sevgili wild wild cat ve Günay ikinizede çok ama çok geçmiş olsun ..umarım ikinizinde bir an önce yüreğinize su serpilir ve ferahlarsınız..ben eminim ikinizinde birşeyi yok...bebişleriniz turp gibi....kızlar ben bugün saat 4 de pıtpıt görmeye gidiyorum...benim için dua edin size güzel haberler ile döneyim...
kıslar birşey dicim bebek odası yapacak mısınız?
kızlaarr bu hafta izinliyim, işe gitmiyorum çok güzel bir duygu stres sıkıntı dert yok... bir yandan çamaşırları yıkatıyorum, bir yandan ütü yapıyorum arada gelip size yazıyorum.. keşke hep evde olsam ne güzel bişeymiş yahuu :))) bu arada burasıda bağımlılık yapıyor sizlerle bişeyler paylaşmak inanın çok güzel... :))))kaydirigubbakcemile5 içimden geldi yazmak istedim opuyorumnanaktan:kedi:
kıslar birşey dicim bebek odası yapacak mısınız?
Aman canım dikkat et, hepimizin dikkat etmesi gerekiyor oturmamıza kalkmamıza , uzanmamak lazım. Çook geçmiş olsun tatlım.
Daha çok erken ama internetten topladım bir dolu resim... Eşime demiştim "oda yapalım". O da "ne odası beşik yeter" demişti şakayla karışık. 1 saat başının etini yedim "büyüyünce de kullanır gardırobunu, şifonyerini, br yatağını değiştiririz..." "İyi iyi alırız" dedi... Çok kötüyüm yaa :lepi:
Teşekkür ederim canım... Otobüs, minibüs artık tarihe gömüldü. Sonuçta ikimizin de bebeği, kaldırsın bir zahmet arabayı babası
dış genital organlar 12. hafta gibi oluşuyor diye okumuştum bende.
hihihih
herkes değişik değişik canım ben eşime demedim birşey eşim dedi. bir odamız var boş bir halı ile bilgisayar masası var odada. eşim burayı bebeğimize oda yaparız dedi.tabi ki o odada bırakmam ilk zamanlar ama yine de ona ait birşeyler olmasını bende isterim. fiyatlar da baya uçuk ama çok şekerler yaa...:CüvCüv:
Bizim de evimizin tadilatı bitecek yakında, yaza doğru kısmetse çıkacağız. Evimiz 3+1. Geniş geniş. Odası belli kuşumun. Tam yatak odasının yanı.
Fiyatlar bazı yerlerde cidden uçuk ama Bellonada 1250tl ye güzel bir takım vardı. Bakıver istersen.
Arkadaşlar şimdi sigortadan doğum limitini öğrendim 7.500 TL'ymiş 500'ünü kullanmışım. Sezeryan fiyatını dr'a sormadım siz biliyor musunuz ne kadar tutar ? Ona göre bundan sonraki muayeneleri doğum limitine soktmadan normal %20'sini vereyim diyorum.
aman daha çok erken ya bakıyorum sanki hiçbiri güzel değil. daha çok var hele bir 4 aylık olsun da anca.
kıslar grisini yiyen var mı
Kızlar ben çıkıyorum, dr istirahat vermişti, uzanayım biraz. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, hepinizi öpüyorum, hoşçakalın...
Kızlar ben çıkıyorum, dr istirahat vermişti, uzanayım biraz. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, hepinizi öpüyorum, hoşçakalın...
Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
bütün anneler dinlenmeye gittiler sanırım. biz ne yapalım yaa iş yerinde nerde dinleneceğzi yaa... bir an çnce işten ayrılmak istiyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?