2010 Ağustos Anneleri

Canım bence Ağustos annelerinde kal, kesin ağustosda doğum yaparsın hele de sezeryan olursan. Şimdiden hayırlısı olsun canım.

aynen canım yaa devlet dairesinde olsam şimdi oooooo benden iyisi yok valla. rapor alacağım doktordan evde dinleneyim diye ama ona bile korkuyorum yaaa birşey dermi diye. gerçi çıkartması işime gelir tazminatımı alırım da hayırlısı bakalımmm:hooray:

Kızlar moral bozmak yok, ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri işe gidip gelmenin dışında hafta sonları hep yatıyorum. 4 gün işten izin alıp yattım, 3 kere kanamam oldu, her daim kahverengi akıntılarım var, ara ara karnıma sancılar giriyor. Apar topar ağlayarak 3 kere doktora gitmişliğim var, bunlardan biri prof.du ve iğne vuruldum, rahimden sıkılan jelden kullandım ve tek bir gün bile umutsuzluğa kapılmadım. Siz ne kadar pozitif olursanız bebişler o kadar sıkı tutunur hayata.

selam canlarrrr
öğle tatilinden sonra bi yoğunluk oldu ancak gelebildim
herkes uykuya çekilmiş ne güzel
bak ben uykuya aşeriyorum ona göre:))))

ne güzel canım o hareketleri hissedebilmek
darısı başımıza inşallah
maşallah diyelim tabi ki :))

inşallah canım
bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım yaa bende 5.ay bitince bakmaya almaya başlıcam inş.

ŞenizŞeniz

valla en mantıklısı evlenince çalışmayacaksın. şimdi işten çıkıp ev hanımı olmak istiorum bennnnnn:kedi:boshayallersmile

benddeeeeeee

kızlarrrr selam ben de ağustos annesi olucam inşallah 7 haftalık hamileyim galiba yani aslında şöyle söyleyeyim 10 gün önce doktora gittik keseyi göremedi benim adetlerim 36 37 günde bir olduğu için daha henüz kese görünmedi normal dedi doktor ee öyle olunce şu bilgisayardaki hesaplamalar bana uymaz dimi? yani normalde ben bugün kalp sesini duyabilecek miyim yoksa sadece keseyi mi görücem offfff cok kafam karıştı ya ne olur yardım edin nasıl hesaplamalıyım son adet tarihim 19 kasım fisfisfisfisfisfis

merhaba canm aramıza hoşgeldin. allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlım..
şimdi 37 günde adet oluyorsan yumurtlaman 37-14=23. gününde olmuş cnm. 19 kasım+23 gün 12 aralıkta yumurtlamışsın. adet tarihin de 26 aralık adet tarihin. yani 26 aralıkta 4 haftalık olsa şu anda şu anda 6. haftadasın demek oluyor. yanlış hesap yapmadıysam tabi.....:çok üzgünüm::uhm:

hatta cnm 5+4 sün şu anda cnm tabi tam yumurtlama gününde olduysa, geç döllenme olduysa daha ufaktır cnm.:çok üzgünüm:

10 gün öncesi 4+1 günlükken görmemesi çok normal cnm çünkü 5.haftada görünüyor ancak zilliler.

Beni uyku tutmadı :)) Dileğim eğer sen 36-37 günde regl oluyosan geç yumurtluyorsun demektir. Çünkü yumurtladıktan 14-15 gün sonra regl oluruz. Son adet tarihin 19 kasım ise, 26 Aralıkta regl olmalıydın. Yani 26 Aralıkta 4 haftalık, ve bence bugün itibariyle 5 hafta 5 günlük falan olmalısın, herhalde keseyi görebilirsin.

Tabi yazdıklarım tamamen benim kendi yorumlarım..

yani ben daha kalbini dinleyemeyeceğim dimi :çok üzgünüm:
neyse sağlıklı olduğunu söylesinde doktor başka bişey istemem çünkü ben ilk bebeğimi düşürdüm tam 7 +4 günlükken cok üzüldüm allah şimdi sağlık ve uzun ömür verir inşallah hepimizimkine
:Saruboceq:

selam kızlar.. herkess iyidirr inşallah.. geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız.. mide bulantılara azalacağına sanki artıyoo..

çok teşekkür ederim cnm inanın sizin bu sözleriniz sayesinde doktora gitmiş kadar oluyorum... gerçekten çok teşekkür ederim... bence de ağustos annelerinde kalmalısın.. ağustos daha yakın geldi bana senin için :))) bşr de ne güzel bişeydir bu böyle hemencecik bir tane daha yapmak ayyy tebrik ederim cnmm :)))zemuszemus

teşekkür ederim cnm su serpildi yüreğime :))) cumartesi gideceğim gideceğim deyip duruyordum.. randevu alamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. pazartesiye kaldı diye.. acaba yarın başka bir doktora mı gitsem??? :uhm:

iyiyim allaha şükürler olsun.çok uykum geliyor yemek yiyincede çok rahatsız oluyom sizdede bu şikayetler varmı?

Off offf, benim 7+6 günlük ama bende kalp atışını daha göremedim. Bakalım Allah tan hayırlısı olur inşallah.

Canım inşallah bu sefer sağlıklı bir bebişin olur, Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallaahhh:Saruboceq:

Allah korusun kızlaaarr.. ne konuşuldu... kötü şeyler düşünmek yok... kötü anıları silip atıyoruz... onlar sağlıklı mutlu bizimiçimizdeler ve sağlıklılar çok şükür.. Allahım hepimize sağlıklı sağlıklı kucağımıza nasip etsin.. kötü düşünceler yok :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…