2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,uzunca bir süredir giremedim malesef bazı hastalık durumlarından dolayı...nasılsınız?
okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların bebekleri emeklemeye ve diş çıkarmaya başlamışlar ne güzel benim oğluş tembel çıktı bu hususta ne emekliyor nede dişimiz var oturuyor yatıyor bide çok güzel kahkahalar atıyor arkadaşlarım emeklemeden yürüyecek heralde diyorlar ama ben emeklemesini istiyorum.kabızlığımız hala devam ediyor herşeyi yemesine rağmen, duphalac şuruba başladım umarım iyi gelir kuzuma...

güle güle binsin paşa
hımmm önündekiler çıkıyorsa çıkarıp dene biraz istersen ben öyle yaptım alışana kadar bizimkide bu
Eki Görüntüle 184188

Kızlar çok sağolun yahu... Oyuncakları çıkarınca ufak ufak başladı öne gitmeye. Bu işte prof. olana kadar oyuncaksız devam edelim. Çok sağolun vallahi. Siz akıl vermeseydiniz hala üzülüyordum ben.

Melabaa. Çok geçmiş olsun canım. Benim oğluşum emeklemiyor, yürüteçte fıldır fıldır geziyor. Dişi de bir tane henüz. Bakalım, çıkacak; dişsiz kalacak hali yok ya... Duphalac iyi gelir canım. Yalnız bizde kullandıktan 3 gün sonra başladı kakiş yapmaya. Hepsini bitirme. İki hafta kullansan yeter. Bizimki o kadar kullandı.

slmlar dısmız 6 oldukoltuktan tutup kalkıoruz veee bı kac sn ayakta duruo ama hala anne dedırtemedım gel dıo baba dıo dede dıo ... anne yok

Çok teşekkür ederim çidoş, bakalım beklemedeyiz ilacı verip dua ediyoruz oğluş kakiş yapsın diye bi tane doçent buldum ona götürdüm artık enson çare, 10 gün kullan dedi düzelmezse röntgen çekiceklermiş.
Sen nasılsın inşaat durumları var galiba öfff hiç sevmediğim şeyler ama eminim sonrasında çok rahat edersin kolay gelsin ciciş...

slmlar dısmız 6 oldukoltuktan tutup kalkıoruz veee bı kac sn ayakta duruo ama hala anne dedırtemedım gel dıo baba dıo dede dıo ... anne yok

Valla süpermiş . Anne demek zordur, dudak ünsüzlerini daha kolay çıkarırlar. Sen ona bak bak annnnnn-neeeee de uzun uzun, tane tane. Ben öyle öğrettim. Tam olarak da anne demiyor, anniiii diyor henüz.

Valla süpermiş . Anne demek zordur, dudak ünsüzlerini daha kolay çıkarırlar. Sen ona bak bak annnnnn-neeeee de uzun uzun, tane tane. Ben öyle öğrettim. Tam olarak da anne demiyor, anniiii diyor henüz.

sureklı anne anneeeee dıe gezıorum evın ıcındeoda olucak ıns.

Düzelir canım içini ferah tut. Duphalac ilaç sınıfına pek girmiyor, bağısakların çalışması için laktüloz şekeri lazımmış, o şekerin yokluğunda işe yarıyor işte. 48 saat içinde kakişkosunu yapacaktır. Ancak biz duphalac vermeden önce fitille yaptırdık temizledik bağırsaklarını. En altta kalan koyu kakişi yapsın diye. Sonra onu kullandıkça düzeldi. Şimdi günde 2-3 kez yapıyor. Taaa 4 aylıkken kullanmıştık.

Çidoş tombilik çok tatlı öptüm onu tombik yanaklardan maşallah

Teşekkür ederiz teyzesi, o da seni öperdi yanında olsaydın.

sureklı anne anneeeee dıe gezıorum evın ıcındeoda olucak ıns.

Olur olur sabırlı ol. Benimki de anne dedi, babasıy da duydu. Aynı gece o nasıl bir kıskançlıksa sessiz sessiz baba demeyi öğretiyordu

Olur olur sabırlı ol. Benimki de anne dedi, babasıy da duydu. Aynı gece o nasıl bir kıskançlıksa sessiz sessiz baba demeyi öğretiyordu [/QUOTE]

bızde de tam tersı ben anne dıorum o ınatla babammm dıoya bıse sorucam benım kızım acaıp derecede sac delısı cok sevıo sac cekmeyı sızınkılerde de var mı bole bıse

Olur olur sabırlı ol. Benimki de anne dedi, babasıy da duydu. Aynı gece o nasıl bir kıskançlıksa sessiz sessiz baba demeyi öğretiyordu

bızde de tam tersı ben anne dıorum o ınatla babammm dıoya bıse sorucam benım kızım acaıp derecede sac delısı cok sevıo sac cekmeyı sızınkılerde de var mı bole bıse[/QUOTE]

Olmaz mı hatta doluyor eline saçlarımı öyle çekiyor. Kopartıyor bi de yaramaz tavşan reçeli.

Olmaz mı hatta doluyor eline saçlarımı öyle çekiyor. Kopartıyor bi de yaramaz tavşan reçeli. [/QUOTE]

ıyı barı:26:bende sadecee benımkı bole dıe dusunuodum

selam ben geldim herkes gitmiş
çiğdemcim oğluşunun yürütecle yürümesine sevindim sanada artık yaramazlık yapmaya başlıycak o zaman
çiğdemcim sana bişey sorcam benim kızımda kakasını iki günde bir yapıyo yaparken zorlanıyo tabi dr.muz başka bi ialç vermişti onu kullandık ama hiç faydasını görmedim sonra duphalac kullandım bir hafta onu içerken hergün yapıyodu hatta bir günde iki kere falan yaptığıda oluyodu ama ilacı bırakınca bir iki gün yaptı sonra yine eskiye döndü acaba banamı benziyo konuda genetik olabilirmi napcamı şaşırdım kızımın kakası konusunda yaaa

Sağol canım ya, hele ben nasıl sevindirik oldum anlatamam. Gaffur gibi çakkıdı dansı yapacaktım utanmasam .
Şimdi bağırsak tembelliği varsa sende genetik olabilir. Duphalac'ı 1 haftadan fazla kullansaydın keşke. Benim doktorum 2-2,5 haftada kestirmişti. Sonra hep ilaçsız yaptı. Daha da kötülerse sorarsın doktoruna yeniden başlarsın. Ama şunu da söyleyeyim, benim oğlum 4 günü geçiriyordu, ondan kullandık.

ben bunu bizim dr. sormadım ilacı kullanırken senin tavsiye ettiğin erhan aterşin kitabını bende almıştım ona daha önce mail yoluyla soru sorduğumda hemen cvp vermişti yine bana bende tekrradan bu konuyu ona sorduğumda o söylemişti duphalac diye ama ben işte bir hafta kullandım napsam acaba yaa tekrardan başlasammı bende gerçi artık genetik olduğunu düşünmeye başladım ama bilemiyorum yine:26: konu bebişler olunca insan daha bi hassas oluyo

Kakasını yaptığında yeniden başla istersen. İki haftadan evvel kesme. Bize de Erhan Bey söylemişti duphac'ı. Kendi doktorumuz da kesmişti. Erhan Bey sağolsun hemen cevap veriyor maile. İstanbul'da yaşasaydım hep ona götürürdüm oğlumu...

sağol cnm yardımların için bende o zaman tekrardan başlıyim iki hafta kullanalım umrım faydasını görürüz

ay kızlar ben çıldıracağım ya............:95::95::95::95: geçende bahsetmiştim.benim oğlum.8.700 kg boyuda 73 cm,baş çevresi 45cm.....3 kg doğdu,boyuda 49 cm di,baş çevresi 35 cm di.........ama her gören ay bu çocuk gelişmemiş diyor(şehir dışında oturuyorum.bir aydır memleketimdeyim).ya bir çocuğa gelişmemiş kelimesi çocuk ayına göre alt seviyedende aşağı olunca söylenmezmi...eşimi bizimle değil halası gelmişti oğlumu gördü...dün eşimle konuşmuş demişki oğlanda hiç gelişmemiş ...duydum çıldırdım....:95::95::95::95::95::95::95::95:.ve ben 6 ay sadece emzirdim.ek gıdalara başlayalı 1.5 -2 ay oldu.vede 5 tane diş çıkardı buarada.....acaba ne olmasını bekliyorlar anlamadım...çok hareketli maaşaallah az çokda yiyor.halada emziriyorum...ne yapayım anca bukadar oluyor...........önemli olan sağlıklı olması değilmi bilmiyorum....zayıf denir,minyon denir.ama gelişmemiş kelimesi bana çok dokunuyor.....zaten benim 3. çocuğum ikiz kızlarım var...2 kilo doğmuşlardı..şuan 6 yaşındalar çok kiloları yok ama boyları yaşıtlarından uzun...herkes 7 yaşında sanıyor...onlarıda kimseye beğendirememiştim.insanlara beğendirecek bir çocuk doğuramadım gitti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…