Canım lekelenmelerim devam ediyordu sürekli yatıyordum.Doktorum 12 haftanı doldur sonra her şey güzel olucak dedi.( haftamda kontrole gitmişdim doktorum riskli gebelik yaşıyorsunn dedi.Mümkün oldukca yataktan kalkma dedi.Bir gün gece sabaha kadar kabus gördüm.Sabah uyanır uyanmaz eşime hemen doktora gidelim dedim.Annem sinir oldu bu sıklıkta ultrasona girilirmi diye.İçimde bir şey bana kçtü şeyler olucak diyordu sanki.Neyse gittik doktora her şey güzel dedi.Bebek haftasına da uygunmuş.Kalp atışlarını dinleyelim derkekn kalp atışlarının olmadığını dedi.Nasıl yani 2 hafta çnce vardı dedim .Durmuş dedi.Ve hemen kurtaja aldılar beni canım.Yani aslında vücud bir tepki vermiyor.Muayene zamnaı görüşüyor canım.Rabbim kimseye yaşatmasın canım.Manyak kötü bir duygu..
ben kaybettıgım ıkı gebelıkte kontrolde ogrendım kalbı durmus..hıssetmedım haberımde olmadı bulantılarım bıle devam edıyodu...bırındede kanama oldu kurtajla alındı..yanlıs hatırlamıyosam 5. aydan once bebegın kalbının durmasını yada olmesını anne hıssedemıyo.5 ayda hareketlerı baslıyo sen hereketlılıgınden tahmın edebılıyosundur sanırım..
yasadıklarını allah bır daha yasatmasın sana kotu ve acı bı durum ben de yasadım zor atlattım..ama emınım allahın ıznıyle bu sefer bısey olmucak saglıkla guzellıklerle alcaksın bebegını kucagına..kotu dusunme,,,benımde kızımda kanamalarım oldu tabıkı hos bı durum degıl ama doktorun gereken onlemlerıde almıstır sende dıkkat et yeter
en azından sprey geçiyomuş canım.. hamilelikte zaten varolan rahatsızlar kendini daha çok gösteriyo sanırım.. benimde çok olmasa tıkanıklık var.. buhar makinesi almayı düşünüyoruz..
teşekkür ederim arkadaşımm..
cok rahat edersın ben hem kızımınkını hem yenı aldım ıstanbula gelınce hemde esım ıspanyada kı evımızdekını getırmıs ucunude calıstırıyorum cok memnunum hem bebek ıcınde lazım oluyo
allah bi daha yaşatmasın canım.. inşallahh çok güzel bi hamilelik geçirirsin.. bilmiyodum ögrenmiş oldum... şimdi bişi anlamıyoruz.. 5. aydan sonra sürekli bebeğimizi dinleriz herhalde..
hoşgeldin cnmmm ben iyimm sen nasılsınn?
kızlar slm ben geldim nasılsınız anneler mercimekler nasıl?
hosgeldın nry nasılsın..nasıl gıdıyo hamılelık
ben pek iii deilim ya yani pisikolojm hep bi korku off n zaman bite bu evham aslında hrşey ylunda alp atışıı fln duydm dr herşey ii dio ama korku bitmiyo sendede varmı korkular
sagol evaa cım allah kımseye yasatmasın cok sukur o kotu gunlerden sonra bı kızım oldu o na hamıleyken hergunum korkuyla gectı 5.ayda baslayınca hareketlerı hergun dınlıyodum kendımı..kac kere hastaneye gıtmıstık esımle hareket etmıyo dıye ..cok sukur saglıkla kucagıma aldım sımdı ınsallah bı kardesı olcak...guzel seyler bunlar yeterkı sonu ıyı guzel olsun
Bu benim ikinsi hamileliğim canım.İlkinde de aynı manzarafdı.5 haftadan kanamalarıım başladı.6+3 de kalp atışını gördüm.O zaman tek bebekti.Ama kanama lekelenmelerim durmadı.10 haftam dolmamış kayb ettim.Klp atışları durdu.O zaman ufak tefek şeyler almıtım bebeğim için hatta odasını nasıl yapıcaz falan her saniye onu düşünüyordum.Şimdi yiine aynı manzaralarla karşılaşınca kanama falan inan o kadar umutsuzum ki hayal etmeye bile korkuyorum.Sonumuz ne olucak bilmiyorum.Hamileliğimin her ikisi tüp bebekle olmuşmuştu.
Rabbim her ikimize ve bekleyen her birimize onu duymayı nasib etsin inşallah..[/QUO
günaycım lütfen umutsuz olmamaya çalış arkadaşım. bu sefer herşey yolunda gidecek diye düşün inşallah yolunda gitsin. hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah allahım hepimize:Saruboceq:
saol cnm iyi nasıl olsun meraklı 16 ocağı bekliyorum kontrolümüz ve ikilitestimiz var günler geçmiyo hep meak merak sen nasılsınnn
hem annelıge hazırlanıyo vucud..hemde sen alısmaya calısıyosun duygu dalgalanmaları endıseler normaldır bı kac ay sonra emın ol hepsı gecmıs olcak
cnm inşlah hiçbşiy yok iyi yapmışsın aldırmayarak ALLAH bebeğin size bağışlasınaslında en buyuk endıseyı benım yasamam lazım,,5 haftalık hamıleyken enfeksıyon gecırdım ıkı gun hastanede yattım antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım gecmedı kortızon yedım ve doktor bana 10. haftaya kadar beklıcez olebılır dedı,,ayrıca sakat olma ıhtımalımız de var martta bellı olcak anomalı sı olup olmadıgı..ne kadar endıselı ve ne kadar uzgunum bılemezsın herseye ragmen aldırmadım,,ama endıselıyım gunler gecmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?