2010 Ağustos Anneleri

Güzel haberlerini bekliyoruz canım . Dualarımız seninle...

kıslar birşey dicim bebek odası yapacak mısınız?

Daha çok erken ama internetten topladım bir dolu resim... Eşime demiştim "oda yapalım". O da "ne odası beşik yeter" demişti şakayla karışık. 1 saat başının etini yedim "büyüyünce de kullanır gardırobunu, şifonyerini, br yatağını değiştiririz..." "İyi iyi alırız" dedi... Çok kötüyüm yaa :lepi:

sana katılıyorum canımcım
ayy çok güzel evde olmak gerçekten
çok istiyorum bende
şu 7 ayı bitirelim rapora hak kazanalım hayırlısıyla hemen ayrılcam işten:)))

kıslar birşey dicim bebek odası yapacak mısınız?

ben çok istiyorum canımcım
5. ayı falan bitsin hayırlısıyla
işten çıkmadan yapmak istiyorum odasını da
bakalım zaman ne göstercek
hiç plan yapmıyorum şimdiden

Aman canım dikkat et, hepimizin dikkat etmesi gerekiyor oturmamıza kalkmamıza , uzanmamak lazım. Çook geçmiş olsun tatlım.

Teşekkür ederim canım... Otobüs, minibüs artık tarihe gömüldü. Sonuçta ikimizin de bebeği, kaldırsın bir zahmet arabayı babası

hihihih
herkes değişik değişik canım ben eşime demedim birşey eşim dedi. bir odamız var boş bir halı ile bilgisayar masası var odada. eşim burayı bebeğimize oda yaparız dedi.tabi ki o odada bırakmam ilk zamanlar ama yine de ona ait birşeyler olmasını bende isterim. fiyatlar da baya uçuk ama çok şekerler yaa...:CüvCüv:

Çok güzel bir beşik beğendim luna chic funnababy diye bir site var çok güzel ürünler var. Her modelin lambasından, nevresimlerine perdesine herşeyi var. Bir de dolap almayı düşünüyorum. Evi değişitirip şehir içine inersek evin durumuna göre bir oda yapmayı istiyorum. Malum ilk çocuk biraz heves var :))

Teşekkür ederim canım... Otobüs, minibüs artık tarihe gömüldü. Sonuçta ikimizin de bebeği, kaldırsın bir zahmet arabayı babası

En güzel arkadaşım, ben de en çok şöför ile gezmeyi seviyorum :)) Arabamı bile garajdan çıkartmıyorum manyak dolu ne olur ne olmaz gerçi karakaçanımla üstlerinden geçerim biraz korkarlar ama ne olur ne olmaz fren falan birşey yapar mı diye çekiniyorum ben de...

dış genital organlar 12. hafta gibi oluşuyor diye okumuştum bende.

hallisna'nın dediği doğru benim arkadaşım da oğlunu 2'li testte görmüştü. Benim yeğenler utangaç kızlardı o kadar bekledik göstermediler cadılar :)) Dr. tecrübesiyle kıza benziyor demişti.

Bizim de evimizin tadilatı bitecek yakında, yaza doğru kısmetse çıkacağız. Evimiz 3+1. Geniş geniş. Odası belli kuşumun. Tam yatak odasının yanı.
Fiyatlar bazı yerlerde cidden uçuk ama Bellonada 1250tl ye güzel bir takım vardı. Bakıver istersen.

tamam canım saol bakıverem bir.

aman daha çok erken ya bakıyorum sanki hiçbiri güzel değil. daha çok var hele bir 4 aylık olsun da anca.
kıslar grisini yiyen var mı

Arkadaşlar şimdi sigortadan doğum limitini öğrendim 7.500 TL'ymiş 500'ünü kullanmışım. Sezeryan fiyatını dr'a sormadım siz biliyor musunuz ne kadar tutar ? Ona göre bundan sonraki muayeneleri doğum limitine soktmadan normal %20'sini vereyim diyorum.

cnm ne çabuk 500 kullandın ya? bir de nerden öğrendin 500ünü kullandığını.....

aman daha çok erken ya bakıyorum sanki hiçbiri güzel değil. daha çok var hele bir 4 aylık olsun da anca.
kıslar grisini yiyen var mı

Funnababy sitesine bir bak çok hoşuma gitti benim. Ama daha erken 7 aydan önce birşey almayı pek düşünmüyorum.

Kızlar ben çıkıyorum, dr istirahat vermişti, uzanayım biraz. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, hepinizi öpüyorum, hoşçakalın...

Kızlar ben çıkıyorum, dr istirahat vermişti, uzanayım biraz. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, hepinizi öpüyorum, hoşçakalın...

Yat yat ben de biraz ayaklarımı uzatacağım bilgisayar sehpası biraz alçak iki büklüm oldum. Allah rahatlık versin

bütün anneler dinlenmeye gittiler sanırım. biz ne yapalım yaa iş yerinde nerde dinleneceğzi yaa... bir an çnce işten ayrılmak istiyorum ben...

Ne dedi doktor ? Arayacaktın haber çıkmayınca merak ettim de ... İnşallah güzel haberlerini alırız. Sevgiler

bütün anneler dinlenmeye gittiler sanırım. biz ne yapalım yaa iş yerinde nerde dinleneceğzi yaa... bir an çnce işten ayrılmak istiyorum ben...

Annemle konuştum biraz önce sen evde sıkılmıyor musun ne yapıyorsun bütün gün diyor ... Ne sıkılacağım dedim , 1993'den beri aralıksız çalışma hayatından çıkmışım , hastalık dışında evde oturup keyif yaptığımız mı oluyor çalışınca değil mi ? İnşallah senin de gönlüne göre olur arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…