- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
kızlar ben geldim bebişimin karnı acıkmış yemek yedik
hoşgeldin canım afiyet olsun minnoşumaaa:dance:
kızlar ben geldim bebişimin karnı acıkmış yemek yedik
Afiyet olsun canım size ve teyzesinin kuzusuna
teşekkürler bebişimin teyzesi:CüvCüv:
çaprazımda uyuz bir kız oturuyor müdür yalakası özellikle ondan kurtulmak istiyorum. en sevdiğim arkadaşımı da diğer frmaya gönderiyorlar. anlayacağınız marta bile kalmayabilirim.
Kızlar sizlere de doktor internete girmeyi, tlfnla konuşmayı filan yasakladı mı? Bana yasakladı valla. Çocuk ters etkileniyormuş.
Kızlar sizlere de doktor internete girmeyi, tlfnla konuşmayı filan yasakladı mı? Bana yasakladı valla. Çocuk ters etkileniyormuş.
YOOO.Öyle olsa çalışmayı da yasdaklardı ben bütün gün tel ve bilgisayarla çalışıyorum
ayyy ne güzel canım inşallah bizde sağlıkla hissederiz bebişlerimizi canım[/QUOT
İNŞ. canım çok güzel duygu benim oğlan akşamları beni gıdıklıyorr artıkk
ayyy ne güzel canım inşallah bizde sağlıkla hissederiz bebişlerimizi canım[/QUOT
İNŞ. canım çok güzel duygu benim oğlan akşamları beni gıdıklıyorr artıkk
ayyyyyyyyyy
canım yerim beni onu yerimmm fıstıkı maşallah.
inşallah bizde sabırla bekliyoruz o günleri:çok üzgünüm:
Kızlar günaydın,
İşlerim bugün çok yoğun geçmişi okuyamadım. Çok yoğun bir hafta sonu geçirdik teyzeleri. Dün bütün gün hamile pantalonu baktık. Viaporta gittik sakın gitmeyin bulamadık(bir tek LCWaikiki'de vardı o da kısa geldi) sonra Fatih'e gittik. Lord giyim süper....3 tane pantalon aldım 2 adet işe giymek için kanvas tipi...Biri kahve diğeri siyah. Dokuz ay giyilir belden ayarlanıyor aşırı rahat 1 tane de kot aldım(o da aynı şekilde) Peşin olunca 3 tanesini 170tl'ye bıraktı. Bilginiz olsun. Geçenlerde burada konuşuyorduk nerdene alırız diye, hemen girip yazıyım dedim size....Umarım hepiniz iyisinizdir çok öptüm yine gelirim
Demetçim, Kendin ayrılınca zaten anlaşmamışsan herhangi bir hak v.s. vermiyorlar. İhbar süresini de yıllık izine mahsup edebiliyorlar. 1 ay öncesinden haber vermen bence yeterli gibi gözüküyor. Tabi her işyeri bir olmuyor. Sen de arkadaşın gibi diğer firmaya transfer olma imkanın olsa daha rahat eder miydin ? Böyle bir imkan var mı? Serdemm'in dediği gibi zaten kaç ay izne çıkacaksın o sırada SSK'dan da olsa para alacaksın. Sonrasında belki de onlar seni işten çıkarır beklemez v.s. hem haklarını almış olursun hem de İşsizlik sigortasından para alma imkanınolabilir eğer şirket sizi çıkarttı gösterip gerekli formlarınızı doldururlarsa. Sevgiler
Ebru'cum tamamen katılıyorum. Demetçim al sen 1 rapor 1 ay yat. Sonrfa zaten 3 ay kalıyor Ona katlan çalış sonra 4-5 ay çalışmayıp para alırsın. Yani az para değil 8-9 ay daha maaş alıcaksın 3 ay daha katlanırsan
ayyyyyyyyyy
canım yerim beni onu yerimmm fıstıkı maşallah.
inşallah bizde sabırla bekliyoruz o günleri:çok üzgünüm:
selam kıslaar,
sabahtan beri hastanedeyim yeni geldim.. detayları anlatacağım :) demetcim ben yanlış mı anlıyorum yoksa sen benim oğlan mı demişsin? öğrendin mi cinsiyetini??? hiiiii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?