canım senin perşembe bitecek benim 7. ayım dolduktan sonra bitecek bende akşamı yatmay ayakın içiyorum ki uyuyorum uykuda birşey anlamıyorum ama bebişlerimiz için çektiğimiz çileler eziyetler değer vız geliyor herşey bana yeterki sağlıcakla kucağıma alayım allahım nasip etsin
45 günlük tam para alıyorsun kesintisiz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Her akşam eşim yatırıyor beni. Yürüyecek kadar takatim olmuyor, başım da felaket dönüyor zaten. Eşime diyorum ki "bu bebiş gelmeden, bu kadar eziyet ediyor, geldiği zaman da eziyet etmeye devam ederse, benim külahımla onun kuzucuklu beresini değiştireceğim" :asigim: :asigim:
Ay Ebrucum ben de mi şimdiden gidip bir pantalon alsam havaya girmek için senin gibi :))) malum bende de bir tık olmadığından ....Ben de pazar günü lcw'den 1 kot bir de siyah yumuşak kumaştan 1 pantolon 2 de sweat aldım. Bulantı yok bir numara yok bari kıyafetlerle havaya gireyim dedim :))
Ay Ebrucum ben de mi şimdiden gidip bir pantalon alsam havaya girmek için senin gibi :))) malum bende de bir tık olmadığından ....
kızlar hepinize günaydınlar... bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.
ama bana yaradanımın en güzel hediyesi bebişim .
allahım korusun meleklerimizi...
ya kıslar ben gittiğimde cuma doktora bebeğimin kalbini gördüm ama el falan göremedim..bir de benim rahim tersliği olduğu için bulmaları zor oluyor bebeği bulunca da sabit tutmak zor oluyor yaf...biraz büyüsün rahat gözlemlenir dedi doktor ama 10.4 mm imiş sizce nasıl 7 hafta için iyi mi?
Valla canım benim de hiç bulantı vs bir belirtim yoktu aldım hamile pantalonlarımı, 1ini de giydim zaten. Sabahtan beri elim karnımda geziyoprum sanki daha bir şiş geldi pantalonun sıkma işkencesi bitince.. Tavsiye ederim şiddetle...
benim bu cumaya randevum var canım..kızlar bu hafta doktor randevusu olan varmı?
Çok iyi yapmışsın canım..ben senden 2 hafta geride olmama rağmen sadece tayt giyebiliyorum üzerine de uzun hırka giyip çıkıyorum dışarı..bütün pantalonlarımın beli sıkıyor..üstelik çokta iştahım olmamasına rağmen nasıl böyle oldum anlamadım..Valla canım benim de hiç bulantı vs bir belirtim yoktu aldım hamile pantalonlarımı, 1ini de giydim zaten. Sabahtan beri elim karnımda geziyoprum sanki daha bir şiş geldi pantalonun sıkma işkencesi bitince.. Tavsiye ederim şiddetle...
Kızlar Evaa'dan ses çıkmadığına göre acaba birşey mi oldu( allahım bütün bebişleri korusun..annelerine bağışlasın...
şimdi sana bi mantık sölim o zman ormal gebe kalan insanlar adet bitimin hemen peşindenmi hamile kalıyolarda sonr adet tarihinden itibaren gebe oluyoalr tüp bebkler zaten önceden dölleniyorlar anlatabiliyomyum normal geb kalan kadın bile adetinden 14 gün sonra yumurtalarını çatlatıyo bence söldiğin şey mantıksız ben kendi uzman doktorum bana sölediği söledim ayrıca bilmem tanırmısın fertijin tüp bebek metekzi seval taşdemir. bence sölediğin şey geçekden alakasız....
Demetçim çünkü ben dün bir ara girdim Evaa da çevrimiçi gözüküyordu hatta sordum görür okur cevap verir diye ama maalesef birşey yazmadan çıkmış sonradanayyyyy inşallah kötü birşey yoktur yaaa canım benim üzülmeye başladım şimdi ama yaa :çok üzgünüm::sinifsinif:
Ayyyyyyy çokkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm...ah ah o kadar korkuttu bizi insan iki kelime yazar bize burada ...kızlar avea yoğun sanırım ama msj atmış bana çok şükür sorun yok kalp atışlarını duymuş..
listede pıtpıtların yanına koyduğum bebişlerin 50sınırı varmış.. yeni pıtpıtların yanına bebiş koyamıyorum.. nasıl yapayım?
bebişlerin hepsini mi sileyim ki? ay bilemedim ne yapacağımı bir fikir istiyorum
kızlar evea yoğun sanırım ama msj atmış bana çok şükür sorun yok kalp atışlarını duymuş..
listede pıtpıtların yanına koyduğum bebişlerin 50sınırı varmış.. yeni pıtpıtların yanına bebiş koyamıyorum.. nasıl yapayım?
bebişlerin hepsini mi sileyim ki? ay bilemedim ne yapacağımı bir fikir istiyorum
Demetçim çünkü ben dün bir ara girdim Evaa da çevrimiçi gözüküyordu hatta sordum görür okur cevap verir diye ama maalesef birşey yazmadan çıkmış sonradan(
Mervecim sana katılıyorum sanırım dorukk arkadaşımız biraz sert yazmış hatta bende okuyunca ya acaba başka bir üslupta yazsa daha mı iyi olurdu diye..ama sonra düşündüm ses tonunu duymuyoruz ya belki de gerçekten sert yazmak istemedi ama biz öyle algılıyoruz..EVET CNM HAKLI OLABİLİRSİN.DEDİĞİN DOKTORU TANIMIYORUM.İLK KEZ DUYDUM.HERKES HER KONUDA FİKRİNİ SÖYLEYEBİLİR DOĞRU VEYA YANLIŞ..BÖYLE TERSLER TARZDA SÖYLEMEN BENİ ÜZDÜ AÇIKÇASI..BEN BEBEĞİMİ KAYBETTİM AMA ARANIZDAN KOPAMIYORUM.İLK ARKADAŞLARIM BURADA..HEPİNİZ BEBİŞLERE VE KENDİNİZE İİ BAKIN..
EVET CNM HAKLI OLABİLİRSİN.DEDİĞİN DOKTORU TANIMIYORUM.İLK KEZ DUYDUM.HERKES HER KONUDA FİKRİNİ SÖYLEYEBİLİR DOĞRU VEYA YANLIŞ..BÖYLE TERSLER TARZDA SÖYLEMEN BENİ ÜZDÜ AÇIKÇASI..BEN BEBEĞİMİ KAYBETTİM AMA ARANIZDAN KOPAMIYORUM.İLK ARKADAŞLARIM BURADA..HEPİNİZ BEBİŞLERE VE KENDİNİZE İİ BAKIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?