2010 Ağustos Anneleri

evet canım benim doktorumda kesti ben de folik plus ı kullanıyordum. benim ki de elevit verdi şimdi onu kullanıyorum. yanında bir de demir ilacı ve kalsiyum ilacı var...

ben sadece elevit ve progestan kullanıyorum demir ve kalsiyum hapı vermedi henüz ay zaten o hapları içerken bile zorlanıyorum ama ne yapalım herşey bebeklerimiz için

sözde şuan 13 kişiyiz kikii kimsenin diyecek bişeyi soracak sorusu kalmadı sanırımm :)

caım benim sata gmre baktığında benimde 10 - 11 . haftada olmam lazım. geç döllenme olmuş sende de benim gibi .

caım benim sata gmre baktığında benimde 10 - 11 . haftada olmam lazım. geç döllenme olmuş sende de benim gibi .

evet öyleymiş ama gelişiminde bi problem yokmuş çok şükür ama belki eylül annesi olabilirmişim bundan sonraki gidişata bağlıymış bakalım

kısslar çok sıkılsdım ben ya , eve gitmek uyumak istiyorum bir uyku bastırıyor bu saatlerde anlatamam

kısslar çok sıkılsdım ben ya , eve gitmek uyumak istiyorum bir uyku bastırıyor bu saatlerde anlatamam

ayy sorma aynı şey bende de var.. hem skldım zaten doğru dürüst işim de yok bugün mdürülerim de yok :)) eve mi gitsem napsamm benim de uykum geldi boynumda ağrıyor zaten.. ayy ne çok problemim varmış :))):roflol:

uyku banada çok oluyor canım hele bu saatlerde allahtan 5 te çıkıyorum eve gidiyorum hemen uyuyasım geliyor eşim olmazsa yatıyorum sonra uyanıp birşeyler yiyiyorum hamilelikte uyku oluyor valla canım

özlemcim sen de progestan kullandığını yazmışsın senin hiç kanama lekelenme gibi bir durumun oldu mu?

yok canım onu ben yazmadım ben hiç kullanmadım ondan.. canzi arkadaşımız yazmıştı sanırım onu ben alıntı yapmıştım..

canım inan önceleri böyle bir sorunum yoktu son bir aydır bu saatlere dayanamıyorum, kahve de içmiyor çayda içmiyor ounca kendime gelemiyorum

uyku banada çok oluyor canım hele bu saatlerde allahtan 5 te çıkıyorum eve gidiyorum hemen uyuyasım geliyor eşim olmazsa yatıyorum sonra uyanıp birşeyler yiyiyorum hamilelikte uyku oluyor valla canım

ne güzel hayatım 5 te çıkıyor olman , ben akşam 7 de evde oluyorum

bebişler sonradan canımıza okuyacağı için önceden bize avans veriyorlar bu uyku konusunda galiba

kısslar geçenlerde 1 - 2 gün önce açık kahverengimsi 1 - 2 damla sayılacak kadar a lekelenmem oldu.
anneme sorum eskiden bu durumlarda annem bebek yatağını temizliyor , yerine iyice yerleşiyor derlerdi dedi. 1 kez oldu sadece bende

sizlerdede oldumu ?

özlemcim sen de progestan kullandığını yazmışsın senin hiç kanama lekelenme gibi bir durumun oldu mu?

evet canım ben yazdım benim ilk gebeliğim 20 haftalıkken erken doğumla sonlandı yine aynı doktora devam ediyorum ve bildiği için bunda tedbir amaçlı olarak 7.ayıma kadar günde 3 tane progestana devam etmemi istiyor rahimi toparlıyor diyor o yüzden allahıma şükürler olsun şuana kadar hiç lekenlenmem bile olmadı allahım sonuna kadar böyle etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…