cnm işte sen sürekli onu düşünüyorsun ya ondan üzülme iyi olacak bebeğin inşallah. 3 aya sadece 2 hafta kaldı sabret dikkat et dinlen inşallah rüyaların tersine çıkacak canım bebeğin seninle bunu unutma. a.s
sevgili wild wild cat ve Günay ikinizede çok ama çok geçmiş olsun ..umarım ikinizinde bir an önce yüreğinize su serpilir ve ferahlarsınız..ben eminim ikinizinde birşeyi yok...bebişleriniz turp gibi....kızlar ben bugün saat 4 de pıtpıt görmeye gidiyorum...benim için dua edin size güzel haberler ile döneyim...
ASLINDA DAHA ERKEN AMA KOCİŞ DURAMAMIŞ ALMIŞ HEMEN. BÖYLE ŞEYLERE ÇOK MERAKLI YAAA.. GEÇEN GÜN AĞLADI BEBEĞİMİZ NE ZAMAN GELECEK ÖZLEDİM DİYE. KOCAMAN ADAMI ÖYLE AĞLARKEN GÖRMEK TUHAFIMA GİTTİ DOĞRUSU AMA YİNE DE HOŞUMA DA GİTTİ. :asigim::asigim:
ne güzel ne güzel maşallah hep böyle olsun :))) küçücük şeyin bizlere yaptırdığına bak :))) doğsun büyüsün bizleri parmağında oynatacaklar valla eminim ben kaydirigubbakcemile3
Kızlar, iyi günler... Bu sabah acile gittim. Cumartesi gezmeye gitmiştik k.validemle. Dönüşte minibüse bindik, ben en arkadaydım. Sen minibüs bir zıpla (eşek kafalı çok hızlı gidiyordu). Bir canım yandı anlatamam. O günden sonra sağ tarafımdan bir yer sızlıyordu. İki gecedir bebeğimi düşürdüğümü görüyordum rüyamda. Çarşamba randevum vardı ama o rüyalardan artık görmeye dayanamadığım için bugün tek başıma gittim hastaneye. Allah'tan bebeğim yaşıyordu. Yalnız dr. düşük tehliken var dedi, ilaç yazdı bir tane. Otobüs minibüs yasak, dinlen, bol su iç, bir de ilişkiye uzun aralıklarla gir dedi. Nasıl korktum anlatamam. Bu arada bebeğimi gördüm, koca kafalı, minicik elleri vardı (barnakları görünmüyordu daha) :asigim: Siz nasılsınız kızlar, umarım iyisinizdir...
sanırım canım kocaman bir karnım olacak yarın bebişlerimi görücem çok heycanlıyım
canım sen şimdi korkuyorsun ya ondan görüyorsundur. hamilelikte ney,i takarsan kafana onu öçok görüyorsun. gün içinde neyi çok düşünsem bende onu görüyorum. geçen gün rüyamda doğum yaptım normal doğum hemde 15 dk da doğurdum maşallah. allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi inşallah üzülme takmamaya çalış.onunla konuş seni anlayacaktır. onu ne kadar sevdiğini ve seni bırakmamasını söyle. sevgi herşeyin üstesinden gelir merak etme,
sevgili wild wild cat ve Günay ikinizede çok ama çok geçmiş olsun ..umarım ikinizinde bir an önce yüreğinize su serpilir ve ferahlarsınız..ben eminim ikinizinde birşeyi yok...bebişleriniz turp gibi....kızlar ben bugün saat 4 de pıtpıt görmeye gidiyorum...benim için dua edin size güzel haberler ile döneyim...
oku oku bitmediniz:)
günaycım aynı durum bende de vardı kahverengi sonrasında açık pembe ama geçti ben vajinadan günde 3 progynex 200mg alıyorum toplama işleminden beri.. ve 13.haftaya kadar devam edecekmişim.. çok şükür geçti lekelenmeler.. ama doktorunla muhakkak konuş çünkü muayene ediyorlar içeride kanama alanı varmı yokmu diye..
Wild_Wild_Cat aman canım dikkat et kendine az kaldı şu tehlikeli süreci atlatalım.. annemin deyişiyle çocuk kıpırdayana kadar rahat duralım:)
ebrucum umarım evinde fazlasıyla oturulacak koltuk sandalye vardır.. zira o güzel manzaranı aşeren kişi sayısı 79.a yükseldi..:) aynı yerde oturamasakta 79 kişi sana kahveye geliriz.. yerimseniben
dmtumt84 tatlım mideni küstürme.. az ama sık sık yemeye çalış yoğurt olsun meyve olsun yeterki ye.. benim de midem kötü ama mecburi görev de olsa yemeye gayret ediyorum.. herşey bebişler için..
italyadan hayırlı haberlerle gel inş..
2li test günüm 27 ocakta benim..
sitede okudum şuan linki bilmiyorum ama 2li test sonucunda çocuğun cinsiyeti %90 belli oluyormuş.. hatta hangi değere göre bakıldığını da iyice okudum.. şimdi merakla 2li test sonucunu bekliyorum.. tabi öncesinde inş sağlıklı-hayırlı olsunda sonucumuz temiz çıksın hepimizin.. :Saruboceq:
efsanur bu hafta görürüsün cnm artık bebişini
bende şubatın beşinde gidicem ense kalınlığı için
size ne zaman gelin dedi doktorlarınız ense kalınlığı için
kıslar kansızlık için pekmez harici ne öneriyorsunuz_?
üzüm keçiboynuzu pekmezi kuru üzüm kırmızı et diye biliyorumben.ama çok çok düşükse bunlarla düzelmiyor heleki gebelikte.takviye almalısın.
bende çarşamba günü kalsiyum desteği isteyeceğim süt içemiyorum yoğurt günde 1 lase anca
kızlaarr bu hafta izinliyim, işe gitmiyorum çok güzel bir duygu stres sıkıntı dert yok... bir yandan çamaşırları yıkatıyorum, bir yandan ütü yapıyorum arada gelip size yazıyorum.. keşke hep evde olsam ne güzel bişeymiş yahuu :))) bu arada burasıda bağımlılık yapıyor sizlerle bişeyler paylaşmak inanın çok güzel... :))))kaydirigubbakcemile5 içimden geldi yazmak istedim opuyorumnanaktan:kedi:
ebru hangı hastane ya da doktora gıdıyosun..bız ıstanbula yenı tasındık sımdılık doktorum var ama bıraz uzak,,
Çoook tatlıydı, ultrason kağıdımı aldılar elimden ama ben yeterince gördüm minnoşumu; ellerini kavuşturmuş, koca kafalı pisim benim :asigim::asigim::asigim: İşin kötüsü nedir biliyor musunuz, başta pek de hevesli değildim, hamile olayım diye. Elimden alınma ihtimali olunca anladım ne kadar hevesliymişim aslında...
kıslar birşey dicim bebek odası yapacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?