2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelir baban..Benimde kızım 6 aylık ben kurban bayramından sonra gittim onlarda geldi.Aslına bakarsan bebeklerimizle uğraşmak zor ama bir okadarda tatlı... başka etkenlerde olunca bebeğe sabır kalmıyo.. Kayınvalideyle aynı ev düşün..

Mutlaka sende çok zor zaman geçirmişsindir.Düşünüyorum eskiden zaman geçmiyordu şimdi kızımla nasıl zaman geçiyo anlamıyorum ama önceden çokmu skıldım dolaşıyordum şimdi eve kapandım ve kızım bensiz uyumuyor uyanık olduğunda da kucağımda. Birde kayınvalideyle aynı evdeyim sorun çok oluyo bu yüzdende eşimle tartışıyoruz. Dışarı çıkıyoruz evde sorun ... offf offf Bunlar beni iyice doldurmuş bebeğime sabrım kalmamış (geceleri özellikle) uyku nedir unuttum... bu beni çok üzüyo ve Rabbime hep dua ediyorum lütfen bebeğime sabrımı bol ver diye...

Birkaç arkadaş ama çalışıyorlar birde bebekleri olmayınca çekiniyorsun eskisi gibi olmuyo..komşular hiç selamlaşmaz. Eşimin akrabaları çok soğuk... Benim memlekette etrafımda insan doluydu o kadar çok arkadaşım vardı ki akarabalar çok bağlıydık çalışanlarım vardı.. sanırım o kadar bolluktan bu yokluğa gelince zorlandım. İnsansızlık zor..

O yüzden istanbulda olanlar etlinilk falan yapalım bebekler tanışsın diye yazdım daha önceki bi yazımdada...

Ne olur bana dua edin ayrı ev için..

Amin canım sağolasın.Sanırım bende girdim depresyona çok zor geçiyo ama dediğin gibi başka etkenler insanı bitiriyor Rabbim bebeğime bana ve eşime yani çekirdek aileye hayırlısıyla bi ev versin inşallah..İlk aylar bide verdik hiç faydası olmadı şimdede çoğaltın dozunu uyur diyor ama yok vermiyorum bende verdğimde de önceleri değişen bişey yoktu.

Sen nerdesin bebeşin kız mı erkek mi?

Ankaradayim ben bebisimde erkek. Kayinvaldenle aynı evdeymissin benim ayrı ama Cok yakın oturuyoruz. Uzak olmak lazım biraz en iyisi. Evim ayrı olmasına rağmen herseye yetişir hiçbirşeyim beğenmez. Takdir etmez herkesle kıyaslar of ne sınır oluyolar. Uyku ilaci bizdede hiç bı ise yaramadı. Bende vermiyorum, dis sorunu bizdede uç aylık falandi başladı ama daha dışetlerinde hiç kabarma sertleşme falan yok.bekliyoruz. Sıkma canını diycem ama olmuyo biliyorum. Benim esimlede Cok sorunlarımız var. Valla aylardır gecmiyo bı ara hafifliyo o kadar Allah sabır versin hepimize.

teşekkürederim canım.benim çocuk 3 tane benim işim daha zor.ama allahtan varlar onlarla vakit geçiyor.yoksa kafayı yerim ..belki kayınvalidenle aran iyi olmayabilir ama yalnız olmak daha zor..................

tünaydın kızlar bugün ilk yaramazlığımızı yaptık ben pc başındayken oğluş mutfaktaydı çay doulu poşeti kafasından aşağı bocalamış boddi örümceği üstü başı halı iice batmış

heehee süpermiş yaaa..doruk ta geçende evde kocaman biblo bir köpek vardı onu kırdı.bu yürüteç hem çok iyi hem çok kötü mutfakta ne varsa yetişiyor.peşindeyim hep:18:

heehee süpermiş yaaa..doruk ta geçende evde kocaman biblo bir köpek vardı onu kırdı.bu yürüteç hem çok iyi hem çok kötü mutfakta ne varsa yetişiyor.peşindeyim hep:18:

aman bi taraflarına bişi olmasında çekmece karıştırma huyumuzda var bizim

naber kızlar???biz bebişlerimle iyiyi çok ükür.tabi,ki göbüştekinden tam bilgi veremiycem oda iyi diye tahmin ediyorum.dün çok güzel bir gün gçirdik.sabah uludağ yolunda devamlı gittiğimiz bir yer kahvaltıya gittik.karlar çinde süper bir köy kahvaltısı yaptık.doruk çok eğlendi.sonra avm ye gittik gezdik falan.dönüştede bir park keyfi yapıp evde aldık soluğu.amaaa ben çok yoruldum yaa.hamilelikten heralde zor oluyor.böyle işte.ee sizden ne haber??

aman bi taraflarına bişi olmasında çekmece karıştırma huyumuzda var bizim

çok meraklılar yaaa...her yeri elleyecek.hele laptopu bir o çekiyor bir ben.savaşıp duruyoruzz işte.ayaklanınca işimiz daha zor napıcaz bilmem.ben bide koca karnımla ne yaparım kara kara düşünüyorum.

ohhhh ne güsel olmuş
bizde işte yaramazlıklarla uğraş içindeyis sağlıklısıyla gelsin inş gönlünden ne olması geçiyo cinsiyeti

çok meraklılar yaaa...her yeri elleyecek.hele laptopu bir o çekiyor bir ben.savaşıp duruyoruzz işte.ayaklanınca işimiz daha zor napıcaz bilmem.ben bide koca karnımla ne yaparım kara kara düşünüyorum.

canım hiç Allah daına göre karını verirmiş O bi yoluna koymuştur tevvek ol

ohhhh ne güsel olmuş
bizde işte yaramazlıklarla uğraş içindeyis sağlıklısıyla gelsin inş gönlünden ne olması geçiyo cinsiyeti

ya evlat işte kız-erkek farketmez tabi ama allah biliyor ya oğluma arkadaş olsun diye erkek istiyorum.allah ım sağlıklı bir şekilde hayırlısını nasip etsin.bakalım ne olacak.

ya evlat işte kız-erkek farketmez tabi ama allah biliyor ya oğluma arkadaş olsun diye erkek istiyorum.allah ım sağlıklı bir şekilde hayırlısını nasip etsin.bakalım ne olacak.

öyle tabi bende öyle isterdim ama yalnız değilsin

Bilgisayar kavgası bizdede oluyo birde bütün kabloları cekiyodu bizde ne yaptık??!!! Gittik oyuncak laptop aldık. Bayiliyo onunla oynamaya her tuşundan farklı ses cikiyo:)

selaaaammm ağustos anneleri :))
hiç uğrayamıorum artık gerçi arada kendimi bi gösteriorum ama gerisi gelmio :/
urasım çok şükür iyi ama hala dişimiz çıkmadı :/ inş sizlerde iyisinizdir..

Günaydın,
Kimse yok mu hanımlar? Haftasonuydu pazartesi sendromuydu derken uğrayamadım birkaç gündür. Haftasonu İstanbul'da hava çok güzeldi. Biz de keyfini çıkardık. Salıncağa bindi benim sıpam. Daha önce anneannesi bindirmişti, ocak ayında arada birkaç gün hava çok güzel olmuştu. Ama uzun zamandan beri kapalı kalmıştı kuzum. Gezmeye gitsek de hep kapalı mekanlara gitmiştik. Çok güzel oldu böyle açık havada dolaşmak.

Ya evet kimseler yok. İnşallah herkes iyidir. Havalar gercekten cok guzel gidiyo. Bahar geliyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…