2010 Ağustos Anneleri

Devoyka çıktı kız yani, ammaaa ..sağlıklı olsunlardaaa ömürlü olsunlardaa hiiç önemli değil

Evet kesinlikle sağlıklı olmalarından daha önemlisi olamaz..allah yoldaki bebişlerin hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhh..bir tek buna duacıyım. Korkuyorum çünkü. Sanırım her hamile bayanın yaşadığı duygu ve korkular bunlar.

herkese merhabalar guzel anneler adaylar
ben fazla gıremıyorum sımdılık
ılerde daha cok paylasacagız ınsallah bende bır uyku var yatsam sureklı uyuyacagım
mıgdem cok agrıyor ve yanma var ne yesem ne ıcsem aclık hıssı var ama ac degılım yemek gorsem mıgdem bulanıyor baskada bırsey yok umarım agrısız sızısız gecer aylar bakalım az daha buyusunler karnımızın ıcınde dans etmeye baslarlar opuyorumnanaktan

Yarın kısmetse doktora gidiyorum umarım kalp atışlarını duyacağım ilk kez. Geç bile kaldım ama ancak istediğim doktoru ayarlayabildim.

Canım hadi hayırlısı olsuuun.o anın tadını çıkar görünce maşallah de annesii.çok güzel bir duygu BÜYÜLENİCEKSİNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

amin tabiki de öyle işte maksat eylence olsun.heryerde erkek çıktı mesela çin takviminde bilee ama burda kız çıkınca hoşuma gitti sonuçta her bayanın gönlünde yatar şöyle bir süslü kız çocuğuuu:ecrin_bebek::CüvCüv:

Heycanlıyım zaten oldukça...şimdi sen de büyüleneceksin filan diyince daha da heycan yaptım canımm. Saatler geçmez heraldee.

Heycanlıyım zaten oldukça...şimdi sen de büyüleneceksin filan diyince daha da heycan yaptım canımm. Saatler geçmez heraldee.

inanmiycaksınkiiii...bunlar benimmi diyeceksin..o anda saatler dursun sürekli dinleyesin geliyoo..

ha bide ben sanki bebişlerimi doktorun ekranında bıraktım dönüyordum diye zannediyodum.okadar affallamışımkiii-tatlicadiarzu- opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan harika yaaa ölürsün yolunaa demek doğduklarında ne yapıcaz çok merak ediyoruuum:teytey: :teytey: :dance: :dance:

bende maslak acıbadem de yapcam ınsallah dogumu ..sımdılık kucuk camlıca da lalehan kutlay a gıdıyorum ama cok uzak gelıyo esım maslak acıbademde bı doktor bulmus bı dahakı sefere oraya gıtcez..sen nerde oturuyosun yakınmı doktorun

begendıgın besıgın aynısından almıstık kızıma..esımın ıstanbuldakı aılesının evı ıcın,,, kayınpederım her nekadar montajı sırasında bıze nıye hazır bıseyler almadınız dıye kızsada cok guzel cok sırın bı besıkben tam setını almadım ama hepsıyle beraber dusunemıyorum tek dezavantajı 6, 7 aydan sonra kullanamıyosun besıgı.esyalara uygun bı yatak daha lazım olcaktır sana .

NPSl, biz maltepede oturuyoruz randevuları haftasonuna alıyorum eşimle beraber Acıbadem Kadıköy'e gidiyoruz.

Ben beşiği daha derin zannediyordum ayaklanana kadar kullanırız , tekerlekli de rahat olur diye düşünmüştüm. Başında da cibinliği v.s. çok güzel değil mi ?

cok seker bı besık.. bız 7 aylıktı baska bısey aldık yanı kullanabılırsen kullan ama benım kızım hıc rahar edemedıgı ıcın daha buyuk bısey almıstık,,zaten ılk aylar hep yanında yatıyo ben 1 yasından sonra odasını ayırdım koca besıgı yanına alamıyacagın ıcın bu senın ısıne cok yarar..tekerleklı ve hafıf her yere mutfaga bıle gotur,,

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yani uzun süredir kadınlar klubündeyim ama bi aylara göre paylaşım alanına 2 sene sonra aktif olarak katılabiliyorum artık:)) 6+2 bebeğim henüz kalp atışlarını duyamadık bir hafta sonra dedi dr beklemedeyiz. 28.08.2010 tarihimiz allah hepimizin bebeklerini korusun olmayan isteyen herkese nasip etsin inşalllah

Kızlar günaydınlar,

Bir kaç gündür pek gelemiyorum aranıza. Malum bizim işler bu ara çok yoğun olur ama fırsat buldukça gelip okuyorum. Görünüşe göre herşey yolunda...Bu arada ben de Medicana beylikdüzü Mehtap Hanım'a gidiyorum. Çok da memnunum.Hastahane otel gibi tavsiye ederim.
Bu arada asspirin hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kalp atışlarını ne zaman duydunuz?. bir şey daha sorucam şimdi bu hafta hesabı son adet gününe göremi hesaplanıyor yoksa bebeğin mm sine göremi kafam karıştı çünkü hesapladığımda drun döllenme olduğunu kabul ettiği gün benim adet günüm ve ben ne zaman döllenme olduğunu biliyorum :)) biraz karışık yazdım galiba

günaydın güzel ağustos anneleri nasılsınız?

ben çok kötüyüm yaa... bu sabah durakta düştüm. midem bulanıyor sonra da tansiyonum düşüyor. allahtan durakta tanıdıklar vardı da yardımcı oldular o arada servis geldi hemen bindim. yarın sabah doktora gideceğim böyle yaşayamam ki ya durakta tansiyondan ölecem ya :sinifsinif:

günaydın canım geçmiş olsun
neden öyle oluyor ki?

günaydın canım geçmiş olsun
neden öyle oluyor ki?

anlamıyorum cnm yaa bu kadar da mide bulantısı olur mu yaa.... hadi bulanıyor bir de tansiyonum düşüyor ya. anlamadım. bir sorun yoktur inşallah. korkuyorum yani. gece uykumdan uyanıyorum yaaa midemin bulantısına artık isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum.senağlamasenağlama

canım geçmiş olsun. belki bulantıdan dolayı susuz kalıyorsundur beslenemiyorsundur. tansiyonda onun için düşünüyordur. doktorunla bir konuş bulantı aşırı olunca bazen ilaç öneribiliyorlar.

ayy canım ya çok zordur eminim
Allah yardımcın olsun bi an önce kurtarsın seni bulantılarından
isyan etme canım
bende hiç bişey yok ne bir belirti ne de bulantı ama yarın ne olacağını bilemiyorum tabi
yarınmı gideceksin doktora bakalım ne dicek doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…