tatlım endişe etme,otbüs bişey yapmaz hattaa ilerki aylarda bile,normal bu ağrılar,ben 2009 mayı s annesiyim,şimdi tekrar hamileyim,3 eylülde olacak gözüküyor ama sezeryan olacağı için büyük ihtimalle ağustosta olur,karar veremedim bu topiğe mi gelsem eylül annelerine miboshayallersmile
ewt dogru dıosun ewımın kadını , çocuklarımın anası olmak warbzn ew hanımlarını kıskanıyorum walla .eyvahedigeldismile ıyı bı ısım olsa belkı bukadar problem olmazda ozel sektörrr zorluyorr ınsanııı (
Sevgili Angel biz iyiyiz canım..dünden beri benim bebeiş çok büyüyor sanırım karnımın alt tarafında bir haraketlilik sorma :))) maşallah diyelim tabii..bugün de midem kötü..mide bulantısı değil ama bir garip işte...
Kızlar devamlı uzandığım için yazamaz durumdayım ama yazdıklarınızı okuyorum.Hepiniz çokkk tatlısınız.İnşallah kısa sürede ben ve bebişlerim iyileşir ve biz de aranıza dönerizzz...
Hepinizi öptümmm..
iyiyiz canım sen nasılsın?ben daha 10 haftalık hamıleyım ama cok heyecanlıyım bebege bır suru seyler almak ıstıyorum ama bı yandanda cok erken ugursuzluk getırır alma dıyorum kendı kendıme sızler nezman almaya başlayacaksınız bebıslerınıze bıseyler
????????:)
Kızlar panik yok herkes süper. İstirahatte olanlar yatsın, olmayıp midesi bulananlar kussun, acıkanlar yemek yesin, uykusu gelenler uyusun, iyi olanlar ya da mecburen işte olanlar yazı yazsın. Ama lütfen mızmızlığı bırakın , mucizeler yolda...Ümitsizlik yok Allah bize bebişleri nasip etti ve iyi olmalarını da sağlayacak. Ama bir baktım herkes sızlanıyor. Ne yapalım gülü sevenm dikenine katlanır.....
valla en mantıklısı evlenince çalışmayacaksın. şimdi işten çıkıp ev hanımı olmak istiorum bennnnnn:kedi:boshayallersmile
kızlarrrr selam ben de ağustos annesi olucam inşallah 7 haftalık hamileyim galiba yani aslında şöyle söyleyeyim 10 gün önce doktora gittik keseyi göremedi benim adetlerim 36 37 günde bir olduğu için daha henüz kese görünmedi normal dedi doktor ee öyle olunce şu bilgisayardaki hesaplamalar bana uymaz dimi? yani normalde ben bugün kalp sesini duyabilecek miyim yoksa sadece keseyi mi görücem offfff cok kafam karıştı ya ne olur yardım edin nasıl hesaplamalıyım son adet tarihim 19 kasım fisfisfisfisfisfis
kızlarrrr selam ben de ağustos annesi olucam inşallah 7 haftalık hamileyim galiba yani aslında şöyle söyleyeyim 10 gün önce doktora gittik keseyi göremedi benim adetlerim 36 37 günde bir olduğu için daha henüz kese görünmedi normal dedi doktor ee öyle olunce şu bilgisayardaki hesaplamalar bana uymaz dimi? yani normalde ben bugün kalp sesini duyabilecek miyim yoksa sadece keseyi mi görücem offfff cok kafam karıştı ya ne olur yardım edin nasıl hesaplamalıyım son adet tarihim 19 kasım fisfisfisfisfisfis
tatlım endişe etme,otbüs bişey yapmaz hattaa ilerki aylarda bile,normal bu ağrılar,ben 2009 mayı s annesiyim,şimdi tekrar hamileyim,3 eylülde olacak gözüküyor ama sezeryan olacağı için büyük ihtimalle ağustosta olur,karar veremedim bu topiğe mi gelsem eylül annelerine miboshayallersmile
Sohocum tabiiki iyi olmamış o kadar sallaması ama canım bir sorun olsa çok ağrın olur ve akıntın olurdu ..o yüzden sen içini ferah tut..biraz ayaklarını uzatıp dinlenmeye çalış..ve kızlar bol su içiyoruz...
10 gün öncesi 4+1 günlükken görmemesi çok normal cnm çünkü 5.haftada görünüyor ancak zilliler.
yani ben daha kalbini dinleyemeyeceğim dimi :çok üzgünüm:
neyse sağlıklı olduğunu söylesinde doktor başka bişey istemem çünkü ben ilk bebeğimi düşürdüm tam 7 +4 günlükken cok üzüldüm allah şimdi sağlık ve uzun ömür verir inşallah hepimizimkine
:Saruboceq:
Off offf, benim 7+6 günlük ama bende kalp atışını daha göremedim. Bakalım Allah tan hayırlısı olur inşallah.
Canım inşallah bu sefer sağlıklı bir bebişin olur, Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallaahhh:Saruboceq:
iyiyim allaha şükürler olsun.çok uykum geliyor yemek yiyincede çok rahatsız oluyom sizdede bu şikayetler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?