2010 Ağustos Anneleri

Canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine..

slm lar arkadaşlar umarım herkesler iyirdir ben 10 gün raporluyum evde yatıyorum hep bel ağrım ve hafifte kasık ağrım oluyor bulantılarım sıklaştı canım hiç birşey yemek istemiyor herşey yolunda olsunda ben razıyım bu sıkıntılara

Geçmiş olsun canım yaa, kesinlikle öyle bebişin sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici şeyler.

benımde bugun bebısımın kalp atısını duydum cok duygulandım cok mutluyum allh kucagımıza alacagımız gunu hayırlısıyla nasıp etsın arkadaşlar

benımde bugun bebısımın kalp atısını duydum cok duygulandım cok mutluyum allh kucagımıza alacagımız gunu hayırlısıyla nasıp etsın arkadaşlar

SATını ben de merak ettim canım.
Cmt gittiğimde 6 haftalık olcak benimkisi bi umut duyar mıyım diyorum :ecrin_bebek:

Kızlar merhaba,

İzin vermediği için özel mail atamıyorum. Benim de tarmini doğum tarihim 02 ağustos. SAT 27/10/09. 70 kg ile hamile kaldım yaş 25:)

Çok mutluyum tahlillerimi yeni yaptırdım dr. a 1 hafta sonra tekrar gideceğim. En son gittiğimde kalbin attığını gördük şimdikinde de duyacağız işallah:hooray:

ama ben yerim ki seniiiiii.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus :CüvCüv:

Ben de sürekli esniyorum, kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum. Bir de bütün gün çalıştığım için ayaklarım şişiyor. En geç 21:00'da uyuyoruz biz teyzeleri :=). Siagarayı bile bıraktık biz bebişimle:CüvCüv:

Yazını okuyunca çok güldüm :) Bende erkenden yatıp sabah ezanı ile kalkıyorum. Onun dışında hiçbir belirtim henüz yok, göğüslerim bile doğru düzgün şişmedi daha. Yemeklere ve kokulara karşıda hiçbir hassasiyetim de yok. Her zamanki gibi iştahsızım. Sabırla kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum.

kızlar kimse yok mu? Kendimi çok yalnız hissettim? Siz ne durumdasınız

Merhaba serdemm, benim bugün 4+5 daha çok yeni yani... hiç bir belirtim yok gibi sadece karında şişkinlik hissi ve sık idrar olayımız var henüz....
yalnız hissetme buralardayız, haberleşiriz...

Bende akşama kadar ufak tefek işler dışında yatıyorum. Bu günlerde raporlu olman güzel ama bebiş iyice tutunsun işe başlarsın o zaman:lepi:

ama ben yerim ki seniiiiii.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.

Merhaba Serdem, ben uyumuyorum genelde geç uyuyorum ve erken kalkıyorum!!

kokulara karşı bişey hissetmiyorum, sadece sabahları odayı havalandırana kadar midem kötü oluyorkaydirigubbakcemile3

Merhaba serdemm, benim bugün 4+5 daha çok yeni yani... hiç bir belirtim yok gibi sadece karında şişkinlik hissi ve sık idrar olayımız var henüz....
yalnız hissetme buralardayız, haberleşiriz...

Bende de sadece göğüslerde regl olacakmış gibi ağrı ve karında şişlik var..

Geçmiş olsun canım yaa, kesinlikle öyle bebişin sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici şeyler.

Geçmiş olsun canım , sık sık az az vitaminli , proteinli birşeyler yemeye çalış istersen halsiz düşme. Bugün arkadaşım ile konuştum keçi boynuzunu tavsiye etti o sulandırarak sabahları 1 bardak suya 1-2 kaşık karıştırıp içiyormuş hem demir , kan eksiklğini gidermiş hem de çok rahat tuvalete çıkmış hamilelikte hiç kabızlık çekmediğini söyledi. Benim de ilk bebek eşyam puset hediye geliyor arkadaşımdan. Sevgiler

slm kızlar benıde yazarmısınız lısteye.benım son adet 4 kasım kısmetse 11 agustos 2010 dogum yapıcam.suan 5 hafta 6 gunluk bebegım keseyı gorduk sımdı sıra kalbınde ınsallah hayırlısıyla 21 aralıkta kalp atısını duymaya gıdecegım:))herkeze nasıp olsun bu duygu

hoşgeldin canım , hayırlı olsun bebişin , hamileliğin su gibi geçsin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın . sevgiler

ya kızlar ben çokmu erken gidiyorum acaba kalp sesini duymak için doktorum sölediği tarih ama daha 6+3 olucaz sizlere bakıyorum 7 haftadan önce giden yok çok kafam karıştı şimdi ya?bide duyamazsam takarım artık bunu kafaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…