- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Özür dilerim :gitme: :gitme: :gitme:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz yatıp dinlenim bakim
fazla oturdum pc başında
daha sonra yine uğrarım hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın olumunekankayizsmile
Allahtan ben 1 adet alıyorum, onu bile bazen unutuyorum ama gün içinde geç de olsa alıyorum. 12. hafta hamileliğe kadar alınması gerçekten çok önemliymiş. Düzenli almaya çalış arkadaşım , ama endişlenme annemlerin zamanında folik asitmi varmış.
günaydın canım
ben bugün iyiyim bebeğimin kalp atışlarını görünce çok mutlu oldum
sen nasılsın
Meral , Mim ve Günay çokkkkk geçmiş olsun kızlar..Moralleri bozmak yok..pozitif düşüneceğiz ki herşey güzel olsun..bebekler japon ile yapıştılar size merak etmeyin herşey çok güzel olacak....Bu arada diğer arkadaşlara da günaydın çok güzel bir gün olsun inşallah....
Allahtan işe gitmiyorum çünkü sütyen takmak işkence gibi sanki kaburgalarım kalbim sıkışıyor. Evde bıngıl bıngıl dolaşıyorum :))
Valla canım sarma çekti..gurbette bana sarma yapacak biri de yok( bugün midem çarşamba pazarı gibi ..
ABD ve İngiltere'de bir Pc oyunu varmış. ABD'de 458, İngiltere'de 86 çocuğu öldürmüş. akannehir
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne oyunu o yaa merak ettim bak
tünaydın kızlar,
bugün sabahtan kitap okudum biraz o yüzden geç geldim.sabahki yorumları okuyana kadar 1i ettim.gözlerim şaşı beş oldu herkes ii mi die bakıım derken:bbo:
herkes şu anda dinlenmeye ve öğle yemeğine çekildi sanırım,herkese kolay gelsin ben burdayım kaydirigubbakcemile2
mide bulantısı bayaa kötü evet bende pek yok ama ara ara geliyo :sinifsinif:MERHABA CNM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR. mide bulantılarımız olmasa daha iyi olacaz daha ii besleneceğiz ama olsun çok şükür..
mide bulantısı bayaa kötü evet bende pek yok ama ara ara geliyo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?