2010 Ağustos Anneleri

gozun aydin canim cok guzel bi haber bu .. allah tamamina erdirsin insallah .. benimki nerdeyse bir bucuk hafta geriden geliyormus cok gec dollenme olmus .. ben normalde temmuz annelerindeydim sonra buraya gectim :))

Haydi gözünaydın arkadaşım, allah tamamına erdirsin inşallah. Benim mercimek de 1 hafta geride:)) Sevgiler

tebrik ederim canımmmmm ayy çok güzell yaa bende bugün gördüm kalbinin pıt pıtlarınıııııııı çok heyecanlı bişey yaaaaa ayyyyy maşallah maşallah herbirimizeeee

tebrik ederim canımmmmm ayy çok güzell yaa bende bugün gördüm kalbinin pıt pıtlarınıııııııı çok heyecanlı bişey yaaaaa ayyyyy maşallah maşallah herbirimizeeee

seni de tebrik ederim canım, gözünaydın, allah tamamına erdirsin inşallah. Sevgiler

Son düzenleme:
seni de tebrik ederim canım, gözünaydın, allah tamamına erdirsin inşallah. Sevgiler

çok çok saol ebrucumm yaaa çok heyecanlı bişeymişşşş yaaaa allahım görmeyenlere nasip etsin tez zamanda inşallahhh bakalım bi sürü kan verdim sonuçlarıda inşallah iyi çıkardaa tatlım bu süreci herbirimiz alnımızın akıylan tamamlarız inşallahh kaydirigubbakcemile5

canım baktım varmışım tablodaa ama mesaj ettım pıt pıtlarımızı koysun diye:)))))

Evet pardon sonradan farkettim, listemizin maşallahı var :)) Ekim SAT'larına göre 3 kişiden haber yok, kese görüldü şeklinde kalmış, inşallah herşey yolundadır...

ekledim annecikler... gözünüzaydın... darısı 2li testlerin temiz çıkmasına.. böyle böyle büyüyoruz... geçiyor zaman...

Ya kızlar fazla mı kafaya takıyorum bilmiyorum ama beni ancak siz anlarsınız..bugün 6 + 4 müşüz ya bebiş 8 mm çıktı ..sizce normal mi ? doktor normal dedi ama ben size de danışmak istedim .:)))..

Evet pardon sonradan farkettim, listemizin maşallahı var :)) Ekim SAT'larına göre 3 kişiden haber yok, kese görüldü şeklinde kalmış, inşallah herşey yolundadır...
amin canım

ekledim annecikler... gözünüzaydın... darısı 2li testlerin temiz çıkmasına.. böyle böyle büyüyoruz... geçiyor zaman...
çok saol canım yaaa inşallah bakalım bundan sonra sıra onda opuyorumnanaktan

Ya kızlar fazla mı kafaya takıyorum bilmiyorum ama beni ancak siz anlarsınız..bugün 6 + 4 müşüz ya bebiş 8 mm çıktı ..sizce normal mi ? doktor normal dedi ama ben size de danışmak istedim .:)))..

canım ya eğer doktorun anormal bi durum olsa sana derdi bebeklerin büyüklükleri durumdan duruma göre değişebilen bişeymiş hatta bugün bir sitede okudum yani bunun için bence kafanı yorma herşey inşallah çok sağlıkla ilerler tatlım sen rahat olmalısın bence

normal canım bizim 7haftalıkken 9,3mm çıktı.. doktorlar özellikle uyarıyor.. anne karnından başlayarak anneler sürekli diğer hafdaşları ile kendi bebeğini kıyas yapıyor çok çok yanlış olduğunu söylüyorlar..
doktorun iyi dediyse gerçekten iyidir.. için rahat olsun yoksa bitmez bu 9ay:)

kızlar doğru diyorsunuz.... babam ile telefonla konuştum biraz önce diyorki en sonunda kocanın kafasına huni takacaksın ve adamı psikopat edeceksin :))) evet rahat olmam lazım..tamam söz rahatlayacağım..öpüyorum hepinizi..

İtalyadan Çiçek gözünüz aydınn canımmmm...Rabbimiza şükürler olsun.Darısı bebişlerinin pıt pıtini duymak isteyenlerin başına...

Kızlar çok kötüyüm midem ağzıma gelecek gibii.Aşırı başım dönüyor midem bulanıyor.Evde de kimse yok gifermek için ne yapa bilirim..?

Kızlar çok kötüyüm midem ağzıma gelecek gibii.Aşırı başım dönüyor midem bulanıyor.Evde de kimse yok gifermek için ne yapa bilirim..?

ay canım geçmiş olsun tatlım yaa valla öyle olunca ben hiç birşey yapamıyorum ama ekmek gibi bastırabileceğin bişeyler belki atıştırabilirsin ben bulantım olunca galeta yiyorum çok iyi geliyor bi tanesi bile ama tekrar geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim tatlım.Onu da denerim.Bende de tuaf ya bulantılarım akşam başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…