2010 Ağustos Anneleri

kaydirigubbakcemile5
valla sağlıklı olsunda...kızlar bu arada bi şey sorucam genetik sorunlardan dolayı amniyosentez olacaklar var mı aramızda??

yok canım bana doktorum birşey demedi. neden istiyorlar ki?

:kedi: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

:1hug: :1hug: :1hug:

ayyy yerim seni benn fısıklarımın annesi :1hug:

slm herkese... Ya okudum yazıştıklaırnısı da ben de mide bulantısı yok denecek kadar az. akşamdan akşama çok az kasıklarımda bir his oluyor.çamaşırlarım daha rahatsuız edecek düzeye gelmedi sıkmıyor yani ama hamile oldumu öğrendiğimden beni eşofman giymeye başladım . Benim hesbaıma göre 8 doktorun hesabına göre 7 haftalığım. çrş muaynem var ama çok korkuom..Normal mi bunlarbilmiyorumkismile

Serdemcim çok şekersin valla :))) Hallisna'ya söyleyelim bir de doğuma gittiğimiz kiloyu da eklesin listeye bakalım kaç kg almışız hepimiz bakarız :)))
inş doğuma gittiğimiz kiloyu da ekleyeceğim hemen yanına ve sonrasında inşşşş bebişlerimizin albümü konusunu açıp orada da verdiğimiz kiloları yazacağız...
kıslar böyle göbişlerimiz sağlıkla büyüyünce inş biyerlerde buluşup,tanışıp göbişleri tokuşturur muyuz?

ayyy
ben nasıl bekliycem onca zmaan yaa...
hele ki eşim kafamın etini yer herhalde yaaamafoldumbenmafoldumbenkaydirigubbakcemile

slmm ağustos annelerii bende kismetse 2010 haziran annesiyim resmen günler geçsin istiyorum şuan 4, buçuk aylık oldumm böyle nasıl desem içimde dokunuyor banaa 1,5 haftadır oğlumu hissetmeye başladımm çok güzel duyguu inş tez vakitte sizde hissedersinizz sağlıkla gelsin bebişlerinizz ( son 154 gün)

benim eşimde aileden gelen kromozom sorunu olduğu için ben zaten riskliyim o yüzden test yapılmasına gerek yok dedi doktor.o yüzden amniyosentez şart bende,zaten yaş yükseldikçe riskim artıyor o yüzden 2012de de 2.yi yapabilirsem kısmetse çocuk olayını kapatıcam...gerçi hele bi bunu doğurayım da kazasız belasız inşallah :Saruboceq:

Bence süper olur canım. Bir de ben bir öneri sunıyım başka aylarda gördüm sanırım doğuam 1-2 ay kala çekiliş yapılır herkes birbirinin bebişine ciciler yollamış kargo ile. Biz de yapsak diyorum ne dersiniz? Mesela haziran da başlasak? Belli bir limit koyarız kimse çok pahalı şeyler almasın bu sayfanın hatırası olur ne dersiniz

:) ay ne güzel olur. ağustos anneleri buluşması yaparız.. çoğunluk nerelerde ikamet ediyor acaba? ist içi -dışı bilsek farklı buluşmalar yapar fotolarda koyarız..yaşasın göbiş kardeşliği deriz opuyorumnanaktan

Kızlar ben amniosentez olacağım..malum yaş 36 ve 35 üstüne mutlaka öneriyorlar..

Ya arkadaşlar aminiyosentez kötü birşey değil ve düşük olma riski de yok denecek kadar düşük.Eğer bana da doktorum önerirse yaptırırım. Ya Allah korusun ama eğer bebeğin sakat olma riski varsa, aminiyosentez yaptırıp en azından neyle karşılaşacağımı önceden bilmek isterim . Zaten bunu önlem amaçlı yapıyorlar.

İşallah bir sorun olmaz canım ALlah korusun bebişlerimizi

ayyy ne güzel canım inşallah bizde sağlıkla hissederiz bebişlerimizi canım

Canım ya tabii riskli çıkarsa ya da mevcut risk varsa yaptırılmalı ama bir şey yoksa da o riske girmeye gerek yok ki ben ciddi riski olduğunu okudum zaten önce kağıt imzalatıyor doktorlar(düşük olursa sorumluluk bana ait diye) Tabii herkesin kendi tercihi ben öyle düşünüyorum yine de büyük konuşmamak lazım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…