evet bende buluşurum. ben küçükçekmecede ikamet ediyoruz güzel anneler
hediye işi de süper ve dediğin gibi limit konulursa kimsenin bütçesini zorlamadan,haksızlık yapılmadan olur.. maksat buradan hatıra.. daha inş bebişlerimizi beraber büyütücez bizim hepberaber gideceğimiz yollar uzun inş.. sağlıkla..
Ben de bahçeşehirdeyim kızlar yani biz yakınız demetçim:1hug:
ben istanbul anadolu yakasındayım çok uzak olmadığı takdirde her yere gelirim :)
slm herkese...Ya okudum yazıştıklaırnısı da ben de mide bulantısı yok denecek kadar az. akşamdan akşama çok az kasıklarımda bir his oluyor.çamaşırlarım daha rahatsuız edecek düzeye gelmedi sıkmıyor yani ama hamile oldumu öğrendiğimden beni eşofman giymeye başladım . Benim hesbaıma göre 8 doktorun hesabına göre 7 haftalığım. çrş muaynem var ama çok korkuom..Normal mi bunlarbilmiyorumkismile
HUHU KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:uhm:
normal canım panik yok kaydirigubbakcemile5HUHU KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:uhm:
kaç senedir çalışıyorsun??ihbar sürene göre vermen lazım canım ben tam bilmiyorum hesaplamasını ama netten bulabilirsinyerimsenibenkıslar
şimdi ben mart sonu çıkacam kesin. sizce istifa dilekçemi şimdi vereyim mi?
kaç senedir çalışıyorsun??ihbar sürene göre vermen lazım canım ben tam bilmiyorum hesaplamasını ama netten bulabilirsinyerimseniben
ben gelemem mersin malum kıskandım şimdi benneyaptımkiistanbul da merkezi olup ulaşımın kolay olduğu yerde buluşursak anadolu yada avrupa farketmez. biz başka bir topic de taksim buluşması yapmıştık bi pazar günü. çok eğlenceli geçmişti.
kıslar
şimdi ben mart sonu çıkacam kesin. sizce istifa dilekçemi şimdi vereyim mi?
buraya gireli nisanda 2 sene olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?