ya artık bünyem dayanmıyo napıcamı şaşırdım yemek yiyemiyorum açlıktanm ölcem yaaaaa nden böyle oluyo yaaamafoldumben
çok yoruldum her sabaht her sbaah bir de işe gelmek ölümmm
canım benim ya
ne desem bilemiyorum
ama doktordan rapor falan alsan olmazmı
deneyeceğim canım inşallah verir vermezse de işi bırakacağım
sat 27.10.2009 yaş 25 hamile kaldığım kilo 62 beklenen doğum tarihi 3 ağustos :) teşekkür ederim şimdiden. bu arada ist anadolun yakasında olupta tavsiye edebileceği dr olan var mı? ben hala dr konusunda kararsızım. ctesi kontrolüm var. önceki dokturum çok gereksiz testler istiyo ve inanılmaz pahalı tutuyo. sadece kan testim için 1800 tl aldılar. bu hafta sonu (adını yanlış hatırlamıyorsam 2 li test )yaptırmam gerekiyor.
günaydın kızlar demet sık dişini biraz daha geçiçek mutlaka bende bulantı yok ama dünden beri baş dönmesi başladı tansiyonum yüksek ama sürekli uyuma halim gitti sanki gerçi misafir vardı onların yanında uyumak saçma olurdu:)) bu arada angel 6+2 de duydun mu kalp atışlarını yaaa bizde 6+2 de gitmiştik ama duyamamıştık korkmaya başladım iyice
inşallah canım demezler deselerde umurumda değil inan.
işe gelmesem kaynanam mis gibi bakar bana.
sanırım tek nedeni kansızlık benim kan değerlerim çok düşük.
doktor iğne verirse şaşmam...
Günaydın kızlar nasılsınız.Ya psikolojikmi nedir bilmiyorum ama ben dün akşamdan beri hiç acıkmıyorum zaten tek belirti bu ve yorgunluktu şimidi ikiside yok sanki acaba bişey mi oluyor diye korkuyorum ya belirti yaşamayanlar bu şekilde olan var mı..RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN.
Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
allah sağlık versin bebeğini korusun demekki hayırlısı böylemiş rabbim hepimize hayırlısını versin
kızlar sizde geceleri sık wc ye gidiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?