ah canım benim...kayınvalide ne kadar iyi olsa da insanın canını sıkıyor işte...keşke sütünü azaltacak kadar kafana takmasaymışsın....benim kuzucuk da 3 gündür geceleri çok kalkıyor..her 15 dakikada bir diyebilirim...çünkü yerine yatırıp yatağa giriyorum ve henüz uykuya dalmadan uyanıyor...sağlık olsun ne yapalım...nasıl olsa bu günler de geçecek...sen üzme o tatlı canını...
İyi olmana gerçekten sevindim.Havada güzel olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor.Sen nerdesin canım bu arada İstanbul mu?
saol canım :))
yerim ben onun kıskançlığını
Daha dedikleni bı duysanız, kadın tamamen takmış durumda isin kötü tarafı esimin yanında yapmiyo e inanmiyo o da. Sen abartıyorum diyo.
Bı biz degilmisiz yani dissiz:)) doktorda 10. aya kadar normal diyo ama anlatamıyorum :?
Durun size başka dediklerini yazayım.
Benim boyum 1.80 esım 1.85 oğlan 50 cm doğdu bit gibi cocuk doğurdun kime benzettin bilmem,diyo!!!!
Sanki kendi torunu değil sokaktan aldım..
Goguslerim ne hamilelikte ne doğumdan sonra büyümedi 75 ti hep. Cok şükür hala emziriyorum. Senin de hiç memen yok nasıl emziriyosun süt olmazki bunlarda diyo. Allahım veriyo oğlumun sütunu Cok şükür. Deli bu kadın deli bunlar komik olanlar digerleri aklıma gelince icim acıyı o yüzden yazmadım.
Reyhan ismim bu arada. Normalde ne versem yerdi şimdi canım cikiyo yediricem diye. Birde günde 4-5 defa kaka yapıyo yediği durmuyo zaten. Bilmiyorum hiç dis belirtisi yok. Kayinvaldem ne bicin cocuk dogurmussun bı çıkmadı disi diyo hersey benim sucum ya. Cocuğun ağzına girip disi patlatmamı bekliyo, ya nefret ettirdi kadın kendinden, biktirdi!!!
Allah herkese istediği evde oturmayı nasip etsin. Kırada oturmak Cok zor.
Daha dedikleni bı duysanız, kadın tamamen takmış durumda isin kötü tarafı esimin yanında yapmiyo e inanmiyo o da. Sen abartıyorum diyo.
Bı biz degilmisiz yani dissiz:)) doktorda 10. aya kadar normal diyo ama anlatamıyorum :?
benimkide öyle eşimin yanında söylemez.eşim önce inanmazdı.ama artık inanıyor....................
Kayinvaldem dunyanın en yalaka ınsanlarından biridir esimin hatta annemin yanında kızım kızım ölüyo o yüzdende inanmiyo esın. Basta annem bile inanmiyodu duşunun o kadar yani.
Cocuğum o benim sonuçta dissizde olsa annesiyim herseyim o benim. Ama moralimi bozuyolar iste..
merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sizlere ve bebeklerinize bol gülücüklü sağlıklı günler...
merhabalar,
ben kraftım mama sandalyesini aldım çokda memnunum.ön ve arkalar tekerlekli çift tepsili çhicco ile eşdeğerdi her şeyi sadece yanda küçük tepsisi yok oda çok lazım değil zaten,kullanmadığın zaman katlanabiliyor. netden bakabilirsin tavsiye ederim kalite güzel.
herkese selamlar,
Nasılsınız bi çok iyiyiz evi temizledim yoruldum oğluşa meyve yedirdim biraz önce bugün ilk defa tavuk yedirmeyi düşünüyorum bakalım inşl.sever kıymayı sevmişti bu arada bizim hiç dişimiz çıkmadı bekliyoruz bakalım öyle bi huzursuzluğuda yok şükür umarım diş çıkarma dönemini sorunsuz atlatırız hepimiz
Reyhan ismim bu arada. Normalde ne versem yerdi şimdi canım cikiyo yediricem diye. Birde günde 4-5 defa kaka yapıyo yediği durmuyo zaten. Bilmiyorum hiç dis belirtisi yok. Kayinvaldem ne bicin cocuk dogurmussun bı çıkmadı disi diyo hersey benim sucum ya. Cocuğun ağzına girip disi patlatmamı bekliyo, ya nefret ettirdi kadın kendinden, biktirdi!!!
Allah herkese istediği evde oturmayı nasip etsin. Kırada oturmak Cok zor.
elbette canım...böyle büyük eşyaları ikişer ikişer alamazsın...ekstra bir masraf olur..ne gerek var..
ben dün bazı şeyler aldım...oto güvenlik koltuğu sunny baby'nin....kalitesinin ne derece olduğunu bilmiyorum...180 TL...turuncu-siyah..rengi hoşuma gittiği için aldım....baston puset aldım....150 TL...lacivert-mavi...hafif olduğu için aldım...markalı birşey değil...geçen hafta içinde de yürüteç almıştık...ucuz birşey...fakat kullanmıyoruz şimdilik...salıncak da aldık....büyükçe birşey..evimiz zaten daracık..bir görseniz tıkış tıkış oldu heryer...
Kayinvaldem dunyanın en yalaka ınsanlarından biridir esimin hatta annemin yanında kızım kızım ölüyo o yüzdende inanmiyo esın. Basta annem bile inanmiyodu duşunun o kadar yani.
Cocuğum o benim sonuçta dissizde olsa annesiyim herseyim o benim. Ama moralimi bozuyolar iste..
Selamlar... Daha geçen gün Kraft'ın İdol mama sandalyesini aldı eşim. Taş gibi birşey. Ağırlığından değil, bacakları çok kalın. Zıp zıp zıplıyor oğlum üstünde, iyi dayanıyor sandalye. Yalnız kumaş değil, naylon. Dökülürse silinebilsin diye.
Sanırım aynı sandalyeye sahibiz.
Evet benimde idol modeli çok memnunum...
Ya evet herkes geç çıkan dis daha sağlam olur diyo. Teşekkürler rahatlattiniz valla icimi. Evlendik 4 ay sonra hamile kaldım o dört ay burnumdan getirmişti cocuğun olmuyo heralde bı doktora götüreyim diye. Sınır hastası etti bu kadın beni. Cikicak oglusumun disi cikicak zamanı gelince hersey oluyo nasılsa dimi ama
MERHABA kızlar
İstanbulda ağustos annnesi olanlar bir kızım var hep zamanım onunla geçiyor hepimizin olduğu gibi ama ben çok yalnızım burada ve şuan çıldırmak üzereyim birde ailemden de uzakta olunca zor oluyo sanırım bu saat olmuş hala uyku yok.. çok şükür sağlıklı ama hep gece 3.30 falan uyuyordu 2 hafta önce düzeldi dedim 12 de uyutmaya başladım iyi gidiyordu 1 hafta oldu diş çıkmaya başlayınca yine aynı problemler başladı uyku yok bende gündüz uyuyamıyorum ve çok kötü oluyorum .hadi bunaldım anneme gideyimde diyemiyorum uzaklık çıldıracam yaa.... böyle oluyo gece bi yarısı ağlamaya başlıyorum bilmiyorum sizdede oluyor mu ? ..
Ya evet herkes geç çıkan dis daha sağlam olur diyo. Teşekkürler rahatlattiniz valla icimi. Evlendik 4 ay sonra hamile kaldım o dört ay burnumdan getirmişti cocuğun olmuyo heralde bı doktora götüreyim diye. Sınır hastası etti bu kadın beni. Cikicak oglusumun disi cikicak zamanı gelince hersey oluyo nasılsa dimi ama
MERHABA kızlar
İstanbulda ağustos annnesi olanlar bir kızım var hep zamanım onunla geçiyor hepimizin olduğu gibi ama ben çok yalnızım burada ve şuan çıldırmak üzereyim birde ailemden de uzakta olunca zor oluyo sanırım bu saat olmuş hala uyku yok.. çok şükür sağlıklı ama hep gece 3.30 falan uyuyordu 2 hafta önce düzeldi dedim 12 de uyutmaya başladım iyi gidiyordu 1 hafta oldu diş çıkmaya başlayınca yine aynı problemler başladı uyku yok bende gündüz uyuyamıyorum ve çok kötü oluyorum .hadi bunaldım anneme gideyimde diyemiyorum uzaklık çıldıracam yaa.... böyle oluyo gece bi yarısı ağlamaya başlıyorum bilmiyorum sizdede oluyor mu ? ..
MERHABA kızlar
MERHABA kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?