmazsam test yaptiricam!!
Oğlumun iştahı Cok iyiyken bu ara Cok fena yemiyo. Tasindigimizdan beri cocuğum depresyondaydi yeni yeni duzeliyo ama iştah fena birde daha hiç dis çıkartamadık geç kalmadikmi?? Herkes iki tane çıkartmış

herkese selamlar,
Nasılsınız bi çok iyiyiz evi temizledim yoruldum oğluşa meyve yedirdim biraz önce bugün ilk defa tavuk yedirmeyi düşünüyorum bakalım inşl.sever kıymayı sevmişti bu arada bizim hiç dişimiz çıkmadı bekliyoruz bakalım öyle bi huzursuzluğuda yok şükür umarım diş çıkarma dönemini sorunsuz atlatırız hepimiz

Herkese merhaba;
Güneş yüzünü gösterdi bugün. Çok güzel hava var dışarıda. Ben de dün okuyanlar bilirler, düne göre daha iyiyim. Bu güzel havada bebekleri de çıkarmak lazım aslında.

sevindim bak üzüldüğüne değmez afiyet olsun bebişe

Haklısın, iyiyim bugün. Sütüm de iyi maşallah.

Güle güle oturun. İştahsızlık dişle de ilgili olabilir, taşınmanızla da ilgili olabilir. Ama normalde iştahlıydıysa, geçici bir dönemdir eminim. Fazla üsütne gitmeyin. Benimki de bu ara pek formunda değil. Ama dün balkabağı verdim onu sevdi. birkaç parça balkabağını suda haşladım, öatalla ezip üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı ve yoğurt döküp verdim.

Temizlik yapınca hafiflemişsindir. Benim ev çok fena, haftasonu bakacağız artık. Diş her çocukta farklı. Daha ancak geliyor zamanı aslında. Benim oğlum 5. ayda iki tane çıkardı ama iki aydır başka gerisi gelmedi. Bekliyoruz biz de.

Reyhan ismim bu arada. Normalde ne versem yerdi şimdi canım cikiyo yediricem diye. Birde günde 4-5 defa kaka yapıyo yediği durmuyo zaten. Bilmiyorum hiç dis belirtisi yok. Kayinvaldem ne bicin cocuk dogurmussun bı çıkmadı disi diyo hersey benim sucum ya. Cocuğun ağzına girip disi patlatmamı bekliyo, ya nefret ettirdi kadın kendinden, biktirdi!!!
Allah herkese istediği evde oturmayı nasip etsin. Kırada oturmak Cok zor.

Allah allah, kendi doğurduğunun ne zaman çıkmış dişi? Hayır geç kalmış birşey yok daha tam zamanı ama geç kalsa bile öyle denir mi? Neyse takma çok münasebetsimiş, takılacak birşey değil.
Arada iştahsızlık oluyor öyle. Dert etme, stres yaptıkça daha zor oluyor. Haftasonu biz oğlumla ilk kavgamızı ettik. :))) "Yemezsen yeme sıpa" deyip yolladım mutfaktan. :))) Ama geçiyor. Baştan beri iştahsız olsa o zor, ama arada olanlar geçici oluyor.

canım bizim de cıkmadı henuz disimiz,Allah yardimcin olsun kayinvaldenle :)
bizimki de daha erken diyor diş için :)

ah canım benim...kayınvalide ne kadar iyi olsa da insanın canını sıkıyor işte...keşke sütünü azaltacak kadar kafana takmasaymışsın....benim kuzucuk da 3 gündür geceleri çok kalkıyor..her 15 dakikada bir diyebilirim...çünkü yerine yatırıp yatağa giriyorum ve henüz uykuya dalmadan uyanıyor...sağlık olsun ne yapalım...nasıl olsa bu günler de geçecek...sen üzme o tatlı canını...

İyi olmana gerçekten sevindim.Havada güzel olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor.Sen nerdesin canım bu arada İstanbul mu?

saol canım :))

yerim ben onun kıskançlığını

elbette canım...böyle büyük eşyaları ikişer ikişer alamazsın...ekstra bir masraf olur..ne gerek var..

ben dün bazı şeyler aldım...oto güvenlik koltuğu sunny baby'nin....kalitesinin ne derece olduğunu bilmiyorum...180 TL...turuncu-siyah..rengi hoşuma gittiği için aldım....baston puset aldım....150 TL...lacivert-mavi...hafif olduğu için aldım...markalı birşey değil...geçen hafta içinde de yürüteç almıştık...ucuz birşey...fakat kullanmıyoruz şimdilik...salıncak da aldık....büyükçe birşey..evimiz zaten daracık..bir görseniz tıkış tıkış oldu heryer...

Herkese merhaba;
Güneş yüzünü gösterdi bugün. Çok güzel hava var dışarıda. Ben de dün okuyanlar bilirler, düne göre daha iyiyim. Bu güzel havada bebekleri de çıkarmak lazım aslında.

iyi olmana sevindim canım... dün yazdıklarını şimdi okuduğum için cevaplarım da tutarsız oldu...kusuruma bakma emi?...

Daha dedikleni bı duysanız, kadın tamamen takmış durumda isin kötü tarafı esimin yanında yapmiyo e inanmiyo o da. Sen abartıyorum diyo.
Bı biz degilmisiz yani dissiz:)) doktorda 10. aya kadar normal diyo ama anlatamıyorum :?

Amann kayınvalidende bayağı arsızmış bu kadar laflar söylenirmi insanın yüzünetıka kulaklarını duymazlıktan geleşinde inanmıyorsa kaydet kız söylediklerini çaktırmadan dinlettir belki inanır o zamandişler ne kadr geç çıkarsa o kadar iyiymiş diye duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…