günaydın nasılsınız biz kızımla sürünüp gidiyoruz kızım sürekli yerlerde emekleme çabasında o kadar inatki pes etmiyo hem emeklemeye çalışıyo bu aralar hemde tay tay durmaya çok komik hepsini birden yapmaya çalışıyo yaaa aslında biraz emekliyo ama sonra bacaklarını düz yapıncada gidemiyo tabi
çiğdemcim yaa inş. açılır yoksa çok iş çıkıyo gerçekten kolay gelsin oğluşunda muhtemelen yan gitmek daha kolay geliyo ondan öyle gidiyodur yada yürütecin ön kısmında oyunacaklar falan varsa o tarafı ittirmek zor oluyodur benim kızımda ilk başlarda öyleydi ama sonra düzeldi gerçi ben gün içinde en fazla bir saat tutuyorum o da işim varsa iş yaptırmıyosa ancak o zaman koyuyorum hatta bazı günler hiç binmiyo bile
güle güle binsin paşa
hımmm önündekiler çıkıyorsa çıkarıp dene biraz istersen ben öyle yaptım alışana kadar bizimkide bu
Eki Görüntüle 184188
Merhaba arkadaşlar,uzunca bir süredir giremedim malesef bazı hastalık durumlarından dolayı...nasılsınız?
okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların bebekleri emeklemeye ve diş çıkarmaya başlamışlar ne güzel benim oğluş tembel çıktı bu hususta ne emekliyor nede dişimiz varoturuyor yatıyor bide çok güzel kahkahalar atıyor arkadaşlarım emeklemeden yürüyecek heralde diyorlar ama ben emeklemesini istiyorum.kabızlığımız hala devam ediyor herşeyi yemesine rağmen, duphalac şuruba başladım umarım iyi gelir kuzuma...
slmlar dısmız 6 oldukoltuktan tutup kalkıoruz veee bı kac sn ayakta duruo ama hala anne dedırtemedım gel dıo baba dıo dede dıo ... anne yok
Valla süpermiş. Anne demek zordur, dudak ünsüzlerini daha kolay çıkarırlar. Sen ona bak bak annnnnn-neeeee de uzun uzun, tane tane. Ben öyle öğrettim. Tam olarak da anne demiyor, anniiii diyor henüz.
Çok teşekkür ederim çidoş, bakalım beklemedeyiz ilacı verip dua ediyoruz oğluş kakiş yapsın diye bi tane doçent buldum ona götürdüm artık enson çare, 10 gün kullan dedi düzelmezse röntgen çekiceklermiş.
Sen nasılsın inşaat durumları var galiba öfff hiç sevmediğim şeyler ama eminim sonrasında çok rahat edersin kolay gelsin ciciş...
Çidoş tombilik çok tatlı öptüm onu tombik yanaklardan maşallah
sureklı anne anneeeee dıe gezıorum evın ıcındeoda olucak ıns.
Olur olur sabırlı ol. Benimki de anne dedi, babasıy da duydu. Aynı gece o nasıl bir kıskançlıksa sessiz sessiz baba demeyi öğretiyordu
Olmaz mı hatta doluyor eline saçlarımı öyle çekiyor. Kopartıyor bi de yaramaz tavşan reçeli.
selam ben geldim herkes gitmiş
çiğdemcim oğluşunun yürütecle yürümesine sevindim sanada artık yaramazlık yapmaya başlıycak o zaman
çiğdemcim sana bişey sorcam benim kızımda kakasını iki günde bir yapıyo yaparken zorlanıyo tabi dr.muz başka bi ialç vermişti onu kullandık ama hiç faydasını görmedim sonra duphalac kullandım bir hafta onu içerken hergün yapıyodu hatta bir günde iki kere falan yaptığıda oluyodu ama ilacı bırakınca bir iki gün yaptı sonra yine eskiye döndü acaba banamı benziyo konuda genetik olabilirmi napcamı şaşırdım kızımın kakası konusunda yaaa
Sağol canım ya, hele ben nasıl sevindirik oldum anlatamam. Gaffur gibi çakkıdı dansı yapacaktım utanmasam.
Şimdi bağırsak tembelliği varsa sende genetik olabilir. Duphalac'ı 1 haftadan fazla kullansaydın keşke. Benim doktorum 2-2,5 haftada kestirmişti. Sonra hep ilaçsız yaptı. Daha da kötülerse sorarsın doktoruna yeniden başlarsın. Ama şunu da söyleyeyim, benim oğlum 4 günü geçiriyordu, ondan kullandık.
ben bunu bizim dr. sormadım ilacı kullanırken senin tavsiye ettiğin erhan aterşin kitabını bende almıştım ona daha önce mail yoluyla soru sorduğumda hemen cvp vermişti yine bana bende tekrradan bu konuyu ona sorduğumda o söylemişti duphalac diye ama ben işte bir hafta kullandım napsam acaba yaa tekrardan başlasammı bende gerçi artık genetik olduğunu düşünmeye başladım ama bilemiyorum yine:26: konu bebişler olunca insan daha bi hassas oluyo
Kakasını yaptığında yeniden başla istersen. İki haftadan evvel kesme. Bize de Erhan Bey söylemişti duphac'ı. Kendi doktorumuz da kesmişti. Erhan Bey sağolsun hemen cevap veriyor maile. İstanbul'da yaşasaydım hep ona götürürdüm oğlumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?