Peki canım tamamını değil 1 bölümünü alıyorsun ddeğil mi?
Kızlar birşey soracağım size ..siz her dakika hamile olduğunuzu hissediyor musunuz ? mesela devamlı karnınızda bir hareket var mı ? Yoksa olmadığı zamanlarda oluyor mu ? Benim şu 2 gündür pek hareketlilik yok panik yaptım(
canım benimde düşük tehlikesi olduğu için doktorum banada progestan yazmıştı 2 kutu kullandım. daha sonra doktorum karaciğerine fazla yüklenmeyelim progestanı keselim dedi. onun yerine vajinal jel verdi. çok dahahat hiçbir yan etkisi yok. bence doktoruna bir danış sanada ondan versin.
Kızlar birşey soracağım size ..siz her dakika hamile olduğunuzu hissediyor musunuz ? mesela devamlı karnınızda bir hareket var mı ? Yoksa olmadığı zamanlarda oluyor mu ? Benim şu 2 gündür pek hareketlilik yok panik yaptım(
Aylindacım valla hiç duymadım ve diyorum ya ben hayal bile kurmuyorum ki daha gidip arabalara bakiyim :))) 1.5 sene önce ablam doğum yaptı ve yiğenimden bir maxi-co ana kucağı var hazır almayacağım..bir 7 ayımızı görelim gidip arabaya da bakacağım :)Ne güzel ben daha 4 hafta bekliycem(
Canım ben bebek arabalarını araştırdım, bugaboo bee diye bir marka var çok kullanışlı ve güzel bir araba. Maxi-cosi ana kucağıda monte ediliyor. Araba amerikada 525 dolar ama türkiyede 1.350 tl. malesef. Kuzenim Amerikaya gidicek ordan ona getirmeyi düşünüyorum ama yanında bebek olmadığı için iki arabayı birden getiremezmiş gümrüğe takılırmış( hiç bilgin var mı bu konuda canım yaa. Bu arada bu araba italya da da varmış. Benim bütün arkadaşlarım bundan getirti amerikadan ve inanılmaz memnunlar, sende bebişin için düşünebilirsin canım.
kızlar hepinize günaydınlar... bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.
ama bana yaradanımın en güzel hediyesi bebişim .
allahım korusun meleklerimizi...
kızlar hepinize günaydınlar... bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.
ama bana yaradanımın en güzel hediyesi bebişim .
allahım korusun meleklerimizi...
Demetcim bence gayet iyi...ben 6+4 de 8 mm görmüştüm..doktor herkesin farklı olabilir demişti ki bende senin gibi kafama takmıştım acaba iyi mi diye :))ya kıslar ben gittiğimde cuma doktora bebeğimin kalbini gördüm ama el falan göremedim..bir de benim rahim tersliği olduğu için bulmaları zor oluyor bebeği bulunca da sabit tutmak zor oluyor yaf...biraz büyüsün rahat gözlemlenir dedi doktor ama 10.4 mm imiş sizce nasıl 7 hafta için iyi mi?
happy birtday to you duygu,
allahım meleğini sana bağışlasın. meleğinle ve ailenle nice senelere canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım doğum günün kutlu olsun evet bencede engüzel hediye bebişin Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Wild wild catciğim ne güzel miden bulanıyor biliyorsun ben de o yokbenim tek hissettiğim karnımın altında bazen hafif kramplar ve kelebek uçuşmaları o da rahmin büyüdüğüne işaret ediyor demişti doktorum..şimdi 2 gündür yok ya hareket ne oldu acaba dedim kendi kendime ..ama desene hergün de büyüyecek hali yok ya ..ay yarın bir görsem kuzumun iyi olduğunu daha ne isterim...
Tünaydınnn arkadaşlar,
2 gündür uyuyamıyorum sabaha kadar dön saha dön sola şuan gözlerimi zor açıyorum. Yazdıklarınızı dinlene dinlene şimdi bitirdim. 11.30'da karnım acıktığı için yataktan çıktım kahvaltımı yaptım belki gündüz uyurum artık.
Demetçim gözünaydın arkadaşım pıt pıtları duymuşsunuz, bana da yanlızca gösterdi dr sesini açmadı belki 2'li için gittiğimde artık kısmet
Bebek istiyorum; Hayırlı olsun bebişin, inşallah bu emeklerinin karşılığı hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, hamileliğin su gibi geçsin.
Duygu ; Doğum günün kutlu olsun canım, herşey gönlünce olsun, Nice senelere.
Acaip gökgürültülü sağnak yağmur yağıyor burda , şimdi süt içmeye ve koltukta uyuklamaya gidiyorum.
Hepinizi çok öptüm
Ebru
Tünaydınnn arkadaşlar,
2 gündür uyuyamıyorum sabaha kadar dön saha dön sola şuan gözlerimi zor açıyorum. Yazdıklarınızı dinlene dinlene şimdi bitirdim. 11.30'da karnım acıktığı için yataktan çıktım kahvaltımı yaptım belki gündüz uyurum artık.
Demetçim gözünaydın arkadaşım pıt pıtları duymuşsunuz, bana da yanlızca gösterdi dr sesini açmadı belki 2'li için gittiğimde artık kısmet
Bebek istiyorum; Hayırlı olsun bebişin, inşallah bu emeklerinin karşılığı hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, hamileliğin su gibi geçsin.
Acaip gökgürültülü sağnak yağmur yağıyor burda , şimdi süt içmeye ve koltukta uyuklamaya gidiyorum.
Hepinizi çok öptüm
Ebru
Bebeğim düşme tehlikesi geçirmişti, progesteron hapı verdi doktor. Felaket durumdayım, başım sürekli dönüyor o ilaç yüzünden. Akşamları 2 tane içiyorum. 1 saat sonra yatmaya gidiyorum. Tabir-i caiz ise yastığa çeyrek kala kendimden geçiyorum. Allah'tan perşembe bitecek ilaçlar.. kafamçokkarıştı
hosbulduk canim...amin.aminn...canım aramıza hoşgeldin allahım bebeğini ve seni korusun onu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hamile kaldıktan sonrasıda zor hepimiz için bebeklerimiz sağlıcakla dünyaya getirebilmek için savaş veriyoruz allahım onları bizlere bağaşlasın bu dünyada onlara yiyecek ekmek nasip etsin inşallah
Tünaydınnn arkadaşlar,
Hepinizi çok öptüm
cok sagol canim..amin..insallah..
Ebru
Her dakika midem bulanıyor. Bu da bebeğin yaşadığının göstergesi... Tabi bir de aşerme durumu var o daha da fena. Karnımda 11. haftaya gireceğime rağmen hareket yok; gaz sancısı hariç. kaydirigubbakcemile3
Perşembe bitecek kutu. Sonra kullanmayacağım. Tamamen kurtulacağım. Kanamam olmadığı için önlem olarak vermişti dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?