2010 Ağustos Anneleri

Eneee ben sana göndereyim diyecem ama saçma olacak mafoldumben

Allahtan ben 1 adet alıyorum, onu bile bazen unutuyorum ama gün içinde geç de olsa alıyorum. 12. hafta hamileliğe kadar alınması gerçekten çok önemliymiş. Düzenli almaya çalış arkadaşım , ama endişlenme annemlerin zamanında folik asitmi varmış.

ABD ve ıngiltere'de bir Pc oyunu varmış. ABD'de 458, ıngiltere'de 86 çocuğu öldürmüş. akannehir

doğru söylüyorsun arkadaşım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bebişlerimiz iyi olsun da inşallah gerisi boş.

günaydın canım
ben bugün iyiyim bebeğimin kalp atışlarını görünce çok mutlu oldum
sen nasılsın

2 ayaklı elektrik süpürgesi gibiyim, bilgisayar masasını bile yemek istiyorum. Birazdan da gidip yatacağım, istirahat verdi dr'um...
bayanssulusmile[/QUOTE]

ohh iyisin sen maşallah:)
ama dikkat et zararlı şeyleri yeme canım:kedi:
şimdiden iyi istirahatler:)

selam canım
inşallah hepimize güzel bir gün olur canımm
sen nasılsın?

Allahtan işe gitmiyorum çünkü sütyen takmak işkence gibi sanki kaburgalarım kalbim sıkışıyor. Evde bıngıl bıngıl dolaşıyorum :))

ay ebrucumm nasıl kıskandım seni:kedi:
keşke bende sallayabilsem:kedi:

tünaydın kızlar,
bugün sabahtan kitap okudum biraz o yüzden geç geldim.sabahki yorumları okuyana kadar 1i ettim.gözlerim şaşı beş oldu herkes ii mi die bakıım derken:bbo:
herkes şu anda dinlenmeye ve öğle yemeğine çekildi sanırım,herkese kolay gelsin ben burdayım kaydirigubbakcemile2

Sevgili Angel biz iyiyiz canım..dünden beri benim bebeiş çok büyüyor sanırım karnımın alt tarafında bir haraketlilik sorma :))) maşallah diyelim tabii..bugün de midem kötü..mide bulantısı değil ama bir garip işte...

MERHABA CNM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR. mide bulantılarımız olmasa daha iyi olacaz daha ii besleneceğiz ama olsun çok şükür..

Kızlar devamlı uzandığım için yazamaz durumdayım ama yazdıklarınızı okuyorum.Hepiniz çokkk tatlısınız.ınşallah kısa sürede ben ve bebişlerim iyileşir ve biz de aranıza dönerizzz...
Hepinizi öptümmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…