- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
kızlar evaa yoğun sanırım ama msj atmış bana çok şükür sorun yok kalp atışlarını duymuş..
listede pıtpıtların yanına koyduğum bebişlerin 50sınırı varmış.. yeni pıtpıtların yanına bebiş koyamıyorum.. nasıl yapayım?
bebişlerin hepsini mi sileyim ki? ay bilemedim ne yapacağımı bir fikir istiyorum
Kızlar size birşey soracağım. Doktora gittik ve 4 kg almışım. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün nerden geld bu 4 kg anlamadım yaa?
Canım ben de 3 kg almıştım 3 hafta önce ama ben yiyordum. Doktorum bana uykudandır dedi. Yani çok uyuyorsan ondan olabilir ama ben 3 haftadır kilo almadım ::) Dikkat et çok uyuma yoksa diyetisyene yollarım demişti bilmiyorumkismile
Kızlar size birşey soracağım. Doktora gittik ve 4 kg almışım. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün nerden geld bu 4 kg anlamadım yaa?
ben şu açıdan sileyim istedim.. hani biz bayadır kullandık o gifleri ama diğerlerine ekleyemedim haksızlık olurmu diye..cANIM BENCE SİLME DİĞERLERİNE DE NAZAR BONCUĞU FİLAN KOY. sONRA KIZ ERKEK BELLİ OLUNCA ÖRNEĞİN ERKEKLERE NAZAR BONCUĞU KIZLARA BEBEK FİLAN KOYARSIN. YİNE DE SEN BİLİRSİN CANIM
EVET CNM HAKLI OLABİLİRSİN.DEDİĞİN DOKTORU TANIMIYORUM.İLK KEZ DUYDUM.HERKES HER KONUDA FİKRİNİ SÖYLEYEBİLİR DOĞRU VEYA YANLIŞ..BÖYLE TERSLER TARZDA SÖYLEMEN BENİ ÜZDÜ AÇIKÇASI..BEN BEBEĞİMİ KAYBETTİM AMA ARANIZDAN KOPAMIYORUM.İLK ARKADAŞLARIM BURADA..HEPİNİZ BEBİŞLERE VE KENDİNİZE İİ BAKIN..
ben şu açıdan sileyim istedim.. hani biz bayadır kullandık o gifleri ama diğerlerine ekleyemedim haksızlık olurmu diye..
sadece 50tane gif kullanma hakkı veriyorlar.. oyüzden başka bişeyde ekleyemiyorum..
neyse böyle kalsın ozaman.. yeni eklemelerde bebişler olmasın.. cinsiyetlerde de şuan ekleyemediklerime bebek koyarım doğru söylüyorsun..
inş ogünleri sağlıkla görebilmemiz nasip olsun.. :Saruboceq:
ben şu açıdan sileyim istedim.. hani biz bayadır kullandık o gifleri ama diğerlerine ekleyemedim haksızlık olurmu diye..
sadece 50tane gif kullanma hakkı veriyorlar.. oyüzden başka bişeyde ekleyemiyorum..
neyse böyle kalsın ozaman.. yeni eklemelerde bebişler olmasın.. cinsiyetlerde de şuan ekleyemediklerime bebek koyarım doğru söylüyorsun..
inş ogünleri sağlıkla görebilmemiz nasip olsun.. :Saruboceq:
Kızlar ben de şimdi tartıldım valla ben de doğru dürüst yemememe rağmen 2 kg almışım ....
Kızlar normal artık bebek kesesi işte plesanta vs ay ne biliyim 1 kg onlar etse 1 kg vücut besin depolasa bebiş için, 1 kg da biz rahatlıktan yesek 1 kg da uyku için eder size 4... Boşverin gitsin alın sizde bolbol pantalonlar moraliniz düzelsin şimdi kendimi tığ gibi hissediyorum(eskiden düğmem kapanmayınca ağlamak geliyordu içimden) zemuszemus
Serdemcim çok şekersin valla :))) Hallisna'ya söyleyelim bir de doğuma gittiğimiz kiloyu da eklesin listeye bakalım kaç kg almışız hepimiz bakarız :)))Kızlar normal artık bebek kesesi işte plesanta vs ay ne biliyim 1 kg onlar etse 1 kg vücut besin depolasa bebiş için, 1 kg da biz rahatlıktan yesek 1 kg da uyku için eder size 4... Boşverin gitsin alın sizde bolbol pantalonlar moraliniz düzelsin şimdi kendimi tığ gibi hissediyorum(eskiden düğmem kapanmayınca ağlamak geliyordu içimden) zemuszemus
merhaba arkadaşlar
beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
biz de bebişimle 6 haftanın içindeyiz biraz buçuklu gidiyoruz tam haftasını hesaplayamadık mı nedir ben satıma göre nette 7 . haftadayım ama doktorum bi kaç gün geriden gidiyor.
geçen perşembe kalp atışlarımızı da gördük. ben 59 kiloda hamile kaldım ama şu geçen hafta içinde çok bulantım vardı 4 kilo verdim serum takıldı falan. baya bitkin düştüm hiç bişey yiyemiyordum doktor metpamid diye bir ilaç verdi aranızda kullanan var mı? bi de ben ilaç kullanmadan bulantımı geçirmek için çok çalıştım ama yapamadım sizin bildiğiniz bi çare var mı acaba? kusura bakmayın ilk dakikada soruları sıraladım. :)
merhaba arkadaşlar
beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
biz de bebişimle 6 haftanın içindeyiz biraz buçuklu gidiyoruz tam haftasını hesaplayamadık mı nedir ben satıma göre nette 7 . haftadayım ama doktorum bi kaç gün geriden gidiyor.
geçen perşembe kalp atışlarımızı da gördük. ben 59 kiloda hamile kaldım ama şu geçen hafta içinde çok bulantım vardı 4 kilo verdim serum takıldı falan. baya bitkin düştüm hiç bişey yiyemiyordum doktor metpamid diye bir ilaç verdi aranızda kullanan var mı? bi de ben ilaç kullanmadan bulantımı geçirmek için çok çalıştım ama yapamadım sizin bildiğiniz bi çare var mı acaba? kusura bakmayın ilk dakikada soruları sıraladım. :)
Kızlar mide bulantılarım olmasına rağmen 5 kilo almışım :)) Rekor bende sanırım. 48 kilo başladım 2,5 ayda 5 kilo doğuma kaçla girerim artık bilmiyorum :)))
Canım biz tek bebişle 3 kg isek sen 5 kg üç canlı olarak süpersin valla:) Siz yine iyisiniz benim belim sakat zaten kiloluyum bakalım nasıl taşıycaz bebişi(omurgam 2 yerinden kırık da benim geçen sene çantamı çalmak için sürüklemişlerdi beni, neyse çok şükür şimdi iyiyim ama kızlar dikkat edin kendinize kaldımda ters istikamette yürüyün hele şimdi 2 canlıyken daha da dikkatli olun. Ben kabus dolu 6 ay geçirdik korse vs...Ya bebişim olsaydı o zaman Allah korusun tutunamaz düşerdi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?