ağustos 7 de dünyaya geldi küçük hanım şuan 7 aylık ama kahvaltı dışında mümkün değil bişey yediremiyorum.ne çorba yiyor ne muhallebi nede başka bişey. ne yapacağımı şaşırdım.çok zayıf üstüne gitmek istemiyorum ama.üzüyor beni.yardım edin.kolay tarifleriniz varsa paylaşın.teşeküürler.
Selam kızlar... Nasılsınız bakalım? Biz işte yuvarlanıp gidiyoruz oğluşla...
Son birkaç sayfayı okuduğumda gördüm ki bebeklerinizin daha emeklememesinden vs vs şeylerden şikayet etmişsiniz. Benim bebeğim de emeklemiyor henüz. Kıyaslamayın bebeklerinizi. Bir bebek ne zaman düzgün emekler biliyor musunuz? Yüzüstü döndüğünde kolunu kendi kendine kurtarmaya başladığında. Bu da 9. ayı bulabilir. Bulunduğunuz anın tadını tadını çıkaralım bence. Bir daha bu aylarda olmayacaklar. Elimizden geldiğince mıncıklayalım. Nasılsa yürüyecekler ve dişleri de çıkacak. Büyüdükçe sorunları da büyüyecek. O yüzden ben " büyüdüğünde nasılsa kendini mıncıklattırmayacak,ileride pişman olmamak için şimdiden bool bol sıkıştırayım yavrumu" diyorum...
Merhaba kızlar,
Herkez bebişlerin yaramazlıklarını yazmış ama benim oğlum hiç yaramazlık yapmıyor maşallah. Yürütecinde her yere gidiyor ama birkaç kere tv ünitesinin örtüsünü almak istedi hayır annecim cici cici yaptım artık dokunmuyor bile. Onun tek derdi benim bacağım ben nereye gitsem bacağıma koşuyor ve yakalıyor yemek istercesine sarılıyor bacağıma. Birkaç kere de çekmece açmak istedi ona da cici cici dedim olmaz dedim yapmıyor onu da . akıllı oğlum benim akıllı :)))
Selamlar... 3-5 sayfa önce 2 tane tarif yazmıştım. Onları deneyebilirsin. Ancak yine de yemeyi reddedecektir. Bunun için de sana 2 ayrı önerim olacak. Birincisi, kıvamını beğenmiyor olabilir kızın. Benim oğlan sulu yemez, tam püre kıvamında yer. Koyulaştırabilirsin. İkincisi de yine de yemiyorsa, hazırladığın yemeklere elma - armut suyu ekleyebilirsin. Tatlı tatlı yer. Unutma asla şeker ya da tuz yok.
Umarım yer. Dene bakalım...
Merhabalar,
Geçmişe bi göz gezdirdimde ne güzel herkesin bebişleri hareketlenmeye başlamış.Artık bundan sonra koşturup dururuz peşlerinden.Benim oğlumda artık dönüyor ama emekliyemiyor daha iştahımız yerinde köfteyi çok seviyor özellikle çorbalarda bide ben balkabağını haşlayıp püre yaptım çok sevdi kabızlığa iyi geliyor.Hepinizin bebekleri iştahlı olur umarım.
Bende diyete başladım arkadaşlar 5 kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorumherşeyden yiyorum ama çok az ve bol su içiyorum.Malum yazda geliyor forma girmek lazım.Bizden şimdilik bu kadar.
ağustos 7 de dünyaya geldi küçük hanım şuan 7 aylık ama kahvaltı dışında mümkün değil bişey yediremiyorum.ne çorba yiyor ne muhallebi nede başka bişey. ne yapacağımı şaşırdım.çok zayıf üstüne gitmek istemiyorum ama.üzüyor beni.yardım edin.kolay tarifleriniz varsa paylaşın.teşeküürler.
Günaydın herkese,
Benim memur yine erkenden kalktı, işe geç kalacak sanki hergün aynı saatde kalkıyo oğluş.TADUKHEPA seninkide çok uyanıkmış canım,yerim ben onu,ay bu aylarda ne tatlı oluyo bunlar ya,benimkide sırtım yere gelmesin istiyor oturmayı çok seviyor ama kucağımızda.:111:Valla iyi vermişsin bacım 1 ay gibi kısa bi sürede 5 kilo süper..Darısı başıma anacuuumm:115:
Teşekkür ederim bu sabah senin yazdığın gibi verdim kahvaltısını işe yaradı.Sağol :)
çok doğru her bebek birbirinden farklı gelişim gösteriyor.nasılsa yürüyecek, emekleyecek, konuşacak...anın tadını çıkarmak lazım
Canım kilo vermemin tek bir yolu var: O da aç kalmak. Aç kalmadan zayıflayamıyorum maalesef. Hoş zayıfladım da ne oldu, karnım sarktı daha beter. Spor yapmam lazım ama vaktim yok ki.
Bu arada oleeeyyy kocişim bize bebefon almışşşş. Ne zamandır istiyordum. Sağolsun vallahi, hiçbir şey esirgemiyor benden. Tatlım sen bana uzuuun uzuuun tadukhepa deme, kısaca çiğdem de, olmadı çidoş de, o da kesmezse pisi de. Aklında hangisi kalırsa artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?