ben sadece elevit ve progestan kullanıyorum demir ve kalsiyum hapı vermedi henüz ay zaten o hapları içerken bile zorlanıyorum ama ne yapalım herşey bebeklerimiz için
ne güzel hayatım 5 te çıkıyor olman , ben akşam 7 de evde oluyorum
kısslar geçenlerde 1 - 2 gün önce açık kahverengimsi 1 - 2 damla sayılacak kadar a lekelenmem oldu.
anneme sorum eskiden bu durumlarda annem bebek yatağını temizliyor , yerine iyice yerleşiyor derlerdi dedi. 1 kez oldu sadece bende
sizlerdede oldumu ?
bende hiç omadı duygucum ama bence bi doktoruna danış bu durumu
kıyamam sana 7 baya uzunmuş hele kış aylarında insana saatler geçemek bilmiyor allahım yardımcın olsun canım işte önemli o yüzden dayanıyoruz hepimiz
ben de olmadı canım ama korkma bu durumlar normal diye okumuştum. hatta adet döneminiz geldiğinde rahminiz kurulmuş saat gibi çalışır ve o gün azda kanamanız gelebilir yazıyordu. içini ferah tut ama doktoruna da söyle yine de içinde kalmasın.
ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bugün erkenciyim biraz dışarıda işlerim vardı onları halettmek için izin aldım hepinizi çok çok öpüyorum
benim tansiyonum normalde düşük , dokotra söyledim uyku durumunu hamilelikten dolayı olur dedi. kan şekerini düşürmemeye özen gösteraz ama sık yemek ye dedi.
ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bugün erkenciyim biraz dışarıda işlerim vardı onları halettmek için izin aldım hepinizi çok çok öpüyorum
birde hepinizin yazılarınızın altında bebişlerinizin kaç haftalık olduğuna dair cetvel var. Ben nasıl yapabilirim acaba?
birde hepinizin yazılarınızın altında bebişlerinizin kaç haftalık olduğuna dair cetvel var. Ben nasıl yapabilirim acaba?
sende bendensin yani...slm kızlarrr şimdi kontrolden geldim aynen banada doktor 9haftaya girdim ama ultrasona göre 7haftasın dedi ama bi problem yok gayet iyi bebiş dedi kalp atışlarını duyduk yine ama benim sat 22kasım anladım vallahi bi yanlış var ama nerde....:uhm:
hoşgeldin canım gözün aydın allahım sağlıcakla kucağınalmayı nasip etsin sağol canım..
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.
12.haftada çok net gözüküyor canım, hem de yani kollar bacaklar dizler dirsekler parmaklar. Bütün yaptığı hareketler.Belkide gözüm alıştığı için dr.a ben gösterdim şurası şu, burası bu di mi diye, adamda alıştı artık çok karıştıyosun sen bu interneti dio :)
Bir ara dürtükledik biraz ense kalınlığını ölçmek için, parmağını emiyordu o sırada çekti elini gerindi böyleee boyu uzadı bir :) sonra gene yapıştı parmağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?