2010 Ağustos Anneleri

valla cnm yarın sbah gideceğim doktora. bir de yemek istemiyorum tek istediğim ekşi bişeyler.off ne yapacağımı bilememdim yaa 9 ay böyle nasıl geçer? inşallah tez vakitte kurtulurum bulantılardan.

valla cnm yarın sbah gideceğim doktora. bir de yemek istemiyorum tek istediğim ekşi bişeyler.off ne yapacağımı bilememdim yaa 9 ay böyle nasıl geçer? inşallah tez vakitte kurtulurum bulantılardan.

inş canımcım
belki bişeyler yapar doktor ilaç takviyesi falan
hayırlısı bakalım

günaydın canlarım herkesler iyidir umarım

canım benim ilk gebeliğimde lalehan kutlaya devam ediyordum muayenehanesine evim oraya çok yakın çok iyi güler yüzlü bir doktor ama 20 haftalık erken doğum yaptım kanamalarım vardı devam ederken gidince saatlerce bekliyorsun bakıyordu birşey yok plesantadan gelmiyor diyordu istirahat ilişki yasak falan şunu yapma bunu yapma diye hiç beni uyarmadı sonra bebeğim erken doğdu eşimde kesinlikle bir faha ona yollamadı dikiş atılması için geç kalındığını başka hastanede söylediler böyle durumlarda dikiş atılması gerekiyormuş yani onun la kötü bir tecrübemiz var ama yinede sevimli bir kadın

kimse yok muuu

kıslar mide bulantısı hapı kullanan var mı

Canım ya Allah yardımcın olsun benim bulantılarım biraz hafifledi ama bazı günler hat sahfada oluyor. Canım doktorum bana dramamine verdi ama hiçbir faydası yok daha çok beni sersem gibi yaptı. Üstelik hapı içtiğimde de kusacağım varsa kusuyorum engel falan olmuyor çok ca beni uykulu sersem gibi birşey yapıyor. 2 gündür ilacı bıraktım resmen kendime geldim. Bulantılar gerçekten insana hayatını zindan ediyor ama bunlar gelip geçici öyle düşün inşallah 12. haftadan sonra hiçbirşeyimiz kalmıycak.

inşallah canım inşallah yaaaa geçmezse diye düşünüyorum. bir arkadaşım doğuma kadar kustum dedi iyice korktum inan. inşallah geçer ama bu kadar fazla olması normal mi bilmiyorum. kime sorsam bende yok bende yok diyor. bir arkadaşım 10. ayına girdi hala yok diyor neasıl oluyor anlamadım yaa.. bebeğimi besleyememektyen ağlıyorum yaaa... geceleri oturup ağlıyorum aç kaldı diye..:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar ya benim sorumada cvp verin lütfen. elma çekirdeğimin kalp atışını ne zaman duyucam. bu arada bende de mide bulantısı yok ama herşeyden tiksiniyorum herşeyden anlatamam

günaydın canzi ben iyiyim kendi adıma canım sen nasılsın

Canzİ gÜnaydın canım

canlarım benim çok şükür bende iyiyim zilerinde iyi olmanıza sevindim allahım dahada iyi etsin inşallah

evet canım haklısın bulantılar gebeliğin en zor kısımlarından biri ama benim biraz haifledi sabah kalkınca bir sefer öğürtü oluyor oda bebeğim bana günaydın diyor diye düşünüyorum mutlu oluyorum birde akşam üstü bulantı oluyor önceden daha beterdi seninde günlerin ilerledikçe hafiler canım allahım bebişlerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi geçer gider

kazlar limon çayı içsem
birşey olmaz dimi

yok canım ne olsun ki bende hergün limonlu sıcak su içiyorum biraz boğalarım kötü durumda hem ona iyi geliyor hemde midemin bulantısına iyi geliyor canım sıktığım limonuda sonra tuzlayıp yiyiyorum valla

kızlar ya benim sorumada cvp verin lütfen. elma çekirdeğimin kalp atışını ne zaman duyucam. bu arada bende de mide bulantısı yok ama herşeyden tiksiniyorum herşeyden anlatamam

kaç haftalıksın canım ben 6+3 de gördüm canım bulantılar bende 7. haftada başladı

6+2 yiz ama kalp atışlarını duymadık haftaya dedi dr. ya benim kafam takıldı şimdi bu hafta hesabı son adet gününe göremi hesaplanıyor yoksa bebişin çapına göremi ??

Canım sen hiçbirşey yemesende o senden herşeyini alıyor merak etme, önemli olan senin güçsüz düşmemen. Birde beni düşün bazı günler neredeyse hiçbirşey yiyemiyorum ve iki bebek besliyorum düşünsene :) Canım bulantılar bebeklerimizin sağlıklı geliştiklerinin bir göstergesi ama hiç bulantısı olmayıpda bebekleri sağlıklı gelişen bir sürü kişi oluyormuş. İnsandan insana değişiyormuş bulantılar biz şansız kısımdayız malesef

amin canım inşallah
hergünümüz bir önceki günden daha iyi olur inşallah:)))

kaç haftalıksın canım ben 6+3 de gördüm canım bulantılar bende 7. haftada başladı

hımm
benimde 6 haftalık oldu ama + sını bilemiyorum:))
7 haftalıkken göreceğim bende inşallah
ama şimdilik ne mide bulantısı var ne de baş dönmesi
sadece karnımda bişey var hissediyorum mesela artık karnımın üstüne hiç yatamıyorum :)))

Ya ben kendimi yavaş yavaş anne gibi hissetmeye başladım. Karnımda iki tane can var ve ikisi içinde ayrı ayrı endişe ediyorum birşey olmasın diye, daha şimdiden çok seviyorum ikisinide. Ne güzel bir duygu anne olmak, allah isteyen herkese tattırsın inşallah...

Kızlar selam.Ben yarın işalllah 12.haftama giriyorum.3 gündür bulantılarım müthiş azaldı.hatta demin rahatça suyu kafama dikip içebildim.Beni anlarsınız içiniz yanıyor ama su içince mide bulanıyor.tiksintiler hala var hafiftatlı yiyemiyorum mesela (çok seviniyorum buna:) ).tatlı yiyince hafif içim kalkıyor ama 8.haftada başlayan bulantılar daha 12 bitmeden azaldı.işallah sondur artık. sabredin geçecek.bebeğinizi besleyemiyorsunuz diye üzülmeyin sakın.doktorum ne istiyorsan,için ne alıyorsa onu ye dedi.galeta,yağsız tost,haşlanmış sebze (patatesten başka yiyemedim kaç hafta),sarı leblebi.birşey yemeseniz bile bebeğe yetiyormuş 12.hafta sonuna kadar.merak etmeyin.inanın azalıyor.bir de başucunuza mutlaka tuzlu birşeyler koyun.sabah ben daha yataktayken yiyorum tuzlu galeta bisküvi falan.öyle kalkıyorum.sizde öyle yapın.selamlar...

Geçmiş olsun arkadaşım ne oldu böyle sabah sabahhh.... Aç karnına mı çıktın tuzlu kraker falan birşeyler yeseydin, zeytin yiyebiliyor musun tansiyona iyi gelir. Az kaldı 12. haftadan sonra kesiliyormuş, sabred ve dikkat et tehlikeli düşmemen lazım. Çook geçmiş olsun, Allaha emanet olun...

ne güzel aylindacım
Allah ikisinede sağlık sıhhat versin bi an önce zaman geçsin alalım bebeklerimizi kucağımıza:))
ben henüz hiçbişey hissedemiyorum korkudan galiba
çünkü ameliyat olmuştum ocak sonunda haziranda korunmayı bıraktık 6.ayda geldi bebeğimiz çok şükür şimdi gidip kalo atışlarını görmeden de inanasım gelmiyor
bu normalmi acaba???

ne güzel canımcım sevindim senin adına darısı herkesin başına inş.

ay benim gibi ekşi hastası çok sevindim. cnm mideni kötü yapıyor mu peki_?

ayy buna çok sevindim. yani olandan beslensin de aç kalmasın kuzum. vall ayyy çok sevindirik oldummm... aman onlar iyi olsunlar da başka şey istemem canım: yeter ki bebişlerimiz iyi olsun sağlıklı olsun daha ne isterim benn:icecream::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…