canım sen ne işle meşgulsün
ağırmı işin?
canım ben ihracat muhasebesindeyim. işlerimiz zaten yok. oturduğum yerdeyim bütün gün.anca lavaboya bir de su almaya kalkıyorum o kadar.
cnm üzülme bea. valla aynı benimkini anlattın he....hihihih ayyy hiç de takmıyorum onu ben aramıyorum zaten anca aklıma gelirde hadi bi arim dersem ararım oğlu ile hergün görüşürler zaten beni sorar ondan haber alır bana gerek yok yani. ohhh böylesi daha iyi boşverrr... bende önceden arardım şimdi aramamama alıştı. ben böyleyim deidm öyle zırt pırt arayamam dedim. alıştı vallaklava: klava:
iyiymiş canım işin
rahatlık önemli çünkü
bende şu 7 ay geçsinde izne ayrılalım diye bekliyorum:)))
serdemcim Allah kolaylık versin... uğraşmak zoorr he de geç.. dinleme bile.. 1. aramak zorunda değilsin.. çok merak ediyorsa o arasın.. eşinde bunu da anlayışlı ki sana sitem etmiyor hani rica ediyor bir ara üzülüyor falan diye... benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlıdır.. çok iyidir.. ama bazen herşeyin doğrusunu kendi biliyormuş gibi düşünür... işime gelmeyenleri hiç duymuyorum bile sen de benim gibi yap... :)))
bu arada benim de içime hep kız doğuyor.. yıl başında herkes bizdeydi.. görümceklerimden biri sen çirkinleşmişsin mafoldumben dedi bana ... ayy dedim sağol moral verdin..klava:
ah bu görümcekler:)))
pat pat söylerler zaten herşeyi
amann hem kızın olsunda çirkinleş:))
tabi hayırlısı Allah tan
serdemcim Allah kolaylık versin... uğraşmak zoorr he de geç.. dinleme bile.. 1. aramak zorunda değilsin.. çok merak ediyorsa o arasın.. eşinde bunu da anlayışlı ki sana sitem etmiyor hani rica ediyor bir ara üzülüyor falan diye... benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlıdır.. çok iyidir.. ama bazen herşeyin doğrusunu kendi biliyormuş gibi düşünür... işime gelmeyenleri hiç duymuyorum bile sen de benim gibi yap... :)))
bu arada benim de içime hep kız doğuyor.. yıl başında herkes bizdeydi.. görümceklerimden biri sen çirkinleşmişsin mafoldumben dedi bana ... ayy dedim sağol moral verdin..klava:
görümcene kızma sohocum yoksa kızın mı olacak senin he?
Kayınvaliden güzelleşmişsin mi dedi bana dese hayatta inanmam "kaynana dediğin böyle cümleler kurmaz kursa bile bir art niyet vardır" ya da benimkiş cadısositososito
Valla eşim üzülmese ben onun hakkından gelirim ya neyse, bakalım doğumda ne yapacak. Şimdi döndü memleketine artık doğuma gelir Allah o zaman bana acısın. Artık beni mi kıskanır bebeğimi annemi mi bilemem :)) Neyse bebiş sağlıkla gelsin de katlanırız di mi ama
ay bende tık yok ya bazen korkuyorum ama sonra sakinliyorum:))
Maşallaaaaaaah ozamaninaşşalh böyle devam eder..
Benim yazılarımı gören yok heraldee:gitme:ben görünmezmiyim yaa..hala beni aranıza almadınız küstüm:umursamaz:
onların da içine kız doğuyor canım.. benim de sözde hani kız olacak sevin anlamında demek istedi ama malum hormonlarım herşeyi düzgün anlayamıyorumzaten normalde de çok kilolu olmasamda tombik bir yapım var çirkinleşeceğimden korkuyorum.. bir de öyle deyince anaaamm bi bozuldum ki anlatamam size... kaydirigubbakcemile kociş biraz üzülecek ama napalım.. kız evlat ayrı bir duyduu .. yerim ben onları mis misss :sm_cool:
Benim yazılarımı gören yok heraldee:gitme:ben görünmezmiyim yaa..hala beni aranıza almadınız küstüm:umursamaz:
ayyyyyyyyy canım seni ve meleklerini görmemek mümkün mü hayatım yerim senin uçuşan böcüklerini ben. bak ben seni gördüm canım kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:
evet o karın yayvan olursa kız, sivri olurssa erkek hurafesine ben de inanıyorum aslında, dün 5aylık hamile bi arkadaşımla görüştüm karnı nası yayvan, aa kız dedim direk, hayır erkek dedi:))) e karnın çok yayvan dedim, doktoru da demiş illa sivri olcak diye bişe yok diye, ama bence kızı olcak:)))))))))))))
Selam kızlar nasılsınız bugüüün??
Siz bütün belirtileri yaşıyosunuz vallaaa,ben doktoruma sordum çok nadir vakkalardan birisin 5 kadın belirti yaşar biri yaşamazmış.bende de tık yok..temizliğimi bile yapıyorum maşallaah diyiim..
Bende hissediyorum iki oğlum olucak sankii..allah nasib ederse üçüncüyü doğurursam özellikle kıbrısa gidip kız yaptırıcam..oda evin prensesi olur..
çünkü bütün takvimlerde erkek çıkıyo hem rus hemde çin takvimindee.:))))
ayyyyyyyyy canım seni ve meleklerini görmemek mümkün mü hayatım yerim senin uçuşan böcüklerini ben. bak ben seni gördüm canım kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:
:1hug: a.s. oh beeeezemuszemus TEŞEKÜRLER TEYZOŞUMUZ:asigim:
:1hug: a.s. oh beeeezemuszemus TEŞEKÜRLER TEYZOŞUMUZ:asigim:
ayyy yer teyzoşları onlar yer yer....
keşke benim de ikizlerim olsaydı. ne çok sevinirdim. ama allahım hayırlı evlat versin sağlıklı evlat versin inşallah cümlemize. canım.
ne var ne yok canım aş eriyon mu bakalım karnın büyüdü mü
inş canımcım
annemde de pek bulantı olmamış
bende ona çekmişimdir belki:)))
üzülme canım yaa evet hassas oluyoruz bu dönemde eşimin azıcık sesi yükselsin hemen ağlıyorum kızıyorum üzülüyorum beni sevmiyorsun diye bağırıyorum. sonra geliyo bana sarılıyo barışıyoruz hihih sonra beni güldürüyo hep gülerken karnıma ağrı giriyo. ya kıslar sizde de çok gaz oluyor mu? eşim bu konudan çok şikayetçi de :kedi: :kedi: :kedi:
ay canım ya hemde ne hassas:)))
evet bende de çok gaz oluyor:kedi:
canım bence belirti yaşamaman bizim gibi mide bulantısından sürünen anneler için çok güzel bir duygu ama bunun senin açından yarattığı karmaşayı bilemem. bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş inan ki boş. bende erkek diyorum ama sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun öncelikle.
üzülme canım yaa evet hassas oluyoruz bu dönemde eşimin azıcık sesi yükselsin hemen ağlıyorum kızıyorum üzülüyorum beni sevmiyorsun diye bağırıyorum. sonra geliyo bana sarılıyo barışıyoruz hihih sonra beni güldürüyo hep gülerken karnıma ağrı giriyo. ya kıslar sizde de çok gaz oluyor mu? eşim bu konudan çok şikayetçi de :kedi: :kedi: :kedi:
olmaz mııı extra extra..... neyseki eşim alıştı artık bu duruma.. her pıtta bir bakıyordu :kedi: bende ama nappiiimm yapmazsam çok fena ağrıyor deyince gülüyordu.. şimdi 4 gün eşim evde yok kime naz yapcam bilmiyoruumm.. tek kaldıımm :gitme:mafoldumben
TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIKLARI ÖNEMLİ..ama işte insan bir belirti arıyor ister istemez.mesela göğüsleride tık yok çok tuhaf ..gerçi ben adet olucağımdada hiç ağırmazlrdı..hamile kalmadan önce hep belirtileri araştırırdım.yok göz bebeğim büyüdü,yok idrarım köpüklümü bakarız eşimlekaydirigubbakcemile3 hepisi boşmuş nekadar pimpirikliymişim şimdi hatırlayıp gülüyorum..
hayırlısı olsun erkek annesi olmakta ayrı bir gurur kendini kraliçe gibi hissedersiiiin.ama ben biraz kokonayım isterdim kızım olsunda ayak parmaklarına pembe oje süreyim .zaten oğllarımın hemen bir yaşında kullaklarını deldirecem nazar için..bizim oralarda adettir..dedemin bile vardı:asigim:
olmaz mııı extra extra..... neyseki eşim alıştı artık bu duruma.. her pıtta bir bakıyordu :kedi: bende ama nappiiimm yapmazsam çok fena ağrıyor deyince gülüyordu.. şimdi 4 gün eşim evde yok kime naz yapcam bilmiyoruumm.. tek kaldıımm :gitme:mafoldumben
ayyy yer teyzoşları onlar yer yer....
keşke benim de ikizlerim olsaydı. ne çok sevinirdim. ama allahım hayırlı evlat versin sağlıklı evlat versin inşallah cümlemize. canım.
ne var ne yok canım aş eriyon mu bakalım karnın büyüdü mü
:1hug: yeme ya napalım ben onlarsıııız:ecrin_bebek::ecrin_bebekpuyorumnanaktan inşallah seninkiyle benimkiler asker arkadaşı olurlar kim bilir..dünya küçük öyle geçti içimden:Saruboceq:
hayırlısı olsuuun rabbim onlara uzun ömürler bağışlasın hepimizinkine inşallah sağ sağlim:Saruboceq::Saruboceq:
bana herkez ikiz derdi ta küçüklüğümden berii hatta yediğim meyveler hep yapışık çıkardı yumurtam hep ikiz çıkardı:asigim: çok tuhaf ama biliyodum olucağını gözüm korkuyodu ben bitaneye nasıl bakarım hele ikiyi düşünemiyorum şimdidee kıyamıyorum üçünede amaaa:umursamaz:malesef biri gidicek.diliyorum rabbimden kendi alsın bebeişim bana o görevi vermesin ben durdurmayayım o küçücük kalbini..
o yüzden hep iki bahsediyorum içim acıyo ama napim diğerleri için güçlü olmam lazım bakmayın gadar değilim ama elimden bişey gelmiyo böyle avuturyorum kendimi..ooooof of:gitme: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
karınım genelde yemek yedikten sonra çıkıyo ama çok değil tabi..
yok ya ben bu aşerme işine inanmıyorum:1no2: o konuda çok iradeliyiim ..ama büyük konuşmamak lazım görecez..CADIARZU
TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIKLARI ÖNEMLİ..ama işte insan bir belirti arıyor ister istemez.mesela göğüsleride tık yok çok tuhaf ..gerçi ben adet olucağımdada hiç ağırmazlrdı..hamile kalmadan önce hep belirtileri araştırırdım.yok göz bebeğim büyüdü,yok idrarım köpüklümü bakarız eşimlekaydirigubbakcemile3 hepisi boşmuş nekadar pimpirikliymişim şimdi hatırlayıp gülüyorum..
hayırlısı olsun erkek annesi olmakta ayrı bir gurur kendini kraliçe gibi hissedersiiiin.ama ben biraz kokonayım isterdim kızım olsunda ayak parmaklarına pembe oje süreyim .zaten oğllarımın hemen bir yaşında kullaklarını deldirecem nazar için..bizim oralarda adettir..dedemin bile vardı:asigim:
antalyalımısın sen ordamı adet:)
değişik bi adetmiş :asigim:
Yok canım ARNAVUTUM benyerimseniben
ayyy cnm yaaa üzülme 4 gün çabuk geçer canım inaşşah sağ sağlim kavuşursun eşine canım. annende falan kal canım olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?