2010 Ağustos Anneleri

bana da hep çok zayıfsın derler. boyuma göre sıskayım ben. göbişim ya hiç belli olmıcak yada sipsivri fırlıcak :)) 178 boya 55 kiloyum şuan keşke ben de alsam azcık kilo :)

alırsın cnm alırsın. kimisi hamileliğin son zamanlarına doğru alıyormuş. sonra da keşke almasaydım deme ama delikafadulden

bizim de ilk hediyemiz halasından geldi bi çift yeşil patik :) hamiş olduğumuzu söyledim 2 gün sonra kapıp gelmiş ilk ben almış olayım diye :) görümcem çok sevinmişti zaten müjdeyi verdiğimde ağlayarak sarılmıştı bana.. keşke 6. aydan sonra söyleseydin nasıl beklicem 9 ay demişti bide :) bana kalsa hoop doğuvericem..

ayyy canım ya o kadar kolay çıksa hemen çıkartalım hepimiz. ben birran nce hareketlerini hissetmek istiyorum. babamızda ne zaman bana tekme atacak diye hergün söyleniyor. ilk hareketler ne zmaan hissediliyor kızlar?

kızlar bende bu hafta sütyen alıcam kendime...göbişle ilgili olayı eşofman altıyla hallediyorum şimdilik ama üst taraf için acil alışveriş yapmam lazım.böyle giderse pamela anderson'un 2010 temsilcisi olucam eyvahedigeldismile:kedi:

alırsın cnm alırsın. kimisi hamileliğin son zamanlarına doğru alıyormuş. sonra da keşke almasaydım deme ama delikafadulden

bi 7-8 kilo alsam vermesem bile doğumdan sonra o kadar abes olmam heralde kaldırır boyum..normalde boyuma göre 65 kilo olabilirim yani.

canım resimdeki bebek senin mi? çok tatlı maşallah yaaaaadelikafadulden

aMAN CANIM BENDE ÖYLE DİYORUM SONRA TÖVBE TÖVBE aLLAH'IM SEN VAKTİNE KADAR İÇERİDE TUT ERKEN FİLAN DOĞMASIN DİYORUM. Sağlıkla kendi gününde saatinde gelsin hepsi. Bu arada patikleri güle güle giysin bebiş. Zaten şimdi gelen hediyeler hep yeşil sarı beyaz(cinsiyet belli olmadan ne yapsın insacıklar

maşallah canım maşallah. büyümesi iyi sütü çok olur derler hep. inşallah seninde sütün bol olur minik kuşumuzu iyi beslersin annesi :1hug:

ayyy canım ya o kadar kolay çıksa hemen çıkartalım hepimiz. ben birran nce hareketlerini hissetmek istiyorum. babamızda ne zaman bana tekme atacak diye hergün söyleniyor. ilk hareketler ne zmaan hissediliyor kızlar?

4. buçuk beş aylık gibiyken tekme falan atmasa da anne hissediyomuş galiba içinde dönünce. ama ilk hamileliği olanlarda hissetmek biraz daha geç olabiliyomuş öyşe okumuştum.

bana da hep çok zayıfsın derler. boyuma göre sıskayım ben. göbişim ya hiç belli olmıcak yada sipsivri fırlıcak :)) 178 boya 55 kiloyum şuan keşke ben de alsam azcık kilo :)

sitaree, aramıza hoşgeldin hayırlı olsun, su gibi hamilelikler ve bebeğini kucağına almanı diliyorum.

Serdemm, canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın ama kötü bir badire atlatmışsın. Allah seni ve bebeğini ve bütün herkesi kötülerle karşılaştırmasın .

Bizim arkadaş da testte hamile çıkmıştı şimdi dr gitmiş tam konuşamadık ama hamile değilmiş . Nasıl oluyor bu çok acaip geldi, daha halen hastalanmamış da ... Burdan bir arkadaş kimyasal gebelik diye birşey söylemişti öyle mi oldu acaba ?

Ay bir sızsam da kendime gelsem ne yatakta ne koltukta dalamıyorum bir türlü 48 saattir uyuyamadım zombi gibiyim :))

Koyun mu sayayım ne yapayım bilmiyorumkismile

Benim pantolonları da bu akşam kocam alacak paçaları yapılacak, artık rahat rahat giyerim. Kot da hip hop modeli gibi durdu üstümde çok komik :))

Baby Love sen yazmaya devam et, bizi terketme bak biz de hamileyiz ağlarız sonra ...

Sevgiler

4. buçuk beş aylık gibiyken tekme falan atmasa da anne hissediyomuş galiba içinde dönünce. ama ilk hamileliği olanlarda hissetmek biraz daha geç olabiliyomuş öyşe okumuştum.

ayyy
ben nasıl bekliycem onca zmaan yaa...
hele ki eşim kafamın etini yer herhalde yaaamafoldumbenmafoldumbenkaydirigubbakcemile

amin amin hayırlısıyla vaktinde gelsin hepsi yavrularımızın.
anasına benzemesin bebişim ben 8 ay dayanmışım sonra cee eee demişim bizimkilere :)

Sevgili Baby Love sen bilsen benim kaç tane yazdığım şey cevapsız kalıyor :))))) ama inatla buradayım..lütfen sen de gitme ve alınma kimseye bazen arada kaynıyor bazı şeyler..

:kedi: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

:1hug: :1hug: :1hug:

valla sağlıklı olsunda...kızlar bu arada bi şey sorucam genetik sorunlardan dolayı amniyosentez olacaklar var mı aramızda??

Benim bildiğim 2'li 3'lü 4'lü testler hep riskli çıkarlarsa yapılıyor ama riskliymiş. Yani bebeğin down sendromlu olmasından daha büyük olasılıkla düşük yapıyormuşsun. Diyelim testler 1/200 downsendromlu dedi ama sen aminosentez yaptırırsan 1/100 sanırım düşük yapıyormuşsun. Yani büyük konuşmıyım ama ben ne ıolursa olsun aminosentez yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü down sendromlu olmadığı çıktı diyelim aminosentezde ve 1 hafta sonra bu teste bağlı düşük yaşadın o zaman o vijdan azabı hiç bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…