2010 Ağustos Anneleri

ya artık bünyem dayanmıyo napıcamı şaşırdım yemek yiyemiyorum açlıktanm ölcem yaaaaa nden böyle oluyo yaaamafoldumben
çok yoruldum her sabaht her sbaah bir de işe gelmek ölümmm

canım benim ya
ne desem bilemiyorum
ama doktordan rapor falan alsan olmazmı

günaydın kızlar demet sık dişini biraz daha geçiçek mutlaka bende bulantı yok ama dünden beri baş dönmesi başladı tansiyonum yüksek ama sürekli uyuma halim gitti sanki gerçi misafir vardı onların yanında uyumak saçma olurdu:)) bu arada angel 6+2 de duydun mu kalp atışlarını yaaa bizde 6+2 de gitmiştik ama duyamamıştık korkmaya başladım iyice

bu arada kızlar bi şey sorucam şimdi ultrasyonda 6h2g bide 14mm yazıyor ne şimdi bu 14mm değildir herhalde bebeğim saçma değilmi?

inşallah canım demezler deselerde umurumda değil inan.
işe gelmesem kaynanam mis gibi bakar bana.
sanırım tek nedeni kansızlık benim kan değerlerim çok düşük.
doktor iğne verirse şaşmam...

Canım An ka sağlık koşuyolunda Dr.Arkun bey var, 3 arkadaşım onunla doğum yaptı hepsi çok memnundu. Bende ona başladım ve memnunum inanılmaz pozitif ve güler yüzlü biri tavsiye ederim.

canım evet duydu dr
ultrasın kağıdına fka var demiş aşağıda dr fka var yani kalp atışımız var dedi
aslında ben önümüzdeki hafta gidecektim ama iyi oldu erken duyduğum
merak etme korkma sende duyarsın
seninki ne kadarlık canım?

inşallah canım demezler deselerde umurumda değil inan.
işe gelmesem kaynanam mis gibi bakar bana.
sanırım tek nedeni kansızlık benim kan değerlerim çok düşük.
doktor iğne verirse şaşmam...

iyi canım o zaman
ne zaman gideceksin dokrota?

günaydınlar güzel anne adayları herkesler iyiler maşallah bulantılar var ama merak etmeyin benim biraz azalmaya başladı sabah biraz akşam biraz oluyor o kadar bir hafta sonra hiçbirşeyin kalmaz diyor doktorum dün doktordaydım kontrol için herşey yolunda elleri ayakları kafası belli artık göz çukurları bile oluşmuş kalbide atmaya devam ediyor 25 ocak ikili teste giricem 26 ocakta da serklaj (rahim ağzı dikişi) yapılacak tedbir amaçlı 10 gün rapor verecek doktorum ondan sonra inşallah allahım izin verirse yolumuza devam

Günaydın kızlar nasılsınız.Ya psikolojikmi nedir bilmiyorum ama ben dün akşamdan beri hiç acıkmıyorum zaten tek belirti bu ve yorgunluktu şimidi ikiside yok sanki acaba bişey mi oluyor diye korkuyorum ya belirti yaşamayanlar bu şekilde olan var mı..RABBıM BEBEKLERıMıZı KORUSUN.

angel benim sat 19 kasım bebişim 6+5 bugün ama pzt gitmiştik duymamıştık kalp atışlarını eşimin dediğine göre dr 6+5 de muhtemelen duyarız demiş tabi ben uçmuşum dr dediği hiç bir şeyi hatırlamıyorum haftaya gidicez işte salı çarşamba falan dr çok yoğun randevu sıkıştırmaya çalışıyoruz gerçi ben hala dr konusunda emin değilim belki değiştiririm belli olmaz. hele bi kalp atışlarını duyalım bugün içim sıkılıyor bi halsiz gibiyim aman işte garibim sanki. dün gece az uyudum ondan galiba

Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

bugün bende böyleyim ama düşündüm sanırım öncekiler biraz psikolojikti alıştıkça azaldı yani inşallah öyledir dün uykum falan gelmedi mesela gece wcye az gtiim şimdide öyle 2 kere gittim sadece sabah 8 den beri. bende korkuyorum rabbim korusun bebeklerimizi:Saruboceq:

Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

allah sağlık versin bebeğini korusun demekki hayırlısı böylemiş rabbim hepimize hayırlısını versin

ay canım çok üzüldüm inan. allahım kalan bebeğine sağlık versin. gelişmeyen bbeğin ne durumda aldı mı doktor yoksa bekliyor musunuz gelişsin diye canm.

Günaydın arkadaşlar, Çilekçim gelişmemiş derken ? kalbi atmıyor mu ? Allah inşallah öbür yavruna uzun ömür versin arkadaşım.

Miğde bulantılarınız çok rahatsız ediyorsa ilaç içebilirsiniz , bir arkadaşımıza dr vermişti daha önce yazışmıştık burda emadur tarzı zararsız birşey.

Ben de tuvaletimi yapmayı unutuyorum çok acaip hissisleştim sanki tuvalete gidince yapıyorum , sıkışma hissim kayboldu :))

Biz de 10'da kalktık kahvaltımızı ettik minnoşumla, şimdi teyzeleri ne yapıyor diye buraya geldik.

Hepinize sevgiler , kolaylıklar diliyor , kalp atışlarını duyan arkadaşlarıma da allah tamamına erdirsin gözünüzaydın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…