- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
ayy canım ya çok zordur eminim
Allah yardımcın olsun bi an önce kurtarsın seni bulantılarından
isyan etme canım
bende hiç bişey yok ne bir belirti ne de bulantı ama yarın ne olacağını bilemiyorum tabi
yarınmı gideceksin doktora bakalım ne dicek doktorun?
valla cnm yarın sbah gideceğim doktora. bir de yemek istemiyorum tek istediğim ekşi bişeyler.off ne yapacağımı bilememdim yaa 9 ay böyle nasıl geçer? inşallah tez vakitte kurtulurum bulantılardan.
bende maslak acıbadem de yapcam ınsallah dogumu ..sımdılık kucuk camlıca da lalehan kutlay a gıdıyorum ama cok uzak gelıyo esım maslak acıbademde bı doktor bulmus bı dahakı sefere oraya gıtcez..sen nerde oturuyosun yakınmı doktorun
kimse yok muuu
kıslar mide bulantısı hapı kullanan var mı
Canım ya Allah yardımcın olsun benim bulantılarım biraz hafifledi ama bazı günler hat sahfada oluyor. Canım doktorum bana dramamine verdi ama hiçbir faydası yok daha çok beni sersem gibi yaptı. Üstelik hapı içtiğimde de kusacağım varsa kusuyorum engel falan olmuyor çok ca beni uykulu sersem gibi birşey yapıyor. 2 gündür ilacı bıraktım resmen kendime geldim. Bulantılar gerçekten insana hayatını zindan ediyor ama bunlar gelip geçici öyle düşün inşallah 12. haftadan sonra hiçbirşeyimiz kalmıycak.
günaydın canzi ben iyiyim kendi adıma canım sen nasılsın
Canzİ gÜnaydın canım
Canım ya Allah yardımcın olsun benim bulantılarım biraz hafifledi ama bazı günler hat sahfada oluyor. Canım doktorum bana dramamine verdi ama hiçbir faydası yok daha çok beni sersem gibi yaptı. Üstelik hapı içtiğimde de kusacağım varsa kusuyorum engel falan olmuyor çok ca beni uykulu sersem gibi birşey yapıyor. 2 gündür ilacı bıraktım resmen kendime geldim. Bulantılar gerçekten insana hayatını zindan ediyor ama bunlar gelip geçici öyle düşün inşallah 12. haftadan sonra hiçbirşeyimiz kalmıycak.
kazlar limon çayı içsem
birşey olmaz dimi
kızlar ya benim sorumada cvp verin lütfen. elma çekirdeğimin kalp atışını ne zaman duyucam. bu arada bende de mide bulantısı yok ama herşeyden tiksiniyorum herşeyden anlatamam
inşallah canım inşallah yaaaa geçmezse diye düşünüyorum. bir arkadaşım doğuma kadar kustum dedi iyice korktum inan. inşallah geçer ama bu kadar fazla olması normal mi bilmiyorum. kime sorsam bende yok bende yok diyor. bir arkadaşım 10. ayına girdi hala yok diyor neasıl oluyor anlamadım yaa.. bebeğimi besleyememektyen ağlıyorum yaaa... geceleri oturup ağlıyorum aç kaldı diye..:sinifsinif::sinifsinif:
canlarım benim çok şükür bende iyiyim zilerinde iyi olmanıza sevindim allahım dahada iyi etsin inşallah
evet canım haklısın bulantılar gebeliğin en zor kısımlarından biri ama benim biraz haifledi sabah kalkınca bir sefer öğürtü oluyor oda bebeğim bana günaydın diyor diye düşünüyorum mutlu oluyorum birde akşam üstü bulantı oluyor önceden daha beterdi seninde günlerin ilerledikçe hafiler canım allahım bebişlerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi geçer gider
yok canım ne olsun ki bende hergün limonlu sıcak su içiyorum biraz boğalarım kötü durumda hem ona iyi geliyor hemde midemin bulantısına iyi geliyor canım sıktığım limonuda sonra tuzlayıp yiyiyorum valla
kaç haftalıksın canım ben 6+3 de gördüm canım bulantılar bende 7. haftada başladı
valla cnm yarın sbah gideceğim doktora. bir de yemek istemiyorum tek istediğim ekşi bişeyler.off ne yapacağımı bilememdim yaa 9 ay böyle nasıl geçer? inşallah tez vakitte kurtulurum bulantılardan.
Ya ben kendimi yavaş yavaş anne gibi hissetmeye başladım. Karnımda iki tane can var ve ikisi içinde ayrı ayrı endişe ediyorum birşey olmasın diye, daha şimdiden çok seviyorum ikisinide. Ne güzel bir duygu anne olmak, allah isteyen herkese tattırsın inşallah...
Kızlar selam.Ben yarın işalllah 12.haftama giriyorum.3 gündür bulantılarım müthiş azaldı.hatta demin rahatça suyu kafama dikip içebildim.Beni anlarsınız içiniz yanıyor ama su içince mide bulanıyor.tiksintiler hala var hafiftatlı yiyemiyorum mesela (çok seviniyorum buna:) ).tatlı yiyince hafif içim kalkıyor ama 8.haftada başlayan bulantılar daha 12 bitmeden azaldı.işallah sondur artık. sabredin geçecek.bebeğinizi besleyemiyorsunuz diye üzülmeyin sakın.doktorum ne istiyorsan,için ne alıyorsa onu ye dedi.galeta,yağsız tost,haşlanmış sebze (patatesten başka yiyemedim kaç hafta),sarı leblebi.birşey yemeseniz bile bebeğe yetiyormuş 12.hafta sonuna kadar.merak etmeyin.inanın azalıyor.bir de başucunuza mutlaka tuzlu birşeyler koyun.sabah ben daha yataktayken yiyorum tuzlu galeta bisküvi falan.öyle kalkıyorum.sizde öyle yapın.selamlar...
canlarım benim çok şükür bende iyiyim zilerinde iyi olmanıza sevindim allahım dahada iyi etsin inşallah
evet canım haklısın bulantılar gebeliğin en zor kısımlarından biri ama benim biraz haifledi sabah kalkınca bir sefer öğürtü oluyor oda bebeğim bana günaydın diyor diye düşünüyorum mutlu oluyorum birde akşam üstü bulantı oluyor önceden daha beterdi seninde günlerin ilerledikçe hafiler canım allahım bebişlerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi geçer gider
yok canım ne olsun ki bende hergün limonlu sıcak su içiyorum biraz boğalarım kötü durumda hem ona iyi geliyor hemde midemin bulantısına iyi geliyor canım sıktığım limonuda sonra tuzlayıp yiyiyorum valla
Canım sen hiçbirşey yemesende o senden herşeyini alıyor merak etme, önemli olan senin güçsüz düşmemen. Birde beni düşün bazı günler neredeyse hiçbirşey yiyemiyorum ve iki bebek besliyorum düşünsene :) Canım bulantılar bebeklerimizin sağlıklı geliştiklerinin bir göstergesi ama hiç bulantısı olmayıpda bebekleri sağlıklı gelişen bir sürü kişi oluyormuş. İnsandan insana değişiyormuş bulantılar biz şansız kısımdayız malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?