2010 Ağustos Anneleri

ay canım çok üzüldüm inan. allahım kalan bebeğine sağlık versin. gelişmeyen bbeğin ne durumda aldı mı doktor yoksa bekliyor musunuz gelişsin diye canm.

canım 2 hafta önce gittiğimizde kesesinin içinde kalp atışını görmüştük. bu durumda olduğu için kendi kendine eriyip gitmiş. Ama Allahıma şükürler olsunki kalan bebişimin gelişimi iyi. Allahım ona sağlık ve ömür versin.

kızlar sizde geceleri sık wc ye gidiyormusunuz?

2 kere garanti gidiyorum yatmadan önce çok su içmemeye çalışıyroum ama acaip susuyorum ki normalde hiç su içmezdim. surekli su içmek istiyorum. ha bi yerde okudum sakın tuvaletinizi tutmayın sonra idrar yolu iltahabı olabiliyormuş hatta öne doğru eğilmek gerekiyormuş yaparken idrar kesesi tam boşalsın diye

canım 2 hafta önce kalp atışlarını görmüştük ama salı günü gittiğimizde kendi kendine eriyip gitmiş. zaten doktorum çok heveslenme gidebilir demişti.

Ay sağol canım ya içimi rahatlattın azda olsa.Senin söylediğin gibi dün akşamdan beride wc ye az gittim o yüzden üzerimde bir durgunluk oluştu.Ben bir önceki hamileliğimde 9 haftada kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum aslında rahatım çok endişeli değilim ama dün akşam arkadaşlarımla geçen gebeliğimde yaşadıklarımdan konuştuk biraz artık onun etkisindemi kaldım bilmiyorum.RABBİM HERKESİN BEBEĞİNİ KORUSUN.a.s.

canım ben 4 kere falan gidiyorum

kızlar bu arada dün bi arkadaşımdan duydum 3 aylık hamile dru elektro manyetik ışınlardan uzak durman gerekiyor demiş telsiz telefon saç kurutma makinası cep telefonu ve bilgisayar kullanmamaya çalış demiş gece kesinlikle odada telefon yada dıgıtal bir şey olmasın demiş biz bütün gün pc başındayız??

kızlar size birşey sorucam şimdi ben 9+3 günlük hamileyim bu 10. haftamı oluyor , yoksa 9. haftamı?

kızlar size birşey sorucam şimdi ben 9+3 günlük hamileyim bu 10. haftamı oluyor , yoksa 9. haftamı?

10. haftanın içindesin oluyor.

Arkadaşım ileride kedi gibi işeyip duracaksın diyordu ama sizlerde şimdiden başlamış ileride ne olacak :))

allah kalan bebeğine sağlık versin canım. bu arada benimde bulantılarım çok. herşeyden tiksiniyorum. bir de tansiyonum çok düşüyor. kansızlıktan diyorlar bakalım yarın doktoragideceğim inşallah kan hapı ve mide bulantısı hapı verirler yaa.:CüvCüv:....

Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

Canım üzüldüm Allah diğerine sağlık versin inşallah. Canım ya bu salıdan önce ne zaman doktora gitmiştin ve diğer bebeğinde sağlıklıydı? Ben geçen cumartesi gittim yani 8+1 de iki bebeğinde kalbi atıyordu ve ikiside iyiydi, bugün tekrar gidiyorum doktora merak ettim acaba benimkilerden birininde gelişimi durabilirmi diye.

offf bende korktum şimdi hay allahım ne garip bi duygu bir gün süpersin ertesi gün berbat bi kalp atışlarını duysam ya bu arada benim ultrasyonda 14 mm yazıyor sizce bu neyin büyüklüğü???

Kalp atışı alındığında verdikleri bebeğin büyüklüğü , kese görülmesi için gittiğimizdeki ise kesesinin büyüklüğü oluyor.

canım enson geçen hafta salı gitmiştik birincisi daha büyüktü ikincisininde sadece kalbini görmüştük. 1 hafta sonra yoktu Allah diğerine sağlık ve ömür versin inşallah.

sen benim 2 katım falan gidiyormuşsun ama bende güngüz 9-10 kere falan gidiyorum bide iş yerinde çok temiz değil wc aklım çıkıyor ne sereceğimi sapıtıyorum klozeteakannehir

aman cnm dikkat et sakın enfeksiyon falan kapayım deme. oturmadan yap dicem ama o da zor bu durumda. oturmadan sifonu çek sonra peçeteleri ser öyle otur cnm. eğer etrafta deterjan bulursan önce dezenfekte et sonra gir.

canım enson geçen hafta salı gitmiştik birincisi daha büyüktü ikincisininde sadece kalbini görmüştük. 1 hafta sonra yoktu Allah diğerine sağlık ve ömür versin inşallah.

Sana Herhangi bir zararı olmazmış değil mi zehirleme v.s. ? Yol olup gitmiş mi ?

günaydın canımm ne güzel herşeyin yolunda çok sevindim canım
darısı başımıza inşallah

bende hiç belirti yok nerdeyse canım
ama dün gittim ve herşey yolunda dedi dr
yarında kan ve idrar sonuçlarını alıcaz dr göstercez inş onlardan da bi sıkıntı çıkmaz
merak etme içini ferah tut canım
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

kızlar günaydın benimde sabah bulantılarım çok kahvaltı edemiyorum

günaydın çilekcim

benim 21 kasım canım
aslında dr salı gel dedi yani önümüzdeki salı ama ben hafif leke görünce koştum dr 6+3 de gördük merak etme zor biliyorum ama sık dişini bu gidişinde görürüsün inşallah

Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

amin canım inş kalan bebeğin sağlıkla büyür karnında ve kucağına alırsın sağlıkla
Allah hepimizin bebeğine uzun ömür versin hayırlısıyla

kızlar sizde geceleri sık wc ye gidiyormusunuz?

ben baya çok çıkıyorum canım
sıkışmış vaziyette koşarak gittiğimde oluyor:kedi:

amin canım inşallah

cnm üzülme kötü şeyler getirme aklına inşallah bebeişlerinin ikisi de iyidir canım inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…