2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oncelıkle allah yardımcın olsun benım kızımda her saat bası uyanıo gecelerı bazen kalkıp oturuyo gunduzlerı en fazla yarım saat uyuyo ama onun dısında bı sorunu yok cok sukur mecburen dayanıcaz baska sansımız yok saglıklı olsunlarda gerısı duzelır ınsallah

Melaaabaaa... Benim oğlan da bu aralar ilgi delisi oldu. 12 kilo tosuncuk taşı taşı sol bacağım koptu. Allah yardımcı olsun canım vallahi. Ama yaşın çok genç senin kafan kaldırır. Hamilelikten öyle bunalmışındır.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Sana naçizane önerim olacak. Benim oğlum da 2-3 aylıkken hep ayak isterdi indirince kalkar ağlardı. Ben de artık ne yapayım, çıktım yatağıma, uyutana kadar salladım salladım. Uyuyunca da koydum başımı yastığıma. Yattım uyudum o uyurken. O kıpırdanınca ben de uyandım yerimden kıpırdamadan salladım. Bir süre böyle idare ettik. Ayaklarım ve sezeryan yerim çok ağrıdı ama en azından 2 saat uyumuş oluyordum. İstersen sen de dene. Yine de öyle uyumadan önce, o uyuyunca sen çıkar bakalım ayaklarını yastıktan uyanacak mı? Son çare benim gibi yaparsın.

Ah Cigdem denemedim mı saniyosun sallamayi kesince gözünü aciyo inanamazsın. Belim bacaklarım kopuyo artık bugün yine ve yeni bı doktora daha goturucem. Çünkü hiç birsey ise yaramiyo.

Ah Cigdem denemedim mı saniyosun sallamayi kesince gözünü aciyo inanamazsın. Belim bacaklarım kopuyo artık bugün yine ve yeni bı doktora daha goturucem. Çünkü hiç birsey ise yaramiyo.

Kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir.

Bilgi icin cok tesekkur ederim, sagolasin.

Kızlar ben iyi değilim. Bugün adet görmem lazımdı ama görmedim. İlaç da kullanıyorum. Akşam test yapacağım, inşallah korktuğum başıma gelmez.

gerçekten zor bir durum, benim kızım da 4 aylıkken hafif bir soğuk algınlığı geçirmişti burnundan rahat nefes alamadığı için uykuya dalamıyordu o yüzden sallamaya başlamıştım ve dediğin gibi ne zaman sallamayı kessem uyanıyordu ve bu alışkanlık hastalıktan sonra bir hafta daha devam etti, baktım olmayacak yatağına koydum uyku saati gelince ve 10 dk ağladı uykuya daldı, bir sonraki gün en fazla 5 dk ağlamıştır.. şimdi saati gelince yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor.. alıştırması zor olabilir ama biraz ağlasa da yatağa alıştırmaya çalış hem sen rahat edersin hem de bebek kısa süre sonra deliksiz bir uyku çeker... ben gündüzleri de öyle uyutuyorum ve gündüz uykusunu alınca gece daha güzel uyuyor..

kızlar bebegı benım kızım gıbı gece gunduz huzursuz uyuyon her uyandıgında aglayarak uyanan var mı??? bunun nedenı ne olabılır))

Ben de kızımı sallayarak uyutuyorum, çok istemiştim alışmasın ama olmuyor, çok uykusu olduğu halde ağlayarak mızmızlanarak direniyor bende mecburen sallamak zorunda kalıyorum hemde ayaklarımda. Şu an nezle( burnu şakır şakır akıyor iki gündür, önceden öksürük de vardı arttı, doktor antibiyotik vermişti kullanmak istememiştim acaba o yüzden mi geçmiyordur öksürüğü arkadaşlar? çok tedirginim antibiyotik konusunda. aranızda öksürük için antibiyotik kullanan var mı?

bizim uyumamız 1buçuk 2yi buluyor bu bir kaç aydır böyle gece emmeye 2 3 kez kalkıyor.uyutmak için bende ayağımda sallıyorum yada memede uyutmaya çalışıyorum.maşallah gündüz uykumuz çok iyi.gündüz çok uyutmamayı denedim bikaçkere akşam erken uyusun diyerekten bu sefer 10da uyuyup 11:30 12 gibi uyanıyordu gene gece uykusuna yatması 1i 2yi buluyordu. ilk başlarda bende çok fenaydım kriz falan geçirdim hastanelik oldum ama bi zamandan sonra alışıyor insan. gündüz zombi gibi geziyorum ortalıkta birde üstüne hastalık eklenince daha da zor oluyor gece uykusunu alamayınca böyle oluyor.bende oğlumun problemini bulamıyorum karnı tok altı temiz bi yeri ağrısa anlarım çünkü ağlama ve surat şekli değişiyor. umarım en yakın zamanda düzelir yavrularımız....

Dun yinedoktora götürdüm Cok şükür hiçbirşeyi yok. Bütün doktorların ortak kanaati şımarık ve akıllı olması. Keşfetme duygusu su anda herseyin önünde geliyomus. Yapicak hiçbirsey yok. Benimki gündüzde uyumaz pek yarım saatlik bir kaç uyku arası.birde oğlum zaman zaman degistiriyo kucakta sallayın uyuyum istiyo sikiliyo, rutinlikten asla hoslanmiyo.

bak bu çok zor işte erken başlamış boddi parmağında oynatmaya.bizimkindede var ama pek yüz vermiyoruz yoksa çok inat annesine çekmiş her istediği olacak beyimizin

günaydınlar herkeseherkese sağlık mutluluk huzur diliyorum
sağlık ocaına götürdüm oğlumu 1.5aydır aynı kilo ve boyda çıktı moralim bozuldu. 7700 71cm doktora sordum neden böyle almayabilir diş sıkıntısı çekiyor çünkü dedi yaşına geldiğinde 10 kilo olması gerekiyormuş.hadi kiloyu geçtim boyu neden uzamadı anlamıyorum.pipisini gösterdim ucu dar kestirirseniz düzelir dedi birde testisinin biri yukardaydı sıcak suyla banyo yaptır iniyo mu aşağı bak yoksa cerrahi operasyaon yaptrmalısınız dedi ev soğuk olduğundan yaptıramadım umarım pazara hava düzelir

Günaydın kızlar... Dün akşam test negatif çıktı. Ama ben yine de güvenemedim. P.tesi görmezsem hastaneye giderim diyordum. Şükürler olsun bu sabah hastalandım. Nasıl rahatladım anlatamam.
Şeymacım sorduğun şeyle ilgili şunu söyleyeyim. Benim oğlan da bazı geceler hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ama onun öncesinde rüyasında sayıklıyor, sesler çıkarıyor. Rüya görüyor sanırım.

Canım normal dişten yapıyorsa kilo verir. Dişi çıkınca da arayı kapatır. Pipişko için de umarım hava güzel olur da bakarsın tatlım yarım.

Kızlar Dun doktorun dediğini Sizede yazayım aklınızda bulunsun bebeklerin 8. ayı annelerin en Cok cildirdigi aydır. Kilo almaz yemek istemez hayatta daha aktif hale gelir ve kilo almaz ama boyları uzar bu sebeple daha zayıf görünürler, uyumak istemezler sizi Cok yorarlar dedi. Hayatın kuralı 8. ay sakın ol dedi.

alttan 2 dişi çıkmıştı geçen hafta...şimdi sanırım üst çıkıyor...çooooooooooooooook mız mız ve hiç uyumuyor..kafayı yemeye çok az kaldı...yardım ediiiiin...

Günaydın,
Güzel bir hafta olsun annelere bebeklere.
Hafta sonu güzel vakit geçirdik. Dün de biraz kendimle ilgilenme fırsatı buldum. Kendime geldim biraz.
Evet hep bebikoları konuşuyoruz da kendimiz perişanız. Benim bebeğime baktıkları için annem bizde kalıyor. Halime gülüyor; "ne oldu hanımefendi, saçım fönsüz diye işe gitmeyen süslü kokana nerede?" diye dalga geçiyor. Ama dünkü bakım çok iyi geldi. Artık toparlanma zamanı geldi sanırım. Sekiz ay oldu. :))) Kilo vermeye başlayamıyorum. Sütüm çok nazlı benim azıcık az yesem hemen azalıyor ama en azından elime yüzüme daha dikkat edeceğim. İki haftalık kaşlarla ortalıkta dolanma devri kapansın.
Şaka bir yana artık bu da gerekli sanırım. Mutlu anne mutlu bebek. :)))

slmlar bızımde ust dıkısler cıktı cıkıcak ve acaıp sımarık bı bebek oldu kızım sureklı mızmız saklabanlık yapıo dun ılk arabam aldık cok hosuna gıttı ve kucuk kucuk ayaklarıyla adımlar atıo cok tatlı ya bu bebısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…