2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Durun size başka dediklerini yazayım.
Benim boyum 1.80 esım 1.85 oğlan 50 cm doğdu bit gibi cocuk doğurdun kime benzettin bilmem,diyo!!!!
Sanki kendi torunu değil sokaktan aldım..
Goguslerim ne hamilelikte ne doğumdan sonra büyümedi 75 ti hep. Cok şükür hala emziriyorum. Senin de hiç memen yok nasıl emziriyosun süt olmazki bunlarda diyo. Allahım veriyo oğlumun sütunu Cok şükür. Deli bu kadın deli bunlar komik olanlar digerleri aklıma gelince icim acıyı o yüzden yazmadım.

Bugün biraz daha iyiyim. Diğer mesajını d aokudum, merak etme tutarsız filan değil. Desteğin için teşekkür ederim. Takmamak lazım gerçekten. Oğlum alıştıkça daha mutlu olmaya başladı, ben de o yüzden daha iyiyim düne göre. Dün gece de ikimiz de deliksiz uyuduk, onun daetkisi var.

İyi olmana gerçekten sevindim.Havada güzel olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor.Sen nerdesin canım bu arada İstanbul mu?

Evet ben İstanbul'dayım. Bahar erken gelse diyorum. akşam eve gidince oğlumu gezmeye çıkarmanın hayalini kuruyorum. :))

saol canım :))

yerim ben onun kıskançlığını

Evet aslan burcu olmaları çok fena. Babam da aslan burcudur, anneme acıyorum bazen. :))))

Ya gerçekten filim gibiymiş. Diğerlerini düşünme bile zaten. Herkes eninde sonunda ektiğini biçiyor. Buna çok inanıyorum.

aman canım hepsi aynı.diş nekadar geç çıkarsa okadar iyi diye biliyorum.sen ne yaparsan yap ona beğendiremezsin.....

benimkide öyle eşimin yanında söylemez.eşim önce inanmazdı.ama artık inanıyor....................

Kayinvaldem dunyanın en yalaka ınsanlarından biridir esimin hatta annemin yanında kızım kızım ölüyo o yüzdende inanmiyo esın. Basta annem bile inanmiyodu duşunun o kadar yani.
Cocuğum o benim sonuçta dissizde olsa annesiyim herseyim o benim. Ama moralimi bozuyolar iste..

:)) Gülümsettin beni. Tabi ki dişsiz de olsa annesisin de daha çok erken zaten dişsiz demek için. 5 ila 10. aylar normal ilk dişin çıkma zamanı. Benim bebeğim erken çıktı ama genetik anneannesi de 4 aylıkken diş çıakrmış. Bu arada ben de erken çıkan diş daha kolay çürür diye biliyorum. Yani aslında sizinki daha olumlu birşey.

Son düzenleme:

Selamlar... Daha geçen gün Kraft'ın İdol mama sandalyesini aldı eşim. Taş gibi birşey. Ağırlığından değil, bacakları çok kalın. Zıp zıp zıplıyor oğlum üstünde, iyi dayanıyor sandalye. Yalnız kumaş değil, naylon. Dökülürse silinebilsin diye.

Sanırım aynı sandalyeye sahibiz.

Nasıl kaynanan var senin yaw, tam sopalık; düşman başına! Sana kocanın yanında iyi, başbaşayken kötü davranıyosa. Sen de aynını yap. Kocanın yanında anneemmmm de, sana çıkıştı mı ver cevabını. Kocan biraz da ona inanmasın.

Güle güle kullanın canım... Bizim de salıncağımız var. Tıklım tıkış oda; ana kucağı, salıncak, mama sandalyesi, birini kullanmak için diğerlerini dışarı çıkarıyorum.

Aklıma gelmişken, erkek çocukları kız çocuklarından daha geç gelişir. Kafanı takma sen.

bebeğin kaç aylık bilmiyorum.ama en iyi diş geç çıkandır.benim ikiz kızlarım var.6 yaşındalar.birinin dişi 7 aylıkken çıkmıştı,diğerinin 8.5 aylıkkken çıkmıştı.şimdi dişi erken çıkan kızımın alt 2 dişleri düştü vede yenisi çıktı bile.ama 8.5 aylıkkken diş çıkaran kızımın daha sallanmıyor bile .bence geç çıkması daha iyi.nekadar geç çıkarsa tekrar düştüğü zaman okadar geç düşüyormuş.....

Ya evet herkes geç çıkan dis daha sağlam olur diyo. Teşekkürler rahatlattiniz valla icimi. Evlendik 4 ay sonra hamile kaldım o dört ay burnumdan getirmişti cocuğun olmuyo heralde bı doktora götüreyim diye. Sınır hastası etti bu kadın beni. Cikicak oglusumun disi cikicak zamanı gelince hersey oluyo nasılsa dimi ama

MERHABA kızlar

İstanbulda ağustos annnesi olanlar bir kızım var hep zamanım onunla geçiyor hepimizin olduğu gibi ama ben çok yalnızım burada ve şuan çıldırmak üzereyim birde ailemden de uzakta olunca zor oluyo sanırım bu saat olmuş hala uyku yok.. çok şükür sağlıklı ama hep gece 3.30 falan uyuyordu 2 hafta önce düzeldi dedim 12 de uyutmaya başladım iyi gidiyordu 1 hafta oldu diş çıkmaya başlayınca yine aynı problemler başladı uyku yok bende gündüz uyuyamıyorum ve çok kötü oluyorum .hadi bunaldım anneme gideyimde diyemiyorum uzaklık çıldıracam yaa.... böyle oluyo gece bi yarısı ağlamaya başlıyorum bilmiyorum sizdede oluyor mu ? ..

Canım benim seni benden iyi kimse anlayamaz .. Benide çıldırtan biri var başımda ahh ahhh.. yazdıklarını okudumda aynı benm kocamda bana inanmıyor söylüyorum ben görüyorum diyor bende yapmacık olamıyorum çok zor............

canım bende ailemden uzaktayım.bebek bunlar elbet düzelecek zamana bırak.aynı sorunları hemen hemen hepimiz yaşıyoruz..bende yaklaşık 6 aydır memleketime gitmedim vede daha birkaç ay daha gidemiyeceğim.hatta benim babamda çok rahatsız.ama çocuklar küçük kış günü herzaman nereye g.dilir..bebeğin biraz daha büyüsün zaten sana arkadaş olacak.geçireceksin bu günleri.ben alıştım sayılır.ama bende bazen ağlamamak için kendimi zor tutarım.sabır canım.................

öyle canım takmamaya bak biraz....bebeğin sağlıklıysa kilosuda,dişide önemli değil...........elbet çıkar...

Merhaba canım,
Benim iki tane çocuğum var ikisinide eşimin görevi nedeniyle gurbette büyüttüm.13 yıldır gurbetteyim ailemden uzak,çok şükür ben pek yalnızlık çekmedim ama insan bebeğiyle başbaşa kalınca bazen ne yapacağını şaşırıyor ailenede çok ihtiyaç duyuyorsun.Ama geçici bir dönem olarak düşün bebeğin büyümeye başladıkça alışacaksın ve inan bana artık daha kolay başedeceksin.Çevrende kimse yok mu muhakkak vardır görüşebileceğin birileri tanışmaya çalış eve davet et kahve içmeye falan vakit geçer hem yaz geliyor havalar biraz ısınınca alırsın bebeğini dışarılara atarsın kendini yada nebilim eşine söyle bunaldığını yemeğe falan çıkın,beraber bi yerlere gidin,eşinin desteği çok önemli...

Doğumdan sonra ki hala tam olarak gecmis değil, hayatımın en büyük depresyonunu geçiriyorum. Gece uykusuzluğunu 7 aydır ben Cok iyi öğrendim. Canım bize doktor uyku için şurup verdi ama hiç bı ise yaramadı.gece uyumayinca sinirleri cok bozuluyo insanın bilirim. Birde başka etkenler olunca cok ağır geciyo bu donem. Bencede birileriyle tanışmaya görüşmeye çalış. Konusucak birileri iyi gelir. Allah yardımcın olsun.

Herkese merhabaa..3-4 gündür girememiştim vee yazılanlar baya bi birikmiş,ki,me ne yazacağımın içinden çıkamadım bu yüzden kimseye yazmıyım genel yazayım en iisi dedim..Annemlere gittim,kafamı dağıtmak adına,biliyorsunuz ki yeni bir gebelik ve emzirme sonlandırılması,iser istemez üzülmüştüm..şimdi bu duruma kendimi adapte etmeye çalışıyorum,oğluş özellikle geceleri emmeden dalamıyor gündüzleri 1 kez geceleri de ara ara emzirmeye devam ediyorum,birden kesmedim anlayacağınız..
Benim kayınvalidem iyidir bir dediğimi iki etmez mutlaka anlaşamadığımız durumlar oluyor ama ben lafımı esirgemem,oda bana hiç ters bişey sölemez..yeni bir bebeğimin olacağına çok sevindiler,gelir mutlaka yardımcı olur bana..kendi annemlerde çok uzak değiller zaten,inşallah hayırlısı ile atlatacağız bu bir kaç seneyi sonrada kreş okul drken büyüyüp giderler inş.
Benim oğlanda diş belirtisi çok hatta 3,5 aydan beridir sürüyor ama ortada diş falan yok :)
Benimde bulunduğum ilçede kimse yok,apartmandakileri tanıyorum bir tek onlarda işinde gücünde insanlar,görüşme fırsatımız pek olmuyor..Allahtan en büyük destekcim ve yardımcım eşim..yoksaa evde sürekli kafayı yerdim herhalde :)

Bu arada bir arkadaş (toxicdaisy) benim okumam içinemzirme konusunda bir link göndermiş,teşekkür ederim ona,saolsun..

benim oğlumuna daha hiç dişi yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…