Kızlar su anda saat yarımı gecti ve oğlum ayağımda salladigim sürece uyuyo. Artık bende uyumak istiyorum. 8. ay bitti hala 3 saat deliksiz uyuduğu gorulmemistir. Hastaydi iyi şimdi Cok şükür. Hala dişlerinden belirti yok. Ne sertleşme ne beyazlık. Ya eskiden Cok cocuk isterdim şimdi ikinciyi asla düşünmüyorum. Bebegi benim gibi olan kimse yokmu?? Varsa nasıl dayaniyosunuz. Ya ne sabır kaldı ne sınır. Doktor yok birşeyi diyo ki göturmediğim Dr kalmadı. Depresyonun dibine vurmuş vaziyetteyim. Yakınımda yardım edecek kimsede kalmadı. Emzirdigim için sakinlestiricide alamıyorum. Sadece ağlıyorum...
hayırlı aksamlar kızlar naıslsınız ne var ne yok .. bu sıpa benı cok yoruyo kendıme gelemıyorum her dakka kucak ıstıyo ılgı ıstıyo.. oyna benle dıyo.. bazen kafam kaldırmıyo... hamılleık de eklenınce ıste .. sizler nasılsınız bebısler nasıl ne var ne yok bakalım:)
Kızlar su anda saat yarımı gecti ve oğlum ayağımda salladigim sürece uyuyo. Artık bende uyumak istiyorum. 8. ay bitti hala 3 saat deliksiz uyuduğu gorulmemistir. Hastaydi iyi şimdi Cok şükür. Hala dişlerinden belirti yok. Ne sertleşme ne beyazlık. Ya eskiden Cok cocuk isterdim şimdi ikinciyi asla düşünmüyorum. Bebegi benim gibi olan kimse yokmu?? Varsa nasıl dayaniyosunuz. Ya ne sabır kaldı ne sınır. Doktor yok birşeyi diyo ki göturmediğim Dr kalmadı. Depresyonun dibine vurmuş vaziyetteyim. Yakınımda yardım edecek kimsede kalmadı. Emzirdigim için sakinlestiricide alamıyorum. Sadece ağlıyorum...
Ah Cigdem denemedim mı saniyosun sallamayi kesince gözünü aciyo inanamazsın. Belim bacaklarım kopuyo artık bugün yine ve yeni bı doktora daha goturucem. Çünkü hiç birsey ise yaramiyo.
Günaydın herkese,
Bugün nasıl bebekler ve anneleri bakalım?
Reyhan güçlü olmaya çalış. Sabret geçecek. Sonuçta hiç 5 yaşında sallanarak uyuyan bebek gördün mü? Yarın kreşe başlayınca uyan diyeceksin uyanmayacak.
Seyma gerçekten de tam ilgi odağı olmak istedikleri dönem. Sürekli oyun istiyorlar. Sürekli gezmek. Ayaklandıklarında da peşinden koşacağız. Hamileyken zor olmalı ama ne güzel bak biri yanında biri karnında.
Ben küçük olanı aldım. Mini elektirikli pilli. 2,5 aydır sürekli sağıyorum işyerinde, bir sorun yaşamadım, işimi gördü. Ama Swing'i kullanmaıdğım için karşılaştırma yapamıyorum. Başka bir avantajı var mıdır bilemiyorum.
Kızlar ben iyi değilim. Bugün adet görmem lazımdı ama görmedim. İlaç da kullanıyorum. Akşam test yapacağım, inşallah korktuğum başıma gelmez.
Ah Cigdem denemedim mı saniyosun sallamayi kesince gözünü aciyo inanamazsın. Belim bacaklarım kopuyo artık bugün yine ve yeni bı doktora daha goturucem. Çünkü hiç birsey ise yaramiyo.
bizim uyumamız 1buçuk 2yi buluyor bu bir kaç aydır böyle gece emmeye 2 3 kez kalkıyor.uyutmak için bende ayağımda sallıyorum yada memede uyutmaya çalışıyorum.maşallah gündüz uykumuz çok iyi.gündüz çok uyutmamayı denedim bikaçkere akşam erken uyusun diyerekten bu sefer 10da uyuyup 11:30 12 gibi uyanıyordu gene gece uykusuna yatması 1i 2yi buluyordu. ilk başlarda bende çok fenaydım kriz falan geçirdim hastanelik oldum ama bi zamandan sonra alışıyor insan. gündüz zombi gibi geziyorum ortalıkta birde üstüne hastalık eklenince daha da zor oluyor gece uykusunu alamayınca böyle oluyor.bende oğlumun problemini bulamıyorum karnı tok altı temiz bi yeri ağrısa anlarım çünkü ağlama ve surat şekli değişiyor. umarım en yakın zamanda düzelir yavrularımız....
Kızlar ben iyi değilim. Bugün adet görmem lazımdı ama görmedim. İlaç da kullanıyorum. Akşam test yapacağım, inşallah korktuğum başıma gelmez.
Dun yinedoktora götürdüm Cok şükür hiçbirşeyi yok. Bütün doktorların ortak kanaati şımarık ve akıllı olması. Keşfetme duygusu su anda herseyin önünde geliyomus. Yapicak hiçbirsey yok. Benimki gündüzde uyumaz pek yarım saatlik bir kaç uyku arası.birde oğlum zaman zaman degistiriyo kucakta sallayın uyuyum istiyo sikiliyo, rutinlikten asla hoslanmiyo.
günaydınlar herkeseherkese sağlık mutluluk huzur diliyorum
sağlık ocaına götürdüm oğlumu 1.5aydır aynı kilo ve boyda çıktı moralim bozuldu. 7700 71cm doktora sordum neden böyle almayabilir diş sıkıntısı çekiyor çünkü dedi yaşına geldiğinde 10 kilo olması gerekiyormuş.hadi kiloyu geçtim boyu neden uzamadı anlamıyorum.pipisini gösterdim ucu dar kestirirseniz düzelir dedi birde testisinin biri yukardaydı sıcak suyla banyo yaptır iniyo mu aşağı bak yoksa cerrahi operasyaon yaptrmalısınız dedi ev soğuk olduğundan yaptıramadım umarım pazara hava düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?