2010 Ağustos Anneleri

hediye işi de süper ve dediğin gibi limit konulursa kimsenin bütçesini zorlamadan,haksızlık yapılmadan olur.. maksat buradan hatıra.. daha inş bebişlerimizi beraber büyütücez bizim hepberaber gideceğimiz yollar uzun inş.. sağlıkla..

İşallah canım aynı aylarda doğururuz işallah gerçi ben temmuzda da doğursam artık sizden ayrılmam anca beraber kanca berabersositososito

HUHU KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:uhm:

kıslar
şimdi ben mart sonu çıkacam kesin. sizce istifa dilekçemi şimdi vereyim mi?

istanbul da merkezi olup ulaşımın kolay olduğu yerde buluşursak anadolu yada avrupa farketmez. biz başka bir topic de taksim buluşması yapmıştık bi pazar günü. çok eğlenceli geçmişti.

kıslar
şimdi ben mart sonu çıkacam kesin. sizce istifa dilekçemi şimdi vereyim mi?

tatlım ister özelde ister kamuda olsun sorun çıkmasını istemiyorsan maaşını ve haklarını tam almak istiyorsan kanuni olarak bi ay öncesinden iş yerine haber vermek zorundasın çıkacağını. şirketi de mağdur etmemek için. onlar da senin yerine birini bakacaklar sonuçta.

sonrasında pürüz çıkabiliyo yok geç haber verdin yok şimdi biz kimi bulcaz biraz daha çalış falan.. bunlarla karşılaşmamak için sen kitabına uydur canım.

Ya ben de çalışmak istemiyorum 1 yandan da maaşım yatsın istiyorum nasıl olucak bu Sonuçta o para bebeğim için o olmasa ben çalışmasam da olur ama mesela biz eşimle anlaştık eşim evi geçindirecek ve bebeğin temel ihtiyaçlarını(bez mama) alacak ben de istediği ne varsa onu alıcam bebeğimin. Ya o bir şeyden mahrum kalmasın diye de çalışmka istiyorum. Ama doğumdan sonra belki ücretsiz izin alırım ama belki de eşim 1 terfi daha yaşarsa komple işten ed çıkabilirim. Gerçi annem bakacak benden bile iyi bakar en iyisi ben çalışıyım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…