cnm değişik bir adet, ama iyi geleceğini umuyorsan yaptır canım.. ama meleklerin canı acır yaaaa...:sinifsinif:
antalyalımısın sen ordamı adet:)
değişik bi adetmiş :asigim:
ay canım artık sende bize naz yaparsın:kedi:
nereye gidiyor canım kocişin
:1hug: yeme ya napalım ben onlarsıııız:ecrin_bebek::ecrin_bebekpuyorumnanaktan inşallah seninkiyle benimkiler asker arkadaşı olurlar kim bilir..dünya küçük öyle geçti içimden:Saruboceq:
hayırlısı olsuuun rabbim onlara uzun ömürler bağışlasın hepimizinkine inşallah sağ sağlim:Saruboceq::Saruboceq:
bana herkez ikiz derdi ta küçüklüğümden berii hatta yediğim meyveler hep yapışık çıkardı yumurtam hep ikiz çıkardı:asigim: çok tuhaf ama biliyodum olucağını gözüm korkuyodu ben bitaneye nasıl bakarım hele ikiyi düşünemiyorum şimdidee kıyamıyorum üçünede amaaa:umursamaz:malesef biri gidicek.diliyorum rabbimden kendi alsın bebeişim bana o görevi vermesin ben durdurmayayım o küçücük kalbini..
o yüzden hep iki bahsediyorum içim acıyo ama napim diğerleri için güçlü olmam lazım bakmayın gadar değilim ama elimden bişey gelmiyo böyle avuturyorum kendimi..ooooof of:gitme: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
karınım genelde yemek yedikten sonra çıkıyo ama çok değil tabi..
yok ya ben bu aşerme işine inanmıyorum:1no2: o konuda çok iradeliyiim ..ama büyük konuşmamak lazım görecez..CADIARZU
canım inşallah... ay canım yaa seni çok iyi anlıyorum ama bence bekle neden bakamayasın ki 3 üne de bakarsın yaa... illa birinin gitmesi mi gerek. üçüz doğuran bir sürü insan var yaa...:sinifsinif:CADIARZU
sorma arkadaşımda 7 aylık kızının kulaklarını delridri allahıııım çiğ çiğ yiğcektim onuuu sinirimden.kulaklarıda kızarmışmııı:gitme: yavrum kıyamaaam..
bilmiyorum zaten nasıl kıyacam..bana belli olmaz MIKNATISLISINI TAKARIM MAVİ BONCUKLUkaydirigubbakcemile3
öyle gibi zaten demetcim.. biliyor musun annemle (kendi annemle) altlı üstlü oturuyoruz kaydirigubbakcemile3 ama ben gerekmedikçe pek aşağı inmiyorum.. annem geliyor daha çok insanın kendi evi daha rahat.. o anlamda tek kalmadım çok şükür.. ama insaın eşinden ayrı kalması ap ayrı bişey bunun yerini hiçbişey dolduramaz.. gidince anlıyorum bikez bikez daha eşimin değerini... onsuz bomboş herşey... :gitme:
teşekkür ederim.. canım nazımdan da en iyi siz anlıyorsunuz zaten bilmeyene anlatmak zor... eşim bu sabah ingiltereye gitti bir toplantı+eğitim için... hala uçağı inmedi.. bayağı rötar yaptı.. sabırla THY nin sitesinden indi yazısını görmeyi bekliyorum... :Saruboceq:
kızlarrr selamm ben geldim... herkess iyi mii????
Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.
Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.
KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.
Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.
ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
canım inşallah... ay canım yaa seni çok iyi anlıyorum ama bence bekle neden bakamayasın ki 3 üne de bakarsın yaa... illa birinin gitmesi mi gerek. üçüz doğuran bir sürü insan var yaa...:sinifsinif:CADIARZU
Bakmakla ilgisi yok bitaneeem..rahmim dar sadece ikiyi alabiliyomuş busefer üçününde hayatı riske giriyo hem premtüre hemde erken doğma ihtimali var.hele dokoorun birine göre bitane kalsın diyo.allah korusuun ben istermiyim .hiçbirinden vazgeçmem aslında aslaaa..bakarım ben nolucak allah büyük hepisi nasibiyle gelir ailemde kalabalık yardım ederler.. ama işte konu farklı..
ayy kıs ellerine alıp ağzına atarlar bu seferde. gel sen bu işten vzgeç kuzum ya. bu arada benimde babamın babası büyük dedim arnavuttur heee...
vaaay kan çekti biziii bak gördünmüü.
yok tatlım şaka yapıyorum mıknatıslı takarmıyım hiçopuyorumnanaktan..kıyamam önce bi büyüsünler bakarız artık kıyamam ben kulaklarını deldirmeye..
kızlarrr selamm ben geldim... herkess iyi mii????
Hoşgeldiiiiina.s.
antalyalımısın sen ordamı adet:)
değişik bi adetmiş :asigim:
Yok canım ARNAVUTUM benyerimseniben
hımm
anladım canım:)
bencede sen mıknatıslı tak:)
teşekkür ederim.. canım nazımdan da en iyi siz anlıyorsunuz zaten bilmeyene anlatmak zor... eşim bu sabah ingiltereye gitti bir toplantı+eğitim için... hala uçağı inmedi.. bayağı rötar yaptı.. sabırla THY nin sitesinden indi yazısını görmeyi bekliyorum... :Saruboceq:
ay canım benim Allah kavuştursun
hayırlısıyla gitsin gelsin yanına inş.:Saruboceq:
ya kızlar bi sorum var şimdi biz saç kestiremez miyiz bebeğimizin ömrü kısa mı olur batıl inanç ama ne düşünüyorsunuz?
bende fena deilim.. çok iştahım yok idare ediyom.. ya sizin arada kasık ağrınız oluyor mu??
ya kızlar bi sorum var şimdi biz saç kestiremez miyiz bebeğimizin ömrü kısa mı olur batıl inanç ama ne düşünüyorsunuz?
bende fena deilim.. çok iştahım yok idare ediyom.. ya sizin arada kasık ağrınız oluyor mu??
yok kestirmedimde yaaa saçlarım süpürge gibi 9 ay sonra ne hale gelirim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?