2010 Ağustos Anneleri

şimdi duydum ben bunu nasıl kestireyim saçımı. oda tesadüfen arkadaşım söyledi iş yerindekiler hamile olduğumu bilmiyor. kuaförden açıldı laf ,ben hamileyken 9 ay saçlarım berbat uzamıştı kestirememiştim diyince arkadaş ben beynimden vurulmuşa döndüm :))

bende henüz duyamadım pıt pıtları haftaya dedi dr inşallah üstten duymazsam alttan bakarım dedi hayırlısı olsun hepimiz için

nasılsınız dünyanın en ciciş anneleri :CüvCüv:
benim yarın dr randevum vardı koçiş de meraklanıp ben de gelicem diyince ancak cuma gidebileceğiz dra napalım bi kaç gün daha sabredeceğiimm
bi ara benim de ekşi tutkum oldu ama şuan herşeye aynı uzaklıktayımmm
haa kızlar bu de dün akşam hiçç bişşey yemek gelmedi içimden yemekler ağır ve kokuları iğrenççç hayal etmem bile yetiyor çok tiksiniyordum ve karnım kazınıyorduu ne yedim dersiniz salatalık yaklaşık 2 kilo soyup tuzlayıp tuzlayıp kendimi durduramadıım vallahi b ianlam verenizniz var mı?? :teselli:
ıımmm bi de arkdaşlarımzıın gaz şikayeti varmışş bundan ben de muzdarip durumdayıım :uhm: ne yapmak lazımmm acaba
keseyi görmüştük de çu kalp atışlarını da duysamda bi rahatlasam hala huzursuzummm
gellllllllll cumaaaaaaaaaa gell bebişimi görmek istiyorummmmm

pıt pıtları duyan varmı aranızdaa?? demet senin cuma gündü demi dr?
evet canım cuma günü inşallah. aslında yarın gidecektik bu mide bulantıları ve tansiyon için ama gitmeyeceğim. yani bende hiç değilse sadece bulantı var daha fazla yemeye çalışacağım bakalım. hiç değilse çıkartmıyorum çok şükür. o daha fena. öğürmüyorum da ben. sadcee midemin bulantısına tansiyonum düşüyor benim. cuma gideceğzi inşallah duyarız canım senin ne zamandı?

annlerde hep öyle der canım uymak lazım tabi... bilseydim hamile kalacağımı daha önce kestirirdim ben.. saçlarım neredeyse belimde yazın o sıcağında.. o saçlar bir de hamilelikle nasıl başa çıkacağım hiç bilmiyorum... Allah kolaylık versiinnnnn :Saruboceq:

yok kestirmedimde yaaa saçlarım süpürge gibi 9 ay sonra ne hale gelirim ben..

akannehir :1shok:gerçekmi bu yaa hakkatten varmı böyle birşey:uhm:
benim saçım belimdee bide yaza denk geliyoya antalyada pişeriiiiim aboooooowkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-bunu ben bi araştırayım

aynen benimde bulanıyo ama yanıma kar kalıyo.. bide çıkartsam çok halsiz olurum az yiyom çünkü.. c.tesi benimde çooooook heycanlıyım ya

cnm merhaba,

öncelikle inşallah bebeğinin pıtpıtlarını duyarsın cnm.
cnm gaza bir çözüm yok yani mecbur bebişler için olacak yapacak birşey yok maalesef
bende hep tuzlu istiyorum yaa iyi olmulş mideni bastırır canım yeee

şu pıt pıtları bi duysakk.. sonra 2.li test heycanı sonra cinsiyet heycanı felen ooo bitmez bizde heycanlarr.. .))

bu durumu birlik te çalıştığım epeyce olgun ve iki çocuk annesi bir iş arkadaşıma sordumm
şahsen ben böle bişiy duymamıştıım
o onayladı boyamıyacaksın kimyasllar kana karışabilir
ve evet bağtıl inanç belki bi bağlam kuramıyorsunuz ama öle derdi büyükler dedi
şoktayımmmmmmmm :ecrin_bebek:

arkadaşlar benim mesaim bitti servisi kaçırmadan çıkıyım
uygun olursamm evden devam ederis sohpete
hoşçakalınn ciciş anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan

pıt pıtları duyan varmı aranızdaa?? demet senin cuma gündü demi dr?

bende haftaya salı duyacağım inş. canım

hoşgeldin canım
ay nasıl canım istedi salatalık:)))
afiyet olsun yarasın canım

bende diyorum ki gellllllllll salııııııııı gelllllllllopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…