2010 Ağustos Anneleri

yasadıklarını allah bır daha yasatmasın sana kotu ve acı bı durum ben de yasadım zor atlattım..ama emınım allahın ıznıyle bu sefer bısey olmucak saglıkla guzellıklerle alcaksın bebegını kucagına..kotu dusunme,,,benımde kızımda kanamalarım oldu tabıkı hos bı durum degıl ama doktorun gereken onlemlerıde almıstır sende dıkkat et yeter

allah bi daha yaşatmasın canım.. inşallahh çok güzel bi hamilelik geçirirsin.. bilmiyodum ögrenmiş oldum... şimdi bişi anlamıyoruz.. 5. aydan sonra sürekli bebeğimizi dinleriz herhalde..

teşekkür ederim arkadaşımm..

en azından sprey geçiyomuş canım.. hamilelikte zaten varolan rahatsızlar kendini daha çok gösteriyo sanırım.. benimde çok olmasa tıkanıklık var.. buhar makinesi almayı düşünüyoruz..

cok rahat edersın ben hem kızımınkını hem yenı aldım ıstanbula gelınce hemde esım ıspanyada kı evımızdekını getırmıs ucunude calıstırıyorum cok memnunum hem bebek ıcınde lazım oluyo

evet herkes öyle diyor önereceğin bir marka varmı? bazıları gece çok ses yapıyomuş??

allah bi daha yaşatmasın canım.. inşallahh çok güzel bi hamilelik geçirirsin.. bilmiyodum ögrenmiş oldum... şimdi bişi anlamıyoruz.. 5. aydan sonra sürekli bebeğimizi dinleriz herhalde..

sagol evaa cım allah kımseye yasatmasın cok sukur o kotu gunlerden sonra bı kızım oldu o na hamıleyken hergunum korkuyla gectı 5.ayda baslayınca hareketlerı hergun dınlıyodum kendımı..kac kere hastaneye gıtmıstık esımle hareket etmıyo dıye ..cok sukur saglıkla kucagıma aldım sımdı ınsallah bı kardesı olcak...guzel seyler bunlar yeterkı sonu ıyı guzel olsun

ben pek iii deilim ya yani pisikolojm hep bi korku off n zaman bite bu evham aslında hrşey ylunda alp atışıı fln duydm dr herşey ii dio ama korku bitmiyo sendede varmı korkular

hem annelıge hazırlanıyo vucud..hemde sen alısmaya calısıyosun duygu dalgalanmaları endıseler normaldır bı kac ay sonra emın ol hepsı gecmıs olcak

evet evet sonu güzel olsunn.. herşey unutulur zaten..

saol cnm iyi nasıl olsun meraklı 16 ocağı bekliyorum kontrolümüz ve ikilitestimiz var günler geçmiyo hep meak merak sen nasılsınnn

aslında en buyuk endıseyı benım yasamam lazım,,5 haftalık hamıleyken enfeksıyon gecırdım ıkı gun hastanede yattım antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım gecmedı kortızon yedım ve doktor bana 10. haftaya kadar beklıcez olebılır dedı,,ayrıca sakat olma ıhtımalımız de var martta bellı olcak anomalı sı olup olmadıgı..ne kadar endıselı ve ne kadar uzgunum bılemezsın herseye ragmen aldırmadım,,ama endıselıyım gunler gecmıyo

hem annelıge hazırlanıyo vucud..hemde sen alısmaya calısıyosun duygu dalgalanmaları endıseler normaldır bı kac ay sonra emın ol hepsı gecmıs olcak

inşlah cnm RABBİM hepimizin meleklrini korusun çok güzel bi duygu ben iki senedir uğraşıordum çikolata kisti amelyatı fln oldum tam tamam olmuy tüp deneyelim derken RABBİM en güzel hediyeyi verd bize o yüzden inanması zor oluyo sanırım birazda inşlah geçer bu tedirgin hallerim

cnm inşlah hiçbşiy yok iyi yapmışsın aldırmayarak ALLAH bebeğin size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…