2010 Ağustos Anneleri

kaydirigubbakcemile3

benimde çin takvimine göre erkek:))
ama burdaki bir çok işarete göre kız:))
ama bugün gördüğüm rüyaya göre de erkek:))

delikafadulden

bakalım hayırlısı :Saruboceq:

ayyy seni çok iyi anlıyorum demetcim nasıl gıcık ediyorlar insanı dimi... onda veya başkasında oldu diye sende de olacak diye bişey mi var? bebeğin saçları çıkıyormuş.. bu çok saçma bişey özellikle araştırdım zaten öyle bişey yokmuş... sen canını sıkma canım... az daha sık dişini 1,5 ay sonra hiçbişeyin kalmamış olacak senhiiiçç merak etme :hulya:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

benimde çin takvimine göre erkek:))
ama burdaki bir çok işarete göre kız:))
ama bugün gördüğüm rüyaya göre de erkek:))

delikafadulden

bakalım hayırlısı :Saruboceq:

önemli olan annenin ne hissettiğiymiş. ben daha en en başından hep oğlum olacak diyordum. hala da öyle diyorum. hissediyorum çünkü.a.s

amin cnm amin inşallahhh

bebeğim iyi olsun da alışırız buna da herhalde diyorum.yada çözüm bulacağız elbette. yeter ki bebeğim iyi olsun

nere gittiniz kısssss

canım bunlara inanma benim yarısı kızı gösteriyor yarısı erkeği ne olcak bikere ilk 3 ayda ne saçı??? zaten 4 veya5. ayda bulantılar kalmıyor ki :))) çok araştırmadan 3,5 aylık olmayı beklemek lazım.. böle insan daha çok strese giriyor :)))kaydirigubbakcemile3

kayınvalidem ile konuştum edirnde cok guzel kar yağıyormuş. bizim karlar bugün eridiiii. kayınvalidem kız hissediyorum dedi , herkez kızın olsun diye dua ediyorlar, kız evlad özevlad diyorlar bakalım hayırlısı artık

önemli olan annenin ne hissettiğiymiş. ben daha en en başından hep oğlum olacak diyordum. hala da öyle diyorum. hissediyorum çünkü.a.s

evet canım aynen benimde içime oğlan doğuyor:)

birde kayınvalidem geldi geçen dedi ki sen çok güzelleşmişsin oğlun olcak:)

Kızlar selam,

Şöyle bir okudum da benim güyalarıma göre erkek çıkacak. Ben hariç herkes kızım olacağını düşünüyor, hayırlısı artık. Eee herşey yuolunda değil mi?

evet canım aynen benimde içime oğlan doğuyor:)

birde kayınvalidem geldi geçen dedi ki sen çok güzelleşmişsin oğlun olcak:)

Kayınvaliden güzelleşmişsin mi dedi bana dese hayatta inanmam "kaynana dediğin böyle cümleler kurmaz kursa bile bir art niyet vardır" ya da benimkiş cadısositososito

amin cnm amin inşallahhh

bebeğim iyi olsun da alışırız buna da herhalde diyorum.yada çözüm bulacağız elbette. yeter ki bebeğim iyi olsun

canım sen ne işle meşgulsün
ağırmı işin?

evet ya gerçekten de kız evlat öz evlat:)

Selam kızlar nasılsınız bugüüün??
Siz bütün belirtileri yaşıyosunuz vallaaa,ben doktoruma sordum çok nadir vakkalardan birisin 5 kadın belirti yaşar biri yaşamazmış.bende de tık yok..temizliğimi bile yapıyorum maşallaah diyiim..
Bende hissediyorum iki oğlum olucak sankii..allah nasib ederse üçüncüyü doğurursam özellikle kıbrısa gidip kız yaptırıcam..oda evin prensesi olur..
çünkü bütün takvimlerde erkek çıkıyo hem rus hemde çin takvimindee.:))))

ayyy kızlar yarın saat 1de ultrrasn randevum vvar hastanede.artık bebiş görünürmü acaba 8. hafta içindeyim.off bi görsem inanacağım.zira hala mualkatayım ben ve çevrem

Dün beni eşime şikayet etmiş beni aramadıbugün diye tam tlf. kapattılar ben aradım kayınvalide mi şaşırdı filan. Eşim geldi birşey demiyor sen annemi arasana arada üzülüyormuş filan diyo. Tam cadı ya ama faka bastı o şikayet etti daha oğlu demeden ben aradım onu. Ama bundan sonra haftada 1 filan arayacağım, iyi alışmış valla. Bir de demişki annesini hergün kaç kere arıyor diye ya annemle aşık atıyor ya ilerde de bebeği kıskanır üfff

evet o karın yayvan olursa kız, sivri olurssa erkek hurafesine ben de inanıyorum aslında, dün 5aylık hamile bi arkadaşımla görüştüm karnı nası yayvan, aa kız dedim direk, hayır erkek dedi:))) e karnın çok yayvan dedim, doktoru da demiş illa sivri olcak diye bişe yok diye, ama bence kızı olcak:)))))))))))))

serdemcim Allah kolaylık versin... uğraşmak zoorr he de geç.. dinleme bile.. 1. aramak zorunda değilsin.. çok merak ediyorsa o arasın.. eşinde bunu da anlayışlı ki sana sitem etmiyor hani rica ediyor bir ara üzülüyor falan diye... benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlıdır.. çok iyidir.. ama bazen herşeyin doğrusunu kendi biliyormuş gibi düşünür... işime gelmeyenleri hiç duymuyorum bile sen de benim gibi yap... :)))

bu arada benim de içime hep kız doğuyor.. yıl başında herkes bizdeydi.. görümceklerimden biri sen çirkinleşmişsin mafoldumben dedi bana ... ayy dedim sağol moral verdin.. klava:

Kızlar selam,

Şöyle bir okudum da benim güyalarıma göre erkek çıkacak. Ben hariç herkes kızım olacağını düşünüyor, hayırlısı artık. Eee herşey yuolunda değil mi?

selam serdem
ben yeniyim aranızda:))
6 haftalık hamileyim
önümüzdeki hafta gideceğim kontrole kalp atışları için:))
hayırlısı bakalım...

ay bende tık yok ya bazen korkuyorum ama sonra sakinliyorum:))

ayyy kızlar yarın saat 1de ultrrasn randevum vvar hastanede.artık bebiş görünürmü acaba 8. hafta içindeyim.off bi görsem inanacağım.zira hala mualkatayım ben ve çevrem

inşallah görürsün canım hayırlısıyla

Valla eşim üzülmese ben onun hakkından gelirim ya neyse, bakalım doğumda ne yapacak. Şimdi döndü memleketine artık doğuma gelir Allah o zaman bana acısın. Artık beni mi kıskanır bebeğimi annemi mi bilemem :)) Neyse bebiş sağlıkla gelsin de katlanırız di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…