slm kızlarrr şimdi kontrolden geldim aynen banada doktor 9haftaya girdim ama ultrasona göre 7haftasın dedi ama bi problem yok gayet iyi bebiş dedi kalp atışlarını duyduk yine ama benim sat 22kasım anladım vallahi bi yanlış var ama nerde....:uhm:
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.
12.haftada çok net gözüküyor canım, hem de yani kollar bacaklar dizler dirsekler parmaklar. Bütün yaptığı hareketler.Belkide gözüm alıştığı için dr.a ben gösterdim şurası şu, burası bu di mi diye, adamda alıştı artık çok karıştıyosun sen bu interneti dio :)
Bir ara dürtükledik biraz ense kalınlığını ölçmek için, parmağını emiyordu o sırada çekti elini gerindi böyleee boyu uzadı bir :) sonra gene yapıştı parmağına
kızlaaarr oohh oohh topiğimiz şenleniyor... 13 kullanıcı bir misafir görüyorum ben maşallah maşallah :)))
peki cnm bişi daha sorcam sana... girdiğin ultrason bidiğimiz ultrason gibimiydi hani şu siyah beyaz yoksa 3D miydi böle sarı olarak gözükenden.. hangisinden ölçümü yapıyorlar ben çözemedim daha yaa[/QUO
Yok canım baya bildiğimiz siyah-beyaz ultrasondu.
3D olana 5. ayda giricekmişim.
kızlar doktor folik asit verdi bana ama midemi daha çok bulandırır mı bana günde 3tane iç içebilirsen ama içemezsen 1tanede içsen kar bizim için dedi sizler kaçtane içebiliyosunuz?? :uhm:
kızlar doktor folik asit verdi bana ama midemi daha çok bulandırır mı bana günde 3tane iç içebilirsen ama içemezsen 1tanede içsen kar bizim için dedi sizler kaçtane içebiliyosunuz?? :uhm:
canım o miligramına göre değşiyor.. bazı arkadaşlar ben dahil günde 3 kez içiyorduk. bazıları bütün gereksinimi tek bir kapsülde içerdiği için 1 tane içiyordu. artık sadece folik asit kullanmıyorum ben folik asit içeren vitamin demir ve kalsiyum ilaçlarının içerisinde var onları da günde 1 defa içiyorum.
banada 3tane iç dedi peki mide bulantısını arttırıyormu özlemcim?
banada 3tane iç dedi peki mide bulantısını arttırıyormu özlemcim?
bende folik plus kullandım üçünü birden akşam yatarken içiyordum bulantı falan yapmasın diye şimdide onu kesti elevit vitamine devam ediyorum sadece canım günde 1 tane öğlen yemekten sonra alıyorum ama çok bulantım olduğu zamanlarada onu içemiyorum canım
evet canım benim doktorumda kesti ben de folik plus ı kullanıyordum. benim ki de elevit verdi şimdi onu kullanıyorum. yanında bir de demir ilacı ve kalsiyum ilacı var...
canim elevit sari renkli boncuk gibi olan balik yagi hapimi?bana doktorum folikasitten baska birsey vermedi...ne kadar balik sevmiyorum desemde israrla haftada 2 gun balik ye dedi...1 kez yemeye ugrastim...sonrasinda hemen geri cikardim....yiyemiyorum et balik...birdaha gittigime ilac olarak istesem iyi olacak sanirim...
cansucum sarı renkli evet ama balık yağı hapı değil bu multivitamin içerisinde bütün vitaminler ve folik asit mevcut bak resmini gönderiyorum sana.
http://www.docsimon.com/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=4273
sagol canim gordum benim bahsettigim ilac degilmis...sana bu ilaci kacinci haftada verdi...
kontrole gittigimde belki banada verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?