2010 Ağustos Anneleri

Kızlar size birşey soracağım. Doktora gittik ve 4 kg almışım. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün nerden geld bu 4 kg anlamadım yaa?

cANIM BENCE SİLME DİĞERLERİNE DE NAZAR BONCUĞU FİLAN KOY. sONRA KIZ ERKEK BELLİ OLUNCA ÖRNEĞİN ERKEKLERE NAZAR BONCUĞU KIZLARA BEBEK FİLAN KOYARSIN. YİNE DE SEN BİLİRSİN CANIM

Kızlar size birşey soracağım. Doktora gittik ve 4 kg almışım. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün nerden geld bu 4 kg anlamadım yaa?

Canım ben de 3 kg almıştım 3 hafta önce ama ben yiyordum. Doktorum bana uykudandır dedi. Yani çok uyuyorsan ondan olabilir ama ben 3 haftadır kilo almadım ::) Dikkat et çok uyuma yoksa diyetisyene yollarım demişti bilmiyorumkismile

cnm ben eve ayak basıyorum yatıyorum hemen uyku modu. gece ara ara uyanıyorum wc ihtiyacı için falan. ama çok uyuyorum. önceden yemek yediğim zaman yatamazdım. şimdi rahatlıkla yatıyorum. ayyy uyumadan da duramam ki yaa şakkıdı

maşallah canım baya almışsın ama işte azda yesen bebek büyüdükçe kese büyüyor su ağırlığı artıyor elimziden gelen birşey olmuyor yani bende 1 kilo almışım bu gittiğimde öyle çıktı

Son düzenleme:
cANIM BENCE SİLME DİĞERLERİNE DE NAZAR BONCUĞU FİLAN KOY. sONRA KIZ ERKEK BELLİ OLUNCA ÖRNEĞİN ERKEKLERE NAZAR BONCUĞU KIZLARA BEBEK FİLAN KOYARSIN. YİNE DE SEN BİLİRSİN CANIM
ben şu açıdan sileyim istedim.. hani biz bayadır kullandık o gifleri ama diğerlerine ekleyemedim haksızlık olurmu diye..
sadece 50tane gif kullanma hakkı veriyorlar.. oyüzden başka bişeyde ekleyemiyorum..
neyse böyle kalsın ozaman.. yeni eklemelerde bebişler olmasın.. cinsiyetlerde de şuan ekleyemediklerime bebek koyarım doğru söylüyorsun..
inş ogünleri sağlıkla görebilmemiz nasip olsun.. :Saruboceq:

Canım benim çok üzüldüm şimdi anladım bebşini kaybedenin sen olduğunu, Allah yeni bebekler nasip etsin canım hayırlısını versin. Hayırlısı böyleymiş demek lazım sen yine gitme aramızdan ya biz seni çok seviyoruzolumunekankayizsmile

inşallah canım eline sağlık yine de.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Amin canım işallah göreceğiz hep beraber

Kızlar ben de şimdi tartıldım valla ben de doğru dürüst yemememe rağmen 2 kg almışım ....

Kızlar normal artık bebek kesesi işte plesanta vs ay ne biliyim 1 kg onlar etse 1 kg vücut besin depolasa bebiş için, 1 kg da biz rahatlıktan yesek 1 kg da uyku için eder size 4... Boşverin gitsin alın sizde bolbol pantalonlar moraliniz düzelsin şimdi kendimi tığ gibi hissediyorum(eskiden düğmem kapanmayınca ağlamak geliyordu içimden) zemuszemus

merhaba arkadaşlar
beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
biz de bebişimle 6 haftanın içindeyiz biraz buçuklu gidiyoruz tam haftasını hesaplayamadık mı nedir ben satıma göre nette 7 . haftadayım ama doktorum bi kaç gün geriden gidiyor.
geçen perşembe kalp atışlarımızı da gördük. ben 59 kiloda hamile kaldım ama şu geçen hafta içinde çok bulantım vardı 4 kilo verdim serum takıldı falan. baya bitkin düştüm hiç bişey yiyemiyordum doktor metpamid diye bir ilaç verdi aranızda kullanan var mı? bi de ben ilaç kullanmadan bulantımı geçirmek için çok çalıştım ama yapamadım sizin bildiğiniz bi çare var mı acaba? kusura bakmayın ilk dakikada soruları sıraladım. :)

canım ben de sürekli bol pantolon giyiniyorum zaten. hatta hamile kilodu da aldım. ayyy inanılmaz rahat yaa.. göğsüne kadar ne sıkıyor ne birşey. tavsiye ediyorum arkadaşlar. diğer kilotlar sıkıyordu kasıklarımı bunlara bayıldımmm:dance:

Serdemcim çok şekersin valla :))) Hallisna'ya söyleyelim bir de doğuma gittiğimiz kiloyu da eklesin listeye bakalım kaç kg almışız hepimiz bakarız :)))

Kızlar mide bulantılarım olmasına rağmen 5 kilo almışım :)) Rekor bende sanırım. 48 kilo başladım 2,5 ayda 5 kilo doğuma kaçla girerim artık bilmiyorum :)))

Canım aramıza hoşgeldin. Bebeğin de hayırlı olsun inşallah saüsağlim kucağına almayı nasip etsin ya rabbim. Bende de çok bulantı oluyor ama nedense hafta sonu olmadı da hafta içi sürekli bulanık. Sanırım erken kalktığım için böyle oluyor. Valla ben ne yesem geçmiyor canım yaa yiyemiyorum zaten felaket birşey oluyorum bir de tansiyonum düşüyor. allahım bize ve meleklerimize sağlık versin.boshayallersmile

Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim çok bulantım olmadı ama olan arkadaşlar sarı leblebi filan yiyorlardı, bulantısı olanlar sana daha çok yardımcı olurlar sanırımHaliisa seni ekler listeye

Kızlar mide bulantılarım olmasına rağmen 5 kilo almışım :)) Rekor bende sanırım. 48 kilo başladım 2,5 ayda 5 kilo doğuma kaçla girerim artık bilmiyorum :)))

Canım biz tek bebişle 3 kg isek sen 5 kg üç canlı olarak süpersin valla:) Siz yine iyisiniz benim belim sakat zaten kiloluyum bakalım nasıl taşıycaz bebişi(omurgam 2 yerinden kırık da benim geçen sene çantamı çalmak için sürüklemişlerdi beni, neyse çok şükür şimdi iyiyim ama kızlar dikkat edin kendinize kaldımda ters istikamette yürüyün hele şimdi 2 canlıyken daha da dikkatli olun. Ben kabus dolu 6 ay geçirdik korse vs...Ya bebişim olsaydı o zaman Allah korusun tutunamaz düşerdi)

ay canım çok geçmiş olsun. inşallah herşey yolunda gider tatlım. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…