selam kızlar bu ne kadar güzel bi duygu rabbime şükürler olsun ben biraz rahatsızım doktor 4 gün rapor verdi bu haftayı kapatacağım Bebeğim için dikkatli olmalıyım ve dinlenmeliyim
Kızlar ben rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum onu, bugünde mavi bi takımın içinde babaannesine verdim acaba erkek mi
Geçmiş olsun canım yaa, kesinlikle öyle bebişin sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici şeyler.slm lar arkadaşlar umarım herkesler iyirdir ben 10 gün raporluyum evde yatıyorum hep bel ağrım ve hafifte kasık ağrım oluyor bulantılarım sıklaştı canım hiç birşey yemek istemiyor herşey yolunda olsunda ben razıyım bu sıkıntılara
benımde bugun bebısımın kalp atısını duydum cok duygulandım cok mutluyum allh kucagımıza alacagımız gunu hayırlısıyla nasıp etsın arkadaşlar
benımde bugun bebısımın kalp atısını duydum cok duygulandım cok mutluyum allh kucagımıza alacagımız gunu hayırlısıyla nasıp etsın arkadaşlar
ama ben yerim ki seniiiiii.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus :CüvCüv:Hallisna der ki:
Ey yeni hamişler kendinize ii bakın, lohusa gibi kırkınızı çıkarana kadar üşütmeyin! (Teşekkürler Hallisnaaa.s.)
Ben üşüdüm yatmaya gidiyorum, dualaşalım olur mu?
Sevgilerimleeea.s.
Ben de sürekli esniyorum, kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum. Bir de bütün gün çalıştığım için ayaklarım şişiyor. En geç 21:00'da uyuyoruz biz teyzeleri :=). Siagarayı bile bıraktık biz bebişimle:CüvCüv:
kızlar kimse yok mu? Kendimi çok yalnız hissettim? Siz ne durumdasınız
slm lar arkadaşlar umarım herkesler iyirdir ben 10 gün raporluyum evde yatıyorum hep bel ağrım ve hafifte kasık ağrım oluyor bulantılarım sıklaştı canım hiç birşey yemek istemiyor herşey yolunda olsunda ben razıyım bu sıkıntılara
kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.ama ben yerim ki seniiiiii.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus :CüvCüv:
Ben de sürekli esniyorum, kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum. Bir de bütün gün çalıştığım için ayaklarım şişiyor. En geç 21:00'da uyuyoruz biz teyzeleri :=). Siagarayı bile bıraktık biz bebişimle:CüvCüv:
kokulara karşı bişey hissetmiyorum, sadece sabahları odayı havalandırana kadar midem kötü oluyorkaydirigubbakcemile3Yazını okuyunca çok güldüm :) Bende erkenden yatıp sabah ezanı ile kalkıyorum. Onun dışında hiçbir belirtim henüz yok, göğüslerim bile doğru düzgün şişmedi daha. Yemeklere ve kokulara karşıda hiçbir hassasiyetim de yok. Her zamanki gibi iştahsızım. Sabırla kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum.
Merhaba serdemm, benim bugün 4+5 daha çok yeni yani... hiç bir belirtim yok gibi sadece karında şişkinlik hissi ve sık idrar olayımız var henüz....
yalnız hissetme buralardayız, haberleşiriz...
Geçmiş olsun canım yaa, kesinlikle öyle bebişin sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici şeyler.
slm kızlar benıde yazarmısınız lısteye.benım son adet 4 kasım kısmetse 11 agustos 2010 dogum yapıcam.suan 5 hafta 6 gunluk bebegım keseyı gorduk sımdı sıra kalbınde ınsallah hayırlısıyla 21 aralıkta kalp atısını duymaya gıdecegım:))herkeze nasıp olsun bu duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?