İçten dışa doru bir ağrı hissettim, ama kanamam yoktu, 2 gün sabrettim ağrıya. Daha önce idrar yollarımı üşütmüştüm, bu ağrı o ağrıya da benzemiyordu. Artık kabus görmeye başladım defalarca. En sonunda dayanamadım gittim acile. Raporumda ve reçetemde "düşük tehdidi" yazıyor. İlaç yazdı, "çok dolaşma, istirahat et" vs dedi. Benim ağrım karnımın şiştiği yerde sağ tarafa yakın bir yerde oldu. Geçmezse git istersen, korkulu rüya görmektense uyanık olmak iyidir...
Canım çok güzel yazmışsın :) Ahh ahh o dikenler ellerimide kanatsa bırakmam bebişimi, benimde içim çok karışık. Ama Allah büyük, bekleyeceğim inşallah güzel haberler alırım.
Hanımlar ikinizede çok geçmiş olsun, Soho cum senin kanaman yoksa bel ağrısından bişey olacağını sanmıyorum. Ama istersen yine de bir doktora git. Stres daha zararlı çünkü, için rahatlamış olur.
Bu arada kızlar bu ruh hali,miz de normalmiş 12. haftadan sonra bu mızmızlık alınganlık pipiriklilik gidecekmiş. Az daha sabır. Alırsın canım görürsünüz hepimiz süper haberler alacağız.
Arkadaşlar istirahat etmenin vakti geldi. Gideyim artık. Kendinize iyi bakın... Yarın görüşürüz inşallah...
kızlar bizde biraz uzanalım bebişimle sonra görüşürüz.öptüm hepinizi
slm kısslarr uzak kaldım sizlerden çok özledim...
canım senin başına gelen benim de başıma geldi dünotobüse bindim yarım saat mesafe için okadar salladı ki anlatamam... sen ne hissetmiştinde doktora gitmiştin? çok mu ağrın vardı yoksa ne olur ne olmaz deyip mi gittin? aslında ilk kez otobüse binişim değil ama okadar salladı ki şuan belim ağrıyor ondan mı değil mi kestiremiyorum... bugünlerde bel ağrısının normal olduğunu da okudum.. ama içimde kaldı... çok üzgünüm.. lütfen bir yorum yapın.. kötü bişey olsa ağrı çekerdim değil mi? mafoldumben
bende uyumak ısıtyorummm sıcacık ewımde((( uzanmak tw ızlemek, yemek yemek ( bıktım bu işten ama dogum parası ıcın sabretmeye calsııyorum o parayla bebısimin odasını yaparım en azından (
ağzına sağlık serdemciğim :)) ne güzel yazmışsınKızlar panik yok herkes süper. ıstirahatte olanlar yatsın, olmayıp midesi bulananlar kussun, acıkanlar yemek yesin, uykusu gelenler uyusun, iyi olanlar ya da mecburen işte olanlar yazı yazsın. Ama lütfen mızmızlığı bırakın , mucizeler yolda...Ümitsizlik yok Allah bize bebişleri nasip etti ve iyi olmalarını da sağlayacak. Ama bir baktım herkes sızlanıyor. Ne yapalım gülü sevenm dikenine katlanır.....
Sohocum tabiiki iyi olmamış o kadar sallaması ama canım bir sorun olsa çok ağrın olur ve akıntın olurdu ..o yüzden sen içini ferah tut..biraz ayaklarını uzatıp dinlenmeye çalış..ve kızlar bol su içiyoruz...slm kısslarr uzak kaldım sizlerden çok özledim...
canım senin başına gelen benim de başıma geldi dünotobüse bindim yarım saat mesafe için okadar salladı ki anlatamam... sen ne hissetmiştinde doktora gitmiştin? çok mu ağrın vardı yoksa ne olur ne olmaz deyip mi gittin? aslında ilk kez otobüse binişim değil ama okadar salladı ki şuan belim ağrıyor ondan mı değil mi kestiremiyorum... bugünlerde bel ağrısının normal olduğunu da okudum.. ama içimde kaldı... çok üzgünüm.. lütfen bir yorum yapın.. kötü bişey olsa ağrı çekerdim değil mi? mafoldumben
valla en mantıklısı evlenince çalışmayacaksın. şimdi işten çıkıp ev hanımı olmak istiorum bennnnnn:kedi:boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?