2010 Ağustos Anneleri

cnm değişik bir adet, ama iyi geleceğini umuyorsan yaptır canım.. ama meleklerin canı acır yaaaa...:sinifsinif:

sorma arkadaşımda 7 aylık kızının kulaklarını delridri allahıııım çiğ çiğ yiğcektim onuuu sinirimden.kulaklarıda kızarmışmııı:gitme: yavrum kıyamaaam..
bilmiyorum zaten nasıl kıyacam..bana belli olmaz MIKNATISLISINI TAKARIM MAVİ BONCUKLUkaydirigubbakcemile3

antalyalımısın sen ordamı adet:)
değişik bi adetmiş :asigim:

ay canım artık sende bize naz yaparsın:kedi:
nereye gidiyor canım kocişin

teşekkür ederim.. canım nazımdan da en iyi siz anlıyorsunuz zaten bilmeyene anlatmak zor... eşim bu sabah ingiltereye gitti bir toplantı+eğitim için... hala uçağı inmedi.. bayağı rötar yaptı.. sabırla THY nin sitesinden indi yazısını görmeyi bekliyorum... :Saruboceq:

ayy kıs ellerine alıp ağzına atarlar bu seferde. gel sen bu işten vzgeç kuzum ya. bu arada benimde babamın babası büyük dedim arnavuttur heee...

ay canım bilmez miyim? gerçi kocişimden hiç ayrılmadım ama geç geldiği zaman bile eli oluyorum. o gelmeden asla yatağımıza yatmam ben. direk oturma odasında yatarım sonra o gelince geçerim.. ayy canlarımız onlar bizim yaa...kaydirigubbakcemile3:asigim:

amin canım inşallah allahım sağ sağlim gitsin sağ sağlim gelsin inşallah canım. allahım yar ve yardımcısı olsun eşinin cnm.:Saruboceq:

Burada bir hata olabilir mi acaba? Ye tatlıyı doğur hakkıyı,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi biliyorum ben hihoyyyt

ya kızlar bi sorum var şimdi biz saç kestiremez miyiz bebeğimizin ömrü kısa mı olur batıl inanç ama ne düşünüyorsunuz?

cnm hata yok aslında o tabir ters bir tabir annem erkek karsdeşimde eşki delisiydi erkek oldu. iş yerinden arkadaşım ekşid idye delirirdi erkek oldu. eee bende ekşi değlisiyim mesela inşallah oğlum olcak ........ gibi

ya kızlar bi sorum var şimdi biz saç kestiremez miyiz bebeğimizin ömrü kısa mı olur batıl inanç ama ne düşünüyorsunuz?

bence de asla kestirme canım. kestirilmez iyi değil. sakın kestirdim deme düşüp bayılırım valla şuracıkta..... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…