2010 Ağustos Anneleri

Her dakika midem bulanıyor. Bu da bebeğin yaşadığının göstergesi... Tabi bir de aşerme durumu var o daha da fena. Karnımda 11. haftaya gireceğime rağmen hareket yok; gaz sancısı hariç. kaydirigubbakcemile3

Perşembe bitecek kutu. Sonra kullanmayacağım. Tamamen kurtulacağım. Kanamam olmadığı için önlem olarak vermişti dr.

cnm bende de hareketlilik yok. yani mide bulantısından sürekli hamile olduğumu unutmuyorum zaten..:sinifsinif:

Aylindacım valla hiç duymadım ve diyorum ya ben hayal bile kurmuyorum ki daha gidip arabalara bakiyim :))) 1.5 sene önce ablam doğum yaptı ve yiğenimden bir maxi-co ana kucağı var hazır almayacağım..bir 7 ayımızı görelim gidip arabaya da bakacağım :)

kızlar hepinize günaydınlar... bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.

ama bana yaradanımın en güzel hediyesi bebişim .

allahım korusun meleklerimizi...

ya kıslar ben gittiğimde cuma doktora bebeğimin kalbini gördüm ama el falan göremedim.. bir de benim rahim tersliği olduğu için bulmaları zor oluyor bebeği bulunca da sabit tutmak zor oluyor yaf...biraz büyüsün rahat gözlemlenir dedi doktor ama 10.4 mm imiş sizce nasıl 7 hafta için iyi mi?

happy birtday to you duygu,

allahım meleğini sana bağışlasın. meleğinle ve ailenle nice senelere canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Wild wild catciğim ne güzel miden bulanıyor biliyorsun ben de o yok benim tek hissettiğim karnımın altında bazen hafif kramplar ve kelebek uçuşmaları o da rahmin büyüdüğüne işaret ediyor demişti doktorum..şimdi 2 gündür yok ya hareket ne oldu acaba dedim kendi kendime ..ama desene hergün de büyüyecek hali yok ya ..ay yarın bir görsem kuzumun iyi olduğunu daha ne isterim...

canım doğum günün kutlu olsun evet bencede engüzel hediye bebişin Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Demetcim bence gayet iyi...ben 6+4 de 8 mm görmüştüm..doktor herkesin farklı olabilir demişti ki bende senin gibi kafama takmıştım acaba iyi mi diye :))

happy birtday to you duygu,

allahım meleğini sana bağışlasın. meleğinle ve ailenle nice senelere canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım doğum günün kutlu olsun evet bencede engüzel hediye bebişin Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar çok teşekkür ederim , allahım evlatlarımızla yaşlanmayı nasip etsin inşllh .

Yengemin de hiç bulantısı olmamış hamileyken. Ne güzel diyorum ama çekmesi çok zor. Eh tabi doğru demişsin, hergün büyüyecek hali yok ya bu minnoşun?? Belki de derin uykudayken oluyordur, hissetmiyorsundur. hergün aynı saatte ağrıyacak değil ya?

Ya herkes nereye gitti yine. Mıllet geçmişi okumaya daldı sanırım. Herkse sisitemde ama yazan yok.

Tünaydınnn arkadaşlar,

2 gündür uyuyamıyorum sabaha kadar dön saha dön sola şuan gözlerimi zor açıyorum. Yazdıklarınızı dinlene dinlene şimdi bitirdim. 11.30'da karnım acıktığı için yataktan çıktım kahvaltımı yaptım belki gündüz uyurum artık.

Demetçim gözünaydın arkadaşım pıt pıtları duymuşsunuz, bana da yanlızca gösterdi dr sesini açmadı belki 2'li için gittiğimde artık kısmet

Bebek istiyorum; Hayırlı olsun bebişin, inşallah bu emeklerinin karşılığı hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, hamileliğin su gibi geçsin.

Duygu ; Doğum günün kutlu olsun canım, herşey gönlünce olsun, Nice senelere.

Acaip gökgürültülü sağnak yağmur yağıyor burda , şimdi süt içmeye ve koltukta uyuklamaya gidiyorum.

Hepinizi çok öptüm

Ebru

Merhaba ebrucum. Çok teşekkürler teyzesi gördük çok şükür. Sana iyi dinlenmeler canım.

Öpüyorum,

Ben de pazar günü lcw'den 1 kot bir de siyah yumuşak kumaştan 1 pantolon 2 de sweat aldım. Bulantı yok bir numara yok bari kıyafetlerle havaya gireyim dedim :))

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım senin perşembe bitecek benim 7. ayım dolduktan sonra bitecek bende akşamı yatmay ayakın içiyorum ki uyuyorum uykuda birşey anlamıyorum ama bebişlerimiz için çektiğimiz çileler eziyetler değer vız geliyor herşey bana yeterki sağlıcakla kucağıma alayım allahım nasip etsin

hosbulduk canim...amin.aminn...

cnm...mide bulanti,gaz ve kabizlik kullandigin ilacin etkisi olabilir...benimde oyleydi..ben igne oluyordum...birakinca bulantim ve diger sikayetler azaldi....simdi jelini kullaniyorum...daha etkisiz daha rahat...ilac kullanimin bitince bulantin azalabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…