2010 Ağustos Anneleri

hiç endişelnme arkadaşım bu haftaya kadar ben de 1 hafta gerideydim bu hafta 9+5 oldum bugün ultrasonda da yakalamışım haftamı sonradan kapanıyor ara zaten kapanmasa da sorun değilmiş önemli olan gelişiminin devam etmesiymiş

Evet çok şükür herşey normal çıktı. Bu ara bir arızalı olan benim zaten. Gel-gitlerimle başta eşim olmak üzere herkesi delirtiyorum benneyaptımki

peki cnm bişi daha sorcam sana... girdiğin ultrason bidiğimiz ultrason gibimiydi hani şu siyah beyaz yoksa 3D miydi böle sarı olarak gözükenden.. hangisinden ölçümü yapıyorlar ben çözemedim daha yaa

yeni gelen arkadaşlar ilk sayfada ismi olmayanlar...
bilgilerini yazarlarsa onlarıda ekleyebilirim listemize..
ozzyy hala bişey yazmadın canım özelden de msj attım sana ama.. iyi misiniz?

kızlar doktor folik asit verdi bana ama midemi daha çok bulandırır mı bana günde 3tane iç içebilirsen ama içemezsen 1tanede içsen kar bizim için dedi sizler kaçtane içebiliyosunuz?? :uhm:

kızlar doktor folik asit verdi bana ama midemi daha çok bulandırır mı bana günde 3tane iç içebilirsen ama içemezsen 1tanede içsen kar bizim için dedi sizler kaçtane içebiliyosunuz?? :uhm:

canım o miligramına göre değşiyor.. bazı arkadaşlar ben dahil günde 3 kez içiyorduk. bazıları bütün gereksinimi tek bir kapsülde içerdiği için 1 tane içiyordu. artık sadece folik asit kullanmıyorum ben folik asit içeren vitamin demir ve kalsiyum ilaçlarının içerisinde var onları da günde 1 defa içiyorum.

canım bende günde 3 tane içiyorum. benim bulantıları çok folik asitte onu tetikliyor daha çok bulanıyor. ama zorla içiyorum çünkü bebek için çok önemliymiş.bebişlerimiz için katlanıcaz bunlara :CüvCüv:

bende folik plus kullandım üçünü birden akşam yatarken içiyordum bulantı falan yapmasın diye şimdide onu kesti elevit vitamine devam ediyorum sadece canım günde 1 tane öğlen yemekten sonra alıyorum ama çok bulantım olduğu zamanlarada onu içemiyorum canım

banada 3tane iç dedi peki mide bulantısını arttırıyormu özlemcim?

evet canım benim doktorumda kesti ben de folik plus ı kullanıyordum. benim ki de elevit verdi şimdi onu kullanıyorum. yanında bir de demir ilacı ve kalsiyum ilacı var...

evet canım benim doktorumda kesti ben de folik plus ı kullanıyordum. benim ki de elevit verdi şimdi onu kullanıyorum. yanında bir de demir ilacı ve kalsiyum ilacı var...

canim elevit sari renkli boncuk gibi olan balik yagi hapimi?bana doktorum folikasitten baska birsey vermedi...ne kadar balik sevmiyorum desemde israrla haftada 2 gun balik ye dedi...1 kez yemeye ugrastim...sonrasinda hemen geri cikardim....yiyemiyorum et balik...birdaha gittigime ilac olarak istesem iyi olacak sanirim...

cansucum sarı renkli evet ama balık yağı hapı değil bu multivitamin içerisinde bütün vitaminler ve folik asit mevcut bak resmini gönderiyorum sana.

http://www.docsimon.com/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=4273

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…