ay canım çok üzüldüm inan. allahım kalan bebeğine sağlık versin. gelişmeyen bbeğin ne durumda aldı mı doktor yoksa bekliyor musunuz gelişsin diye canm.
kızlar sizde geceleri sık wc ye gidiyormusunuz?
Günaydın arkadaşlar, Çilekçim gelişmemiş derken ? kalbi atmıyor mu ? Allah inşallah öbür yavruna uzun ömür versin arkadaşım.
Miğde bulantılarınız çok rahatsız ediyorsa ilaç içebilirsiniz , bir arkadaşımıza dr vermişti daha önce yazışmıştık burda emadur tarzı zararsız birşey.
Ben de tuvaletimi yapmayı unutuyorum çok acaip hissisleştim sanki tuvalete gidince yapıyorum , sıkışma hissim kayboldu :))
Biz de 10'da kalktık kahvaltımızı ettik minnoşumla, şimdi teyzeleri ne yapıyor diye buraya geldik.
Hepinize sevgiler , kolaylıklar diliyor , kalp atışlarını duyan arkadaşlarıma da allah tamamına erdirsin gözünüzaydın diyorum.
bugün bende böyleyim ama düşündüm sanırım öncekiler biraz psikolojikti alıştıkça azaldı yani inşallah öyledir dün uykum falan gelmedi mesela gece wcye az gtiim şimdide öyle 2 kere gittim sadece sabah 8 den beri. bende korkuyorum rabbim korusun bebeklerimizi:Saruboceq:
2 kere garanti gidiyorum yatmadan önce çok su içmemeye çalışıyroum ama acaip susuyorum ki normalde hiç su içmezdim. surekli su içmek istiyorum. ha bi yerde okudum sakın tuvaletinizi tutmayın sonra idrar yolu iltahabı olabiliyormuş hatta öne doğru eğilmek gerekiyormuş yaparken idrar kesesi tam boşalsın diye
canım ben 4 kere falan gidiyorum
kızlar size birşey sorucam şimdi ben 9+3 günlük hamileyim bu 10. haftamı oluyor , yoksa 9. haftamı?
canım 2 hafta önce gittiğimizde kesesinin içinde kalp atışını görmüştük. bu durumda olduğu için kendi kendine eriyip gitmiş. Ama Allahıma şükürler olsunki kalan bebişimin gelişimi iyi. Allahım ona sağlık ve ömür versin.
Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Ay sağol canım ya içimi rahatlattın azda olsa.Senin söylediğin gibi dün akşamdan beride wc ye az gittim o yüzden üzerimde bir durgunluk oluştu.Ben bir önceki hamileliğimde 9 haftada kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum aslında rahatım çok endişeli değilim ama dün akşam arkadaşlarımla geçen gebeliğimde yaşadıklarımdan konuştuk biraz artık onun etkisindemi kaldım bilmiyorum.RABBİM HERKESİN BEBEĞİNİ KORUSUN.a.s.
10. haftanın içindesin oluyor.
Arkadaşım ileride kedi gibi işeyip duracaksın diyordu ama sizlerde şimdiden başlamış ileride ne olacak :))
Canım üzüldüm Allah diğerine sağlık versin inşallah. Canım ya bu salıdan önce ne zaman doktora gitmiştin ve diğer bebeğinde sağlıklıydı? Ben geçen cumartesi gittim yani 8+1 de iki bebeğinde kalbi atıyordu ve ikiside iyiydi, bugün tekrar gidiyorum doktora merak ettim acaba benimkilerden birininde gelişimi durabilirmi diye.
sen benim 2 katım falan gidiyormuşsun ama bende güngüz 9-10 kere falan gidiyorum bide iş yerinde çok temiz değil wc aklım çıkıyor ne sereceğimi sapıtıyorum klozeteakannehir
canım enson geçen hafta salı gitmiştik birincisi daha büyüktü ikincisininde sadece kalbini görmüştük. 1 hafta sonra yoktu Allah diğerine sağlık ve ömür versin inşallah.
günaydınlar güzel anne adayları herkesler iyiler maşallah bulantılar var ama merak etmeyin benim biraz azalmaya başladı sabah biraz akşam biraz oluyor o kadar bir hafta sonra hiçbirşeyin kalmaz diyor doktorum dün doktordaydım kontrol için herşey yolunda elleri ayakları kafası belli artık göz çukurları bile oluşmuş kalbide atmaya devam ediyor 25 ocak ikili teste giricem 26 ocakta da serklaj (rahim ağzı dikişi) yapılacak tedbir amaçlı 10 gün rapor verecek doktorum ondan sonra inşallah allahım izin verirse yolumuza devam
Günaydın kızlar nasılsınız.Ya psikolojikmi nedir bilmiyorum ama ben dün akşamdan beri hiç acıkmıyorum zaten tek belirti bu ve yorgunluktu şimidi ikiside yok sanki acaba bişey mi oluyor diye korkuyorum ya belirti yaşamayanlar bu şekilde olan var mı..RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN.
kızlar günaydın benimde sabah bulantılarım çok kahvaltı edemiyorum
angel benim sat 19 kasım bebişim 6+5 bugün ama pzt gitmiştik duymamıştık kalp atışlarını eşimin dediğine göre dr 6+5 de muhtemelen duyarız demiş tabi ben uçmuşum dr dediği hiç bir şeyi hatırlamıyorum haftaya gidicez işte salı çarşamba falan dr çok yoğun randevu sıkıştırmaya çalışıyoruz gerçi ben hala dr konusunda emin değilim belki değiştiririm belli olmaz. hele bi kalp atışlarını duyalım bugün içim sıkılıyor bi halsiz gibiyim aman işte garibim sanki. dün gece az uyudum ondan galiba
Kızlar salı günü doktora gitti bebişimin biri gelişememiş yani tek bebişim kaldı. Allahım ona sağlık ve ömür versin. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
kızlar sizde geceleri sık wc ye gidiyormusunuz?
Günaydın arkadaşlar, Çilekçim gelişmemiş derken ? kalbi atmıyor mu ? Allah inşallah öbür yavruna uzun ömür versin arkadaşım.
Miğde bulantılarınız çok rahatsız ediyorsa ilaç içebilirsiniz , bir arkadaşımıza dr vermişti daha önce yazışmıştık burda emadur tarzı zararsız birşey.
Ben de tuvaletimi yapmayı unutuyorum çok acaip hissisleştim sanki tuvalete gidince yapıyorum , sıkışma hissim kayboldu :))
Biz de 10'da kalktık kahvaltımızı ettik minnoşumla, şimdi teyzeleri ne yapıyor diye buraya geldik.
Hepinize sevgiler , kolaylıklar diliyor , kalp atışlarını duyan arkadaşlarıma da allah tamamına erdirsin gözünüzaydın diyorum.
Canım üzüldüm Allah diğerine sağlık versin inşallah. Canım ya bu salıdan önce ne zaman doktora gitmiştin ve diğer bebeğinde sağlıklıydı? Ben geçen cumartesi gittim yani 8+1 de iki bebeğinde kalbi atıyordu ve ikiside iyiydi, bugün tekrar gidiyorum doktora merak ettim acaba benimkilerden birininde gelişimi durabilirmi diye.
Sana Herhangi bir zararı olmazmış değil mi zehirleme v.s. ? Yol olup gitmiş mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?