2010 Ağustos Anneleri

çaprazımda uyuz bir kız oturuyor müdür yalakası özellikle ondan kurtulmak istiyorum. en sevdiğim arkadaşımı da diğer frmaya gönderiyorlar. anlayacağınız marta bile kalmayabilirim.

Kızlar sizlere de doktor internete girmeyi, tlfnla konuşmayı filan yasakladı mı? Bana yasakladı valla. Çocuk ters etkileniyormuş.

çaprazımda uyuz bir kız oturuyor müdür yalakası özellikle ondan kurtulmak istiyorum. en sevdiğim arkadaşımı da diğer frmaya gönderiyorlar. anlayacağınız marta bile kalmayabilirim.

Ben de 10 kişilik departmanda 3 kişiyle konuşmuyorum. Zaten uyuz oluyordum hormonların etkisiyle komple ilişkimi bitirdim. Çok sinirler ya kıskançlar bir de. Yine erkekler daha anlayışlı kızlar çok fena yaaaaa. neyse 4 ay sonra izne çıkabiliyoruz sonra da 4 ay doğum izni 15 gün yıllık izin 1 ay süt izni 5,5 ay yokum.sONRASI aLLAH KERİM

Kızlar sizlere de doktor internete girmeyi, tlfnla konuşmayı filan yasakladı mı? Bana yasakladı valla. Çocuk ters etkileniyormuş.

bana da birşey demedi doktor:S

YOOO.Öyle olsa çalışmayı da yasdaklardı ben bütün gün tel ve bilgisayarla çalışıyorum

ama dese de bilgisayarsız zzor yani. ama cep telini de kulaklıkla konuşuyorum zaten:dance:

valla bana yasakladı.ama ben malesef duramıyorum.. bide bakıyorum etrafıma mşallah millet hep nette maşallah bebişleride kucaklarında.. allahım esirgesin artık ne bilim ....

Demetçim, Kendin ayrılınca zaten anlaşmamışsan herhangi bir hak v.s. vermiyorlar. ıhbar süresini de yıllık izine mahsup edebiliyorlar. 1 ay öncesinden haber vermen bence yeterli gibi gözüküyor. Tabi her işyeri bir olmuyor. Sen de arkadaşın gibi diğer firmaya transfer olma imkanın olsa daha rahat eder miydin ? Böyle bir imkan var mı? Serdemm'in dediği gibi zaten kaç ay izne çıkacaksın o sırada SSK'dan da olsa para alacaksın. Sonrasında belki de onlar seni işten çıkarır beklemez v.s. hem haklarını almış olursun hem de ışsizlik sigortasından para alma imkanınolabilir eğer şirket sizi çıkarttı gösterip gerekli formlarınızı doldururlarsa. Sevgiler

Ebru'cum tamamen katılıyorum. Demetçim al sen 1 rapor 1 ay yat. Sonrfa zaten 3 ay kalıyor Ona katlan çalış sonra 4-5 ay çalışmayıp para alırsın. Yani az para değil 8-9 ay daha maaş alıcaksın 3 ay daha katlanırsan

valla canım şaşırdım ya... bu kadar erkenmi giymeye başladın sen... ben hala aynı şeyleri giyiyorum... bazen gaz oluyo o zman tayt giyiyorum. hamile pantolonu çok bol olmazmı şimdi hem... amailerde lazımolacak orasıda aynı... iyi günlerde kullan inşallahhh...

canım ben evleneli 1 sene olmadığı için kıdem tyazminatı alabiliyorum canım. tabi ki etmezdim gideceği yer fuhuş batağı bir yerde pisliğin içinde. karaköyde en pis yerde. izinde 1.5 ay sadece doğum falan toplam. zaten istemiyorum bu dönemde çalışmayı eşimde izin vermiyor kızıyor da bakma kendi keyfim ekalıyorum ne keyfim varsa artık işkence gibi. birşey soracağım. eşimin ssk sından doğum yapsam doğum parası alır mıyım acaba onu merak ettim şimdi_?

ayy cnm hiç katlanmak istmiyorum kaç senedir çalışıyorum. evimde oturup bebeğimi büyütmek istiyorum yaaa.... rahat uyumak istiyorum evimi toplamak istiyorum. gezmeye gitmek istiyorum. daha ne diim işte öle...

Bana da ilginç geldi bu yasak ama doktor sen bilirsin bebek için diyorum ben dedi. Aslında düşününce evet zararları vardır muhakkak ama telefon ve internetsiz hayat çok sıkıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…