2010 Ağustos Anneleri

benim kocişim de aslan burcu babasına benzeyecek kuzum.. en çok istediğim şey de bu zaten babasına benzemesi....

canım hangi ilaçlardan bahsediyorsun?

Bebeğim düşme tehlikesi geçirmişti, progesteron hapı verdi doktor. Felaket durumdayım, başım sürekli dönüyor o ilaç yüzünden. Akşamları 2 tane içiyorum. 1 saat sonra yatmaya gidiyorum. Tabir-i caiz ise yastığa çeyrek kala kendimden geçiyorum. Allah'tan perşembe bitecek ilaçlar..
kafamçokkarıştı

canım raporluyum ben haftaya işbaşı yapıcam, ama evde olmak çooooooookkkkkkkkk güzellllllllllllllll :CüvCüv:

Canım nasıl rapor aldın özel hastane kabul ediliyor mu?İleride doğum izninden düşülüyor mu?İzin süresince alamadığın ücreti nasıl alıyorsun?Bana da bilgi ver lütfen. İznimden düşülür diye hiç rapor alamadım daha

canım raporluyum ben haftaya işbaşı yapıcam, ama evde olmak çooooooookkkkkkkkk güzellllllllllllllll :CüvCüv:

BENDE MART VEYA NİSAN SONU EVDE OLACAĞIM ARTIK TAM 2 SENE. MİNİĞİMİ DOĞURACAM VE 2 YAŞINA GETİRECEM ÖYLE İŞ BAŞI:tomato::dance:

benim kocişim de aslan burcu babasına benzeyecek kuzum.. en çok istediğim şey de bu zaten babasına benzemesi....

benim de burcum boğa, yükselenim aslan, iyi geçineceğiz inşallah. Babişkomuz da yengeç... Sonsuz aşk olması gerekiyor, boğa yengeç arasında. Ateş yükselen yüzünden birbirimizi yiyoruz çoğu zaman... aklinialirimsmile

canım bende düşük tehlikesi vardı, doktorum devlet hastanesinde çalışıyor. heyet raporu ile 45 rapor verdi 3 ayı dolduralım diye.bu raporun doğum öncesi ve doğum sonrası raporu ile ilgisi yok. :CüvCüv:

o 45 günün ücretini nasıl alıcan canım

canım benimde düşük tehlikesi olduğu için doktorum banada progestan yazmıştı 2 kutu kullandım. daha sonra doktorum karaciğerine fazla yüklenmeyelim progestanı keselim dedi. onun yerine vajinal jel verdi. çok dahahat hiçbir yan etkisi yok. bence doktoruna bir danış sanada ondan versin.

o 45 günün ücretini nasıl alıcan canım

canım raporum bittikten sonra ssk müdürlüğüne gidiyorsun elindeki rapor örneği, o güne ait vizite kağıdı ve o tarihlerde işyerinde çalışmadığına dair bir yazı alıyosun ve hepsini buraya teslim ediyorsun. 3 gün sonrada postaneden tc kimlik no ile paranı alıyorsun.

Kızlar birşey soracağım size ..siz her dakika hamile olduğunuzu hissediyor musunuz ? mesela devamlı karnınızda bir hareket var mı ? Yoksa olmadığı zamanlarda oluyor mu ? Benim şu 2 gündür pek hareketlilik yok panik yaptım (

Peki canım tamamını değil 1 bölümünü alıyorsun ddeğil mi?

canım daha bu haftalarda hareketlilik hissedilmez ki.

bende kullanıyorum progestan ı 3. kutumdayımartık azalttı yan etkisini ama ilk zamanlarda resmen kafa yapıyordu :)

Bennnnn yarın saat 16:45 de gidiyorum..ve şimdiden heycan yaptım

Ne güzel ben daha 4 hafta bekliycem (

Canım ben bebek arabalarını araştırdım, bugaboo bee diye bir marka var çok kullanışlı ve güzel bir araba. Maxi-cosi ana kucağıda monte ediliyor. Araba amerikada 525 dolar ama türkiyede 1.350 tl. malesef. Kuzenim Amerikaya gidicek ordan ona getirmeyi düşünüyorum ama yanında bebek olmadığı için iki arabayı birden getiremezmiş gümrüğe takılırmış ( hiç bilgin var mı bu konuda canım yaa. Bu arada bu araba italya da da varmış. Benim bütün arkadaşlarım bundan getirti amerikadan ve inanılmaz memnunlar, sende bebişin için düşünebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…