ilk gittiğimde 6 haftalıktım SAT'a göre ama bebek 5 haftalık büyüklükteydi
2. gittiğimde kontrol randevusu almıştım 15 gün sonra kalp atışını duyduk bebek 7 haftalıktı
3. de 2'li test için 6 Şubatta gideceğim.
Bundan sonra da ayda bir görüşecekmişiz. Tabi ben bebişi merak ediyorsam istediğin zaman gelebilirsin kapım açık dedi.
Doğuma yaklaşıldığında görüşmeler sıklaşıyormuş hafta 1'e düşüyormuş duyduğum kadarıyla.
Kızlar, iyi günler... Bu sabah acile gittim. Cumartesi gezmeye gitmiştik k.validemle. Dönüşte minibüse bindik, ben en arkadaydım. Sen minibüs bir zıpla (eşek kafalı çok hızlı gidiyordu). Bir canım yandı anlatamam. O günden sonra sağ tarafımdan bir yer sızlıyordu. İki gecedir bebeğimi düşürdüğümü görüyordum rüyamda. Çarşamba randevum vardı ama o rüyalardan artık görmeye dayanamadığım için bugün tek başıma gittim hastaneye. Allah'tan bebeğim yaşıyordu. Yalnız dr. düşük tehliken var dedi, ilaç yazdı bir tane. Otobüs minibüs yasak, dinlen, bol su iç, bir de ilişkiye uzun aralıklarla gir dedi. Nasıl korktum anlatamam. Bu arada bebeğimi gördüm, koca kafalı, minicik elleri vardı (barnakları görünmüyordu daha) :asigim: Siz nasılsınız kızlar, umarım iyisinizdir...
cnm sen iki zbekliyorsun herkesden önce belirir senin karnın eminim.
Kızlar, iyi günler... Bu sabah acile gittim. Cumartesi gezmeye gitmiştik k.validemle. Dönüşte minibüse bindik, ben en arkadaydım. Sen minibüs bir zıpla (eşek kafalı çok hızlı gidiyordu). Bir canım yandı anlatamam. O günden sonra sağ tarafımdan bir yer sızlıyordu. İki gecedir bebeğimi düşürdüğümü görüyordum rüyamda. Çarşamba randevum vardı ama o rüyalardan artık görmeye dayanamadığım için bugün tek başıma gittim hastaneye. Allah'tan bebeğim yaşıyordu. Yalnız dr. düşük tehliken var dedi, ilaç yazdı bir tane. Otobüs minibüs yasak, dinlen, bol su iç, bir de ilişkiye uzun aralıklarla gir dedi. Nasıl korktum anlatamam. Bu arada bebeğimi gördüm, koca kafalı, minicik elleri vardı (barnakları görünmüyordu daha) :asigim: Siz nasılsınız kızlar, umarım iyisinizdir...[/QUOTE
gecmıs olsun doktorun dedıgı gıbı bol bol dınlen dıkkat et kendıne..dusuk rıskı olanlara pregesteron verıyolar..doktorun gercı ılac vermıstır mutlaka,,
sanırım canım kocaman bir karnım olacak yarın bebişlerimi görücem çok heycanlıyım
Kızlar, iyi günler... Bu sabah acile gittim. Cumartesi gezmeye gitmiştik k.validemle. Dönüşte minibüse bindik, ben en arkadaydım. Sen minibüs bir zıpla (eşek kafalı çok hızlı gidiyordu). Bir canım yandı anlatamam. O günden sonra sağ tarafımdan bir yer sızlıyordu. İki gecedir bebeğimi düşürdüğümü görüyordum rüyamda. Çarşamba randevum vardı ama o rüyalardan artık görmeye dayanamadığım için bugün tek başıma gittim hastaneye. Allah'tan bebeğim yaşıyordu. Yalnız dr. düşük tehliken var dedi, ilaç yazdı bir tane. Otobüs minibüs yasak, dinlen, bol su iç, bir de ilişkiye uzun aralıklarla gir dedi. Nasıl korktum anlatamam. Bu arada bebeğimi gördüm, koca kafalı, minicik elleri vardı (barnakları görünmüyordu daha) :asigim: Siz nasılsınız kızlar, umarım iyisinizdir...
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. dikkat et kendine ama yaa.... dinlen bol bol gezmeye falan da gitme valla ben gitmiyorum.dikkat et kuzummmmmm
benimde en sikayetci oldugum yer goguslerim .. ilk gunden beri patliyacak gibi sisler kiyafetimi giyip cikartirken bile aciyorlar .. 2 aydir zaten hic goguslerimin uzerine yatamiyorum ...
bide hic biseyin tadini alamiyorum .. hersey bozukmus gibi kokuyor ictigim suyun tadi bile yok .. kusmalarim durdu ama surekli bir bulanti var .. insallah ocagin 22 sinde 3 ay doluyo 13 hafta olucak 13. haftada kesilirmis genelde tek umudum o kaldi ..
Eşim izin vermiyordu zaten, arabamız var da eşim yoktu. O yüzden minibüsle gittik. Hay nereden gittim... İçimde bir sıkıntı vardı zaten buymuş demek. 2 gündür ne biçim rüyalar görüyorum anlatamam. :sinifsinif:
canım çook geçmiş olsuuuunn... çok sevindim bişey olmadığına ... ahh o minibüsçüler yok mu ahhh akannehir dikkat et canım...
nasıl tatlıydı dimi annesi... :ecrin_bebek:
Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
canım sen şimdi korkuyorsun ya ondan görüyorsundur. hamilelikte ney,i takarsan kafana onu öçok görüyorsun. gün içinde neyi çok düşünsem bende onu görüyorum. geçen gün rüyamda doğum yaptım normal doğum hemde 15 dk da doğurdum maşallah. allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi inşallah üzülme takmamaya çalış.onunla konuş seni anlayacaktır. onu ne kadar sevdiğini ve seni bırakmamasını söyle. sevgi herşeyin üstesinden gelir merak etme,
Ettiğim duaların haddi hesabı yoktur 2 gündür. Korkudan gördüm elbette ancak o kadar gerçekti ki... İşin kötüsü hiç ara vermeden gördüm, o rüyadan uyanıyorum, tekrar uyumaya davranıyorum, aynı senaryo, sadece daha korkunç bir rüya... :gitme:
Teşekkür ederim canlar.Doktorumu arıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?