2010 Ağustos Anneleri

görümcene kızma sohocum yoksa kızın mı olacak senin he?

görümcene kızma sohocum yoksa kızın mı olacak senin he?

onların da içine kız doğuyor canım.. benim de sözde hani kız olacak sevin anlamında demek istedi ama malum hormonlarım herşeyi düzgün anlayamıyorum zaten normalde de çok kilolu olmasamda tombik bir yapım var çirkinleşeceğimden korkuyorum.. bir de öyle deyince anaaamm bi bozuldum ki anlatamam size... kaydirigubbakcemile kociş biraz üzülecek ama napalım.. kız evlat ayrı bir duyduu .. yerim ben onları mis misss :sm_cool:

Kayınvaliden güzelleşmişsin mi dedi bana dese hayatta inanmam "kaynana dediğin böyle cümleler kurmaz kursa bile bir art niyet vardır" ya da benimkiş cadısositososito

ölemi dersin?
ne bileyim geldi direk öle dedi
biz hamileliği söyleyince anlamıştım dedi senin oğlan olcak güzelleşmişsin dedi:)))

:)))
benimkilerde bursada oturuyor
bu hafta geldiler eve gidiyorum nasıl uykum geliyor gözüm yatakta ama mecburen bekliyorum en azından 10 : 30 falan oluyorda artık diyorum iyi geceler:)))

üzülme canım yaa evet hassas oluyoruz bu dönemde eşimin azıcık sesi yükselsin hemen ağlıyorum kızıyorum üzülüyorum beni sevmiyorsun diye bağırıyorum. sonra geliyo bana sarılıyo barışıyoruz hihih sonra beni güldürüyo hep gülerken karnıma ağrı giriyo. ya kıslar sizde de çok gaz oluyor mu? eşim bu konudan çok şikayetçi de :kedi: :kedi: :kedi:

canım hayırlı evlat olsun öncelikle. sonra inşallah gönlünden geçen olsun arkadaşının da seninde canım

canım bence belirti yaşamaman bizim gibi mide bulantısından sürünen anneler için çok güzel bir duygu ama bunun senin açından yarattığı karmaşayı bilemem. bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş inan ki boş. bende erkek diyorum ama sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun öncelikle.

TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIKLARI ÖNEMLİ..ama işte insan bir belirti arıyor ister istemez.mesela göğüsleride tık yok çok tuhaf ..gerçi ben adet olucağımdada hiç ağırmazlrdı..hamile kalmadan önce hep belirtileri araştırırdım.yok göz bebeğim büyüdü,yok idrarım köpüklümü bakarız eşimlekaydirigubbakcemile3 hepisi boşmuş nekadar pimpirikliymişim şimdi hatırlayıp gülüyorum..

hayırlısı olsun erkek annesi olmakta ayrı bir gurur kendini kraliçe gibi hissedersiiiin.ama ben biraz kokonayım isterdim kızım olsunda ayak parmaklarına pembe oje süreyim .zaten oğllarımın hemen bir yaşında kullaklarını deldirecem nazar için..bizim oralarda adettir..dedemin bile vardı:asigim:

olmaz mııı extra extra..... neyseki eşim alıştı artık bu duruma.. her pıtta bir bakıyordu :kedi: bende ama nappiiimm yapmazsam çok fena ağrıyor deyince gülüyordu.. şimdi 4 gün eşim evde yok kime naz yapcam bilmiyoruumm.. tek kaldıımm :gitme:mafoldumben

ayyy cnm yaaa üzülme 4 gün çabuk geçer canım inaşşah sağ sağlim kavuşursun eşine canım. annende falan kal canım olmaz mı?

antalyalımısın sen ordamı adet:)
değişik bi adetmiş :asigim:

ay canım artık sende bize naz yaparsın:kedi:
nereye gidiyor canım kocişin

cnm değişik bir adet, ama iyi geleceğini umuyorsan yaptır canım.. ama meleklerin canı acır yaaaa...:sinifsinif:

ayyy cnm yaaa üzülme 4 gün çabuk geçer canım inaşşah sağ sağlim kavuşursun eşine canım. annende falan kal canım olmaz mı?

öyle gibi zaten demetcim.. biliyor musun annemle (kendi annemle) altlı üstlü oturuyoruz kaydirigubbakcemile3 ama ben gerekmedikçe pek aşağı inmiyorum.. annem geliyor daha çok insanın kendi evi daha rahat.. o anlamda tek kalmadım çok şükür.. ama insaın eşinden ayrı kalması ap ayrı bişey bunun yerini hiçbişey dolduramaz.. gidince anlıyorum bikez bikez daha eşimin değerini... onsuz bomboş herşey... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…