- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
bana da hep çok zayıfsın derler. boyuma göre sıskayım ben. göbişim ya hiç belli olmıcak yada sipsivri fırlıcak :)) 178 boya 55 kiloyum şuan keşke ben de alsam azcık kilo :)
Sayarız canım işallah Allah onları korusun da ben her eziyete razıyım ama dün anneannem yelek hırka vs örmüş onları görünce çok kötü oldum hemen doğsun istedim yaws. Bu arada eve sokmadım hırkalar annemde kaldı uğursuz gelmesin diye :roflol:
bizim de ilk hediyemiz halasından geldi bi çift yeşil patik :) hamiş olduğumuzu söyledim 2 gün sonra kapıp gelmiş ilk ben almış olayım diye :) görümcem çok sevinmişti zaten müjdeyi verdiğimde ağlayarak sarılmıştı bana.. keşke 6. aydan sonra söyleseydin nasıl beklicem 9 ay demişti bide :) bana kalsa hoop doğuvericem..
alırsın cnm alırsın. kimisi hamileliğin son zamanlarına doğru alıyormuş. sonra da keşke almasaydım deme ama delikafadulden
bizim de ilk hediyemiz halasından geldi bi çift yeşil patik :) hamiş olduğumuzu söyledim 2 gün sonra kapıp gelmiş ilk ben almış olayım diye :) görümcem çok sevinmişti zaten müjdeyi verdiğimde ağlayarak sarılmıştı bana.. keşke 6. aydan sonra söyleseydin nasıl beklicem 9 ay demişti bide :) bana kalsa hoop doğuvericem..
bi 7-8 kilo alsam vermesem bile doğumdan sonra o kadar abes olmam heralde kaldırır boyum..normalde boyuma göre 65 kilo olabilirim yani.
kızlar bende bu hafta sütyen alıcam kendime...göbişle ilgili olayı eşofman altıyla hallediyorum şimdilik ama üst taraf için acil alışveriş yapmam lazım.böyle giderse pamela anderson'un 2010 temsilcisi olucam eyvahedigeldismile:kedi:
ayyy canım ya o kadar kolay çıksa hemen çıkartalım hepimiz. ben birran nce hareketlerini hissetmek istiyorum. babamızda ne zaman bana tekme atacak diye hergün söyleniyor. ilk hareketler ne zmaan hissediliyor kızlar?
bana da hep çok zayıfsın derler. boyuma göre sıskayım ben. göbişim ya hiç belli olmıcak yada sipsivri fırlıcak :)) 178 boya 55 kiloyum şuan keşke ben de alsam azcık kilo :)
4. buçuk beş aylık gibiyken tekme falan atmasa da anne hissediyomuş galiba içinde dönünce. ama ilk hamileliği olanlarda hissetmek biraz daha geç olabiliyomuş öyşe okumuştum.
aMAN CANIM BENDE ÖYLE DİYORUM SONRA TÖVBE TÖVBE aLLAH'IM SEN VAKTİNE KADAR İÇERİDE TUT ERKEN FİLAN DOĞMASIN DİYORUM. Sağlıkla kendi gününde saatinde gelsin hepsi. Bu arada patikleri güle güle giysin bebiş. Zaten şimdi gelen hediyeler hep yeşil sarı beyaz(cinsiyet belli olmadan ne yapsın insacıklar
canım resimdeki bebek senin mi? çok tatlı maşallah yaaaaadelikafadulden
maşallah canım maşallah. büyümesi iyi sütü çok olur derler hep. inşallah seninde sütün bol olur minik kuşumuzu iyi beslersin annesi :1hug:
Sevgili Baby Love sen bilsen benim kaç tane yazdığım şey cevapsız kalıyor :))))) ama inatla buradayım..lütfen sen de gitme ve alınma kimseye bazen arada kaynıyor bazı şeyler..
klava: klava: klava:
o ne biçim konuşmak öyle yaa..aşkolsun. Senin avatarındaki 3 bebüşünü yerüm yaa ne tatlılar şunlara bak. Canım sen bizim 3. annelerimzden birisin zaten 2 kişisiniz neden ayıralım seni. ben yazını görmedim bugün yoğunum biraz geçmişe dönüp bakamıyorum kaçırdım sanırım. :1hug::1hug:
Ay canım neden alınıyorsun ben 1 saat sesimi duyuramadığımı bilirim boşver sen burda herkes eserekli malum hamişiz. Sen gitme biz çok üzülürüz teyzesi..Bu arada kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah kimseye vermesin çok korkunç hala yalnız sokağa zor çıkıyroum
valla sağlıklı olsunda...kızlar bu arada bi şey sorucam genetik sorunlardan dolayı amniyosentez olacaklar var mı aramızda??
sitaree, aramıza hoşgeldin hayırlı olsun, su gibi hamilelikler ve bebeğini kucağına almanı diliyorum.
:kedi: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:1hug: :1hug: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?