2010 Ağustos Anneleri

DMTUMT84,YASEMEEN,,EBRU2205,ANGEL kızlar hepınıze tesekkur ederım 2 lıtre serumumu yedım geldım bebegımız ıyı kalbı dakıkada 165 atıyo,,bılıyosunuz gecırdıgım enfeksıyon ve kullanmak zorunda kaldıgım ılaclar nedenıyle bebegın sakat olma ıhtımalı vardı,,doktor bı sorun olsaydı bu haftaya kadar yasamazdı kalbı dururdu dedı,,yınede prof dr atıl yuksel dıye bı doktora yonlendırdı benı martta hersey bellı olcak,,ınsallah bı sorun yoktur,,ben gecmısı okuyup gelıyorum,,

şu pıt pıtları bi duysakk.. sonra 2.li test heycanı sonra cinsiyet heycanı felen ooo bitmez bizde heycanlarr.. .))

ayy onlar sağlıkla gelsinler de canım bizim heyecanımız bitmesin inşallah ayyy ne güzel bir duygu ya maşallah allahım herkese nasip etsin inşallahh

arkadaşlar benim mesaim bitti servisi kaçırmadan çıkıyım
uygun olursamm evden devam ederis sohpete
hoşçakalınn ciciş anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan

güle güle cnm kendine ve bebişimize cici bak byeeopuyorumnanaktan

perşembe günü duycaz inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ayy inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsınız canım benimmm:Saruboceq:

ay ben ne olduğunu bilmiyorumm hayırdır canım?

ayy cnm inşallah bebeğin sapasağlamdır. çok sevindim cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayatımmm

kıslar bu arada benim adım demet hani nickimi yazmak zor oluyor diye söylemek istedim.

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Sevgiler.

kızlar siz korkmuyormusun ben çok korkuyorum korkudan sevinemedim bile ki bebeğim olmasını çok istiyordum gerçi daha dün öğrendik ama ne biliyim hala alıştıramadım korkuyorum. bebeğime bi şey olur diye korkuyorum, nasıl doğurucam diye korkuyorum, çok çirkinleşir kilo alırım diye korkuyorum off off herşeyden korkuyorum

afiyet olsun tatlım kaydirigubbakcemile3
inş. sağlıklıdır bebişin hiç bişiler olmaz canım :Saruboceq:

ayyy kızlar salatalık mı dedi biri zaten az önce yoğurt yerken olsaydı böyle tuzlasaydım yanında felan diyodum.........salatalık istiyorum beeeeeeeeeeen

cnm geçmişte yazıyor ama kısaca özet geçeyim. npst haftada 2 gün 4 tüp serum yiyiyor. düzgün beslenemediği ve ülseri olduğu için zor bir gebelik geçiriyor. bir de enfeksiyon kaptığı için kortizon tedavisi görmüş ve doktor bu yüzden bebek sakt olabilir demiş allah korusun.

cnm korkam valla ben hiç korkmuyorum. ne kilo almaktan ne çirkinleşmektenç yeter ki bebeğim iyi olsunallahım nasip ederse inşallah çatır çatır normal doğurmak istiyorum.

hemen gönderim cnm sana 1 kg yeter mi kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim mesaim bitti servisi kaçırmadan çıkıyım
uygun olursamm evden devam ederis sohpete
hoşçakalınn ciciş anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan

iyi akşamlar gülaycım iyi bak kendineopuyorumnanaktan

perşembe günü duycaz inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

inşallah canım hayırlısıyla bu 2 hafta hepimiz için çok önemli
hayırlı haberleri alırız inş. canımmopuyorumnanaktan

canım sevindim bi sorun olmadığına 165 atıyor demek o miniğin kalbiŞeniz
ay çok heycanlandım yaa 1 hafta nasıl geçicek bilmiyorum:kedi:
inşallah martta da herşey ortaya çıkar sorunsuz geçer hamileliğin sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canımopuyorumnanaktan

kıslar bu arada benim adım demet hani nickimi yazmak zor oluyor diye söylemek istedim.

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Sevgiler.

cidden korkmuyormusunuz ben neden böyleyim peki sanırım kalp atışlarını duyunca normale dönücem henüz anlayamadım salak gibiyim ki ben 2 senedir bekliyorum mucizemi

cidden korkmuyormusunuz ben neden böyleyim peki sanırım kalp atışlarını duyunca normale dönücem henüz anlayamadım salak gibiyim ki ben 2 senedir bekliyorum mucizemi

cnm korkacak birşey yok merak etme endişelenme sen onun kalp atışını duy ozaman herşeyi unutursun inan canım. gerçi ben de daha duymadım ama yine de korkmuyorum inan:dance:

saol canım.. aman allahh korusun.. allah bebeğini sağlıkla versin inşallahhh..

gebelıgın basınndayken 4,5 haftalıkken grıbal enfeksıyon gecırdım ama agır,, hastanede yatcak kadar,, bogazıma kadar ındı enfeksıyon hamılelıkte kullanılabılen antıbıyotık kullandım ve kortızon mecburen,,verılen doz dusuk ama yınede zararlı olma ıhtımalı vardı doktor zarar gorduyse yasamaz zaten demıstı ..bugun serum almam gerektı bulantıdan beslenemedıgım ıcın haftada ıkı kes serum verıyolar,,ultrasonda doktor bu kadar seye ragmen yasıyosa korkma dedı,,ama ıcım rahat etmedı bı doktor varmıs sakatlıkları belırlıyomus,,ondan gun aldık o zaman bellı olcak

teşekkür ederim bütün arkadaşlara , ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun ,cümlemizin hayıırlı sağlıklı sahhatli bebişleri olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…