- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
bende haftaya salı duyacağım inş. canım
saplıkla duyarsın inşallah canım benimm:dance:
bende haftaya salı duyacağım inş. canım
saplıkla duyarsın inşallah canım benimm:dance:
inşallah canım
hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah:Saruboceq:
şu pıt pıtları bi duysakk.. sonra 2.li test heycanı sonra cinsiyet heycanı felen ooo bitmez bizde heycanlarr.. .))
arkadaşlar benim mesaim bitti servisi kaçırmadan çıkıyım
uygun olursamm evden devam ederis sohpete
hoşçakalınn ciciş anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan
perşembe günü duycaz inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan
DMTUMT84,YASEMEEN,,EBRU2205,ANGEL kızlar hepınıze tesekkur ederım 2 lıtre serumumu yedım geldım bebegımız ıyı kalbı dakıkada 165 atıyo,,bılıyosunuz gecırdıgım enfeksıyon ve kullanmak zorunda kaldıgım ılaclar nedenıyle bebegın sakat olma ıhtımalı vardı,,doktor bı sorun olsaydı bu haftaya kadar yasamazdı kalbı dururdu dedı,,yınede prof dr atıl yuksel dıye bı doktora yonlendırdı benı martta hersey bellı olcak,,ınsallah bı sorun yoktur,,ben gecmısı okuyup gelıyorum,,
DMTUMT84,YASEMEEN,,EBRU2205,ANGEL kızlar hepınıze tesekkur ederım 2 lıtre serumumu yedım geldım bebegımız ıyı kalbı dakıkada 165 atıyo,,bılıyosunuz gecırdıgım enfeksıyon ve kullanmak zorunda kaldıgım ılaclar nedenıyle bebegın sakat olma ıhtımalı vardı,,doktor bı sorun olsaydı bu haftaya kadar yasamazdı kalbı dururdu dedı,,yınede prof dr atıl yuksel dıye bı doktora yonlendırdı benı martta hersey bellı olcak,,ınsallah bı sorun yoktur,,ben gecmısı okuyup gelıyorum,,
ay ben ne olduğunu bilmiyorumm hayırdır canım?
kızlar siz korkmuyormusun ben çok korkuyorum korkudan sevinemedim bile ki bebeğim olmasını çok istiyordum gerçi daha dün öğrendik ama ne biliyim hala alıştıramadım korkuyorum. bebeğime bi şey olur diye korkuyorum, nasıl doğurucam diye korkuyorum, çok çirkinleşir kilo alırım diye korkuyorum off off herşeyden korkuyorum
afiyet olsun tatlım kaydirigubbakcemile3
inş. sağlıklıdır bebişin hiç bişiler olmaz canım :Saruboceq:
ayyy kızlar salatalık mı dedi biri zaten az önce yoğurt yerken olsaydı böyle tuzlasaydım yanında felan diyodum.........salatalık istiyorum beeeeeeeeeeen
arkadaşlar benim mesaim bitti servisi kaçırmadan çıkıyım
uygun olursamm evden devam ederis sohpete
hoşçakalınn ciciş anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan
perşembe günü duycaz inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan
kıslar bu arada benim adım demet hani nickimi yazmak zor oluyor diye söylemek istedim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Sevgiler.
cidden korkmuyormusunuz ben neden böyleyim peki sanırım kalp atışlarını duyunca normale dönücem henüz anlayamadım salak gibiyim ki ben 2 senedir bekliyorum mucizemi
cnm geçmişte yazıyor ama kısaca özet geçeyim. npst haftada 2 gün 4 tüp serum yiyiyor. düzgün beslenemediği ve ülseri olduğu için zor bir gebelik geçiriyor. bir de enfeksiyon kaptığı için kortizon tedavisi görmüş ve doktor bu yüzden bebek sakt olabilir demiş allah korusun.
ay ben ne olduğunu bilmiyorumm hayırdır canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?