evet canım benim doktorumda kesti ben de folik plus ı kullanıyordum. benim ki de elevit verdi şimdi onu kullanıyorum. yanında bir de demir ilacı ve kalsiyum ilacı var...
slm kızlarrr şimdi kontrolden geldim aynen banada doktor 9haftaya girdim ama ultrasona göre 7haftasın dedi ama bi problem yok gayet iyi bebiş dedi kalp atışlarını duyduk yine ama benim sat 22kasım anladım vallahi bi yanlış var ama nerde....:uhm:
kızlar bi anda hepiniz sustunuzzşutarafagitti
caım benim sata gmre baktığında benimde 10 - 11 . haftada olmam lazım. geç döllenme olmuş sende de benim gibi .
ehhh napalım ozaman bende tw izliyim bariiiboshayallersmile
kısslar çok sıkılsdım ben ya , eve gitmek uyumak istiyorum bir uyku bastırıyor bu saatlerde anlatamam
sözde şuan 13 kişiyiz kikii kimsenin diyecek bişeyi soracak sorusu kalmadı sanırımm :)
kısslar çok sıkılsdım ben ya , eve gitmek uyumak istiyorum bir uyku bastırıyor bu saatlerde anlatamam
özlemcim sen de progestan kullandığını yazmışsın senin hiç kanama lekelenme gibi bir durumun oldu mu?
ayy sorma aynı şey bende de var.. hem skldım zaten doğru dürüst işim de yok bugün mdürülerim de yok :)) eve mi gitsem napsamm benim de uykum geldi boynumda ağrıyor zaten.. ayy ne çok problemim varmış :))):roflol:
uyku banada çok oluyor canım hele bu saatlerde allahtan 5 te çıkıyorum eve gidiyorum hemen uyuyasım geliyor eşim olmazsa yatıyorum sonra uyanıp birşeyler yiyiyorum hamilelikte uyku oluyor valla canım
uyku banada çok oluyor canım hele bu saatlerde allahtan 5 te çıkıyorum eve gidiyorum hemen uyuyasım geliyor eşim olmazsa yatıyorum sonra uyanıp birşeyler yiyiyorum hamilelikte uyku oluyor valla canım
özlemcim sen de progestan kullandığını yazmışsın senin hiç kanama lekelenme gibi bir durumun oldu mu?
bebişler sonradan canımıza okuyacağı için önceden bize avans veriyorlar bu uyku konusunda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?