oğlumun dişi çıktı kızlar..............................
Benim kızım 2 Ağustos doğumlu ve hala emeklemedi, sizin bebişleriniz ne durumda acaba...
bugün biz de ilk defa dışarı çıktık....zor oldu biraz...eşyalarıyla birlikte....yine de zevkliydi...
benim kuzucuk da henüz emeklemiyor....ayakta birkaç dakika duruyor bizim desteğimizle o kadar..
Dışarı çıkmak harika değil mi bebekle. Zorluğu bir yana onun dış dünyayı keşfetmesini izlemek... Tarfisiz.
Benimki de sürekli ayakta durmak istiyor, oturmuyor, yatmıyor, emeklemeye de üşeniyor. Sürkeli tepemize tırmanma modunda. Yürüteç rahat olur ama doktorumuz da kesinlikle önermedi. Hatta şakayla karışık söylediğini aynen yazayım: "Almadıysanız almayın, aldıysanız geri verin, hediye geldiyse değiştirme kartı varsa değiştirin, değiştirme kartı da yoksa ne fazla 10 dakika bindirip hevesinizi alın." Nedenini de söyledi; yürüteçte bebek bacak kaslarını kullanır, kalça kaslarını kullanmazmış, o yüzden kalça kasları bacak kaslarına göre zayıf kalırmış.
Selam kızlar
Bizim doktorumuzda yürüteç önermedi almadım bende.Bizimkide henüz emeklemiyor hiç emekleyecek gibide görünmüyor koltuğa dayayınca bi kaç saniye ayakta duruyor ve zıplamayı öğrenmiş sürekli zıp zıp zıplıyor.Onun dışında keyfi yerinde.Umarım sizinkilerde iyidir.
Ya ne olacak böyle bunların ayakta durma merakı; bilmiyorum ki. :))) Sabah 6.30'da uyanıyor oğlum, ikimiz de terli oluyoruz diye kendi yatağımıza getirip emziriyorum. Yatak başında bir saat var. Haftalardır onu kestirdi gözüne. Ona ulaşmak için bir dikiliyor ayağa, oturtabilirsen oturt, yatırabilirsen yatır. :))) Güya terli olduğu için yorganın altında dursun biraz diye alıyorum yanıma. :))))
Benim kızım 2 Ağustos doğumlu ve hala emeklemedi, sizin bebişleriniz ne durumda acaba...
hehe aynı bızım oglanda öyle canım gözüne kestırdıgını mutlaka alıyor almazsada cıglık atıyor verın dıye bende bugun acaba oglum hıperaktıfmıkı dıye dusunuyrdum allh kolaylık versın
Hekese merhaba,
kızlar bebeklerinize sabah kahvaltısını ne şekilde veriyorsunuz. Ben bebe bisküvisi, yumurtanın sarısı, pekmez, tereyağ ve dövülmüş cevizi ıhlamurla karıştırıp veriyordum. Kızım gayette güzel yiyordu. Ama birkaç gündür isteksiz yediğini farkettim. Bu sabahta hiç yediremedim. Diğer öğünlerimizde sorun yok. Siz nasıl veriyorsunuz. Yumurtayı ya da peyniri ayrı ayrı verince çiğnerken çabuk yoruluyor ve bana doymuyormuş gibi geliyor. buna bir çözüm bulmam lazım
selaaaammm ağustos anneleri :))
hiç uğrayamıorum artık gerçi arada kendimi bi gösteriorum ama gerisi gelmio :/
urasım çok şükür iyi ama hala dişimiz çıkmadı :/ inş sizlerde iyisinizdir..
Hele o çığlıklar yok mu? Bazen kendini sıkıp da öyle bir bağırıyor ki "ııııııııı" diye, korkuyorum bu sinir ne diye. Ya demek hep aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı şeyleri hissediyoruz. Daha dün eşimle bahsi geçti, "Acaba hiperaktiflik mi var bu çocukta?" diye dertlendik.
Ben hiçbir öğünün püre veya karışım şeklinde vermiyorum. Kahvaltıda yumurta sarısı ve peyniri ağzına ayrı ayrı katıyorum. Bir kaşık yumurta bi kaşık peynir üzerine de bir kaşık portakal suyu. Aynen kendi kahvaltım gibi veriyorum. Peynir ve yumurta bitince cevizle pekmezi karıştırıp veriyorum. Daha tereyağına başlamadım. Sabah beni bol emdiği için ekmek veya bisküvi vermiyorum kahvaltıda. Bu ara bir de kuru kayısıya başlamayı düşünüyorum.
:):) ıııı dıye bagırıslarına delı oluyorum sorma bız 3 katta oturuyoruz kapıcımız onatın cıglıgını duydugunu soyluyor dusun artık nsl bagırıyor:)çok yoruluyoruz ama iyikide doğurmuşuz ya onceden yasamıyormusum gıbı gelıyor bana, hayat sımdı anlamlastı benım ıcın.emınım senın ıcınde oyledır.bı yuruseler belkı kollarımız dınlenır
merhabalar benim oğlumda sürünmekle meşgul hala yürümedi hala dişleri çıkmadı ve hala konuşmak için çaba harcamıyor nedendir bilmem.
:):) ıııı dıye bagırıslarına delı oluyorum sorma bız 3 katta oturuyoruz kapıcımız onatın cıglıgını duydugunu soyluyor dusun artık nsl bagırıyor:)çok yoruluyoruz ama iyikide doğurmuşuz ya onceden yasamıyormusum gıbı gelıyor bana, hayat sımdı anlamlastı benım ıcın.emınım senın ıcınde oyledır.bı yuruseler belkı kollarımız dınlenır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?