Arkadaşlar aklıma geldi. Ben önümüzdeki hafta tekrar hastaneye gideceğim... İzmirli arkadaşlar bana 2li test yaptırabileceğim bir hastane söyleyebilirler mi? Yahut Buca kad. Doğum Hastanesi yapıyor mu bilgisi olan var mı??
canım sen izmirin neresindesin bende izmir deyim
Buca'dayım canım.
slm kızlar.nasılsınız..?
ben bornovadayım benim doktorum Alsancakta bende Als. dev. hast. yaptırıyorum bütün tahlillerimi senin doktorun nerde?
amin amin opuyorumnanaktanaman cnm dilini ısır maşallah de gelmesin inşallah.
Kızlar devamlı uzandığım için yazamaz durumdayım ama yazdıklarınızı okuyorum.Hepiniz çokkk tatlısınız.İnşallah kısa sürede ben ve bebişlerim iyileşir ve biz de aranıza dönerizzz...
Hepinizi öptümmm..
slm kızlar.nasılsınız..?
Kızlar devamlı uzandığım için yazamaz durumdayım ama yazdıklarınızı okuyorum.Hepiniz çokkk tatlısınız.İnşallah kısa sürede ben ve bebişlerim iyileşir ve biz de aranıza dönerizzz...
Hepinizi öptümmm..
slm kızlar.nasılsınız..?
Buca kadındoğum ve çocuk hastanesine gidiyorum ben. Çağrı bey benim doktorum. Pazartesi izinliydi ben acile gittiğimde, bulamadım onu. Test sonucu veren yere "2'li tarama testi yapıyor musunuz?" diye sordum. Bana " doktorunuza danışın" diye cevap verdiler. Yola gitmem yasak 1 hafta daha. Ondan merak ettim acaba yapılıyor mu yahut nerede yapılıyor?
iyiyiz canım sen nasılsın?ben daha 10 haftalık hamıleyım ama cok heyecanlıyım bebege bır suru seyler almak ıstıyorum ama bı yandanda cok erken ugursuzluk getırır alma dıyorum kendı kendıme sızler nezman almaya başlayacaksınız bebıslerınıze bıseyler
????????:)
iyiyiz canım sen nasılsın?ben daha 10 haftalık hamıleyım ama cok heyecanlıyım bebege bır suru seyler almak ıstıyorum ama bı yandanda cok erken ugursuzluk getırır alma dıyorum kendı kendıme sızler nezman almaya başlayacaksınız bebıslerınıze bıseyler
????????:)
slm kısslarr uzak kaldım sizlerden çok özledim...
canım senin başına gelen benim de başıma geldi dünotobüse bindim yarım saat mesafe için okadar salladı ki anlatamam... sen ne hissetmiştinde doktora gitmiştin? çok mu ağrın vardı yoksa ne olur ne olmaz deyip mi gittin? aslında ilk kez otobüse binişim değil ama okadar salladı ki şuan belim ağrıyor ondan mı değil mi kestiremiyorum... bugünlerde bel ağrısının normal olduğunu da okudum.. ama içimde kaldı... çok üzgünüm.. lütfen bir yorum yapın.. kötü bişey olsa ağrı çekerdim değil mi? mafoldumben
İçten dışa doru bir ağrı hissettim, ama kanamam yoktu, 2 gün sabrettim ağrıya. Daha önce idrar yollarımı üşütmüştüm, bu ağrı o ağrıya da benzemiyordu. Artık kabus görmeye başladım defalarca. En sonunda dayanamadım gittim acile. Raporumda ve reçetemde "düşük tehdidi" yazıyor. İlaç yazdı, "çok dolaşma, istirahat et" vs dedi. Benim ağrım karnımın şiştiği yerde sağ tarafa yakın bir yerde oldu. Geçmezse git istersen, korkulu rüya görmektense uyanık olmak iyidir...
slm kısslarr uzak kaldım sizlerden çok özledim...
canım senin başına gelen benim de başıma geldi dünotobüse bindim yarım saat mesafe için okadar salladı ki anlatamam... sen ne hissetmiştinde doktora gitmiştin? çok mu ağrın vardı yoksa ne olur ne olmaz deyip mi gittin? aslında ilk kez otobüse binişim değil ama okadar salladı ki şuan belim ağrıyor ondan mı değil mi kestiremiyorum... bugünlerde bel ağrısının normal olduğunu da okudum.. ama içimde kaldı... çok üzgünüm.. lütfen bir yorum yapın.. kötü bişey olsa ağrı çekerdim değil mi? mafoldumben
Kızlar panik yok herkes süper. İstirahatte olanlar yatsın, olmayıp midesi bulananlar kussun, acıkanlar yemek yesin, uykusu gelenler uyusun, iyi olanlar ya da mecburen işte olanlar yazı yazsın. Ama lütfen mızmızlığı bırakın , mucizeler yolda...Ümitsizlik yok Allah bize bebişleri nasip etti ve iyi olmalarını da sağlayacak. Ama bir baktım herkes sızlanıyor. Ne yapalım gülü sevenm dikenine katlanır.....
Kızlar panik yok herkes süper. İstirahatte olanlar yatsın, olmayıp midesi bulananlar kussun, acıkanlar yemek yesin, uykusu gelenler uyusun, iyi olanlar ya da mecburen işte olanlar yazı yazsın. Ama lütfen mızmızlığı bırakın , mucizeler yolda...Ümitsizlik yok Allah bize bebişleri nasip etti ve iyi olmalarını da sağlayacak. Ama bir baktım herkes sızlanıyor. Ne yapalım gülü sevenm dikenine katlanır.....
Canım ne kadar güzel yazmışsın.Vallahi moralim yükseldi. Allahım hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?