Merhabalar günaydınlar herkese. Bu sabah çok iyiyim, çok şükür. Doktoradan geldik, oğlumun kontrolü için gitmiştik. Herşeyi çok iyi buldu doktor, büyümesini beğendi. 10.500 gr olmuş sıpam.
İnek sütü konusunu ben açmıştım, vermemeye karar verdim. Çünkü beslenme ile ilgili konuşurken ben kesinlikle verilmeyecek gıdaları sordum. Bal, süt, bakla, patlıcan, tuz ve şekeri saydı. Bizim doktor benim gibi geniş biraz, pek kuralları yoktur. Ona rağmen kesin verilmeyeceklerin içinde sayınca ben deyaşına kadar erteledim sütü. Balığa ve yumurta beyazına 9. ayda başlamamızı söyledi. Gerçi ben tattırıyordum zaten balık. Bir de artık 1 yaşına kadar kontrole gerek yok dedi. Paylaşmak istedim.
Merhabalar günaydınlar herkese. Bu sabah çok iyiyim, çok şükür. Doktoradan geldik, oğlumun kontrolü için gitmiştik. Herşeyi çok iyi buldu doktor, büyümesini beğendi. 10.500 gr olmuş sıpam.
İnek sütü konusunu ben açmıştım, vermemeye karar verdim. Çünkü beslenme ile ilgili konuşurken ben kesinlikle verilmeyecek gıdaları sordum. Bal, süt, bakla, patlıcan, tuz ve şekeri saydı. Bizim doktor benim gibi geniş biraz, pek kuralları yoktur. Ona rağmen kesin verilmeyeceklerin içinde sayınca ben deyaşına kadar erteledim sütü. Balığa ve yumurta beyazına 9. ayda başlamamızı söyledi. Gerçi ben tattırıyordum zaten balık. Bir de artık 1 yaşına kadar kontrole gerek yok dedi. Paylaşmak istedim.
Merhaba, sevindim herşeyin iyi olmasına. Ben hiç iyi değilim. Oğlum yine sinir krizleri geçiriyor, ikimiz de ağlamaya başladık. Ne sıkıntısı var anlamıyorum. Bir yandan günlük yaşamın sıkıntıları, bir yandan uykusuzluk, bir yandan da oğlum... Sinirlerim laçka oldu iyice. Yarın herşeye tahammül için ilaç yazdıracağım kendime. Yoksa sıyırırım sanırım.
Bence Cok iyi yapmissin paylasarak. Aslında her doktor farklı oluyo. Farklı bilgiler ediniyorum kendi adıma konuşayım. Mesela bizim Dr umuz balığı etle birlikte başlattı. Yumurtanın beyazını bir yastan önce yok dedi.
Ağrıyan bir yeri yok. Edepsizliğinden yapıyor. Gezdirince susuyor çünkü. Kolum koptu gezdirmekten. Şimdi uyuyor. Sallamadan uyumadı, kudurdu durdu. Salladım mecbur. Klavyenin tuşlarına bile zor basıyorum. Sol omzuma beyzbol sopasıyla vurmuşlar gibi hissediyorum. Dün akşam oynarken başını çevirdi tişörtümün üstünden mememi emmeye çalıştı. Kahroldum resmen. Beni bu hale getiren; emeği geçen herkese kahrettim ayrıca. Çok kötüyüm. Birkaç zaman gelmeyebilirim buraya. Merak etmeyin.
Kendinize iyi bakın.
Sevgilerle...
çiğdem eminsin tatlım ağrıyan bi yeri olmadığına??Ağrıyan bir yeri yok. Edepsizliğinden yapıyor. Gezdirince susuyor çünkü. Kolum koptu gezdirmekten. Şimdi uyuyor. Sallamadan uyumadı, kudurdu durdu. Salladım mecbur. Klavyenin tuşlarına bile zor basıyorum. Sol omzuma beyzbol sopasıyla vurmuşlar gibi hissediyorum. Dün akşam oynarken başını çevirdi tişörtümün üstünden mememi emmeye çalıştı. Kahroldum resmen. Beni bu hale getiren; emeği geçen herkese kahrettim ayrıca. Çok kötüyüm. Birkaç zaman gelmeyebilirim buraya. Merak etmeyin.
Kendinize iyi bakın.
Sevgilerle...
Kimse yok mu anneler? Bizden haber vereyim biraz. Oğlumun diş sayısı 5,5 oldu. :)) Keşke daha geç çıksaydı. Erken çıkan diş çabuk çürürmüş. Bir de dün ufak bir kaza geçirmiş oğlum, oyuncağın üzerine düşümüş, yüzü yaralanmış. E olacak artık, sürekli ayakta durmak istiyor çünkü. Kalkıp kalkıp oturuyor. Kanepe kenarına, sehpaya filan tutunup kalkıyor. Artık daha dikkatli olma zamanı.
Herkesin bebekleri iyidir umarım.
Kimse yok mu anneler? Bizden haber vereyim biraz. Oğlumun diş sayısı 5,5 oldu. :)) Keşke daha geç çıksaydı. Erken çıkan diş çabuk çürürmüş. Bir de dün ufak bir kaza geçirmiş oğlum, oyuncağın üzerine düşümüş, yüzü yaralanmış. E olacak artık, sürekli ayakta durmak istiyor çünkü. Kalkıp kalkıp oturuyor. Kanepe kenarına, sehpaya filan tutunup kalkıyor. Artık daha dikkatli olma zamanı.
Herkesin bebekleri iyidir umarım.
maşallah cnm inş. hiç çürük görmezsiniz... iyicene afacan olmaya başladı bunlar Allah'a emanet kendilerini süperman zannediyorlar herşeye ulaşmak için gözü kapalı atlıyorlar napcaz bilmem
maşallah dişleri bayağı çıkmış, benim kızımın hala iki tane gerisi henüz gelmedi. Erken çıkan diş çürür kanısında değilim, bir çok tanıdığımın bebeklerinin dişleri erken çıkmış şimdi sapasağlam olduğunu söylüyorlar. o yüzden içiniz ferah olsun. Kızım da çok sakıncalı işler yapmaya başladı hiç durmuyor, kucakta durmak istemiyor yere oturtuyoruz emeklemek istiyor beceremiyor basıyor çığlığı. Yürüteç kimisi öneriyor kimisi önermiyor o yüzden çok kararsız kaldık şimdilik alma taraftarı değiliz. Herkesin bebişine sağlıklı günler dliyorum.
günaydınlar nasılınız bakalım çiğdemcim biraz olsun iyi olmana sevindim
bu yaramazlarla bundan sonra işimiz daha zor benimkide sürekli yürümek istiyo dün anneme gittim birz ama oturmak ne mümkün hanımefendi sürekli evi turladı anneminde benimde belim koptuama allah yardımcımız olsun bundan sonra
bizim dişi sayımız 3 oldu ama biride patlamak üzere onunla 4 olcak
Valla umarım dişler dediğiniz gibi olur. Flor takviyesi de veriyoruz.
Yürüteçe bizim doktormumuz şiddetle karşı çıktı. Daha önce yazmıştım. Almadıysanız almayın, aldıysanız süresi geçmediyse geri verin, hediye geldiyse değiştirme kartı varsa değiştirin, o da yoksa evde mecburen varsa en fazla 10 dakika dolaştırın hevesinizi alın. Ama keisnlikle önermiyorum dedi.
çiğdemcim eğer karıştırarak yiyosa kahvaltısını ona katabilirsin bende düşünüyorum nasıl verceğimide benimki karıştırma yemiyo tek tek veriyorum öyle yiyo
benim kuşum uyandı şimdi ben kaçar çorbasını hazırlıycam bende sonra görüşürüz artık öğle uykusuna yatınca ancak yoksa uyanıkken zor oluyo benim pcde vakit geçirmemi istemiyo hep onla ilgilensin istiyo
Uyuyo şimdi de biraz rahatım. Yemeğini yapıyorum ben de. Kalkınca hazır olsun. Ya aklıma ne geldi, kahvaltıya tereyağını nasıl koyacağım ben. Halis muhlis tereyağı geldi bize. Yesin kahvaltıda diyorum ama nasıl olacak ki??
Meralcim kuşum ne güzel geziniyor seninki. Benimki iki kere kollarını kullanmayı akıl etti. Bakacağız artık.
Bilmiyorum ki... Tamamen kararsızım. Biraz emeklese... Hani gayret var emekleme yok.
çiğdemcim eğer karıştırarak yiyosa kahvaltısını ona katabilirsin bende düşünüyorum nasıl verceğimide benimki karıştırma yemiyo tek tek veriyorum öyle yiyo
benim kuşum uyandı şimdi ben kaçar çorbasını hazırlıycam bende sonra görüşürüz artık öğle uykusuna yatınca ancak yoksa uyanıkken zor oluyo benim pcde vakit geçirmemi istemiyo hep onla ilgilensin istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?