Ebrucum,
Bugün iyice koptun valla uyu uyanda gel aramıza özledik valla
valla sağlıklı olsunda...kızlar bu arada bi şey sorucam genetik sorunlardan dolayı amniyosentez olacaklar var mı aramızda??
:kedi: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:1hug: :1hug: :1hug:
inşallah bir uyuyabilsem.... mesaj yazıyorum okuyorum da yazdıklarınızı . Burdayım sizden kopmam mümkün mü arkadaşımmmm
inş doğuma gittiğimiz kiloyu da ekleyeceğim hemen yanına ve sonrasında inşşşş bebişlerimizin albümü konusunu açıp orada da verdiğimiz kiloları yazacağız...Serdemcim çok şekersin valla :))) Hallisna'ya söyleyelim bir de doğuma gittiğimiz kiloyu da eklesin listeye bakalım kaç kg almışız hepimiz bakarız :)))
ayyy
ben nasıl bekliycem onca zmaan yaa...
hele ki eşim kafamın etini yer herhalde yaaamafoldumbenmafoldumbenkaydirigubbakcemile
benim eşimde aileden gelen kromozom sorunu olduğu için ben zaten riskliyim o yüzden test yapılmasına gerek yok dedi doktor.o yüzden amniyosentez şart bende,zaten yaş yükseldikçe riskim artıyor o yüzden 2012de de 2.yi yapabilirsem kısmetse çocuk olayını kapatıcam...gerçi hele bi bunu doğurayım da kazasız belasız inşallah :Saruboceq:Benim bildiğim 2'li 3'lü 4'lü testler hep riskli çıkarlarsa yapılıyor ama riskliymiş. Yani bebeğin down sendromlu olmasından daha büyük olasılıkla düşük yapıyormuşsun. Diyelim testler 1/200 downsendromlu dedi ama sen aminosentez yaptırırsan 1/100 sanırım düşük yapıyormuşsun. Yani büyük konuşmıyım ama ben ne ıolursa olsun aminosentez yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü down sendromlu olmadığı çıktı diyelim aminosentezde ve 1 hafta sonra bu teste bağlı düşük yaşadın o zaman o vijdan azabı hiç bitmez
canım sana doktorun kaçıncı haftada yapalım dedi?Kızlar ben amniosentez olacağım..malum yaş 36 ve 35 üstüne mutlaka öneriyorlar..
inş doğuma gittiğimiz kiloyu da ekleyeceğim hemen yanına ve sonrasında inşşşş bebişlerimizin albümü konusunu açıp orada da verdiğimiz kiloları yazacağız...
kıslar böyle göbişlerimiz sağlıkla büyüyünce inş biyerlerde buluşup,tanışıp göbişleri tokuşturur muyuz?
inş doğuma gittiğimiz kiloyu da ekleyeceğim hemen yanına ve sonrasında inşşşş bebişlerimizin albümü konusunu açıp orada da verdiğimiz kiloları yazacağız...
kıslar böyle göbişlerimiz sağlıkla büyüyünce inş biyerlerde buluşup,tanışıp göbişleri tokuşturur muyuz?
Kızlar ben amniosentez olacağım..malum yaş 36 ve 35 üstüne mutlaka öneriyorlar..
slmm ağustos annelerii bende kismetse 2010 haziran annesiyim resmen günler geçsin istiyorum şuan 4, buçuk aylık oldumm böyle nasıl desem içimde dokunuyor banaa 1,5 haftadır oğlumu hissetmeye başladımm çok güzel duyguu inş tez vakitte sizde hissedersinizz sağlıkla gelsin bebişlerinizz ( son 154 gün)
benim eşimde aileden gelen kromozom sorunu olduğu için ben zaten riskliyim o yüzden test yapılmasına gerek yok dedi doktor.o yüzden amniyosentez şart bende,zaten yaş yükseldikçe riskim artıyor o yüzden 2012de de 2.yi yapabilirsem kısmetse çocuk olayını kapatıcam...gerçi hele bi bunu doğurayım da kazasız belasız inşallah :Saruboceq:
slmm ağustos annelerii bende kismetse 2010 haziran annesiyim resmen günler geçsin istiyorum şuan 4, buçuk aylık oldumm böyle nasıl desem içimde dokunuyor banaa 1,5 haftadır oğlumu hissetmeye başladımm çok güzel duyguu inş tez vakitte sizde hissedersinizz sağlıkla gelsin bebişlerinizz ( son 154 gün)
Ya arkadaşlar aminiyosentez kötü birşey değil ve düşük olma riski de yok denecek kadar düşük.Eğer bana da doktorum önerirse yaptırırım. Ya Allah korusun ama eğer bebeğin sakat olma riski varsa, aminiyosentez yaptırıp en azından neyle karşılaşacağımı önceden bilmek isterim . Zaten bunu önlem amaçlı yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?