benim kontrolümm taaaaaaaaaaa 19 şubatta şimdi baktım ben 12sinde sanıyordum ama şimdiden özledim bombay fasulyemi
ay canımmmm ya heyecanlandım dahaçok , benim ilk bebeğim olacak kısmet olursa.
kızkardeşimde olmadığı için daha önce hiç görmedim ilk inşllh kendiminki olacak.
keske evimizde ultrason olsada her gün görebilsek canım sabırsızlanıyoruz hepimiz özlüyoruz ama ne yapalım allahım onları iyi etsin sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağımıza alalımda bekleriz artık
Kızlar 12.haftama girdim. Dün dr.a gittik. Benim kuzu parmağını emiyordu ilk görüntüde çok komikti. Sonra kıpır kıpır derken bacaklarının arasını açıverdi. Ve biz ufacık çıkıntı gördük önünde pipi gibi işte düşünün :)
Dr. emin olamam daha dedi çok küçük ama bu bir pipiye benziyor. 15 gün sonra daha rahat görürüm dedi. Bu arada nasıl geriniyor, bacaklarını falan uzatıyor ileri. Parmağını emiyor falan baya hareketliydi. Çok değişik duygular hissettim daha önce hiç hissetmediğim. Mutlu oldum, heyecanlandım. Sonra ağladım falan hepsi birbirine girdi. senağlama
Kızlar 12.haftama girdim. Dün dr.a gittik. Benim kuzu parmağını emiyordu ilk görüntüde çok komikti. Sonra kıpır kıpır derken bacaklarının arasını açıverdi. Ve biz ufacık çıkıntı gördük önünde pipi gibi işte düşünün :)
Dr. emin olamam daha dedi çok küçük ama bu bir pipiye benziyor. 15 gün sonra daha rahat görürüm dedi. Bu arada nasıl geriniyor, bacaklarını falan uzatıyor ileri. Parmağını emiyor falan baya hareketliydi. Çok değişik duygular hissettim daha önce hiç hissetmediğim. Mutlu oldum, heyecanlandım. Sonra ağladım falan hepsi birbirine girdi. senağlama
benim ilki 20 haftalık erken doğdu malesef kucağıma almak nasip olmadı ama 20 haftaya kadar olan bütün duyguları tattım akşam eşimde senin için asıl 20 haftadan sonra hamilelik başlıyor ilkleri ozaman yaşamış olacaksın dedi allahım buna sağlık hayırlı uzun ömür versin sağlıklı noksansız bir şekilde kucağıma alayım başka birşey istemiyorum canım sende yaşadıkça nasıl müthiş bir duygu olduğunu anlayacaksın canım allahım hepimize hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip etsin
keske evimizde ultrason olsada her gün görebilsek canım sabırsızlanıyoruz hepimiz özlüyoruz ama ne yapalım allahım onları iyi etsin sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağımıza alalımda bekleriz artık
canım benim üzüldüm , inşşlah allahımın izniyle inşllh alırsın kucağına .
selam kızlar..bende bugün tam 8 haftalık oldum...normalde 8+5 im...ama doktorun ultrason aletine göre 8 haftalık gözüküyorum...satım 20 kasım..
kızlar benim biraz işim yoğun bugün yarım saat önce mesaim başlamıştı . uygun olduğum bir ara katılırım aranızza tekrar iyi sohbetler güzel anneler
walla canım benim eşimde dalga geçiyor eve bir ultrason mu alsak diye biz ikimizde korkunç heyecanlıyız :) bir gün bizim kaju kareket çekecek dalga geçmek için bizimle laelaelaelaelae
canım ben de bugün 12. haftama girdim haftaya doktora gittiğimde 12. haftam dolmuş olacak ben de tam anlamıyla görebilirim bebeğimi değil mi???
tebrikler canım ne güzel sen de hayırlı haberlerini aldın bebeğinin Allah bize de nasip etsin :))
slm kızlarrr şimdi kontrolden geldim aynen banada doktor 9haftaya girdim ama ultrasona göre 7haftasın dedi ama bi problem yok gayet iyi bebiş dedi kalp atışlarını duyduk yine ama benim sat 22kasım anladım vallahi bi yanlış var ama nerde....:uhm:
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.
12.haftada çok net gözüküyor canım, hem de yani kollar bacaklar dizler dirsekler parmaklar. Bütün yaptığı hareketler.Belkide gözüm alıştığı için dr.a ben gösterdim şurası şu, burası bu di mi diye, adamda alıştı artık çok karıştıyosun sen bu interneti dio :)
Bir ara dürtükledik biraz ense kalınlığını ölçmek için, parmağını emiyordu o sırada çekti elini gerindi böyleee boyu uzadı bir :) sonra gene yapıştı parmağına
geç yumurtlama olunca bu kadar farklılık olabiliyor canım normal yani kafanı takma hiç birimizin ultrasonla tıpa tıp aynı olmuyor haftaları 1 2 gün oynuyor önde olan var geride olan var seninki muhtemelen geç yumutlama o yüzden bebiş geç oluşuyor son adet tarihinle arada fark oluyor canım sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?