- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Geçmiş olsun arkadaşım ne oldu böyle sabah sabahhh.... Aç karnına mı çıktın tuzlu kraker falan birşeyler yeseydin, zeytin yiyebiliyor musun tansiyona iyi gelir. Az kaldı 12. haftadan sonra kesiliyormuş, sabred ve dikkat et tehlikeli düşmemen lazım. Çook geçmiş olsun, Allaha emanet olun...
Kızlar selam.Ben yarın işalllah 12.haftama giriyorum.3 gündür bulantılarım müthiş azaldı.hatta demin rahatça suyu kafama dikip içebildim.Beni anlarsınız içiniz yanıyor ama su içince mide bulanıyor.tiksintiler hala var hafiftatlı yiyemiyorum mesela (çok seviniyorum buna:) ).tatlı yiyince hafif içim kalkıyor ama 8.haftada başlayan bulantılar daha 12 bitmeden azaldı.işallah sondur artık. sabredin geçecek.bebeğinizi besleyemiyorsunuz diye üzülmeyin sakın.doktorum ne istiyorsan,için ne alıyorsa onu ye dedi.galeta,yağsız tost,haşlanmış sebze (patatesten başka yiyemedim kaç hafta),sarı leblebi.birşey yemeseniz bile bebeğe yetiyormuş 12.hafta sonuna kadar.merak etmeyin.inanın azalıyor.bir de başucunuza mutlaka tuzlu birşeyler koyun.sabah ben daha yataktayken yiyorum tuzlu galeta bisküvi falan.öyle kalkıyorum.sizde öyle yapın.selamlar...
Ya ben kendimi yavaş yavaş anne gibi hissetmeye başladım. Karnımda iki tane can var ve ikisi içinde ayrı ayrı endişe ediyorum birşey olmasın diye, daha şimdiden çok seviyorum ikisinide. Ne güzel bir duygu anne olmak, allah isteyen herkese tattırsın inşallah...
Kızlar günaydınlar,
Bir kaç gündür pek gelemiyorum aranıza. Malum bizim işler bu ara çok yoğun olur ama fırsat buldukça gelip okuyorum. Görünüşe göre herşey yolunda...Bu arada ben de Medicana beylikdüzü Mehtap Hanım'a gidiyorum. Çok da memnunum.Hastahane otel gibi tavsiye ederim.
Bu arada asspirin hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
6+2 yiz ama kalp atışlarını duymadık haftaya dedi dr. ya benim kafam takıldı şimdi bu hafta hesabı son adet gününe göremi hesaplanıyor yoksa bebişin çapına göremi ??
ay benim gibi ekşi hastası çok sevindim. cnm mideni kötü yapıyor mu peki_?
günaydın güzel ağustos anneleri nasılsınız?
ben çok kötüyüm yaa... bu sabah durakta düştüm. midem bulanıyor sonra da tansiyonum düşüyor. allahtan durakta tanıdıklar vardı da yardımcı oldular o arada servis geldi hemen bindim. yarın sabah doktora gideceğim böyle yaşayamam ki ya durakta tansiyondan ölecem ya :sinifsinif:
Günaydın kızlar... Canım nasıl düştün? Bir şeyin yoktur inşallah? Doktora gittin mi? Allahım ya inşallah ikinizin de bir şeyi yoktur.. :gitme:
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım biz bu sabah biraz fazla uyumuşuz
dmtumt84 cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın?tansiyonun falanmı düştüki acaba
umarım şimdi daha iyiysindir
ayy cnm saol merak etme dizimin üstüne düştüm allahtan kötü bişrey yok. ama mide bulantısı ve düşük tansiyon hat safhada. biraz masaya kafamı koyuyorum kenime geleyim diye ama nafile yok ne yapsam kar etmiyor ya çıldırcam. sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi?:icecream:
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım biz bu sabah biraz fazla uyumuşuz
dmtumt84 cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın?tansiyonun falanmı düştüki acaba
umarım şimdi daha iyiysindir
Günaydın kızlar... Canım nasıl düştün? Bir şeyin yoktur inşallah? Doktora gittin mi? Allahım ya inşallah ikinizin de bir şeyi yoktur.. :gitme:
saol meralcim biraz daha iyiyim ama midem hala bulanıyor buna çözüm bulamadım. tansiyonum şimdilik normal gibi çok şükür. midem bulanınca hemen tansiyonum düşüyor yaa ne yapacağımı şaşırıyorum hiçbir şey yiyemiyorum.sen nasılsın iyi misin?
Nasıl olayım, gecenin 2sinde kalktım ağrım vardı, 3 gibi dalmışım biraz, sonra saat 4'e doğru bir acıktım; midem bir kazındı anlatamam. Kalktım bardak çorba yaptım, başka çarem yoktu ölüyordum :bbo: içtim geri yattım. Kocişim sabah burnumu öptü yine kaçtı uykum :asigim: Şimdi sadece uykusuzum, biraz da ağrım var.
ne güzel aylindacım
Allah ikisinede sağlık sıhhat versin bi an önce zaman geçsin alalım bebeklerimizi kucağımıza:))
ben henüz hiçbişey hissedemiyorum korkudan galiba
çünkü ameliyat olmuştum ocak sonunda haziranda korunmayı bıraktık 6.ayda geldi bebeğimiz çok şükür şimdi gidip kalo atışlarını görmeden de inanasım gelmiyor
bu normalmi acaba???
ne güzel canımcım sevindim senin adına darısı herkesin başına inş.
canım hazır çorba yerine ekmek içine peynir falan koysaydın daha iyiydi ama olsun ne yapalım bu seferlik olsun annesi hayırdır ne ağrısı canım benimde akşam müthiş belim ağrıdı korktum ama yatıp dinlendim sabah kalktığımda iyidim canım
Göğüs uçlarım devamlı havada ve deli gibi kaşınıyorrrr, ne yapmak lazım krem falan sürmeye başlasak iyi gelir mi acaba ?
Nasıl olayım, gecenin 2sinde kalktım ağrım vardı, 3 gibi dalmışım biraz, sonra saat 4'e doğru bir acıktım; midem bir kazındı anlatamam. Kalktım bardak çorba yaptım, başka çarem yoktu ölüyordum :bbo: içtim geri yattım. Kocişim sabah burnumu öptü yine kaçtı uykum :asigim: Şimdi sadece uykusuzum, biraz da ağrım var.
Göğüs uçlarım devamlı havada ve deli gibi kaşınıyorrrr, ne yapmak lazım krem falan sürmeye başlasak iyi gelir mi acaba ?
Canım kaç haftalık bebeğin? Hiç merak etme canım benim başlarda kahve akıntılarım ve kanamalarım oldu ona rağmen bebeklerimin ikiside sağlıklı umarım senin bebişinde sapasağlamdır canım.
Ben SAT'a göre 6 haftalıktı gittiğimizde ama Mercimek'in kesesine göre 5 haftalık çıktı. 2 hafta sonra gittik kalp atışlarını gördük. Sen de 5 haftalık olabilirsin. Dr kaç haftalık dedi?
Takma kafana seninki de küçüktür haftaya görürsünüz allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?