2010 Ağustos Anneleri

iyi akşamlar güzel hamişler nasılsınız bakalım ?

Selam hanımlar,

Şu elleri dezenfekte etmekte kullanılan antibakteriyel jeller hamilelikte kullanılabilir mi acaba? Biliyor musunuz? Grip olmamak için kullanıyordum ama kafama takıldı şimdi?:uhm:

Benim adımda Pınar :))) adaşız yani...

Selam hanımlar,

Şu elleri dezenfekte etmekte kullanılan antibakteriyel jeller hamilelikte kullanılabilir mi acaba? Biliyor musunuz? Grip olmamak için kullanıyordum ama kafama takıldı şimdi?:uhm:

Kullanılabilirmiş, ama elini yıkama imkanın olmadığı durumlarda kullanmak daha doğru. Bazıları saniye başı sıkıyor, abartmamak lazım sonuçta hamile olsun olmasın kimyasal birşey.

Ya arkadaşlar bir yerde okudum ve artık çüş dedim..yok yüzüne krem sürme yok parfüm sürme ..ben biraz bu tip şeylerin abartıldığını düşünüyorum..evet tabiiki ilk 3 ay saç boyatmaya karşıyım ama artık bitkisel boyalar da var piyasada ve bir şey yapacağını düşünmüyorum açıkçası...

iyi akşamlar güzel hamişler nasılsınız bakalım ?

Ne yapalım akşam yemeğini yedik sağolsun kocacım yıkadı düdüklüğü tencereleri :)) Hamilelik maşallah iyi kuzu kuzu oturuyor mercimeğim :))

Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik ?

Ne yapalım akşam yemeğini yedik sağolsun kocacım yıkadı düdüklüğü tencereleri :)) Hamilelik maşallah iyi kuzu kuzu oturuyor mercimeğim :))

Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik ?

valla bende nası olim canım benimkide tam tersine annem bana yardıma geldi iş felan yapmıyim die benim kocada maşallah annem evde die arakadaşlarıyla yemeğe gitti. tabi benim rızam ve haberim olmadan çok sinirliyim. ama bebklerimi düşünüp sakin olmaya çalışıyorum ah bu erkekler ahh... valla böle çocuğum olsa hergün döverim kaydirigubbakcemile3 büyük konuşmuyorum.....

ben bun katılmıyorum yani hamileyken saç boyatma işine. neticede kimyasal yok öle bitkisel felan benim çok yakın arakdaşımkuaför yok dio öle bişi bitkisel dedikleirmizde bile kimyasal içerikli dio. benim saçımı gör 3 renk oldu.. ama bebeklrim benim süsümden püsümden daha kıymetli şurda 7 8 ay sıkıcaz dişimizi... benim kanaatim bu tabe.. mümkün olduğunca rimel dışında bişi sürmüyorum.. zaten parfüm sıkamaz oldum bebeklerim sevmiyo kaydirigubbakcemile3 yane onlar için herşeye katlanıcam ben....

sat 27.10.2009 yaş 25 hamile kaldığım kilo 62 beklenen doğum tarihi 3 ağustos :) teşekkür ederim şimdiden. bu arada ist anadolun yakasında olupta tavsiye edebileceği dr olan var mı? ben hala dr konusunda kararsızım. ctesi kontrolüm var. önceki dokturum çok gereksiz testler istiyo ve inanılmaz pahalı tutuyo. sadece kan testim için 1800 tl aldılar. bu hafta sonu (adını yanlış hatırlamıyorsam 2 li test )yaptırmam gerekiyor.

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza. Ben acıbadem Kadıköy Dr. Baha Celal Doğan'a gidiyorum ben de kan testi yaptırdım ama benimki 272 tl tuttu gereksiz testler falan istemiyor . Çok da iyi doktor, ben de tavsiyelerle v.s. gittim gerçekten de iyi. Sevgiler

Annen orda diye kızıp uzatamazsın da oohh..... şu erkekler hiç büyümüyor....

günaydın kıslar
çok kötüyüm ben yaaa...mafoldumben
midem bulanıyo başım dönüyo tansiyonum 8/5

günaydın arkadaşlar nasılsınız
benim dün sabah çok azcık bir kanamam oldu aslında kanama bile değildi pembe bir leke ama çok korktum
hemen hastaneye gittik doktor muayene etti ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür ve 1 hafta sonra görmem gereken kalp atışlarını dün gördük çok şükür:))
6+2 günlükmüş miniğim ve sadece 5 mm:))
yani anlayacağınız dün çok stresli hemde çok mutşu bir gün geçirdim

günaydın demetcim
ay çok zor ya bu sabah bulantıları
doktora gitsen belki bişeyler önerir?

ya artık bünyem dayanmıyo napıcamı şaşırdım yemek yiyemiyorum açlıktanm ölcem yaaaaa nden böyle oluyo yaaamafoldumben
çok yoruldum her sabaht her sbaah bir de işe gelmek ölümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…