2010 Ağustos Anneleri

Arkadaşlar aklıma geldi. Ben önümüzdeki hafta tekrar hastaneye gideceğim... ızmirli arkadaşlar bana 2li test yaptırabileceğim bir hastane söyleyebilirler mi? Yahut Buca kad. Doğum Hastanesi yapıyor mu bilgisi olan var mı??

canım sen izmirin neresindesin bende izmir deyim

ben bornovadayım benim doktorum Alsancakta bende Als. dev. hast. yaptırıyorum bütün tahlillerimi senin doktorun nerde?

Buca kadındoğum ve çocuk hastanesine gidiyorum ben. Çağrı bey benim doktorum. Pazartesi izinliydi ben acile gittiğimde, bulamadım onu. Test sonucu veren yere "2'li tarama testi yapıyor musunuz?" diye sordum. Bana " doktorunuza danışın" diye cevap verdiler. Yola gitmem yasak 1 hafta daha. Ondan merak ettim acaba yapılıyor mu yahut nerede yapılıyor?

inşallah canım inşallah siz iyi olun başka şey istemiyoruz tatlım. kendine de bebişlerimize de iyi bak yeter..:1hug:

slm kızlar.nasılsınız..?

iyiyiz canım sen nasılsın

yatıp dinlenmene bak canım,inşallah en kısa sürede toparlarsın guclubacismile

slm kızlar.nasılsınız..?

iyiyiz canım sen nasılsın?ben daha 10 haftalık hamıleyım ama cok heyecanlıyım bebege bır suru seyler almak ıstıyorum ama bı yandanda cok erken ugursuzluk getırır alma dıyorum kendı kendıme sızler nezman almaya başlayacaksınız bebıslerınıze bıseyler
????????:)

slm kısslarr uzak kaldım sizlerden çok özledim...

canım senin başına gelen benim de başıma geldi dün otobüse bindim yarım saat mesafe için okadar salladı ki anlatamam... sen ne hissetmiştinde doktora gitmiştin? çok mu ağrın vardı yoksa ne olur ne olmaz deyip mi gittin? aslında ilk kez otobüse binişim değil ama okadar salladı ki şuan belim ağrıyor ondan mı değil mi kestiremiyorum... bugünlerde bel ağrısının normal olduğunu da okudum.. ama içimde kaldı... çok üzgünüm.. lütfen bir yorum yapın.. kötü bişey olsa ağrı çekerdim değil mi? mafoldumben

canım bende gördümmü dayanamıyorum almamak için kendimi tutuyorum. herkes aydan sonra al diyorlar.bende öyle yapıcam heralde

canım bende gördüümde dayanamıyorum ama kendimi tutuyorum. ama çevremdeki herkes 6. aydan sonra al diyor öyle yapıcam heralde

İçten dışa doru bir ağrı hissettim, ama kanamam yoktu, 2 gün sabrettim ağrıya. Daha önce idrar yollarımı üşütmüştüm, bu ağrı o ağrıya da benzemiyordu. Artık kabus görmeye başladım defalarca. En sonunda dayanamadım gittim acile. Raporumda ve reçetemde "düşük tehdidi" yazıyor. İlaç yazdı, "çok dolaşma, istirahat et" vs dedi. Benim ağrım karnımın şiştiği yerde sağ tarafa yakın bir yerde oldu. Geçmezse git istersen, korkulu rüya görmektense uyanık olmak iyidir...

Kızlar panik yok herkes süper. ıstirahatte olanlar yatsın, olmayıp midesi bulananlar kussun, acıkanlar yemek yesin, uykusu gelenler uyusun, iyi olanlar ya da mecburen işte olanlar yazı yazsın. Ama lütfen mızmızlığı bırakın , mucizeler yolda...Ümitsizlik yok Allah bize bebişleri nasip etti ve iyi olmalarını da sağlayacak. Ama bir baktım herkes sızlanıyor. Ne yapalım gülü sevenm dikenine katlanır.....

Hanımlar ikinizede çok geçmiş olsun, Soho cum senin kanaman yoksa bel ağrısından bişey olacağını sanmıyorum. Ama istersen yine de bir doktora git. Stres daha zararlı çünkü, için rahatlamış olur.

Canım ne kadar güzel yazmışsın.Vallahi moralim yükseldi. Allahım hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... :CüvCüv:

Canım çok güzel yazmışsın :) Ahh ahh o dikenler ellerimide kanatsa bırakmam bebişimi, benimde içim çok karışık. Ama Allah büyük, bekleyeceğim inşallah güzel haberler alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…