Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.
Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.
KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.
Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.
ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
ya iş yerinde bir tane kadın var uyuz ediyor beni. diyorum ki sabah mide bulantısına yataktn kalkmadan ayranla azıcık ekmek iyi gelir mi diyorum. bana diyor ki,oooooooooo daha 9 ay var daha miden yanacak saçları çıkacak bilmem ne moralimi bozuyor bende kızdım.kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3
benimde çin takvimine göre erkek:))
ama burdaki bir çok işarete göre kız:))
ama bugün gördüğüm rüyaya göre de erkek:))
delikafadulden
bakalım hayırlısı :Saruboceq:
ayyy seni çok iyi anlıyorum demetcim nasıl gıcık ediyorlar insanı dimi... onda veya başkasında oldu diye sende de olacak diye bişey mi var? bebeğin saçları çıkıyormuş.. bu çok saçma bişey özellikle araştırdım zaten öyle bişey yokmuş... sen canını sıkma canım... az daha sık dişini 1,5 ay sonra hiçbişeyin kalmamış olacak senhiiiçç merak etme:hulya:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben etten köfteden balıktan müthiş tiksiniyorum.nede çok severdim
nere gittiniz kısssss
önemli olan annenin ne hissettiğiymiş. ben daha en en başından hep oğlum olacak diyordum. hala da öyle diyorum. hissediyorum çünkü.a.s
evet canım aynen benimde içime oğlan doğuyor:)
birde kayınvalidem geldi geçen dedi ki sen çok güzelleşmişsin oğlun olcak:)
amin cnm amin inşallahhh
bebeğim iyi olsun da alışırız buna da herhalde diyorum.yada çözüm bulacağız elbette. yeter ki bebeğim iyi olsun
kayınvalidem ile konuştum edirnde cok guzel kar yağıyormuş. bizim karlar bugün eridiiii. kayınvalidem kız hissediyorum dedi , herkez kızın olsun diye dua ediyorlar, kız evlad özevlad diyorlar bakalım hayırlısı artık
canım sen ne işle meşgulsün
ağırmı işin?
canım ben ihracat muhasebesindeyim. işlerimiz zaten yok. oturduğum yerdeyim bütün gün.anca lavaboya bir de su almaya kalkıyorum o kadar.
Dün beni eşime şikayet etmiş beni aramadıbugün diye tam tlf. kapattılar ben aradım kayınvalide mi şaşırdı filan. Eşim geldi birşey demiyor sen annemi arasana arada üzülüyormuş filan diyo. Tam cadı ya ama faka bastı o şikayet etti daha oğlu demeden ben aradım onu. Ama bundan sonra haftada 1 filan arayacağım, iyi alışmış valla. Bir de demişki annesini hergün kaç kere arıyor diye ya annemle aşık atıyor ya ilerde de bebeği kıskanır üfff
cnm üzülme bea. valla aynı benimkini anlattın he....hihihih ayyy hiç de takmıyorum onu ben aramıyorum zaten anca aklıma gelirde hadi bi arim dersem ararım oğlu ile hergün görüşürler zaten beni sorar ondan haber alır bana gerek yok yani. ohhh böylesi daha iyi boşverrr... bende önceden arardım şimdi aramamama alıştı. ben böyleyim deidm öyle zırt pırt arayamam dedim. alıştı vallaklava: klava:
Dün beni eşime şikayet etmiş beni aramadıbugün diye tam tlf. kapattılar ben aradım kayınvalide mi şaşırdı filan. Eşim geldi birşey demiyor sen annemi arasana arada üzülüyormuş filan diyo. Tam cadı ya ama faka bastı o şikayet etti daha oğlu demeden ben aradım onu. Ama bundan sonra haftada 1 filan arayacağım, iyi alışmış valla. Bir de demişki annesini hergün kaç kere arıyor diye ya annemle aşık atıyor ya ilerde de bebeği kıskanır üfff
Kızlar selam,
Şöyle bir okudum da benim güyalarıma göre erkek çıkacak. Ben hariç herkes kızım olacağını düşünüyor, hayırlısı artık. Eee herşey yuolunda değil mi?
Selam kızlar nasılsınız bugüüün??
Siz bütün belirtileri yaşıyosunuz vallaaa,ben doktoruma sordum çok nadir vakkalardan birisin 5 kadın belirti yaşar biri yaşamazmış.bende de tık yok..temizliğimi bile yapıyorum maşallaah diyiim..
Bende hissediyorum iki oğlum olucak sankii..allah nasib ederse üçüncüyü doğurursam özellikle kıbrısa gidip kız yaptırıcam..oda evin prensesi olur..
çünkü bütün takvimlerde erkek çıkıyo hem rus hemde çin takvimindee.:))))
ayyy kızlar yarın saat 1de ultrrasn randevum vvar hastanede.artık bebiş görünürmü acaba 8. hafta içindeyim.off bi görsem inanacağım.zira hala mualkatayım ben ve çevrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?