2010 Ağustos Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Her akşam eşim yatırıyor beni. Yürüyecek kadar takatim olmuyor, başım da felaket dönüyor zaten. Eşime diyorum ki "bu bebiş gelmeden, bu kadar eziyet ediyor, geldiği zaman da eziyet etmeye devam ederse, benim külahımla onun kuzucuklu beresini değiştireceğim" :asigim: :asigim:

45 günlük tam para alıyorsun kesintisiz.

43 gün alıyorsun canım 2 gününü iş yerin karşılıyor zaten bende raporluydum geçen ay 10 8 gününü ssk karşıladı 2 günün iş yeri canım kesinti olmuyor allaha şükür ki rapor hakkımız var bende doktorumla heyet raporu için konuştum evet çıkarabilirz dedi dikiş atıldıktan sonra bende heyet raporu alabilirim ama bakalım çünkü benim için ikinci 3 ay riskli ilk gebelik 20 haftalık sonlandı o yüzden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay Ebrucum ben de mi şimdiden gidip bir pantalon alsam havaya girmek için senin gibi :))) malum bende de bir tık olmadığından ....

Valla canım benim de hiç bulantı vs bir belirtim yoktu aldım hamile pantalonlarımı, 1ini de giydim zaten. Sabahtan beri elim karnımda geziyoprum sanki daha bir şiş geldi pantalonun sıkma işkencesi bitince.. Tavsiye ederim şiddetle...

Arkadaşlar ben kaçıyorum, yemek yiyip bıcıbıcı yapacağım... İçim de bir fena oldu. Andrea Bocelli yüzünden... Adam Ave Maria'da kusmuk diyor sanki... akannehir
Hadi kendinize iyi bakın... Öpüldünüz... opuyorumnanaktan

kızlar hepinize günaydınlar... bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.

ama bana yaradanımın en güzel hediyesi bebişim .

allahım korusun meleklerimizi...

canım doğum günün kutlu olsun inşallah seneyeki doğum gününde bebişin senile olur ve sana mükemmel bir hediye olmuş olur onun kucağında görmek dünyanın en büyük güzelliği olsa gerek allahım hepimize sağlıcakla bebeişlerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah

canım gayet iyi merak etme canım elleri falan ancak 10. haftadan sonra belli oluyor ben bu gittiğimde elleri ayakları kafası netti ay sonunda dahada belli olur canım senin için daha erken yani kafanı takma göreceksin ve çooookkkkkk mutlu olcaksın o sağlıcakla geliştimi dünyalar senin oluyor o masadan nasıl kalkıyorsun heyecan sevin dolu

canım ben daha ilk başlarda aldım bebeğim rahat etsin diye benim zaten kilomda vardı göbeğim sıkışmasın diye hemen gittim aldım gerçekten hergün sabah giyerken hamile olduğunu anlıyorsun ve mutlu oluyorsun gerçi benim bulantılar halen olduğu için onların sayesinde de anlıyorum ben

Çok iyi yapmışsın canım..ben senden 2 hafta geride olmama rağmen sadece tayt giyebiliyorum üzerine de uzun hırka giyip çıkıyorum dışarı..bütün pantalonlarımın beli sıkıyor..üstelik çokta iştahım olmamasına rağmen nasıl böyle oldum anlamadım..

Kızlar Evaa'dan ses çıkmadığına göre acaba birşey mi oldu ( allahım bütün bebişleri korusun..annelerine bağışlasın...

ayyyyy inşallah kötü birşey yoktur yaaa canım benim üzülmeye başladım şimdi ama yaa :çok üzgünüm::sinifsinif:

EVET CNM HAKLI OLABİLİRSİN.DEDİĞİN DOKTORU TANIMIYORUM.İLK KEZ DUYDUM.HERKES HER KONUDA FİKRİNİ SÖYLEYEBİLİR DOĞRU VEYA YANLIŞ..BÖYLE TERSLER TARZDA SÖYLEMEN BENİ ÜZDÜ AÇIKÇASI..BEN BEBEĞİMİ KAYBETTİM AMA ARANIZDAN KOPAMIYORUM.İLK ARKADAŞLARIM BURADA..HEPİNİZ BEBİŞLERE VE KENDİNİZE İİ BAKIN..

kızlar evaa yoğun sanırım ama msj atmış bana çok şükür sorun yok kalp atışlarını duymuş..
listede pıtpıtların yanına koyduğum bebişlerin 50sınırı varmış.. yeni pıtpıtların yanına bebiş koyamıyorum.. nasıl yapayım?
bebişlerin hepsini mi sileyim ki? ay bilemedim ne yapacağımı bir fikir istiyorum

Son düzenleme:
Ayyyyyyy çokkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm...ah ah o kadar korkuttu bizi insan iki kelime yazar bize burada ...

canım bence silme çok tatlı duruyorlar bizimkilerde de olmasın ne olacak ki! bence silme canım ama sen bilirsin yine de ...yerimseniben

Demetçim çünkü ben dün bir ara girdim Evaa da çevrimiçi gözüküyordu hatta sordum görür okur cevap verir diye ama maalesef birşey yazmadan çıkmış sonradan (

çok şükür iyiymiş canım. allahım sağlık versin bebişine de evaa arkadaşımıza da.Şeniz

Mervecim sana katılıyorum sanırım dorukk arkadaşımız biraz sert yazmış hatta bende okuyunca ya acaba başka bir üslupta yazsa daha mı iyi olurdu diye..ama sonra düşündüm ses tonunu duymuyoruz ya belki de gerçekten sert yazmak istemedi ama biz öyle algılıyoruz..

Mervecim canım benim bu 4. gebeliğim.3 bebeğimi kaybettim..neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..ama seni çokta takdir ediyorum ben senin yerinde olsam bir daha buraya gelemeyebilirdim..acımı hatırlatır bana diye..sen çok şekersin..seni yanaklarından öpüyorum canım..

Canım her zaman yanımızda olabilirsin. Biz bundan mutlu bile oluruz inan bana. Sen sakın kendini üzme. İnşallah tez vakitte en kısa sürede yine gelecek bebişin hayatım. Şeniz

amin kızlar inş.2-3 ay sonra yeniden deneyeceğiz.arayı fazla açmadan.hem fiziksel hem de ruhsal açıdan dinlenirim biraz diye düşündük.ben çok sevdim sizleri,hepiniz çok şekersiniz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…