2010 Ağustos Anneleri

Hanımlar biraz önce gazetede gördüm, daha önce paylaşan oldumu bilmiyorum ama buyrun:

'Sezaryene müsade etmeyeceğiz'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yüzde 40 olan sezaryenle doğum oranının kabul edilemez olduğunu, bunu mutlaka azaltacaklarını belirtti.Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Bu işi yapan kuruluş ve hekimlere, halkımıza açıkça ifade ediyorum; buna müsaade etmeyeceğiz. Bunun için çok daha ciddi tedbirleri önümüzdeki aylarda almaya devam edeceğiz” dedi.

dün sanırım psikolojik olarak birazda kafaya taktığım için normal ağrılarımıda abarttım diye düşünüyorum bir yandan.. şimdi bir ağrım yok canım herzaman ki gerilme kasılma tarzında bişeyler var.. onlar da hep vardı zaten... yalnızca belim biraz ağrıyor.. inş. bişey olmamıştır. belki de yorulduğum için öyle oldu hiç bilmiyorum bu sabah kalktığımda her zamanki gibiydim hiçbişeyim yoktu... cumartesi gidecektim doktora tüm randevuları dolmuş pazartesiye kaldı işim yaa ooofff mafoldumben

Canım çok güzel yazmışsın :) Ahh ahh o dikenler ellerimide kanatsa bırakmam bebişimi, benimde içim çok karışık. Ama Allah büyük, bekleyeceğim inşallah güzel haberler alırım.

Bu arada kızlar bu ruh hali,miz de normalmiş 12. haftadan sonra bu mızmızlık alınganlık pipiriklilik gidecekmiş. Az daha sabır. Alırsın canım görürsünüz hepimiz süper haberler alacağız.

çok teşekkür ederim kızzlaar.. içim rahatladı az da olsa işimde pazartesiye kaldı nasıl sabredeceğim ben yaaa off Allahtan önümüzdeki hafta da izinliyim...

Arkadaşlar istirahat etmenin vakti geldi. Gideyim artık. Kendinize iyi bakın... Yarın görüşürüz inşallah...

ya kıslar normal doğum videosu izledim bir tane korktum yaaa eyvahedigeldismile

tatlım endişe etme,otbüs bişey yapmaz hattaa ilerki aylarda bile,normal bu ağrılar,ben 2009 mayı s annesiyim,şimdi tekrar hamileyim,3 eylülde olacak gözüküyor ama sezeryan olacağı için büyük ihtimalle ağustosta olur,karar veremedim bu topiğe mi gelsem eylül annelerine miboshayallersmile

Bana da bir uyku bastırdı tv seyrederken kestirecem biraz. öptüm hepinizi

bende uyumak ısıtyorummm sıcacık ewımde ((( uzanmak tw ızlemek, yemek yemek ( bıktım bu işten ama dogum parası ıcın sabretmeye calsııyorum o parayla bebısimin odasını yaparım en azından (

bende uyumak ısıtyorummm sıcacık ewımde ((( uzanmak tw ızlemek, yemek yemek ( bıktım bu işten ama dogum parası ıcın sabretmeye calsııyorum o parayla bebısimin odasını yaparım en azından (

valla en mantıklısı evlenince çalışmayacaksın. şimdi işten çıkıp ev hanımı olmak istiorum bennnnnn:kedi:boshayallersmile

ağzına sağlık serdemciğim :)) ne güzel yazmışsın

Sohocum tabiiki iyi olmamış o kadar sallaması ama canım bir sorun olsa çok ağrın olur ve akıntın olurdu ..o yüzden sen içini ferah tut..biraz ayaklarını uzatıp dinlenmeye çalış..ve kızlar bol su içiyoruz...

valla en mantıklısı evlenince çalışmayacaksın. şimdi işten çıkıp ev hanımı olmak istiorum bennnnnn:kedi:boshayallersmile

ewt dogru dıosun ewımın kadını , çocuklarımın anası olmak war bzn ew hanımlarını kıskanıyorum walla .eyvahedigeldismile ıyı bı ısım olsa belkı bukadar problem olmazda ozel sektörrr zorluyorr ınsanııı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…