canım bende ailemden uzaktayım.bebek bunlar elbet düzelecek zamana bırak.aynı sorunları hemen hemen hepimiz yaşıyoruz..bende yaklaşık 6 aydır memleketime gitmedim vede daha birkaç ay daha gidemiyeceğim.hatta benim babamda çok rahatsız.ama çocuklar küçük kış günü herzaman nereye g.dilir..bebeğin biraz daha büyüsün zaten sana arkadaş olacak.geçireceksin bu günleri.ben alıştım sayılır.ama bende bazen ağlamamak için kendimi zor tutarım.sabır canım.................
Merhaba canım,
Benim iki tane çocuğum var ikisinide eşimin görevi nedeniyle gurbette büyüttüm.13 yıldır gurbetteyim ailemden uzak,çok şükür ben pek yalnızlık çekmedim ama insan bebeğiyle başbaşa kalınca bazen ne yapacağını şaşırıyor ailenede çok ihtiyaç duyuyorsun.Ama geçici bir dönem olarak düşün bebeğin büyümeye başladıkça alışacaksın ve inan bana artık daha kolay başedeceksin.Çevrende kimazdıkse yok mu muhakkak vardır görüşebileceğin birileri tanışmaya çalış eve davet et kahve içmeye falan vakit geçer hem yaz geliyor havalar biraz ısınınca alırsın bebeğini dışarılara atarsın kendini yada nebilim eşine söyle bunaldığını yemeğe falan çıkın,beraber bi yerlere gidin,eşinin desteği çok önemli...
Doğumdan sonra ki hala tam olarak gecmis değil, hayatımın en büyük depresyonunu geçiriyorum. Gece uykusuzluğunu 7 aydır ben Cok iyi öğrendim. Canım bize doktor uyku için şurup verdi ama hiç bı ise yaramadı.gece uyumayinca sinirleri cok bozuluyo insanın bilirim. Birde başka etkenler olunca cok ağır geciyo bu donem. Bencede birileriyle tanışmaya görüşmeye çalış. Konusucak birileri iyi gelir. Allah yardımcın olsun.
benim oğlumuna daha hiç dişi yok ya.
Amin canım sağolasın.Sanırım bende girdim depresyona çok zor geçiyo ama dediğin gibi başka etkenler insanı bitiriyor Rabbim bebeğime bana ve eşime yani çekirdek aileye hayırlısıyla bi ev versin inşallah..İlk aylar bide verdik hiç faydası olmadı şimdede çoğaltın dozunu uyur diyor ama yok vermiyorum bende verdğimde de önceleri değişen bişey yoktu.
Sen nerdesin bebeşin kız mı erkek mi?
Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelir baban..Benimde kızım 6 aylık ben kurban bayramından sonra gittim onlarda geldi.Aslına bakarsan bebeklerimizle uğraşmak zor ama bir okadarda tatlı... başka etkenlerde olunca bebeğe sabır kalmıyo.. Kayınvalideyle aynı ev düşün..
tünaydın kızlar bugün ilk yaramazlığımızı yaptık ben pc başındayken oğluş mutfaktaydı çay doulu poşeti kafasından aşağı bocalamış boddiörümceği üstü başı halı iice batmış
heehee süpermiş yaaa..doruk ta geçende evde kocaman biblo bir köpek vardı onu kırdı.bu yürüteç hem çok iyi hem çok kötümutfakta ne varsa yetişiyor.peşindeyim hep:18:
aman bi taraflarına bişi olmasında çekmece karıştırma huyumuzda var bizim
naber kızlar???biz bebişlerimle iyiyi çok ükür.tabi,ki göbüştekinden tam bilgi veremiycem oda iyi diye tahmin ediyorum.dün çok güzel bir gün gçirdik.sabah uludağ yolunda devamlı gittiğimiz bir yer kahvaltıya gittik.karlar çinde süper bir köy kahvaltısı yaptık.doruk çok eğlendi.sonra avm ye gittik gezdik falan.dönüştede bir park keyfi yapıp evde aldık soluğu.amaaa ben çok yoruldum yaa.hamilelikten heralde zor oluyor.böyle işte.ee sizden ne haber??
çok meraklılar yaaa...her yeri elleyecek.hele laptopu bir o çekiyor bir ben.savaşıp duruyoruzz işte.ayaklanınca işimiz daha zor napıcaz bilmem.ben bide koca karnımla ne yaparım kara kara düşünüyorum.
ohhhh ne güsel olmuş
bizde işte yaramazlıklarla uğraş içindeyis sağlıklısıyla gelsin inş gönlünden ne olması geçiyo cinsiyeti
ya evlat işte kız-erkek farketmez tabi ama allah biliyor ya oğluma arkadaş olsun diye erkek istiyorum.allah ım sağlıklı bir şekilde hayırlısını nasip etsin.bakalım ne olacak.
çok meraklılar yaaa...her yeri elleyecek.hele laptopu bir o çekiyor bir ben.savaşıp duruyoruzz işte.ayaklanınca işimiz daha zor napıcaz bilmem.ben bide koca karnımla ne yaparım kara kara düşünüyorum.
Günaydın,
Kimse yok mu hanımlar? Haftasonuydu pazartesi sendromuydu derken uğrayamadım birkaç gündür. Haftasonu İstanbul'da hava çok güzeldi. Biz de keyfini çıkardık. Salıncağa bindi benim sıpam. Daha önce anneannesi bindirmişti, ocak ayında arada birkaç gün hava çok güzel olmuştu. Ama uzun zamandan beri kapalı kalmıştı kuzum. Gezmeye gitsek de hep kapalı mekanlara gitmiştik. Çok güzel oldu böyle açık havada dolaşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?