2010 Ağustos Anneleri

Kızlar çok kötüyüm midem ağzıma gelecek gibii.Aşırı başım dönüyor midem bulanıyor.Evde de kimse yok gifermek için ne yapa bilirim..?

Bilgisayarda fazla okuma falan yapma tetikliyor, tansiyon aletin varsa bir tansiyonuna bak, yavaş ve dikkatli hareket et başın dönüp kendine zarar verme, tansiyonun düşükse bir kaç zeytin ve grisini yiyip ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Geçmiş olsun

Teşekkürler Ebrum.Şimdi akıntım azalmış kasıklarımda ağrım var.Umarım bir şey yoktur.Korkuyorum hayatım..

merhaba kızlarr bugün doktora gittik keseyi gördük:)))15 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız inşallahh...

Ya kızlar fazla mı kafaya takıyorum bilmiyorum ama beni ancak siz anlarsınız..bugün 6 + 4 müşüz ya bebiş 8 mm çıktı ..sizce normal mi ? doktor normal dedi ama ben size de danışmak istedim .:)))..

bende su iki uc haftadir psikopata donmustum .. geceleri uyuyamiyordum
ya bebegime bisey olursa ya sakat olursa filan diye .. baktim ki olmuyo esim ben uzuldukce daha cok uzuluyor bende kendimi toparladim ... internette her siteyi okuma insanin kafasi daha bi karisiyo
doktorumun bana dedigi bazi bebekler 2 kilo doguyo bazilari 3 bazilarida 4 cunku her bebek farkli genlerden geliyo mesela seninki 8 mm imis ayni hafta icinde kimininki 6 oluyo kimininki 10 o yuzden doktoruna guven ve gerisini allaha birak .. cunku olacak olan mutlaka oluyo elimizden bir sey gelmiyo

Kızlar çok kötüyüm midem ağzıma gelecek gibii.Aşırı başım dönüyor midem bulanıyor.Evde de kimse yok gifermek için ne yapa bilirim..?

aynen canim .. sana en buyuk tavsiyem fazla ayakta gezme bol bol uzanarak dinlen cunku benimki ayaga kalktikca bulaniyo .. ve tuzlu gevrek kraker turu seylerden atistir ..

Teşekkürler Ebrum.Şimdi akıntım azalmış kasıklarımda ağrım var.Umarım bir şey yoktur.Korkuyorum hayatım..

gecmis olsun canim .. akintin yoksa telaslanma derim ben .. benimde sag kasigim ve sag yumurtaligim agriyo ve kasiliyo .. normaldir insallah fazla takma ..

merhaba kızlarr bugün doktora gittik keseyi gördük:)))15 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız inşallahh...

gozun aydin .. insallah kalp atislarinida duyacaksin bi kac haftaya kadar ..zaman gecmek bilmiyo beklemek cok zor oluyo tam bu zamanlarda :)

gecmis olsun canim .. akintin yoksa telaslanma derim ben .. benimde sag kasigim ve sag yumurtaligim agriyo ve kasiliyo .. normaldir insallah fazla takma ..

Bende de aynen sağ yumurtalığım canım.Ağrıyo kasılıyor.Akıntımda çokkk az süt renginden azcık koyu..

gozun aydin .. insallah kalp atislarinida duyacaksin bi kac haftaya kadar ..zaman gecmek bilmiyo beklemek cok zor oluyo tam bu zamanlarda :)

teşekkür ederim canım canım inşallah kalp atışlarınıda duysamda rahatlasam iyice.15 gün bana okadar uzun geliyo ki şimdi gerçekten çok zor beklemek:))

selam kızlar nasılsınııız..kaç gündür uğrayamadım:))umarım hepiniz iyisinizdiiir..bende hala belirti yok..maşallaah inşallah böyle devam eder..
az önce bir cinsiyet belirleme topiği gördüm çok ilginç herkezinki tutmuş sizde bir bakın derim..benim üçüzler hepisi erkek galibaaaa:)))

bana inandırıcı gelmedi..
kadın her durumda x kromozomu gönderiyor hiç değişmeden..
cinsiyet belirleyici erkek..
x yada y gönderir.. yada ikisini gönderir hatta ikisi de döllenir ikiz olur biri kız biri erkek.. haliyle bu gibi yöntemlerin bilimsel gerçekliliği de olmuyor..

Arkadaşlar ben de bugün 6+5 oldum. Dr a gittik ve kalp atışlarını duydum çok şükür ancak bende 2-3 gündür kahverengi lekelenme oluyordu dr bu hafta dinlenme verdi yani raporluyum bu hafta. Kese ve çevresinde bir kanama yok ancak plesentadan olabilir dedi, bu haftalarda görülebilen bir şeymiş umarım bunu da atlatırım.

Ben de bu takvime katılmıyorum Çünkü ikizler farklı cinsiyette olabiliyo ama bu hepsini aynı çıkartıyo Bana kız çıktı Rabbim ne verirse hayırlısı.Bekleyip göreceğiz hadi bakalım cinsiyetler ne zaman dökülmeye başlar..

OLMadı ama yapamadım beeen..ilk gebe tarihini soruyoo??oraya hangi gün yazıcamkiii son adet tarihinimi aceba??

Devoyka çıktı kız yani, ammaaa ..sağlıklı olsunlardaaa ömürlü olsunlardaa hiiç önemli değil

Yarın kısmetse doktora gidiyorum umarım kalp atışlarını duyacağım ilk kez. Geç bile kaldım ama ancak istediğim doktoru ayarlayabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…