kızlarrr selamm ben geldim... herkess iyi mii????
hoşgeldiniz
iyiz biz bebişimle :ecrin_bebek:
sohocum çabuk geçer niş. bu dört gün,kocacın çabucak gelir inş.zemuszemus
Bakmakla ilgisi yok bitaneeem..rahmim dar sadece ikiyi alabiliyomuş busefer üçününde hayatı riske giriyo hem premtüre hemde erken doğma ihtimali var.hele dokoorun birine göre bitane kalsın diyo.allah korusuun ben istermiyim .hiçbirinden vazgeçmem aslında aslaaa..bakarım ben nolucak allah büyük hepisi nasibiyle gelir ailemde kalabalık yardım ederler.. ama işte konu farklı..
Hoşgeldiiiiina.s.
canım Allah yardımcın olsun
zor bi durum
dediğin gibi inş kendi kendisine gider birisi
ya kızlar bi sorum var şimdi biz saç kestiremez miyiz bebeğimizin ömrü kısa mı olur batıl inanç ama ne düşünüyorsunuz?
ya canım bu iş bencede kesinlikle batıl inanç
ama bunu bile bile kestirmicem bende:)))
evet canım cuma günü inşallah. aslında yarın gidecektik bu mide bulantıları ve tansiyon için ama gitmeyeceğim. yani bende hiç değilse sadece bulantı var daha fazla yemeye çalışacağım bakalım. hiç değilse çıkartmıyorum çok şükür. o daha fena. öğürmüyorum da ben. sadcee midemin bulantısına tansiyonum düşüyor benim. cuma gideceğzi inşallah duyarız canım senin ne zamandı?pıt pıtları duyan varmı aranızdaa?? demet senin cuma gündü demi dr?
şimdi duydum ben bunu nasıl kestireyim saçımı. oda tesadüfen arkadaşım söyledi iş yerindekiler hamile olduğumu bilmiyor. kuaförden açıldı laf ,ben hamileyken 9 ay saçlarım berbat uzamıştı kestirememiştim diyince arkadaş ben beynimden vurulmuşa döndüm :))
zor bi durum
Sağol ange sağol canım..amin demek bile istemiyorum çok acı.amma rabbime emanet ediyorum nolur allahım bana o acıyı yaşatma sen al onuu..
ben alırsamda beni affet rabbim.böyle olmasını istemezdim beeeeen kurban olurum ben onun minik kalbineeeeeeeeemafoldumbenmafoldumben
bende henüz duyamadım pıt pıtları haftaya dedi dr inşallah üstten duymazsam alttan bakarım dedi hayırlısı olsun hepimiz için
yok kestirmedimde yaaa saçlarım süpürge gibi 9 ay sonra ne hale gelirim ben..
evet canım cuma günü inşallah. aslında yarın gidecektik bu mide bulantıları ve tansiyon için ama gitmeyeceğim. yani bende hiç değilse sadece bulantı var daha fazla yemeye çalışacağım bakalım. hiç değilse çıkartmıyorum çok şükür. o daha fena. öğürmüyorum da ben. sadcee midemin bulantısına tansiyonum düşüyor benim. cuma gideceğzi inşallah duyarız canım senin ne zamandı?
nasılsınız dünyanın en ciciş anneleri :CüvCüv:
benim yarın dr randevum vardı koçiş de meraklanıp ben de gelicem diyince ancak cuma gidebileceğiz dra napalım bi kaç gün daha sabredeceğiimm
bi ara benim de ekşi tutkum oldu ama şuan herşeye aynı uzaklıktayımmm
haa kızlar bu de dün akşam hiçç bişşey yemek gelmedi içimden yemekler ağır ve kokuları iğrenççç hayal etmem bile yetiyor çok tiksiniyordum ve karnım kazınıyorduu ne yedim dersiniz salatalık yaklaşık 2 kilo soyup tuzlayıp tuzlayıp kendimi durduramadıım vallahi b ianlam verenizniz var mı?? :teselli:
ıımmm bi de arkdaşlarımzıın gaz şikayeti varmışş bundan ben de muzdarip durumdayıım :uhm: ne yapmak lazımmm acaba
keseyi görmüştük de çu kalp atışlarını da duysamda bi rahatlasam hala huzursuzummm
gellllllllll cumaaaaaaaaaa gell bebişimi görmek istiyorummmmm
şimdi duydum ben bunu nasıl kestireyim saçımı. oda tesadüfen arkadaşım söyledi iş yerindekiler hamile olduğumu bilmiyor. kuaförden açıldı laf ,ben hamileyken 9 ay saçlarım berbat uzamıştı kestirememiştim diyince arkadaş ben beynimden vurulmuşa döndüm :))
canım sen bebeğin kalp atışlarını duydun mu canım?:1hug:
pıt pıtları duyan varmı aranızdaa?? demet senin cuma gündü demi dr?
nasılsınız dünyanın en ciciş anneleri :CüvCüv:
benim yarın dr randevum vardı koçiş de meraklanıp ben de gelicem diyince ancak cuma gidebileceğiz dra napalım bi kaç gün daha sabredeceğiimm
bi ara benim de ekşi tutkum oldu ama şuan herşeye aynı uzaklıktayımmm
haa kızlar bu de dün akşam hiçç bişşey yemek gelmedi içimden yemekler ağır ve kokuları iğrenççç hayal etmem bile yetiyor çok tiksiniyordum ve karnım kazınıyorduu ne yedim dersiniz salatalık yaklaşık 2 kilo soyup tuzlayıp tuzlayıp kendimi durduramadıım vallahi b ianlam verenizniz var mı?? :teselli:
ıımmm bi de arkdaşlarımzıın gaz şikayeti varmışş bundan ben de muzdarip durumdayıım :uhm: ne yapmak lazımmm acaba
keseyi görmüştük de çu kalp atışlarını da duysamda bi rahatlasam hala huzursuzummm
gellllllllll cumaaaaaaaaaa gell bebişimi görmek istiyorummmmm
zor bi durum
Sağol ange sağol canım..amin demek bile istemiyorum çok acı.amma rabbime emanet ediyorum nolur allahım bana o acıyı yaşatma sen al onuu..
ben alırsamda beni affet rabbim.böyle olmasını istemezdim beeeeen kurban olurum ben onun minik kalbineeeeeeeeemafoldumbenmafoldumben
üzülme canım Allah bi yoluna koymuştur sen dua et sadece yeter:Saruboceq:
zor bi durum
ayyy canım kıyamam ben üzülme nolur allahın dediği olur hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhh.
canım sakın sakın kestirme bak gerçekten iyi değil lütfennakannehir :1shok:gerçekmi bu yaa hakkatten varmı böyle birşey:uhm:
benim saçım belimdee bide yaza denk geliyoya antalyada pişeriiiiim aboooooowkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-bunu ben bi araştırayım
aynen benimde bulanıyo ama yanıma kar kalıyo.. bide çıkartsam çok halsiz olurum az yiyom çünkü.. c.tesi benimde çooooook heycanlıyım ya
inşallah sağlıkla duyarsın bebeğinin pıtpıtlarını canımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?