Devoyka çıktı kız yani, ammaaa ..sağlıklı olsunlardaaa ömürlü olsunlardaa hiiç önemli değil
Yarın kısmetse doktora gidiyorum umarım kalp atışlarını duyacağım ilk kez. Geç bile kaldım ama ancak istediğim doktoru ayarlayabildim.
Evet kesinlikle sağlıklı olmalarından daha önemlisi olamaz..allah yoldaki bebişlerin hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhh..bir tek buna duacıyım. Korkuyorum çünkü. Sanırım her hamile bayanın yaşadığı duygu ve korkular bunlar.
Heycanlıyım zaten oldukça...şimdi sen de büyüleneceksin filan diyince daha da heycan yaptım canımm. Saatler geçmez heraldee.
Acıbadem Kadıköy'e gidiyoruz canım, Dr. Baha Celal Doğan çoook tatlı ve iyi bir doktor tavsiye ederim. Aslında bizim kuzen de kadın doğum dr'u ama ben utanırım aileden olmasını istemedim. Kuzen de orda doğumları yaptırıyor , Baha bey ile beraber de girdikleri doğumlar oluyor. Tecrübeli, sıcak kanlı, Gereksiz tahlil v.s. yapmaması + etik olması çok önemli bence.
Bizim burda 1 saat önce kar tekrar başladı çook güzel yağıyor, beykoz da yüksek sizin orda da yağıyordur çook güzel manzara var.
Çok güzel bir beşik beğendim luna chic funnababy diye bir site var çok güzel ürünler var. Her modelin lambasından, nevresimlerine perdesine herşeyi var. Bir de dolap almayı düşünüyorum. Evi değişitirip şehir içine inersek evin durumuna göre bir oda yapmayı istiyorum. Malum ilk çocuk biraz heves var :))
NPSl, biz maltepede oturuyoruz randevuları haftasonuna alıyorum eşimle beraber Acıbadem Kadıköy'e gidiyoruz.
Ben beşiği daha derin zannediyordum ayaklanana kadar kullanırız , tekerlekli de rahat olur diye düşünmüştüm. Başında da cibinliği v.s. çok güzel değil mi ?
günaydın güzel ağustos anneleri nasılsınız?
ben çok kötüyüm yaa... bu sabah durakta düştüm. midem bulanıyor sonra da tansiyonum düşüyor. allahtan durakta tanıdıklar vardı da yardımcı oldular o arada servis geldi hemen bindim. yarın sabah doktora gideceğim böyle yaşayamam ki ya durakta tansiyondan ölecem ya :sinifsinif:
günaydın canım geçmiş olsun
neden öyle oluyor ki?
anlamıyorum cnm yaa bu kadar da mide bulantısı olur mu yaa.... hadi bulanıyor bir de tansiyonum düşüyor ya. anlamadım. bir sorun yoktur inşallah. korkuyorum yani. gece uykumdan uyanıyorum yaaa midemin bulantısına artık isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum.senağlamasenağlama
anlamıyorum cnm yaa bu kadar da mide bulantısı olur mu yaa.... hadi bulanıyor bir de tansiyonum düşüyor ya. anlamadım. bir sorun yoktur inşallah. korkuyorum yani. gece uykumdan uyanıyorum yaaa midemin bulantısına artık isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum.senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?