2010 Ağustos Anneleri

ebru hangı hastane ya da doktora gıdıyosun..bız ıstanbula yenı tasındık sımdılık doktorum var ama bıraz uzak,,

benimde en sikayetci oldugum yer goguslerim .. ilk gunden beri patliyacak gibi sisler kiyafetimi giyip cikartirken bile aciyorlar .. 2 aydir zaten hic goguslerimin uzerine yatamiyorum ...
bide hic biseyin tadini alamiyorum .. hersey bozukmus gibi kokuyor ictigim suyun tadi bile yok .. kusmalarim durdu ama surekli bir bulanti var .. insallah ocagin 22 sinde 3 ay doluyo 13 hafta olucak 13. haftada kesilirmis genelde tek umudum o kaldi ..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. dikkat et kendine ama yaa.... dinlen bol bol gezmeye falan da gitme valla ben gitmiyorum.dikkat et kuzummmmmm

canım çook geçmiş olsuuuunn... çok sevindim bişey olmadığına ... ahh o minibüsçüler yok mu ahhh akannehir dikkat et canım...

nasıl tatlıydı dimi annesi... :ecrin_bebek:

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. dikkat et kendine ama yaa.... dinlen bol bol gezmeye falan da gitme valla ben gitmiyorum.dikkat et kuzummmmmm

Eşim izin vermiyordu zaten, arabamız var da eşim yoktu. O yüzden minibüsle gittik. Hay nereden gittim... İçimde bir sıkıntı vardı zaten buymuş demek. 2 gündür ne biçim rüyalar görüyorum anlatamam. :sinifsinif:

yanlıs mı hatırlıyorum bılmıyorum ama senın ılk cocugun degıldı dıye hatırlıyorum..benım kızımda cok kotu olmustu goguslerım sutum kesılmeden hamıle kaldıgım ıcınmı bılmıyorum ama benım hıc agrı sızı yok sadece sıs o kadar,,bı arkadasım dogum yapanlarda ıkıncı de gogus agrısı sıslıgı olmaz demıstı..tabı herkez ıcın gecerlı degıl

cnm çok geçmiş olsun aman çok dikkatli ol
bol bol dinlen sende doktorunu dinle sakın kendini zorlama

canım sen şimdi korkuyorsun ya ondan görüyorsundur. hamilelikte ney,i takarsan kafana onu öçok görüyorsun. gün içinde neyi çok düşünsem bende onu görüyorum. geçen gün rüyamda doğum yaptım normal doğum hemde 15 dk da doğurdum maşallah. allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi inşallah üzülme takmamaya çalış.onunla konuş seni anlayacaktır. onu ne kadar sevdiğini ve seni bırakmamasını söyle. sevgi herşeyin üstesinden gelir merak etme,

canım çok geçmiş olsun. dkkat et kendine...

Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?

canım çook geçmiş olsuuuunn... çok sevindim bişey olmadığına ... ahh o minibüsçüler yok mu ahhh akannehir dikkat et canım...

nasıl tatlıydı dimi annesi... :ecrin_bebek:

Çoook tatlıydı, ultrason kağıdımı aldılar elimden ama ben yeterince gördüm minnoşumu; ellerini kavuşturmuş, koca kafalı pisim benim :asigim::asigim::asigim: İşin kötüsü nedir biliyor musunuz, başta pek de hevesli değildim, hamile olayım diye. Elimden alınma ihtimali olunca anladım ne kadar hevesliymişim aslında...

cnm bana doktorum hafifi lekelenme ile olsa gel demişti riskli olabilir diye. bende hemen doktoruna danış. inşallah kötü birşey değildir cnm geçmiş olsun

canım ben 9 haftalık hamileyim 6. haftada bendede vardı açık pembeydi. doktorum vajinadan kullanılan bir jel verdi hala kullanıyorum. 2 haftadır hiç bir akıntım yok korkma bence doktoruna danış. ilk üç ayda olan şeylermiş içine ferah tut

Ettiğim duaların haddi hesabı yoktur 2 gündür. Korkudan gördüm elbette ancak o kadar gerçekti ki... İşin kötüsü hiç ara vermeden gördüm, o rüyadan uyanıyorum, tekrar uyumaya davranıyorum, aynı senaryo, sadece daha korkunç bir rüya...
:gitme:

cnm işte sen sürekli onu düşünüyorsun ya ondan üzülme iyi olacak bebeğin inşallah. 3 aya sadece 2 hafta kaldı sabret dikkat et dinlen inşallah rüyaların tersine çıkacak canım bebeğin seninle bunu unutma. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…