2010 Ağustos Anneleri

Artık korkacak bir şeyim kalmadı, yalnızca dikkatli olmam gerek... Azami dikkat edeceğim artık; çok hareketliyim aslında ama artık kaplumbağa hızında hareket edeceğim, yeterki bebeğim yaşasın.
Bir de aklıma geldi, acilde çok şeker bir kız vardı (sizden şeker olmasın), doğuruyordu açılmış 2 cm kadar, "yatıralım" dedi doktor. Kız "daha sıklaşsın gelirim öyle" dedi. Çok rahattı, anlatamam. Sabahın 4ünden beri ağrısı varmış CADIARZU

sevgili wild wild cat ve Günay ikinizede çok ama çok geçmiş olsun ..umarım ikinizinde bir an önce yüreğinize su serpilir ve ferahlarsınız..ben eminim ikinizinde birşeyi yok...bebişleriniz turp gibi....kızlar ben bugün saat 4 de pıtpıt görmeye gidiyorum...benim için dua edin size güzel haberler ile döneyim...

Çok teşekkür ederim. İnşallah pit pitlerini duyarsın (ben 8. haftada gitmiştim). Güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

ay ne güzel işte canım bu kadar heycanlı olması gerçekten çok hoş:)))

ne güzel ne güzel maşallah hep böyle olsun :))) küçücük şeyin bizlere yaptırdığına bak :))) doğsun büyüsün bizleri parmağında oynatacaklar valla eminim ben kaydirigubbakcemile3

bende eminim:kedi:

canım çok geçmiş olsun
dikkat et kendine

sanırım canım kocaman bir karnım olacak yarın bebişlerimi görücem çok heycanlıyım

ay ikizmi bekliyosun çilekcim:))
hadi hayırlısı bakalım
güzel haberlerini alırız inş.

ne güzel anlatmışsın cicim
haklısın sevgi herşeyin üstesinden geliropuyorumnanaktan

hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun seninde
hayırlı ve güzel haberlerle dönersin inş.:Saruboceq:

canım dularımız seninle allahım inşallah sağlıkla duyarsın pıtpıtları.kaydirigubbakcemile5

Kızlar bu arada bende acaip bir kabızlık çekiyordum ama son birkaç gündür keçiboynuzu yiyorum ve inanılmaz işe yaradığını gördüm..tavsiye ederim..

oku oku bitmediniz:)
günaycım aynı durum bende de vardı kahverengi sonrasında açık pembe ama geçti ben vajinadan günde 3 progynex 200mg alıyorum toplama işleminden beri.. ve 13.haftaya kadar devam edecekmişim.. çok şükür geçti lekelenmeler.. ama doktorunla muhakkak konuş çünkü muayene ediyorlar içeride kanama alanı varmı yokmu diye..
Wild_Wild_Cat aman canım dikkat et kendine az kaldı şu tehlikeli süreci atlatalım.. annemin deyişiyle çocuk kıpırdayana kadar rahat duralım:)
ebrucum umarım evinde fazlasıyla oturulacak koltuk sandalye vardır.. zira o güzel manzaranı aşeren kişi sayısı 79.a yükseldi..:) aynı yerde oturamasakta 79 kişi sana kahveye geliriz.. yerimseniben
dmtumt84 tatlım mideni küstürme.. az ama sık sık yemeye çalış yoğurt olsun meyve olsun yeterki ye.. benim de midem kötü ama mecburi görev de olsa yemeye gayret ediyorum.. herşey bebişler için..
italyadan hayırlı haberlerle gel inş..

2li test günüm 27 ocak
ta benim..
sitede okudum şuan linki bilmiyorum ama 2li test sonucunda çocuğun cinsiyeti %90 belli oluyormuş.. hatta hangi değere göre bakıldığını da iyice okudum.. şimdi merakla 2li test sonucunu bekliyorum.. tabi öncesinde inş sağlıklı-hayırlı olsunda sonucumuz temiz çıksın hepimizin.. :Saruboceq:

cnm çok teşekkürler az da olsa yemeye gayret ediyorum. inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir yavrucuklarımız canım...inşallah ikili testin sonucu da iyi olur rabbim meleklerimizi korusun.

efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için

hastanede kağıt vermişlerdi orada yazıyor ama unuttum şimdi bir hafta öncesi gel dei kan vermek için.

kıslar kansızlık için pekmez harici ne öneriyorsunuz_?

üzüm keçiboynuzu pekmezi kuru üzüm kırmızı et diye biliyorumben.ama çok çok düşükse bunlarla düzelmiyor heleki gebelikte.takviye almalısın.

bende çarşamba günü kalsiyum desteği isteyeceğim süt içemiyorum yoğurt günde 1 lase anca

kızlaarr bu hafta izinliyim, işe gitmiyorum çok güzel bir duygu stres sıkıntı dert yok... bir yandan çamaşırları yıkatıyorum, bir yandan ütü yapıyorum arada gelip size yazıyorum.. keşke hep evde olsam ne güzel bişeymiş yahuu :))) bu arada burasıda bağımlılık yapıyor sizlerle bişeyler paylaşmak inanın çok güzel... :))))kaydirigubbakcemile5 içimden geldi yazmak istedim opuyorumnanaktan:kedi:

saol cnm kara üzüm alayım bari pekmez kokuyor da yiyemiyorum. en güzeli kara üzüm et de 2-3 parça anca. ama süt yumurta ve yoğurt çok yiyiyorum
bir günde 2 bardaktan fazla içiyorum. yoğurt da yiyiyorum. kanımda 12 olması gerekirken 11. doktora cuma soracağım inşallah kötü birşey yoktur.

cnm sana katılıyorum bende işten çıkıp evde mi dursam diyorum yaa evde olmak istiyorum sıkıntısız stressiz. ay ne biliyim ben yaa.... ama işe geldiğim zaman ilk olarak bilg açılıyor ve kadınlar kulübü ve günaydınlar yazılıyor sonra işe bakılıyor... hepinizi çok seviyorum kıslarr......:dance::asigim::1hug:

ebru hangı hastane ya da doktora gıdıyosun..bız ıstanbula yenı tasındık sımdılık doktorum var ama bıraz uzak,,

Acıbadem Kadıköy'e gidiyoruz canım, Dr. Baha Celal Doğan çoook tatlı ve iyi bir doktor tavsiye ederim. Aslında bizim kuzen de kadın doğum dr'u ama ben utanırım aileden olmasını istemedim. Kuzen de orda doğumları yaptırıyor , Baha bey ile beraber de girdikleri doğumlar oluyor. Tecrübeli, sıcak kanlı, Gereksiz tahlil v.s. yapmaması + etik olması çok önemli bence.

Bizim burda 1 saat önce kar tekrar başladı çook güzel yağıyor, beykoz da yüksek sizin orda da yağıyordur çook güzel manzara var.

Son düzenleme:

Aman canım dikkat et, hepimizin dikkat etmesi gerekiyor oturmamıza kalkmamıza , uzanmamak lazım. Çook geçmiş olsun tatlım.

kıslar birşey dicim bebek odası yapacak mısınız?

demetcim aslında ben çok kararsızım... küçük bir odamız var ama içinde başka eşyalarda var atamayacağımız eşyalar herşey bebeğe ait olmayınca içime sinmiyor nedense... herhalde güzel bir beşik alıırız yanına da çekmeceli bir konsol... zaten ilk zamanlar bebeği yanımdan ayıramam beşik yatak odamızda durmak zorunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…